Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor kickspace laten plaatsen:

Kickspace laten plaatsen

Wij zouden graag een kickspace laten plaatsen in de keuken. De kickspace is al gekocht, moet alleen nog aangesloten worden. CV zit om de hoek, maar of er een radiator buis in de buurt is die gebruikt kan worden heb ik geen idee van.
Onze klant uit Nieuwe Pekela (Groningen) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kickspace laten plaatsen uit heel Nederland:

Vloerverwarming plaatsen

Wij willen vloerverwarming in de woonkamer en keuken en in het halletje bij voordeur en toilet . De vloer bestaat uit betonvloer met zand cement deklaag oppervlakte 50 vierkante meter We hebben nu drie Jaga lage temperatuur radiatoren plus een kickspace in de keuken. De vraag is of deze kunnen blijven. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? 50 m².

Kickspace afsluiter leveren en installeren

Bestaande kickspace 600 plintverwarming (op stadsverwarming) voorzien van een 2-weg kraan (normaal dicht) zodat de kickspace mee gaan lopen bij bedienen van de ventilator schakelaar en weer sluit bij het uitzetten van de ventilator. Bestaande leidingen tegen de wand plaatsen = 4 bochten buigen en 2 beugeltjes plaatsen. Werkzaamheden in verband met plaatsing keuken. Bij uitvoering van de werkzaamheden is de keuken weggesloopt, dus alle ruimte.

Kickspace laten plaatsen

Ik wil een kick space van 2500 Watt laten plaatsen in de plint onder de keuken. De cv leidingen liggen er al. Er heeft er namelijk ooit een gezeten.

Radiatoren verwijderen en plaatsen

Ik heb nu een horizontale verwarming met 3 platen 210 cm x 50 cm in mijn woonkamer en deze moet vervangen worden door een verticale platte radiator van 50 x 200 cm (maximaal 220 cm). Ook wil ik een 'kickspace' verwarming in mijn keuken en volgens mij moet er ook een kamerthermostaat komen. Ik heb stadsverwarming.

Kickspace laten plaatsen

Graag zouden wij onze radiator in de keuken willen verwijderen. Hier voor in de plaats willen wij een kickspace laten plaatsen die zijn warmte krijgt van de CV. De keuken zit in dezelfde ruimte als de woning, er hangt een radiator aan de ander zijnde van de woonkamer. Totaal oppervlak bedraagt 40 m2. Graag zouden we dit in de week van 4 april gerealiseerd willen hebben.

Convectorput aanleggen voor de schuifpui

Na het plaatsen van een schuifpui van 3.50 meter is het advies voor warmte verdeling/berekening door de aannemer onjuist gebleken. Nu een designradiator naast de schuifpui en een kickspace in de tegenoverliggende keuken. De woonkamer /open keuken is L-vormig. Omdat het huis niet echt goed verwarmd kon worden is er in de keuken tegen de zijwand weer een kleine radiator opgehangen. Dit brengt allemaal niet de gewenst warmte op. De mogelijke oplossing is een convectorput te plaatsen voor de schuifpui. Hiervoor dient als eerste een goede berekening van benodigde warmteverdeling gemaakt te worden en vervolgens het plaatsen van een convectorput met de benodigde inhoud.

Kickspace in de keuken installeren

Graag ontvang ik een prijsopgave voor het plaatsen van een nieuwe Kickspace 600 rvs grill cv gevoed; de oude is na 20 jaar kapot. Aansluiting is dus aanwezig. Daarnaast graag controle van de convector verwarming in de woonkamer. Onze klant wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten.

Kickspace in keuken installeren

Graag ontvang ik een prijsopgave voor het plaatsen van een Kickspace 600 rvs grill cv gevoed. CV aansluiting is niet aanwezig, deze kan vanuit de gang onder de vloer door naar de keuken worden aangelegd, dit is ongeveer 3 meter. Graag ook het materiaal in de offerte meenemen.

Kickspace plaatsen

Ik wil een kickspace geplaatst hebben. Kickspace heb ik al, flexibele slangen ook. Alleen aansluiten en misschien wat klein materiaal nodig.

Nieuwe keuken voorbereiden

Gipsblokkenwand verwijderen tussen keuken en bijkeuken (ca. 2 meter), tegelvloer aanvullen met aanwezige tegels, meterkast aanpassen, 3 groepen toevoegen en aardlekschakelaar, verplaatsen aansluitingen t.b.v. keuken. Afvoergat voor afzuigkap verplaatsen. Wanden en plafond afwerken, plaatsen totaal 14 dimbare ledspots in 3 groepen, close in boiler leveren en verwarming vervangen, 1 x door kickspace, 1 maal nieuwe radiator. Levering alle materialen en apparaten zoals genoemd.

Partners

Partners van Casius