Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor verstopte douche afvoer:

Verstopte douche afvoer

Het water in onze douche beneden loopt niet goed weg. De afvoer ligt aan de oppervlakte. We zouden het zelf open kunnen graven maar als de leiding beter afgesloten moet worden moet dat door een vakman gebeuren
Onze klant uit Leek (Groningen) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor verstopte douche afvoer uit heel Nederland:

Verstopte afvoerleiding ontstoppen

Sinds korte tijd loopt het douche putje niet goed door. Tevens komt er ook een stank en water uit het douche putje omhoog wanneer de wasmachine water wegpompt, waarschijnlijk door de verstopping, de wasmachine staat in de badkamer. We willen graag dat dit verholpen wordt!

Verstopte afvoer van een bad aanpakken

Wij hebben een bad met douche erboven en nu is de afvoer van het bad verstopt geraakt. Ik wil dit graag zo snel mogelijk laten verhelpen.

Verstopte doucheput

Lange tijd geleden heeft mijn (ex)schoonvader een badkamer gemaakt met een douche. Mijn ex-vrouw waste de hond ook nog wel eens in de douche en ik heb het vermoeden dat bij de terugslagklep (2 meter verder) een prop of iets in die trent zit. Ik kan er moeilijk bijkomen omdat bij de douche een pijp een paar tientallen centimeter naar beneden gaat en vervolgens uitloopt op een elleboog waarna de twee meter leiding komt. Heb met chemische ontstoppen geprobeerd, zonder resultaat en kan de douche niet gebruiken, omdat het water heel langzaam wegloopt. Wie kan mij helpen tegen een nette prijs?

Verstopte afvoerpijp ontstoppen

Afvoerpijp naar sloot v. D. Douche waarschijnlijk verstopt

Verstopte afvoer in de douche

Wij hebben in onze doucheruimte een probleem met de afvoer. Er zit daar een goot. Van tijd tot tijd stroomt deze over, het water loopt dan niet goed weg. We hebben er al ontstoppingsmiddel in gedaan, maar zonder goed resultaat. Graag laten wij onze afvoer ontstoppen en zo nodig vervangen.

Verstopte riolering ontstoppen

Bij doorspoelen van de wc (hal en badkamer) komt het water tot aan de rand van de wc pot en loopt vrij langzaam weg. Heb al beide wc's met tuinslang 1,5 uur door gespoeld en dan geen problemen (water komt niet omhoog), maar daarna met doorspoelen weer wel. Ook bij het ligbad en douche loopt het water soms slecht weg (niet altijd overigens).

Verstopte toilet ontstoppen

Mijn toilet was verstopt vlak voor ik op vakantie ging, met vacuüm pomp. Nu is dit verholpen, maar het douche putje blijft klotsen. Ik heb er ontstopper in gegooid maar wil het toch na laten kijken.

Verstopte waterafvoer in de keuken

Afvoer van water in de keuken (inclusief vaatwasser) loopt langzaam weg. Als het eenmaal weg is hoor ik een regelmatig geluid uit de gootsteen komen (wat klinkt als luchtbellen). Ik hoor deze geluiden ook zachtjes in de douche (ik woon in een gelijkvloers appartement), maar in de douche loopt het water prima weg. Ik heb zowel ontstoppingsmiddel gebruikt alsmede een ontstoppingsveer. Beide zonder resultaat. Ik zoek iemand die kan onderzoeken wat er aan de hand is en dit tevens op een goede manier op kan lossen. (telefonisch ben ik moeilijk bereikbaar, liever per mail reageren)

Vocht en lekkage in de voorgevel

Ik woon in een huis uit 1995. In de voorgevel (1e verdieping) zitten vochtplekken an de buitenzijde en die worden erger wanneer het regent. Mogelijk verstopte regenpijp of lekkage aan het platte dak? De vochtplekken slaan door naar het toiletruimte (beneden aan de voorgevel) op de begane grond (schimmel). In de douche, die zit boven het toilet, is niets te zien. Graag opsporen waar de lekkage vandaan komt en dit oplossen.

Verstopte riolering SPOED

Ons toilet zit verstopt, in de douche boven de toilet loopt het water niet weg, de wasbak in de keuken borrelt het omhoog. Het water is sinds vandaag 08 mei een stijgende lijn. Met SPOED! Liever vandaag dan morgen.