Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Leek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Leek heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Leek u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Leek of directe omgeving.

96 klanten uit Leek bevelen een bij Casius in Leek aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Leek bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp voor sportcomplex, warmtepomp met zonnepanelen voor nieuwbouwwoning, de aanleg en aansluiting van een grondwater-warmtepomp, warmtepomp plaatsen, warmtepomp laten plaatsen, warmtepomp plaatsen, leidingen omleggen en plaatsen badkamer, warmtepomp of zonneboiler, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp installeren, warmtepomp installeren, leveren en installeren warmtepomp met verticale bron ter verwarming, roomdivider (gashaard) realiseren in een aanbouw, een warmtepompboiler leveren en plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Leek staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Leek:

Verstopte douche afvoer

Het water in onze douche beneden loopt niet goed weg. De afvoer ligt aan de oppervlakte. We zouden het zelf open kunnen graven maar als de leiding beter afgesloten moet worden moet dat door een vakman gebeuren

Gasleiding onder de vloer controleren

Ik wil kruipruimteisolatie laten aanbrengen. Daarom vooraf graag controle van de gasleidingen. Deze zijn plm 40jaar oud

Elektrische boiler voor de badkamer plaatsen

Ik wil graag een elektrische boiler voor de badkamer om kosten van aardgas te besparen. In de keuken hebben we een cv ketel, maar het duurt heel lang voordat het water boven warm is. Vandaar dat we een extra boiler boven willen hebben. We zijn met twee personen, de capaciteit dat we nodig hebben weet ik niet. De boiler zou eventueel in de kelder kunnen, de badkamer is vrij krap. Graag ontvang ik advies, ook welke aansluiting nodig is voor de meterkast. Via de gemeente kan ik een lening aanvragen als zij akkoord gaan met de offerte.

Lucht-warmtepomp plaatsen

Ik zou graag willen weten of het mogelijk is om een lucht-warmtepomp te plaatsen. Het gaat om een vrijstaande woning uit 2000, met een vloeroppervlakte van 90 m2.

Warmtepomp installeren

In 2020 zal onze vrijstaande woning opgeleverd gaan worden die wij graag voorzien van een warmtepomp. De woning zal 8 meter breed gaan worden en 12 meter lang. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Warmtepomp plaatsen

Er zit momenteel een oude CV ketel in het huis. Ik ben op zoek naar een duurzame vervanger. Dus CV + combiwaterpomp. Huis bestaat uit twee gedeelten. Oud en nieuw. Waarbij nieuw vloerverwarming. Oud radiatoren. Welke werken moeten gebeuren? Aansluiten op bestaande radiatoren, aansluiten op bestaande vloerverwarming, aansluiten op warm sanitair water. De woning is 150 m2.

Pelletkachel plaatsen

Pelletkachel plaatsen en rookgasafvoer installeren op plaats waar nu een houtkachel staat. (zie bijgevoegde foto's). Kachelpijp gaat door plafond naar plat dak. Het rookkanaal zit er al in vanwege een huidige houtkachel. Aantal meters van het kanaal is ongeveer 1.80.

Vloerverwarming plaatsen

Ik wil graag de kamer- en de keukenvloer voorzien van vloerverwarming. De vloer bestaat deels uit hout en beton. Onderzijde is voorzien van pur isolatie. Idee is om op de bestaande houten vloer de verwarming te leggen en aan te sluiten op de bestaande HR ketel. Totaal circa 50 m2.

Vloerverwarming plaatsen

Het betreft een U-vormige woonkamer met laminaatvloer waarin we vloerverwarming willen laten plaatsen. In de toekomst willen wij een warmtepomp gaan aanschaffen en aan laten sluiten op de vloerverwarming. De oppervlakte van de woonkamer is ongeveer 50 m2.

Radiator aan laten sluiten

De radiator zit al op zijn plek, maar moet nog aan de buizen gekoppeld worden. Verwarmingsbuizen zitten er ook al. Thermostaat is nieuw en moet passend worden gemaakt. Schilderen oid is niet nodig.

Radiator aan laten sluiten

Een radiator (verwarming) aansluiten. De aansluiting zit er. Een prijs graag inclusief het materiaal zoals een koppeling en dergelijke.

Brink heteluchtverwarming vervangen

Wij zijn aan vervanging toe van onze Brink heteluchtverwarming B8 uit 1989. Na uitgebreid onderzoek komen wij uit op de de volgende nieuwe combinatie: - Brink Elan 16; - Brink WTW 180; - Intergas HRE 36/30. Gaarne uw prijsindicatie (inclusief bovengenoemde materialen en montage).

CV-ketel nakijken

De CV-ketel geeft een storing aan: 6A. Het is een 5 jaar oude Nefit Proline HR-C 24/CW4. De gaskraan is dicht en weer open gedraaid. Sindsdien is de storing er niet meer. Wij vermoeden dat de gas/lucht verhouding niet goed is. Kunt u dit meten en de rest van de ketel nakijken en klein onderhoud plegen?

Tussenmeters plaatsen voor gas, water en licht

Graag zou ik een offerte aanvraag in willen dienen voor het plaatsen van tussenmeters voor gas, water, licht. Van 1 naar 2 meters.

Plaatsen rookkanaal voor allesbrander

Plaatsen rookkanaal voor allesbrander. Rookkanaal moet door 1 betonnen verdiepingsvloer en komt vervolgens door een plat dak naar buiten. Hoogte woonkamer ca. 7 meter. Per 1 juni is de woning in mijn eigendom. Graag rookkanaal plaatsen in de eerste week van juni.

Plaatsen van radiator in garage en ...

Plaatsen van radiator in garage en badkamer

Vervanging van VR ketel naar HR ketel.

Vervanging van VR ketel naar HR ketel.