Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor buitenkraan laten plaatsen:

Buitenkraan laten plaatsen

Ik zoek een loodgieter die een buitenkraan kan realiseren aan de achterzijde van mijn woning. De kraan moet vanuit de buitenmuur komen. Waarschijnlijk moet er een leiding vanuit de meterkast via de kruipruimte naar de achterzijde van de woning getrokken worden.
Onze klant uit Groningen (Groningen) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor buitenkraan laten plaatsen uit heel Nederland:

Buitenkranen plaatsen

Ik wil de huidige buitenkraan laten vervangen, en een nieuwe laten monteren in de voortuin.

Buitenkraan aanleggen

Graag zou ik een vrijblijvende offerte willen ontvangen voor het plaatsen van een buitenkraan in de tuin. Het is een nieuwbouwwoning en het moet vanaf de meterkast onder de vloer door, naar buiten getrokken worden. Het moet tegen de schuur aankomen, dus er moet nog 10 meter leidingen gelegd worden omdat de schuur 10 meter is. Ik ontvang graag een offerte hiervoor.

Buitenkraan plaatsen

Wij zoeken een loodgieter om een buitenkraan te plaatsen in de achtertuin. Ik ontvang graag een offerte inclusief de materialen.

Buitenkraan aanleggen

Aan de achtergevel wil ik graag een buitenkraan laten plaatsen. De afstand tussen de meterkast aan de voorzijde van de woning en de gevel aan de achterzijde is ongeveer 11 meter. De leiding kan via de kruipruimte worden doorgetrokken.

Buitenkraan plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand die een buitenkraan kan plaatsen. Leidingen zijn makkelijk bereikbaar via kelder. De afstand tussen de leiding en kraan bedraagt ongeveer een meter.

Buitenkraan tuin plaatsen

Graag wil ik een buitenkraan in onze achtertuin. Echter zijn er enkele belemmeringen. Wij hebben GEEN kruipruimte (een hele kleine bij de voordeur), dus die optie valt al af. Ik was benieuwd wat dan nog de opties zijn? Buitenom ook geen optie. Wat ik kan bedenken is wellicht vanuit de zolder door de spouwmuur naar beneden of buiten over de gevel heen desnoods. Wellicht kan een vakman met diverse opties komen.

Buitenkraan aanleggen

Ik wil graag een buitenkraan plaatsen in achtertuin. Tuin is nu tegelvrij ivm ophogen. ik heb geen kruipruimte. Ik ben benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn.

Buitenkraan plaatsen via kruipruimte

Ik wil een offerte voor een buitenkraan aan de achterzijde van het huis we hebben nog geen buiten kraan en willen die aan laten leggen. Van achter gevel naar de meter kast is ongeveer 12 meter en we willen een gewone kraan die je wel kan afsluiten. Ik beschik over een kruipruimte.

Grindput + regenton plaatsen

Vanwege een probleem in onze wijk met afvoer hemelwater moet er een andere oplossing komen. Het probleem is namelijk dat de water van het schuurdak onder het huis door afgevoerd moet worden maar dat kan niet meer omdat de schuur harder is verzakt dan het huis. Hierdoor zijn de leidingen onder de tuin naar het huis en onder het huis vorig jaar gescheurd met alle ellende van dien. Dit is gelukkig opgelost! We hebben allen de situatie bij de schuur toen niet goed (laten) aanpakken. Er had een grindput onder de regenpijp aangelegd moeten worden, dat is niet gebeurd en daardoor is de grond daar erg verzakt. dit moet worden opgelost + alsnog een grindput. Om het overtollig water van het schuurdak te laten lopen hadden we daar ook een regenzuil geplaatst. En je raad het vast al: ook die is van de muur afgekomen ivm de verzakking. Die twee klussen willen we nu heel goed laten uitvoeren. De regenzuil willen we ook echt houden omdat we geen buitenkraan hebben daar. Maar hij moet dus heel goed stabiel komen te staan maar een vakman heeft daar vast een oplossing voor!

Buitenkraan aanleggen achtertuin via kruipruimte

Ik wil graag tegen de gevel aan de achterzijde een buitenkraan laten plaatsen die ook tegen de vorst kan. De meterkast zit aan de voorzijde van de woning op ongeveer 10 meter van af de achtergevel. De leiding kan via de kruipruimte doorgetrokken worden.

Partners

Partners van Casius