Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor airco verwijderen:

Airco verwijderen

Wij hebben op ons studentenbalkon een oude carrier airco van ongeveer 1 bij 1 meter (een vrij groot apparaat) die weg moet. Wij vroegen ons af wat het kost om deze te laten verwijderen.
Onze klant uit Groningen (Groningen) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor airco verwijderen uit heel Nederland:

Oude airco verwijderen

Het verwijderen van een heel oud aircosysteem. Op het balkon en in twee kamers.

Oude Mitsubishi airco's verwijderen

Er hangen in mijn woning 4 airco's (Mitsubishi). 1 x beneden en 3 x boven. Op het balkon staan de buiten-units. Ik wil de airco's graag gedemonteerd en afgevoerd hebben.

Airco units verwijderen

Ik wil de oude airco units plus leidingen in ons huis laten verwijderen. De binnenunit zit in de woonkamer, de buiten unit staat daar boven op plat dak. Het merk is Toshiba, geen type bekend.

Oude airco verwijderen

Ik wil graag een airco met buitenunit laten verwijderen. LG (type koelinstallatie SPLIT)

Oude airco verwijderen

Ik heb een oudere airco die al tijden buiten gebruik is. De buiten unit staat op het balkon en de binnen unit komt ergens in een ander kantoor uit. De slangen lopen van de eerste verdieping naar de begaande grond toe. Ik las op internet dat het zelf demonteren van een airco gevaarlijk kan zijn voor het milieu. Ik vroeg mij af wat de kosten zijn voor het demonteren van de buiten unit.

Airco met binnen- en buitenunit verwijderen

Ik heb 2 split airco's waarvan er 1 stuk is. Ik wil deze beide graag laten verwijderen. Het gaat om het merk Toshiba en het zijn al oudjes. Verder staat er RAS 13 EK op, wat mogelijk het typenummer is. Kunt u een prijsindicatie geven voor het verwijderen en afvoeren van de airco's?

Oude airco verwijderen

Koelmiddel verwijderen en demonteren kleine airco unit op plat dak met de benodigde certificaten van correcte afvoer. Alleen buiten unit.

Airco met binnen- en buitenunit verwijderen

Wij willen graag onze airco laten verwijderen. De airco installatie is bevestigd aan een buitenmuur (appartement) en de buiten unit staat op het balkon. De airco mag wel bij mij blijven. Hij moet alleen losgekoppeld worden.

Goot en binnenunit van de airco verwijderen

Op last van de VvE heb ik de buitenunit van de airco op de woonstraat moeten laten verwijderen. De goot buitenzijde (woonstraat) en de binnenunit (in de gang) moet nog gedemonteerd worden en elders gehangen. Ik zoek dus een koelmonteur (?) die dit kan doen.

Airco met binnen- en buitenunit verwijderen

Ik wil een airco uit mijn winkel verwijderen. Het betreft een binnenunit en een buitenunit. Het betreft een winkelpand in Utrecht. Wat zijn de kosten hiervan?

Partners

Partners van Casius