Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor appartementencomplex voorzien van warmtepompboilers:

Appartementencomplex voorzien van warmtepompboilers

Grote klus! Het betreft een groot appartementencomplex met twee VvE's. We willen binnenkort van het gas af en laten ons graag informeren over de mogelijkheid van bijvoorbeeld de warmtepompboiler op ventilatielucht, relatief laag debiet, hoge COP, erg stil. Info ten behoeve van meerdere ( 12 - 24 ) appartementen (afmeting terraswoning variërend van 95 tot 125 m2). De woningen zijn goed geïsoleerd in 2005.
Onze klant uit Groningen (Groningen) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor appartementencomplex voorzien van warmtepompboilers uit heel Nederland:

Gevel isoleren en bekleden van appartementencomplex

Ik zoek een partij die het gehele appartementencomplex kan voorzien van isolatiemateriaal en kunststof gevelbekleding. Het gaat om een complex met 56 appartementen.

Composiet terras in loggia leggen

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het gaat om een loggia van 2,97 x 3,79 in een appartementencomplex op de 3e etage. Er ligt nu een betonnen vloer aan één zijde voorzien van een vochtafvoer richel naar de regenpijp. Alleen de voorzijde (3,79 meter) is vrij. De andere wanden zijn afgesloten door schuifpuien (2) en een muur.

Portiek voorzien van aardpen(nen)

Bij de renovatie van het appartementencomplex moet er per portiek een aardpen geslagen worden. Er zijn in totaal 6 portieken. Er moet rekening gehouden worden met maximaal 2 meter per portiek aan draad dat getrokken moet worden.

Dak van complex vervangen en isoleren

Ik wil het huidige dak van het appartementencomplex vervangen omdat deze lekt. Gezien de leeftijd is deze ook aan vervanging toe. Ik wil graag twee verschillende offertes. De ene voor het vervangen van de dakbedekking en de ander voor het isoleren van de buitenkant van het dak en het voorzien van nieuwe dakbedekking. Het dak is 150 m2.

Appartementencomplex voorzien van intercomsysteem met camera

Wij willen graag een offerte voor het vervangen van onze intercomsysteem. Op dit moment hebben wij audio en video systeem en dat willen wij graag zo houden. Het betreft 3 appartementen.

Portieken tegelen bij appartementencomplex

Opdracht betreft het verwijderen van de oude wandtegels en de ruimtes voorzien van nieuwe wandtegels. Het gaat om een flatgebouw bestaande uit 3 portieken, ieder 3 verdiepingen hoog met een ruime centrale hal op de begane grond. Momenteel zit er nog oorspronkelijke tegels op die er stukje bij beetje vanaf vallen.

Appartementencomplex voorzien van intercomsysteem met camera

Het betreft een offerte aanvraag om onze VVE te laten voorzien van een nieuw intercomsysteem met camera. Het gaat om 30-35 appartementen verdeelt over 8 portieken. Ieder portiek heeft een eigen bellen tableau. Het gaat om 2 blokken in totaal. De offerte zal ter goedkeuring worden voorgelegd in de algemene leden vergadering.

Radiatoren vervangen in een appartement

Ik heb een 5-tal lage radiatoren in mijn appartement. Ik wil deze radiatoren laten vervangen door modernere radiatoren. Ik heb nog geen nieuwe radiatoren op het oog, deze graag meenemen in de offerte. Het appartementencomplex heeft een centrale ketel. Het complex is voorzien van een lift.

Balkons realiseren bij een appartementencomplex

Wij hebben een appartementencomplex met 52 appartementen. Deze laten wij graag voorzien van een balkon. Het betreft een complex met 5 verdiepingen. Graag maken wij een afspraak met een vakman om de mogelijkheden te bekijken en advies te ontvangen.

Vervangen rubber profielen kozijnen van 7 appartementen

Namens de VVE mail ik u. Wij zijn op zoek naar een partij die de rubberen profielen van de ramen kan vervangen van het gehele complex. Ons gebouw is in 1992 gebouwd en door KBM voorzien van ramen/kozijnen. Echter lijken nu in alle appartementen de rubberen profielen van de ramen en balkondeuren aan vervanging toe, doordat we merken dat er meer geluidsoverlast is en deuren/ramen minder goed sluiten. Wij hebben contact opgenomen met KBM, waarbij wij de volgende reactie kregen: “Ik heb geen archief meer van uw appartementencomplex. Toentertijd zijn de kozijnen geleverd door Timmerfabriek Van Alphen uit Wijk en Aalburg. Deze fabrikant bestaat echter niet meer. Ik kan u aanraden een lokaal onderhoudsbedrijf te benaderen voor het aanbrengen van nieuwe rubber profielen. " Het complex bestaat uit 7 appartementen, met ongeveer 2/3 ramen per appartement en 2 balkondeuren.