Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor thermostatische douchekraan en regendoucheset installeren:

Thermostatische douchekraan en regendoucheset installeren

De huidige douchekraan en doucheset vervangen door een thermostatische douchekraan en een regendoucheset. De bestaande douchekraan heeft een hartafstand van 12 centimeter, de nieuwe kraan een van 15 centimeter.
Onze klant uit Groningen (Groningen) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor thermostatische douchekraan en regendoucheset installeren uit heel Nederland:

Thermostatische douchekraan vervangen

Ik wil graag zo snel mogelijk mijn thermostatische douchekraan laten vervangen. Ik hoor graag wie hier tijd voor heeft. De vakman mag de kraan ook leveren. Ik kan mijn kraan nu niet gebruiken, dus graag uw snelle reactie.

Badkamer opknappen

Ik wil nog dit jaar een aantal zaken in mijn badkamer laten vervangen. Ik wil het staande toilet laten vervangen door een hangend toilet, een nieuw badkamermeubel met wastafel, kraan en spiegel, nieuwe douchedeuren, een nieuwe radiator en een nieuwe doucheset met slang en stang en thermostatische douchekraan. Het nieuwe sanitair moet worden afgekit en ook de huidige badrand. Ik zal deze materialen zelf kopen. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te bespreken en ontvang daarna graag uw offerte.

Douchecabine en kraan plaatsen

Wij hebben in onze badkamer een oude douchecabine die we willen vervangen. We willen dan ook een nieuwe douchekraan laten plaatsen. We kunnen zelf de bestaande cabine met douchebak verwijderen en afvoeren. We kopen weer een zelfde model met douchebak en een thermostatische douchekraan. De montage laten we graag door een vakman verzorgen. We ontvangen daarvoor graag uw offerte.

Douchekraan en douche vervangen

Onze oude thermostatische kraan/douche set moet vervangen worden door een nieuwe. Dit moet zo snel mogelijk.

Vervangen van een thermostatische douchekraan

Omdat mijn thermostatische douchekraan lekte, heb ik een nieuwe bij de GAMMA gekocht. Echter het lukt mij niet om deze zelfstandig te plaatsen. Ik zoek iemand die mijn oude douchekraan eraf haalt en de nieuwe plaatst, zodat ik daarna weer fijn kan douchen.

Douchekraan en stang vervangen

In de badkamer een thermostatische doucheset monteren/vervangen.

Thermostatische douchekraan vervangen

Ik wil graag mijn defecte douchekraan vervangen door de bij Gamma aangeschafte Grohe Precision Start Thermostat douchekraan (hartafstand 15 cm). Uitvoeren het liefst op vrijdag 1 september (en anders later).

Lampen en kraan monteren

Ik heb een aantal montageklussen in mijn huis. Ik wil graag in de woonkamer en in de slaapkamer een lamp laten ophangen. Ook moet er een aansluiting worden verwijderd. Veder ga ik een nieuwe thermostatische douchekraan kopen en wil die laten plaatsen. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Themostatische douchekraan vervangen

Ik wil de thermostatische douchekraan vervangen voor een nieuwe, omdat de huidige Grohe kraan steeds meer gaat lekken. De nieuwe Grohe douchekraan is al in ons bezit. U begrijpt hoe eerder hoe liever.

Douchekraan vervangen

Mijn thermostatische douchekraan is defect en geeft alleen nog maar kokend water. Ik wil een gewone douche-mengkraan gaan kopen en deze laten monteren. Ik wil met enige spoed een afspraak maken voor de montage en hoor graag vooraf wat de kosten zijn. Woensdags is mijn vrije dag en die dag zou mij goed uitkomen voor de klus.

Partners

Partners van Casius