Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Groningen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Groningen heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Groningen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Groningen of directe omgeving.

3002 klanten uit Groningen bevelen een bij Casius in Groningen aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Groningen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp voor sportcomplex, warmtepomp met zonnepanelen voor nieuwbouwwoning, de aanleg en aansluiting van een grondwater-warmtepomp, warmtepomp plaatsen, warmtepomp laten plaatsen, warmtepomp plaatsen, leidingen omleggen en plaatsen badkamer, warmtepomp of zonneboiler, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp installeren, warmtepomp installeren, leveren en installeren warmtepomp met verticale bron ter verwarming, roomdivider (gashaard) realiseren in een aanbouw, een warmtepompboiler leveren en plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Groningen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Groningen:

Het aanleggen van een elektrisch verwarmingssysteem

Ik zoek een specialist die er voor kan zorgen dat ik minder gas ga verbruiken om mijn woning te verwarmen. Ik ga zonnepanelen krijgen en zou graag willen weten hoe ik mijn woning beter kan verwarmen met elektriciteit. De nieuwe verwarming mag eventueel samen werken naast het gas. Er moeten ongeveer 6 ruimtes verwarmd gaan worden door elektra.

Buitenkraan aanleggen

Wij willen graag zowel aan de voorkant als aan de achterkant van ons huis een buitenkraan aanleggen. Aan de voorkant kan via de wc een gat naar buiten geboord worden en kan de waterleiding in het toilet gebruikt worden. Aan de achterkant zal het via de kruipruimte moeten gaan denk ik. De kruipruimte is ongeveer 45 cm hoog en de ruimte vanaf het luik to aan de achtermuur is 4m. De waterleiding zal ook ongeveer zo lang moeten worden.

Buitenkraan plaatsen

Ik zoek een loodgieter die een buitenkraan kan aanleggen

Houtkachel plaatsen in tuinhuis en evt nieuw dak

Plaatsen houtkachel in een tuinhuis (in een volkstuintje). Houten huisje met puntdak. Kachel kunnen wij van iemand overnemen. Graag advies over de rest. Ik heb foto’s van de houtkachel, en het (nog aan te schaffen) tuinhuisje toegevoegd. Ook is het dak aan vervanging toe. Kunt u daarvan ook een kostenindicatie geven? Al is dat misschien lastig, omdat ik geen indicatie kan geven van hoe groot het is, misschien kunt u de prijs per m2 geven? Het is dus een puntdak op een klein thuishuisje.

Radiatoren plaatsen en leidingen leggen

Leidingen en 4 radiatoren plaatsen in 3 kamer appartement: 2 slaapkamers 10 m2, woonkamer 14 m2, keuken/douche 6 m2. Cv ketel, werkend op gas, wordt geplaatst door installateur van VVE.

Moederhaard en geiser vervangen voor cv-ketel op gas

Ik woon sinds kort in een appartementje uit 1960 en hier zit nog een oude moederhaard en geiser in met radiatoren. Voor nu is het op zich prima, maar ben benieuwd wat het zou kosten om dit te laten vervangen door een cv-ketel. De geiser hangt in één van de keukenkastjes, hier zou de CV-ketel eventueel ook kunnen hangen. Ik zou dan graag een cv-ketel op gas willen hebben. De oude installaties moeten worden afgevoerd. Ik heb geen idee of er nieuwe aansluitingen gemaakt moeten worden. Ik ben in mijn eentje en het is voor zowel sanitair als verwarming. Capaciteit durf ik niet te zeggen.

Expansievat verplaatsen van de slaapkamer het cv-ketel hokje

Expansievat op elektriciteit verplaatsen uit de slaapkamer naar het cv-ketel hokje (zelfde etage). Ik heb er zelf geen verstand van, maar het lijkt mij dat er geen leidingen omgelegd hoeven te worden. Deze zou ongeveer 4 m verplaatst worden. Ik zou graag in begin april willen beginnen.

Loden leidingen vervangen

In ons huis is nog loden leidingen, deze willen we graag laten vervangen. We wonen op de begane grond, 85 m2 en onze badkamer is aan vervanging toe, tekeningen hebben we al liggen.

Vloerverwarming aanleggen

Ik wil weten hoe duur het is om vloerverwarming in te vrezen in een L vormige kamer. Het gaat om 30 m2.

Loden leidingen vervangen

We hebben in ons huis loden leidingen. Die leidingen moeten vervangen geworden zo snel mogelijk. Lood in ons water is 6x wettelijk norm. Ik heb geen idee hoeveel meter vervangen zou moeten worden. Ik zie onder de vloer naast de watermeter leidingen en twee meter verderop ook.

Loden leidingen vervangen

Ik heb een jaren '40 woning met nog enkele loden leidingen. Deze wil ik graag zsm laten vervangen. Het betreft maar een klein stukje en mogelijk hoeft hiervoor geen vloer open gebroken te worden. Betreft kelder - keuken situatie.

Plaatsen douchecabine en douchekraan

Ik wil de volgende douchecabine laten plaatsen in de badkamer op de vloertegels (zonder douchebak): https://www.douche-concurrent.nl/douchecabine-james-nano-rond-hoekinstap-schuifdeur-90x90x200cm-helder-glas-chroom-profiel-6mm-veiligheidsglas. De badkamervloer is al betegeld en afvoer is aanwezig. Daarnaast wil ik een douchekraan(set) (Grohe Grohtherm 1000) laten installeren. Daarvoor moet de huidige douchekraan wel worden verwijderd.

Radiator en thermostaatkranen vervangen

De radiator in de badkamer lekt. Wij willen graag de radiator laten vervangen. Wat kost dit inclusief het uurloon en dergelijke. Zie foto

Montage badkamerradiator

Bij deze vraag ik informatie op voor het vervangen van een badkamerradiator. Er hangt nu een designradiator met de afmetingen 60 x 182 met twee benedenaansluitingen aan beide zijden. Ik wil graag deze radiator laten vervangen door een nieuwe badkamerradiator van hetzelfde formaat (zodat gebruik kan worden gemaakt van het bestaande leidingwerk). Willen jullie hiervoor contact met mij opnemen tbv prijsopgave (voor demontage, nieuwe radiator incl montage) en mogelijke planning?

Gasleiding van de kookplaat dichten

Ik de keuken hebben wij een gasleiding die de aansluiting van de vaatwasser blokkeert. De gasleiding zou gedicht moeten worden. Het verwijderen doen we zelf. Via de kruipruimte kan de leiding gedicht worden. De kruipruimte is ongeveer 70 cm hoog. Graag ontvangen we een offerte.

Rookkanaal van schoorsteen dichten op een dak

Op dit moment komt er lekkage vanuit het rookkanaal dat lek is en niet meer wordt gebruikt. Daardoor ligt er altijd roet en vocht op de vloer en de schouw. Bedoeling is om het rookkanaal van boven op het dak te dichten zodat er geen tocht, vocht en regen in kan komen.

Loden leidingen vervangen

Graag zou ik loden leidingen in ons jaren 30 huis in Groningen willen laten opsporen en vervangen. Er loopt een loden leiding van de watermeter het huis in; de status van de rest van de leidingen ken ik niet. Graag zou ik in contact komen met een installateur die de waterleidingen kan controleren en eventuele loden leidingen ook kan vervangen.

Geiser vervangen door elektrische boiler en mogelijk plaatsen hydrofoorpomp

Graag ontvang ik een aantal offertes omtrent het plaatsen van een elektrische boiler in de bijkeuken. De boiler moet voldoende capaciteit hebben voor een huishouden van 5 personen. Nu hebben we een 15 jaar oude geiser op gas. Deze moet verwijdert en afgevoerd worden. De elektrische boiler komt op dezelfde plek. Het is voor het verwarmen van water voor de keuken en de douche. Boven hebben we een cv ketel. Ook willen we eventueel een hydrofoorpomp laten plaatsen indien dat ook gedaan kan worden. Het is eventueel een idee dat installateurs langs komen om de situatie te bekijken en daarbij advies kunnen geven omtrent de mogelijkheden en kosten.

Gaslek opsporen en repareren

We hebben in onze keuken een gaslek, mogelijk bij de aansluiting van het fornuis . Niet een groot lek, maar we willen dit graag opgelost hebben.

Cv ketel plaatsen

Bestaande ketel is 15 jaar oud, geïnstalleerd op de 1e verdieping in een aparte kast. Ik woon in een tussenwoning uit 1989 met een oppervlakte van 130 m2.

Houtkachel in tuinhuis blokhut installeren

Ik zoek een openhaardenspecialist die in mijn tuinhuis een houtkachel kan installeren. Ik heb een Jotul 602 aangeschaft, deze wil ik graag installeren in mijn tuinhuis. Er zitten twee keer 1 meter originele kachel pijpen bij, en twee 45 graden bochten. Verder is er een kachelpijp voor de afvoer buiten aanwezig met 'dakje'. Er zal nog een dubbelwandige muur of dak doorvoer moeten komen, afhankelijk van wat er aangeraden wordt in mijn situatie. Het dak is van hout, obs- en golfplaten en de muur bestaat uit schrootjes met glasvezelwol.

Warmtepompboiler installeren

Ik woon alleen en verbruik ongeveer 550 m2 gas per jaar en ben benieuwd naar de mogelijkheden die een warmtepompboiler bieden voor mijn situatie. Het huis heeft mechanische ventilatie. Ik wil graag een warmtepompboiler die mijn directe vraag naar warm water oplost en eventueel te gebruiken is ter ondersteuning van de cv. Binnenkort laat ik 9 zonnepanelen plaatsen zodat ik voldoende stroom opwekt voor de warmtepompboiler en het overige elektriciteitsverbruik.

Leveren en plaatsen van een hydrofoorpomp om waterdruk te verhogen

Wij willen graag een hydrofoorpomp laten installeren, om de waterdruk te verhogen van met name de douche. Het gaat om het leveren en installeren. Ik laat mij graag adviseren over het vermogen en capaciteit.

Gaskraan verplaatsen voor een fornuis

De kraan zit nu boven het werkblad. Wil hem lager en uit het zicht hebben zodat ik hem niet meer zie als ik mijn nieuwe keuken plaats.

Aanschaffen en installeren van doorstroomboiler

Ik wil graag van het gas af. Gebruik nu een Airco om te verwarmen. Daarnaast infrarood voor bijverwarming. We gebruiken warm water alleen voor douchen, twee personen. We willen een keer per week douchen en vier keer per jaar in bad. Graag willen we een totaalprijs inclusief kosten aansluiten voor doorstroomboiler. Ook willen we graag inzicht in gebruik per jaar met bovenstaande gegevens. Als de CV gedemonteerd moet worden laat ik deze graag door de vakman afvoeren.