Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Groningen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Groningen heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Groningen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Groningen of directe omgeving.

2926 klanten uit Groningen bevelen een bij Casius in Groningen aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Groningen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: badkamerrenovatie en keukenplaatsing, zonneboilers en zonnepanelen installeren, water, riool en elektra aanleggen in restaurant, ventilatiesysteem aanleggen in restaurant, vloerverwarming aanleggen, collectoren plaatsen voor vloerverwarming, cV-installatie compleet aan laten leggen, vloerverwarming aanleggen en radiatoren plaatsen, complete CV installatie aanleggen, badkamer renovatie, verwarmingen monteren, rookkanaal aanleggen, centrale verwarming aanleggen, cV-installatie aanleggen, moederhaard en boiler door combiketel vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Groningen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Groningen:

Thermostatische douchekraan en regendoucheset installeren

De huidige douchekraan en doucheset vervangen door een thermostatische douchekraan en een regendoucheset. De bestaande douchekraan heeft een hartafstand van 12 centimeter, de nieuwe kraan een van 15 centimeter.

Meterkast met gasmeter en elektrometer verplaatsen

Ik wil een meterkast verplaatsen en de aansluitingen daarin voor gas en elektra. De plek van de nieuwe meterkast kan in overleg bepaald worden en de meterkast zou aangelegd moeten worden. De afstand van verplaatsing is 2-4 meter. Bijgevoegd een grove schets met 3 opties. De oplevering van het huis is in de eerste week van februari. Het zou fijn zijn als de meters dan ook verplaatst kunnen worden.

cv-element vervangen en overig werk

In de woonkamer wil ik een plaatradiator laten vervangen door een designradiator. Ik heb deze al gekocht. Verder wil ik bij 2 andere radiatoren de koppeling laten vervangen. Graag ontvang ik uw offerte.

Houtkachel aansluiten op een bestaand rookkanaal

Ik wil een houtkachel laten aansluiten op een bestaand rookkanaal. Daarop was al eerder een houtkachel aangesloten, maar de afvoer van deze kachel zit op een andere hoogte. Ik laat deze graag professioneel aansluiten en ontvang daarvoor graag uw offerte.

Deur voor open haard maken

Ik wil graag een deur voor mijn bestaande open haard. Materiaal is niet aanwezig. Afmeting open haard is ca. 65 cm in de breedte en 57 cm in de hoogte

Radiator verplaatsen in de slaapkamer

Ik wil de radiator die in een hoek is geplaatst verplaatsten van de lange muur naar de korte muur. De leiding moeten daarvoor ongeveer 50 cm worden omgelegd. De werkplek is goed bereikbaar.

Aansluiting voor vaatwasser maken

Ik wil een vrijstaande vaatwasser laten aansluiten, er zitten wel nog geen gaten in de keukenkasten voor de aansluiting. Er zijn 2 "keukenkastmuurtjes" waarin gezaagd zou moeten worden om de gaten in te maken. Er zou ook nog een splitter op de aan- en afvoer van het water moeten komen.

Gaskachels laten controleren en schoonmaken

Wij hebben 2 vrij oude gaskachels in huis die we graag willen laten controleren en schoonmaken voordat het kouder wordt. Graag ontvang ik een prijsindicatie. Ik ben het beste te bereiken per mail.

Twee radiatorkranen blokverwarming vervangen door thermostaatkranen

Betreft flatgebouw met blokverwarming (jaren 70 geïnstalleerd). Van twee radiatoren wil ik de kraan vervangen door een thermostaatkraan. Hiervoor moet de leiding worden bevroren zo is mij verteld. De verwarming is nu nog uit, klus moet op korten termijn gebeuren. Graag wil ik contact met iemand die dit goed en en snel uit kan voeren (liefst binnen een week). Graag hoor ik wat de kosten hiervan zijn.

Designradiator vervangen

Ik wil mijn huidige designradiator die lekt en roest vervangen door een nieuwe. Het betreft dan de Haceka designradiator Negev wit 657 watt inclusief aansluitmateriaal.

Douchemengkraan installeren

Graag reeds gekochte douchemengkraan vervangen, omdat de oude niet goed meer werkt. Het is niet veel werk. Korte termijn is belangrijk, omdat de douche nu te heet is en niet kan worden gebruikt.

Hoofdkranen in een appartement vervangen

Ik wil 3 hoofdkranen laten vervangen in mijn appartement. Het gaat om 1 hoofdkraan voor koud water in de meterkast, 1 voor warm water in de keuken en 1 voor warm water in de badkamer.badkamer. Ik hoor graag wat hiervoor de kosten zijn.

Leidingen infrezen en verleggen

We gaan de afvoer verleggen van de keuken van de ene wand naar de andere wand (2,6 x 2,8 meter) en moet daarbij in de vloer worden gefreesd, afstand ongeveer 2 meter. Zou u mij kunnen vertellen welke informatie u verder nodig heeft om een offerte hiervoor op te maken?

Kranen vervangen in de badkamer en keuken

Ik wil mijn keukenkraan en een douchemengkraan laten vervangen en een douchestang laten ophangen. Ik koop de materialen zelf. Ik ontvang graag uw offerte.

Ketel vervangen

Wij willen AWB Thermomaster HR3 vervangen door nieuwe ketel. CW5 Welke raadt u aan?

Afvoer ontstoppen

De afvoer waar de wasmachine en de wasbak on de keuken op aangesloten zijn, zijn ontstopt. Zelf al het nodige geprobeerd.

Leidingen omleggen en CV-ketel verplaatsen

De ketel moet verplaatst worden naar de kelderkast (zie foto). Hierbij moeten de leidingen dus omgelegd worden (een meter verder).

Dubbelwandig rookkanaal aanbrengen

Ik woon in een tussenwoning met 2 woonlagen en een plat dak. Ik wil in het pand een dubbelwandig rookkanaal laten plaatsen over 2 verdiepingen met een binnendiameter van 150 mm. Er moet een doorvoer worden gemaakt door het betonnen platte dak met bitumen afwerking. Ook de verdiepingsvloer is van beton. Ik wil er graag een regenkap op van het merk Dovre 510 CB / TD (Cleanburn). Ik heb geen haast met de klus, maar wil deze wel laten afronden in oktober of uiterlijk begin november. Ik laat de situatie hier graag beoordelen en ontvang daarna uw gedetailleerde offerte.

Gaslek repareren

Bij plaatsen van een slimme meter is een gaslek geconstateerd bij het gasfornuis. Ik wil dit graag laten repareren en weten hoeveel dit kost.

Moederhaard vervangen door CV

Ik ben bezig met de aankoop van een appartement uit 1957 in Groningen. En zou graag een indicatie van de kosten hebben wanneer ik de moederhaard wil vervangen door cv. In elke kamer (3 kamers) zit een radiator.

Leidingen vervangen

Ik heb onlangs een huis gekocht met moederhaard, die ik wil laten vervangen door een CV ketel. De moederhaard is wel aangesloten op radiatoren, maar de leidingen zijn verouderd en niet weggewerkt in de muren. Bovendien zijn de douche en keukenkraan nu nog aangesloten op een aparte geiser, en die wil ik ook graag op de CV ketel aansluiten. Het gaat om een 3-kamer bovenwoning van 75 m2. Graag een offerte voor de complete aanleg van een CW4 ketel, inclusief nieuwe leidingen die zijn weggewerkt in de muur (de muren zullen daarna worden gestuct), inclusief BTW, en per onderdeel gespecificeerd.

Wastafel en fontein vervangen

Ik wil graag een wastafel in de badkamer laten demonteren en een nieuwe laten plaatsten (inclusief kraan). Ik wil graag een fontein in de wc laten demonteren en een nieuwe laten plaatsten (inclusief kraan). De zowel fonteintje als de wastafel en twee kranen heb ik al aangeschaft.

Aanleggen van een vorstvrije buitenkraan

Graag ontvang ik een offerte voor het aanleggen van een (vorstvrije) buitenkraan aan de buitenmuur in de tuin.

Buitenkraan aansluiten op de waterleiding

De buitenkraan lekt. Ik heb zelf een nieuwe kraan aangesloten maar deze blijft lekken bij de koppeling.

Vloerverwarmingspomp en luchtcirculatiepomp vervangen

We willen onze vloerverwarmingspomp van 20 jaar vervangen, evenals de luchtcirculatiepomp.