Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor pelletkachel plaatsen en installeren:

Pelletkachel plaatsen en installeren

Ik zoek een openhaardenspecialist die in mijn woonkamer een palletkachel kan plaatsen. Daarnaast is er al CV in de woonkamer aanwezig. Ook er is al een schouw aanwezig ter behoefte van het rookkanaal.
Onze klant uit Godlinze (Groningen) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor pelletkachel plaatsen en installeren uit heel Nederland:

Pelletkachel plaatsen

Pelletkachel in de woonkamer plaatsen. Rookkanaal moet nog aangelegd worden. Op parket. Kachel willen we zelf aanschaffen.

Warmtepompboiler plaatsen

Wij gaan stoken op pelletkachel en willen een warmtepompboiler met zonnepanelen aangesloten op de boiler. Als deze op temperatuur is dan pas dient er terug geleverd te worden. Wij wonen in een rijtje woning.

Pelletkachel plaatsen

Ik wil graag een pelletkachel laten installeren. Ik heb een rookgasafvoerkanaal maar deze moet nog even goed worden aangesloten. Ik heb geen hittebestendige vloer.

Pelletkachel plaatsen

Ik zoek een openhaardenspecialist/aannemer die een pelletkachel kan installeren/aansluiten. We hebben een livin flame pelletkachel gekocht en willen deze graag laten plaatsen inclusief aanleg rookkanaal. Mogelijk kan de uitlaat van het kanaal via het garagedak. De garage is aangebouwd aan de woning. Buizen voor het rookkanaal hebben we nog niet, we weten nog niet precies hoeveel nodig is. Het gaat om een twee-onder-een-kap-woning.

Pelletkachel plaatsen

Ik denk erover om in mijn garage een pelletkachel te plaatsen. Afhankelijk van de mogelijkheden deze als vervanging van cv ketel of anders alleen voor voeding voor mijn vloerverwarming. De hoogte van de garage is 2.50 meter.

Pelletkachel aansluiten

Ik wil bij Praxis een pelletkachel kopen, Qlima Fiorina 74 S line of iets dergelijks, maar wil die graag aan laten sluiten door een erkende installateur. Ik heb geen idee of er een rookkanaal aanwezig is, echter wil ik de kachel laten plaatsen tegen de buitengevel aan. Wellicht kan de afvoer onder het plafond naar buiten toe? Wij wonen in een hoekwoning.

Pelletkachel instaleren

Wij willen graag een pelletkachel laten installeren. Wij hebben een inbouw open haard, dus de afvoerpijp ligt er al. Alleen moet er een stuk van de marmerschouw weg, om daar de pelletkachel in te plaatsen. Ik heb een foto bijgevoegd. De zijkanten van de schouw mag blijven zitten. Het gaat dus om het middenstuk dat weg moet.

Pelletkachel plaatsen

Afgelopen zaterdag een pelletkachel gekocht bij GAMMA, zou deze graag door een monteur laten plaatsen.

Haard plaatsen

In de aanbouw zou ik graag een houtkachel willen laten plaatsen. Deze kan door het dak van de aanbouw naar buiten. De aanbouw heeft een hoogte van 2.60 meter. In de woning zelf wil ik graag een pelletkachel laten plaatsen. De woning heeft 3 woonlagen met betonnen vloeren.

Pelletkachel plaatsen

Het gaat om het plaatsen en monteren van een rookkanaal in de keuken. Het rookkanaal moet door een plat dak en de hoogte is 250 cm. Daarna moet een pelletkachel geplaatst worden.

Partners

Partners van Casius