Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor plaatsen cv element:

Plaatsen CV element

Zolderslaapkamer onder schuin dak voorzien van CV element. CV bevindt zich in de ruimte ernaast. Leiding van daaruit aanleggen. Eventueel nog plaatsen van klein CV element in de woonkamer. Inclusief levering van de materialen/radiatoren.
Onze klant uit Delfzijl (Groningen) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen cv element uit heel Nederland:

Balkonkast voor CV ketel maken

Het bouwen en plaatsen van een geïsoleerde en waterdichte balkonkast voor onze cv ketel (inclusief opbergruimte). Specificaties: - Afmetingen: Breedte 123 cm Hoogte 166 cm Diepte links 30 cm Diepte rechts 40 cm De nis die wij hebben is aan de rechte kant wat dieper en wij willen graag de gehele ruimte gebruiken, dus zal het heel fijn zijn als de kast iets schuin is (zie foto). - 2 deuren, zijpanelen en achterwand (waar de cv ketel in gemonteerd dient te worden) - dak iets aflopend i.v.m. water - interieur: linkerdeel (opbergruimte) met 3 planken, rechterdeel (cv ketel) : geen planken nodig - materiaal in overleg, onze voorkeur gaat uit naar wit kunststof i.v.m. duurzaamheid (het moet wind- en waterdicht zijn) - kleur wit - planning oplevering week 37

CV installaties aanleggen

De onderstaande werkzaamheden moeten gebeuren: - op de begane grond koud en warm water aansluiting maken - op begane grond gasleiding voor keuken plaatsen. - de cv leidingen trekken, inclusief verdelers voor eerste en tweede verdieping - op de eerste verdieping 4 radiator aansluiting maken - op de eerste verdieping voor badkamer aansluitingen maken(warm/koud/radiator) - op de tweede verdieping 1 radiator aansluiting maken - op de tweede verdieping badkamer aansluiting maken - alles doortrekken naar de tweede verdieping voor ruimte waar de cv komt na plaatsen van cement deklaag plus aansluiten van de radiatoren(overal behalve in badkamers). + Plaatsing van remeha Remeha Tzerra Plus 39C CW5 wmet Sense Wat hierboven staat is bedoeld voor 1 woning. Maar dit moet dus voor 2 woningen gedaan worden dus alles moet dubbel gerekend worden.

Uitbouw aanbouwen aan de achterzijde

Wij zijn voornemens om een uitbouw te laten plaatsen. Bijgevoegd een foto en tekening. Wij willen als het ware de bestaande gevel 2,5 meter naar achter alleen dan met twee openslaande deuren in het midden. Ook ongeveer even hoog en breed als dat het nu is. Verder hebben wij geen extra wensen aan dag licht in het dak of zo. De CV en elektra wil ik zelf gaan aanleggen om kosten te besparen. Kunt u ons adviseren en ons ongeveer laten weten wat de kosten zijn?

Badkamer opknappen

De badkamervloer en wanden betegelen, een douchewand en -garnituur ophangen, wastafel met kraan aansluiten en een spiegelkast ophangen. De huidige vloertegels haal ik zelf weg. Bijgevoegd de tegels die op wand en vloer in principe moeten komen( nog niet gekocht , wel uitgezocht). De douchewand + stang heb ik. De overige materialen moet ik nog bestellen. Er zit al vloerverwarming in. Eventueel om cv ketel betimmering maken. Vooral het plaatsen van de tegels en de douche is het meest dringend.

Advies aangaande CV-ketel

Bij ons in het appartementencomplex gaan de leidingen van de CV installaties aangepast worden zodat er gebruik gemaakt kan worden van HR-ketels. Mijn vraag is als volgt: Op dit moment heb ik een VR-ketel die het nog prima doet. Wat ik heb begrepen is dat als de leidingen aangepast zijn t.b.v. een HR-ketel, de VR-ketel ook gebruikt kan worden. Ik weet dat het verboden is om vanaf 2016 een VR-ketel te plaatsen maar een bestaande kan hergebruikt worden. Alleen wanneer mijn VR-ketel stuk gaat dat ik dan verplicht ben om een HR-ketel te plaatsen. Kunt u mij misschien vertellen wat ik tot nu toe heb vernomen correct of niet correct is ? En als het niet correct is waar ik dan aan moet voldoen ? Het zou erg fijn zijn als u mijn vraag kunt beantwoorden en wil u alvast bedanken voor u medewerking.

Combi CV-ketel op zolder plaatsen

Ik zit in het aankooptraject van een jaren '30 woning met een inhoud van 400 m³. Er is daar momenteel een elektrische boiler als warmwatervoorziening. Ik wil in dit stadium graag een prijsindicatie ontvangen voor de aanleg van een combi cv-ketel op de zolderverdieping. Er is daar nog geen aansluiting van gas, water of elektra en ook geen afvoer. Ik wil een zuinige ketel met een thermostaat die via de telefoon kan worden bediend. Een richtprijs is voor mij voldoende, later kan er na een bezoek op locatie een offerte worden verzorgd.

Vervangen van gaskachels door een CV-ketel en radiatoren

Ik heb een appartement/bovenwoning gekocht uit bouwjaar 1906 van ongeveer 60 m² en krijg daarvan over ongeveer 4 weken de sleutel. Er zijn daar nog gaskachels en een geiser en ik wil daar graag een CV-installatie met radiatoren laten plaatsen. De inhoud van de woning is 211 m³. Er staan foto's en een plattegrond van de woning op Funda. Ik wil deze klus als eerste laten uitvoeren na de overdracht. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Dakopbouw op plat dak

Op het platte dak willen wij graag een opbouw laten plaatsen. De oppervlakte zal ongeveer 7 bij 4 meter moeten worden. Er zal een vaste trap geplaatst moeten worden en elektra en CV doorgetrokken. De opbouw dient bekleed te worden met dakpannen en aan beide zijde willen wij of een dakkapel of een dakraam. Hier ontvangen wij graag advies over. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Verwarmingsketel plaatsen en ander installatiewerk

Ik wil graag een cv ketel plaatsen in de woning, leidingen voor de verwarming en twee radiatoren. Vloerverwarming ligt al in de woning maar deze moet wel vastgemaakt worden aan de ketel in een systeem.

Plaatsen van een nieuwe badkamer

Graag eerst reageren per e-mail! In ons huis van 1979 dat wij in oktober gaan verbouwen, willen wij een nieuwe badkamer plaatsen. Het volgende zullen wij zelf regelen: • De oude badkamer zullen wij zelf verwijderen en afvoeren. • Wij laten een gipsplaten plafond met spotjes aanleggen. • De wanden laten wij niet betegelen, maar stukadoren met speciaal waterbestendig stucwerk, hiervoor zullen wij een aparte specialist inschakelen. Voor het plaatsen van de nieuwe badkamer zijn wij op zoek naar een badkamer installateur die de nieuwe badkamer plaatst, inclusief de volgende werkzaamheden: • Verleggen van de leidingen van de CV, water en afvoer (toilet, douche en wasbak) waar nodig • Aanleg en testen van douche-afvoer • Plaatsen en betegelen van de vloer met afschot voor de douche • Plaatsen douchewand • Plaatsen wastafelmeubel met 2 wastafelkommen • Plaatsen, aansluiten en testen van kranen in douche en boven wastafel. • Plaatsen, aansluiten en testen zwevend toilet • Plaatsen, aansluiten en testen van design-radiator • Ombouw van het toilet tot aan plafond, met nisjes aan douchekant en 1 nis boven het toilet met inbouwlampje • Afkitten waar nodig Wij leveren/doen • Het stucwerk van de wand en het plafond zoals hierboven beschreven • Het verven van het plafond • Douchewand met aansluitmateriaal • Zwevend toilet en toebehoren • wastafelmeubel, kommen en kranen • Vloertegels • Designradiator • Afvoer Wij verwachten dat u meeneemt in de offerte: • Al het overige, inclusief: o Tegellijm, voegmateriaal, etc voor vloer o Ombouwmateriaal en pijpmateriaal o Kit o Aansluitmaterialen Overige informatie: • Het plaatsen van de badkamer zal in de tweede/derde week van oktober moeten gebeuren. • In overleg kunnen we bepalen of het stucwerk van de wand vooraf, of ergens gedurende het proces moet plaatsvinden. Bijlagen: 1. Oude plattegrond badkamer 2. 2D Nieuwe plattegrond badkamer 3. 3D nieuwe tekening badkamer 4. Beschrijving/link

Partners

Partners van Casius