Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor plaatsen cv element:

Plaatsen CV element

Zolderslaapkamer onder schuin dak voorzien van CV element. CV bevindt zich in de ruimte ernaast. Leiding van daaruit aanleggen. Eventueel nog plaatsen van klein CV element in de woonkamer. Inclusief levering van de materialen/radiatoren.
Onze klant uit Delfzijl (Groningen) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen cv element uit heel Nederland:

Leidingwerk en verwarming aanleggen in de nieuwbouwwoning

Het gaat om een nieuwbouw woning twee-onder-een-kap in Renkum. Aanleggen CV systeem. Exclusief vloerverwarming begaande grond. Inclusief leveren en plaatsen ketel. Inclusief leveren en plaatsen radiatoren eerste en tweede verdieping. Inclusief aansluiten vloerverwarming begaande grond. Aanleggen van de gasinstallatie met aansluiting voor de CV-ketel en gaskookplaat. Aanleggen van een waterinstallatie voor het warm en koud water voor de op tekening aangegeven sanitaire aansluitpunten. Aanleggen van de mechanische ventilatie. Aanleggen van binnen riolering voor de vuilwateraansluitpunten. Tekening op aanvraag.

Extra verdieping op het dak bouwen

Wij zouden graag een extra verdieping op ons huis willen. De grootte van onze opbouw zou ongeveer 5 bij 8,5 moeten worden. Dus 42.5 m2 in totaal. We hebben 2 verschillende ontwerpen voor hetzelfde huis gemaakt. In het bestemmingsplan nu staat dat we niet hoger gebouwd mag worden dan 2 verdiepingen. Het huis is een hoekhuis en grenst aan een gracht, ik zelf denk dat de gemeente het aanzicht zoveel mogelijk intact wilt houden. De binnenmuren plaatsen, stuken, badkamer en CV dienen door de vakman uitgevoerd te worden.

Complete nieuwe CV-installatie aanleggen

- gasleiding aanleggen vanuit meterkast door kruipruimte naar andere kant en daar omhoog, door een koof naar zolder. In totaal 15 meter lengte. - CW4 ketel plaatsen inclusief dakdoorvoer etc. - radiatoren plaatsen - leidingen leggen en aansluiten Vanaf ketel naar 4x slaapkamer (enkele plaat 150 cm) op de 1e verdieping, door naar beneden en naar 2x dubbele radiator 3 meter x 30 in woonkamer en 1x 120 cm x 60 inwoonkamer en 1x 150 cm x 60 in keuken. De verdiepingsvloer naar de eerste verdieping is van Nehobostenen met een laagje beton eroverheen. De zolderverdiepingsvloer is van hout. Het moet op korte termijn uitgevoerd worden.

Vloerverwarming met afdekvloer leggen

Wij hebben in onze woning een nieuwe Nefit trendline c5 cv-ketel met traditionele verwarming met radiatoren. Wij willen dit graag wijzigen en vloerverwarming laten leggen in ongeveer 40 m² vloeren op de begane grond in de woonkamer, keuken, gang en toiletruimte. Er zijn geen hoogteverschillen in de vloer. We wonen in een tussenwoning uit bouwjaar 1978 met een betonnen vloer met 'broodjes systeem'. Er is ongeveer 5 cm ruimte voor het nieuwe systeem. De houten vloer die nu op de betonvloer ligt zullen wij zelf verwijderen. Ik maak graag een afspraak om de situatie hier met ons te bespreken en ontvang dan graag uw advies en prijsopgave voor het plaatsen van de vloerverwarming op isolatiematten e/o infrezen. Er moeten 2 radiatoren worden verwijderd. We willen 1 radiator in de woonkamer handhaven. De vloer moet worden geëgaliseerd en daarna zullen wij er zelf pvc kliklaminaat op leggen. Wij hebben een voorkeur voor de maand juni voor de uitvoering van deze klus.

Sanitair- en leidingwerk vervangen

Graag ontvang ik voor de volgende werkzaamheden: 1- vervangen van een ingebouwde toilet reservoir + tegelwerk 2- verwijder van 3 radiatoren en plaatsen van een nieuwe 3- verhelpen van lekkage van cv-ketel In overleg kan ik de materialen zelf bestellen maar ik wil graag een offerte voor beide opties.

Compleet appartement verbouwen en renoveren

Mijn appartement van ongeveer 80 m2 op 3 hoog is aan een grondige verbouwing toe. De beginsituatie is casco: de muren, vloeren en plafonds zijn er uit. Kunt u een indicatie geven van de prijs van de hieronder aangegeven werkzaamheden: - Muren /Plafond stukwerk - Tegelwerk in de badkamer en toilet, vloer en wanden - kozijnen vervangen door houten kozijnen - Cv ketel installatie en radiatoren vervangen - Water toevoer, stopt nu bij de hoofdkraan - Water afvoer / riolering - Elektra afwerking, aanwezig in wanden - Rookgaskanaal afvoer - Voordeur moet 2.5 cm omhoog - 2 tussenwanden plaatsen inclusief deur /hang en slot werk, platen tussenwanden - keukenvoorbereidingen uitvoeren

Zolder verbouwen en inrichten als slaap/badkamer

Onze zolder heeft nu een voorportaal met wasmachine en CV ketel. Daarna volgt een kamer. We willen van de zolder een grote open ruimte maken. Een dakkapel wordt al geplaatst en we laten extra dakramen plaatsen. Wat we willen laten doen door de aannemer: - Elektrapunten aanleggen. - Verleggen van waterleidingen. - Isoleren. - Aanleggen badkamer, inclusief ligbad en toilet. - Maken inbouwkast over breedte van zolder. De zolder is 5.80 x 10 meter groot. Het betreft een tussenwoning met een hoge nok met een hellingshoek van 50 graden.

Vochtproblemen in een chalet oplossen

Wij wonen permanent in een chalet dat wij huren. Er is hier een vocht- en schimmel probleem in de slaapkamers, op plaatsen waar een bed of kast voor de wanden staat. Wij stoken en ventileren voldoende. We hebben overleg met de verhuurder gehad en kregen groen licht om dit te laten oplossen. Wij stoken hoofdzakelijk op hout maar een cv is aanwezig en brandt 's nachts. Ik vermoed dat het een isolatie probleem is. Het chalet heeft aan de buitenzijde houten rabatdelen en binnen OSB platen. Daartussen zit een klein beetje isolatiemateriaal. Ik denk dat een dampremmende folie ontbreekt. Wij maken graag een afspraak om de situatie hier te laten beoordelen en staan open voor uw advies en plan van aanpak.

CV-installatie op propaangas aanleggen in een vakantiechalet

Wij hebben in ons chalet op een recreatiepark een gaskacheltje op propaangas, maar dat verwarmt de ruimtes niet gelijkmatig en de kosten van het gebruik zijn erg hoog. Wij willen graag een cv-installatie op propaangas laten plaatsen. Daarbij moeten de leidingen binnenshuis worden geplaatst, dus niet onder het chalet, om bevriezing te voorkomen. Het chalet is 10 x 4 meter groot en heeft 1 woonlaag met 2 slaapkamers, een woonkamer/keuken en een douche/toiletruimte. Ik ontvang hiervoor graag uw prijsindicatie.

Daikin Hybride 8 installeren

Plaatsing van het gehele airco gehele systeem. Drukvat, waterfilter enzovoorts leidingen worden vooraf op 1 meter afstand geplaatst (afvoer enz) Plaatsing buitensysteem op plat dak garage. Plaatsing inclusief nieuw te plaatsen dak doorvoer en boren gaten voor leidingen ( dakbeschot hout, buitenmuur normale muur met spouw) warmtepompsysteem. CV ketel, inclusief warmtepomp. De buitenunit komt op een plat dak. Het gaat om een warmtepomp in de CV ingebouwd.

Partners

Partners van Casius