Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor plaatsen cv element:

Plaatsen CV element

Zolderslaapkamer onder schuin dak voorzien van CV element. CV bevindt zich in de ruimte ernaast. Leiding van daaruit aanleggen. Eventueel nog plaatsen van klein CV element in de woonkamer. Inclusief levering van de materialen/radiatoren.
Onze klant uit Delfzijl (Groningen) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen cv element uit heel Nederland:

Totale verbouwing tussenwoning jaren 30

We ontvangen graag een offerte voor onderstaande werkzaamheden voor een jaren 30 tussenwoning. S.v.p. kosten per regel inzichtelijk maken. Offertes inclusief materiaal (exclusief keuken, badkamer, wc’s, radiatoren, deuren) en inclusief BTW. Graag opgeven van referenties en garantieregeling. ALGEMEEN: - Op de bovenverdieping moeten nieuwe scheidingswanden (4 gipswanden) worden geplaatst en oude wanden gesloopt (slopen doen we zelf). Er komt dus een nieuwe indeling van de 3 kamers en een badkamer boven. - al het sloopwerk doen wij zelf - op de begane grond, eerste verdieping en vliering, de vloer klaarmaken voor afwerking voor laminaat, vloerbedekking o.i.d. Met zandcement (beneden) en estriche ondervloer op eerste verdieping. - cv installatie: alle leidingen vervangen en verleggen en infrezen. Plaatsen radiatoren (6 stuks) - Vernieuwen waterleiding + gasleiding alles infrezen - Elektra: nieuwe groepenkast met 8 groepen (incl. Aardlekschakelaar en hoofdschakelaar, NEN 1010 gekeurd), complete vervanging van bedrading en metalen leidingen door pvc, door het hele huis ongeveer 12 lichtpunten en 30 WCD plus 1 aardleiding voor badkamer (alles infrezen) - plaatsen van nieuwe kamerdeuren (6 stuks) - plaatsen nieuwe kozijnen met dubbel glas van 2 ramen beneden, 4 ramen boven. In totaal zo een 6 m2 dubbelglas HR ++ - nieuw aansluiting rioolsysteem - 3 sterren politie keurmerk sloten voor 4 deuren en 6 ramen - isoleren van de vliering - paardenbuik maken van de trap naar eerste etage - voor en achterzijde gevel voorzetwand met ISO plaatsen Entree / Gang: - muren en plafond stucen. Toilet beg. Grond (ca. 1x1meter) - plaatsen nieuw toilet (oud model met stortbak, niet zwevend omdat dit niet zou passen) - plaatsen klein fonteintje - tegelen vloer - vernieuwen plafond + stuken plafond en de wanden Keuken - elektra en leidingwerk voor plaatsen keuken voorbereiden - vernieuwen plafond + stuken - plaatsen van keuken (L-vorm, keuken afkomstig van

Leidingen omleggen en cv-ketel en wasmachine verplaatsen

We hebben een cv-ketel in de keuken staan en willen die 1 meter laten verplaatsen naar ons aangrenzende balkon. Onze wasmachine willen we ook vanuit de keuken naar het balkon laten verplaatsen, en dan onder de cv-ketel plaatsen. Op de plek van de wasmachine willen we dan een vaatwasser gaan plaatsen. Op het balkon willen we ook een kast laten maken om de wasmachine en cv-ketel. Wij willen een afspraak maken met een installateur om de klus hier te bekijken en ons te adviseren. We ontvangen graag uw offerte.

Badkamer laten maken op zolder

We zouden graag willen weten of het mogelijk is een badkamer te plaatsen in de slaapkamer op zolder. Er moeten leidingen (water en afvoer) gelegd worden van CV ketel langs het trapgat naar de kamer, en eventueel elektriciteit en misschien een afzuig installatie. Tevens moet er een wandje gezet worden en tegels geplaatst worden.

Complete CV-installatie aanleggen

Momenteel heb ik een geiser en gaskachel en wil dat graag vervangen, dus complete installatie: - verwijderen gevelkachel, dichtmaken gat aan de binnenzijde, en geiser; - op oude plek geiser plaatsen cv/combi ketel met thermostaat , expansievat en toebehoren; - rookgasafvoer en luchttoevoer via het platte dak; - plaatsen 1 x radiator in de keuken en 1 x radiator op oude plek gevelkachel; - aanleg cv -, gas,water-, en afvoerleidingen. Graag ontvang ik per e-mail een schatting van de kosten. Dank!

Diverse klussen in aangekochte woning

Wij hebben een huis gekocht in Den Haag waar verschillende klussen moeten gebeuren. Een deel komt vanuit het bouwkundig rapport, een deel als extra verbouwing. - Werkzaamheden kruipruimte vloer (onder ander het aanbrengen van ventilatie, herstel balkkoppen, verwijderen puin/rommel); - Controle gasleidingen; - Controle elektrastelsel; - Nalopen CV-leidingstelsel; - Plaatsen nieuwe CV-ketel; - Herstel gevel achterzijde; - Vervangen zink balkon; - Inspectie dak; - Verwijderen stenen vloer (plavuizen) hal, WC, begane grond en keuken; - Verwijderen vloerbedekking trappen (2x) en gang 1e en 2e etage; - Plaatsen van een muurtje (waar nu een deur zit); - Schilderswerkzaamheden. De start voor het uitvoeren van de werkzaamheden is idealiter medio mei.

Installeren van een half-vrijstaand bad op zolder

Wij hebben een tussenwoning gekocht uit bouwjaar 2012 en krijgen daarvan op 10 juli de sleutel. Wij willen daar op de zolder graag een half-vrijstaand bad laten installeren op een nog te maken verhoging. Naast het bad moet een muurtje komen. Op de plek waar we het bad willen hangt nu een radiator. Die willen we laten verwijderen en op het muurtje naast het bad een designradiator laten plaatsen. De tegels en het bad hebben we al besteld, de radiator nog niet. Er is een cv-ketel op de zolder, vlak bij de plek voor het bad. Er liggen nog geen leidingen en afvoer. In de meterkast is ruimte voor een extra groep. We willen deze klus in de 2e helft van juli of anders eind augustus/begin september laten verzorgen. De woning staat op Funda. Er staan 360 graden foto's op van de zolder. We hebben ook een tekening die we kunnen toesturen. We hopen dat u aan de hand van deze gegevens een offerte kunt maken.

Slaapkamers en badkamer maken op zolder

Voor ons nieuwbouw huis zijn wij op zoek naar een vakman die na de oplevering, onze zolder verdieping wil gaan indelen. Wij willen er een kleine badkamer met wastafel en douche maken, 2 slaapkamers en een overloop waarop ook de wasmachine en droger komen te staan. Op een deel van de zolderverdieping moet een vlizo zolder komen met een vlizo trap. ( gedetaileerde tekeningen hiervoor zijn aanwezig) we zijn op zoek naar een offerte voor het maken van de slaapkamers inclusief verwarming, elektrapunten en lichtpunten. Ook willen we aan de achterkant een dakkapel laten plaatsen van ongeveer 1800mm. Op de voorkant van het huis is de dakkapel standaard geleverd bij de woning, deze hoeft dus niet meegenomen te worden in de offerte. Daarnaast willen we ook inbouwkasten op 1 van de slaapkamers laten maken, een maatwerk bureau en schappen laten maken. Op de overloop willen we maatwerk kasten om de cv ketel heen laten maken en om de wasmachine. Detail tekeningen zijn hiervoor beschikbaar.

Stacaravan renoveren

Nieuw dak, beplating buitenkant vervangen en isoleren. Plaatsen dubbel glas, Binnenkant vervangen, alsmede keuken en badkamer. CV installeren, Badgeizer vervangen.

Installatiewerk en aanleg van vloerverwarming in een souterrain

Wij hebben een split-level woning gekocht uit bouwjaar 1974 en krijgen daarvan op 15 mei de sleutel. Er is daar een souterrain (niveau -1) waar wij een nieuwe keuken willen gaan plaatsen. Die ruimte is voorzien van een betonvloer, stucwerk wanden, een deur naar de kruipruimte, een grote raampartij en deur met toegang tot de achtertuin. Deze multifunctionele ruimte is voorzien van een aansluiting voor wasapparatuur, opstelling van een cv-combiketel (Nefit topline, HRC45, Aquapower, 2011), een keukenblok met kastruimte en spoelbak met warm + koud water en een unit van de vloerverwarming. We willen graag een offerte ontvangen voor de uitbreiding en wijziging van de water- en gasaansluitingen en het aanleggen van 20 tot 25 m² vloerverwarming. Er staan foto's van de woning op Funda. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Klussen in het nieuwe huis

Voor ons nieuwe huis in Amsterdam wil ik een aantal klussen laten uitvoeren. We laten een nieuwe keuken plaatsen, maar eerst moeten de oude tegels er uit en nieuwe geplaatst worden. Daarnaast de oude laminaat vloer laten verwijderen en een nieuwe houten vloer laten leggen (70 m2). De vloer kopen we zelf. De oude CV ketel moet vervangen worden door een nieuwe en verplaatst van de keuken naar een kast op het balkon. Tot slot willen we graag het gehele plafond glad laten stucen (76 m2). Bijgevoegd het meetrapport.

Partners

Partners van Casius