Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor plaatsen cv element:

Plaatsen CV element

Zolderslaapkamer onder schuin dak voorzien van CV element. CV bevindt zich in de ruimte ernaast. Leiding van daaruit aanleggen. Eventueel nog plaatsen van klein CV element in de woonkamer. Inclusief levering van de materialen/radiatoren.
Onze klant uit Delfzijl (Groningen) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen cv element uit heel Nederland:

Radiator voor verwarming plaatsen

Ik wil graag een kleine radiator laten plaatsen in een kleine kamer van 5 m2 waar ook de CV hangt. Er heeft nog niet eerder een radiator gehangen, dus er zal wat leidingwerk doorgetrokken moeten worden. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Badkamer plaatsen

Ik wil graag een badkamer laten plaatsen. Is een badkamer van 210 bij 220 cm. Moet een nieuwe betonvloer in, bad aparte douche douchewand en wc geplaatst (een zwevend toilet) en aangesloten op riool, wanden betegelen voegen en afkitten. Materiaal is al besteld. Moet nog wel voeg/kitmateriaal gebruikt worden en afwerken hoekprofiel met aluminium. Ik doe het sloopwerk zelf. We willen graag ook vloerverwarming, deze willen we graag aangesloten op de CV. Graag via mail antwoorden.

Nieuwe CV-ketel plaatsen

Ik wil mijn oude CV-ketel vervangen door een nieuwe ketel. De nieuwe ketel wordt een hoogrendement combi ketel. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Gehele CV-installatie aanleggen

Eind december krijgen wij de sleutel van een hoekwoning. In deze woning dient er een CV-ketel en leidingen geplaatst te worden. Verder zouden wij graag wat advies ontvangen om radiatoren of vloerverwarming te plaatsen. De woning heeft een oppervlakte van 99 m2. De werkzaamheden dienen in de eerste week van januari uitgevoerd te worden.

Volledig nieuwe CV met vloerverwarming installeren

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten plaatsen van een nieuwe CV ketel, de nieuwe ketel zal op een andere plek komen dan waar nu de huidige hangt. Ook wil ik graag de mogelijkheden bespreken voor het laten aanleggen van vloerverwarming als hoofdverwarming, het totaal aantal vierkante meters van de gehele woning is 200.

Leiding en radiator plaatsen

Ik wil een leiding en radiator laten plaatsen in mijn bedrijfsruimte. De leiding moet vanaf de CV ketel doorgetrokken worden. Er loopt een leiding met warm water voor de vloerverwarming.

Nieuwe radiator laten plaatsen

Graag zou ik offerte op willen vragen voor het aanschaffen en aansluiten van een nieuwe radiator in de woonkamer. De afmeting radiator is ongeveer 1.50 meter breed x 50-60 cm hoog. Capaciteit minimaal 3000 Watt. Naast de toekomstige radiator zijn reeds 2 (lage) convector radiatoren aangesloten op de CV, maar deze geven te weinig warmte voor een woonkamer van ca. 40 m². Dus de leidingen zijn reeds aanwezig, alleen deze moeten gesplitst en aangesloten worden op de nieuwe radiator.

Aanrechtblad aanbrengen op granito aanrecht

Ik zoek een keukenspecialist die voor Gamma werkt die voor mij bij Gamma een nieuw aanrechtblad koopt plus aluminium gootsteen, dit aanrechtblad bij mij kan plaatsen over een bestaand granito aanrechtblad, waarbij de granito gootsteen verwijderd wordt en vervangen wordt door een aluminium gootsteen. Verder moet er een nieuwe afvoer met chiffon met wasmachine afvoer gemaakt worden plus een afvoerbuis voor de condensafvoer van de HR Combi CV ketel achter het keukenkastje van het aanrecht langs. Dit alles moet op de riolering aangesloten worden. Ik zoek een aannemer die bij mij langs kan komen en offerte kan opmaken. Het aanrecht is ongeveer 2 meter breed en vijftig centimeter diep en loopt in een hoek.

Partners

Partners van Casius