Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Groningen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in de provincie Groningen heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters uit Groningen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven en installateurs en loodgieters in Groningen.

505 klanten uit Groningen bevelen een bij Casius in Groningen aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een installateur of loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Groningen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur of loodgieter in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: het isoleren van een woning en aanbrengen aardwarmte-installatie, het realiseren van warmtepompen voor een oude boerderij, realiseren vloerverwarming en waterpomp, warmtepomp plaatsen, een warmtepomp realiseren om het gasverbruik te verlagen, cV elektrisch/infrarood vloerverwarming realiseren in een nieuwbouw bedrijfspand, extra ketels plaatsen ivm opsplitsing van appartement, verticale bodemverwarming leggen (300 m2), warmtepompboiler installeren, vloerverwarming beneden verdieping, advies en installatie warmtepomp boiler, warmtepomp realiseren voor een nieuwbouwwoning, verwarming realiseren in nieuwbouw appartementen complex, warmtepomp boiler plaatsen, cV ketel vervangen voor warmtepomp op elektrische CV en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in de provincie Groningen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Groningen:

zaterdag 12 oktober 2019

Houtkachel in een chalet laten plaatsen

Houtkachel in een chalet laten plaatsen. Ik wil het compleet laten installeren, dak stalen pannendakplaten hoogte chalet 230 cm. Ik ontvang graag een offerte inclusief en exclusief de houtkachel.
woensdag 9 oktober 2019

Realiseren vloerverwarming en waterpomp

We gaan een nieuw huis bouwen op een ruim kavel waar we alleen een gazon willen. (aansluitend op weidegrond ) grondsoort vette klei. We hebben geen gas aansluiting, deze willen wij ook niet. Wij willen een combinatie van warmte pomp op grondnet en zonnepanelen, en daar zowel mee verwarmen als sanitair water verwarmen. Het te bouwen huis is van Finnhouse en erg goed geïsoleerd, Onze wens is dat er vloerverwarming komt, wat vervolgens op een waterpomop wordt aangesloten. Omdat wij weten dat het graafoppervlakte ongeveer 2-3x groter zal moeten zijn dan het te verwaremen woonoppervlakte gaan wij graag in gesprek met een specialist die ons van advies kan voorzien en ook met ons de uitvoering kan realiseren. Het te verwarmen oppervlakte is een benedenverdieping van 90 m.
donderdag 3 oktober 2019

Houtkachel in tuinhuis blokhut installeren

Ik zoek een openhaardenspecialist die in mijn tuinhuis een houtkachel kan installeren. Ik heb een Jotul 602 aangeschaft, deze wil ik graag installeren in mijn tuinhuis. Er zitten twee keer 1 meter originele kachel pijpen bij, en twee 45 graden bochten. Verder is er een kachelpijp voor de afvoer buiten aanwezig met 'dakje'. Er zal nog een dubbelwandige muur of dak doorvoer moeten komen, afhankelijk van wat er aangeraden wordt in mijn situatie. Het dak is van hout, obs- en golfplaten en de muur bestaat uit schrootjes met glasvezelwol.
maandag 23 september 2019

Heteluchtverwarming en badgeiser vervangen

Ik ben op zoek naar iemand voor het vervangen van onze oude Brink luchtverwarming en geiser.
zondag 22 september 2019

Warmtepompboiler installeren

Ik woon alleen en verbruik ongeveer 550 m2 gas per jaar en ben benieuwd naar de mogelijkheden die een warmtepompboiler bieden voor mijn situatie. Het huis heeft mechanische ventilatie. Ik wil graag een warmtepompboiler die mijn directe vraag naar warm water oplost en eventueel te gebruiken is ter ondersteuning van de cv. Binnenkort laat ik 9 zonnepanelen plaatsen zodat ik voldoende stroom opwekt voor de warmtepompboiler en het overige elektriciteitsverbruik.
zondag 15 september 2019

Leveren en plaatsen van een hydrofoorpomp om waterdruk te verhogen

Wij willen graag een hydrofoorpomp laten installeren, om de waterdruk te verhogen van met name de douche. Het gaat om het leveren en installeren. Ik laat mij graag adviseren over het vermogen en capaciteit.
vrijdag 13 september 2019

Rookgasafvoeren checken

Bij ons appartement willen we graag de aluminium rookgasafvoer kanalen laten checken en indien nodig deze laten vervangen/repareren. Het gaat om 9 appartementen.
dinsdag 10 september 2019

Gaskraan verplaatsen voor een fornuis

De kraan zit nu boven het werkblad. Wil hem lager en uit het zicht hebben zodat ik hem niet meer zie als ik mijn nieuwe keuken plaats.
dinsdag 3 september 2019

Leveren en monteren van verwarmingsunits

Voor woonkamer en keuken twee buitenunits in de tuin plaatsen met twee binnenunits voor onder het raam van keuken en woonkamer. Dit als verwarming dus de nadruk kwa rendement moet liggen op verwarmen. Leidingwerk is laag bij de grond en bij handige installatie niet meer dan een meter of twee. (Vermogen rond de 3 KW bij -15 C in verwarmingsmodus).
zondag 1 september 2019

Aanschaffen en installeren van doorstroomboiler

Ik wil graag van het gas af. Gebruik nu een Airco om te verwarmen. Daarnaast infrarood voor bijverwarming. We gebruiken warm water alleen voor douchen, twee personen. We willen een keer per week douchen en vier keer per jaar in bad. Graag willen we een totaalprijs inclusief kosten aansluiten voor doorstroomboiler. Ook willen we graag inzicht in gebruik per jaar met bovenstaande gegevens. Als de CV gedemonteerd moet worden laat ik deze graag door de vakman afvoeren.
zondag 25 augustus 2019

Warmtepompboiler plaatsen

Ik wil gasloos gaan woning en daarom wil ik graag een warmtepompboiler laten plaatsen. Het gaat om een tussenwoning (25 jaar oud) met een oppervlakte van 102 m2.
woensdag 14 augustus 2019

Lucht-lucht warmtepomp voor Tiny House realiseren

Mijn plan is om een Tiny house te bouwen. Dit zal een huis worden van 50 m2 en 148 m3. De woonkamer word 5 x 5.5 x 2.5/4 m (2.5 muurhoogte en 4 m puntplafond hoogte). 2 slaapkamers van 3 x 2.5 x 2.5 l x b x h. En een badkamer van 5 x 1.35 x 2.5 m er komt triple glas in alle muren en vloer geïsoleerd met pur platen en een sedum dak. Er komen 16 zonnepanelen op waarvan enkele zonnepaneel/boiler combinaties. Er komt geen gas. Ik wil graag geïnformeerd worden over de mogelijkheden van het installeren van een warmtepomp.
maandag 12 augustus 2019

Strattford kachel vervangen door variant met meer capaciteit

We hebben nu een strattford kachel van 10 jaar in gebruik, ook op de cv aangesloten. We willen dit inruilen voor een kachel met iets meer capaciteit,deze heeft 25 kw. Het gebouw is een boerderij van 1900. Redelijk tot goed geïsoleerd. Alles is dus al compleet aangelegd, het gaat alleen om de kachel met achter uitvoer rookkanaal.
vrijdag 9 augustus 2019

Wasbak plaatsen

Het plaatsen van een wasbak ( 55 x 31 ) in de badkamer. Materiaal aanwezig.
vrijdag 2 augustus 2019

Het leveren, installeren en aansluiten van een grondwater-warmtepomp

Ik zoek een installateur voor het leveren, installeren en aansluiten van een grondwater-warmtepomp. De pomp moet een vrijstaande woning van 170 m2 kunnen voorzien van warm sanitair- en CV-water. De woning is voorzien van radiatoren die verwarmt moeten worden door de pomp.
vrijdag 26 juli 2019

Vloerverwarming aanleggen

Ik wil in totaal 51 m2 vloerverwarming aanleggen. 17 m2 betonvloer en 34 m2 houtenvloer. Graag een offerte hiervoor.
dinsdag 23 juli 2019

Een waterbron inclusief pomp realiseren

Ik zoek een installateur voor het slaan van een waterbron inclusief waterpomp. Ons erf is 45 are (4500 m2). Wordt gebruikt voor het houden van paarden. De bron moet dit terrein kunnen voorzien van water.
maandag 15 juli 2019

Hele woning voorzien van vloerverwarming

Het hele huis moet voorzien worden van vloerverwarming. Ongeveer 100 m2. Ik ontvang graag een offerte hiervoor.
maandag 1 juli 2019

CV installatie voor omgebouwde garageboxen tot woning

Het gaat om een verbouwing van 2 garageboxen met zolder (uit 1915) naar een woonhuis. Totaal vloeroppervlakte is 43 m2. Dit wordt uiteindelijk een benedenverdieping, badkamer en een bovenverdieping met overloop en slaapkamer. Beide ruimtes wil ik kunnen verwarmen op elektra. Eventueel ook luchtkoeling voor beneden. Mogelijkheden zijn vloerverwarming, airco etc. Ik laat mij graag adviseren.
vrijdag 28 juni 2019

Lucht-warmtepomp plaatsen

Ik zou graag willen weten of het mogelijk is om een lucht-warmtepomp te plaatsen. Het gaat om een vrijstaande woning uit 2000, met een vloeroppervlakte van 90 m2.
maandag 10 juni 2019

Het infrezen en aansluiten van vloerverwarming

Ik zoek een CV-installateur voor het infrezen van vloerverwarming op de begane grond. Het gaat om 45 m2 wat in een betonnen vloer ingefreesd moet worden. Het moet worden aangesloten op de CV-ketel. Mocht het mogelijk zijn wil ik meteen dat de gehele vloer voorzien wordt van een daadwerkelijke vloer.
woensdag 5 juni 2019

Buitenkraan laten plaatsen

Ik zoek een loodgieter die een buitenkraan kan realiseren aan de achterzijde van mijn woning. De kraan moet vanuit de buitenmuur komen. Waarschijnlijk moet er een leiding vanuit de meterkast via de kruipruimte naar de achterzijde van de woning getrokken worden.
dinsdag 28 mei 2019

Het aanbrengen van vloerverwarming

Ik zoek een installateur die in een uitbouw vloerverwarming kan realiseren. Ik heb zelf een uitbouw gemaakt aan het huis en wil hier vloerverwarming in laten plaatsen. Binnenmaat is lengte 4 bij 3,5 meter. De hoogte verschil van de vloer is 6 cm. Daar komt een zandcement vloer over. Bestaande gedeelde moet ingefreesd worden. Het systeem moet worden aangesloten op de CV-ketel.
zaterdag 18 mei 2019

Waterbron spuiten

Wat kost het spuiten van een waterbron van 10 meter diep?
woensdag 8 mei 2019

Zonneboiler of zonnepanelen plaatsen

Ik wil ruimte besparen in huis, verduurzamen en energie besparen. Ik heb een nieuwe cv-ketel nodig die ik graag op het dak geplaatst wil hebben. Het is een plat dak en ik overweeg daarnaast ook om er zonnepanelen op te plaatsen. Ik wil hier graag wat meer advies over.

Partners

Partners van Casius