Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Groningen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in de provincie Groningen heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters uit Groningen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven en installateurs en loodgieters in Groningen.

480 klanten uit Groningen bevelen een bij Casius in Groningen aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een installateur of loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Groningen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur of loodgieter in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: installeren van een warmtepomp, mechanische luchtafvoer installeren in appartementen, water - Water warmtepomp, warmtepompboiler installeren, warmtepomp plaatsen in nieuwbouw, water warmtepomp leveren en plaatsen, lucht -, water- en warmtepomp plaatsen, water - water warmtepomp installeren, warmtepomp laten plaatsen, grondwarmtepomp installeren, grondwarmtepomp installeren, grond-water warmtepomp installeren, warmtepomp aan laten brengen, warmtepomp aan laten brengen, warmtepomp laten maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in de provincie Groningen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Groningen:

maandag 19 februari 2018

Airco in een rijtjeshuis installeren

Wij wonen in een standaard rijtjeshuis in Paddepoel, Groningen en willen weten wat het kost om een vaste airco in 1 van de slaapkamers te laten installeren en of het überhaupt mogelijk is, want kan er zomaar in elk huis een gat door de muur geboord worden voor de aansluiting met een buiten unit? Materialen graag in overleg, wij staan open voor een goede deal.
zondag 18 februari 2018

Vloerverwarming aanleggen

Ik heb op het moment aardgas en ik zou graag vloerverwarming willen hebben in mijn woning. Het gaat om een oppervlak van 40 m2. De vloer moet er eerst uit en dat kunnen wij eventueel zelf. Wij zouden graag wel even willen weten hoeveel het zou kosten als u dat zou doen.
donderdag 8 februari 2018

Houtkachel plaatsen

Houtkachel plaatsen, rookkanaal is al aanwezig. Deze is aan de buitenmuur bevestigd.
zaterdag 3 februari 2018

CV-leidingen wegwerken en designradiator plaatsen

Ik wil in de woonkamer, slaapkamer, keuken en gangen de verwarmingsbuizen laten infreezen in de grond.
zaterdag 3 februari 2018

Complete CV installatie monteren

Welke brandstof wenst u te gebruiken? Pellets Waar moet de installatie gebeuren? Renovatie Welke verwarmingselementen wenst u te gebruiken? Radiatoren Welk type verwarmingsketel wenst u? Pelletketel In hoeveel kamers moet er CV geinstalleerd worden? Minder dan 5 kamers Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Het gaat om een huis gebouwd in 1930. Deze wordt nu verwarmt door gevelkachels plus houtkachel in de woonkamer.
zaterdag 3 februari 2018

Warmtepomp installeren

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op gas De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: Een bestaand gebouw Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Aansluiting bestaande vloerverwarming, Verwarming van water (Sanitair) Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Ons huis wordt op 15 maart 2018 opgeleverd (levensloop woning) behalve goed tot zeer goed geïsoleerd krijgen we een CV-verwarming op gas. Nu is de vraag: wat zijn de mogelijkheden? Wat is op dit moment voor ons rendabel? Er zit vloerverwarming in, dit is op de begane grond. Boven zijn nog twee slaapkamers met elk 1 radiator.
vrijdag 2 februari 2018

Verwarmingsketel plaatsen

Ik wil de CV ketel laten vervangen. Het is een 2 onder 1 kap woning met 14 radiatoren. Ook zitten er 2 radiatoren in de garage. De garage heeft vloerverwarming en het loopt op aardgas.
vrijdag 2 februari 2018

Lucht warmtepomp aanbrengen

Ik wil een lucht warmtepomp laten plaatsen om energie te kunnen besparen. Nu heb ik verwarming op gas De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een bestaande vrijstaande bungalow. De warmtepomp wordt gebruikt voor verwarmen en/of koelen van de woning.
zaterdag 27 januari 2018

Kanalen van de heteluchtverwarming reinigen

Ik wil de kanalen van de heteluchtverwarming grondig laten reinigen. De kanalen van de luchtverwarming zijn nog nooit gereinigd.
zaterdag 27 januari 2018

Kranen, wasbak en sifon laten monteren

De man wil graag zijn keukenkraan, wastafelkraan en wastafel laten vervangen. Al deze dingen schaft hij zelf aan. Omdat de klant niet volledig inzage heeft in al de benodigdheden voor de klus raad ik de vakman aan om even contact met hem op te nemen.
zaterdag 27 januari 2018

Kranen, wasbak en sifon monteren

De klant wil graag een wasbak, keukenkraan en wastafelkraan laten monteren. De oude kranen en wasbak moeten ook worden verwijderd.
maandag 22 januari 2018

Houtkachel plaatsen en rookgasafvoer monteren

Voor onze schipperswoning uit 1906 zijn we op zoek naar een sfeer-houtkachel, rendement maakt niet uit. De woning heeft een betonnen vloer met daarop een "kasteel-eiken" houten vloer. Er is een bestaande schouw, deze is gebruikt voor een gaskachel, de houten vloer loopt tot in de schouw. In de schouw is dan ook nog een (afgedopte) gasaansluiting aanwezig. De afvoerpijp in de bestaande schouw en schoorsteen is al eerder verwijderd. Er is nu geen pijp meer aanwezig. Een foto van de bestaande situatie is bijgevoegd.
zondag 21 januari 2018

Geheel nieuwe CV aanleggen

Het betreft de gehele aanleg van een nieuwe cv op de beneden verdieping van een vrijstaande woning. De oppervlakte is 70 m2 en de inhoud totaal 240 m3. Er dienen leidingen, radiatoren en een cv ketel geplaatst te worden.
zaterdag 13 januari 2018

Vaatwasser aansluiten

Aansluiten en inbouwen nieuwe vaatwasser in eengezinswoning (2001) op de begane grond. Wij willen een vaatwasser in laten bouwen in onze keuken naast de gootsteen in een bestaand onderkeukenkastje. Hiervoor moet het keukenkastje verwijderd worden en het aanrechtblad aan een uiteinde ondersteund worden. Het aanrechtblad eindigt hier namelijk tegen een hoge keukenkast met inbouw koel/vries combi. Er is waterleiding en afvoer van de gootsteen maar er moet wel een kraan aangelegd worden en een aansluiting op de afvoer. Ook moeten er stroomdraden getrokken worden (vermoedelijk kan dit via de kruipruimte) vanuit de groepenkast. Er zijn voldoende open plekken in de groepenkast voor de zekering/aardlekschakelaar.
zaterdag 6 januari 2018

Bubbelbad met jets repareren

Er is een gedeelte van een bodemjet afgebroken waardoor het bad niet meer te gebruiken is.
zaterdag 6 januari 2018

Complete verwarming aanleggen

Wij zijn opzoek naar offertes voor het aanleggen van verwarming in ons nog nieuw te bouwen woning. De start van de bouw zal maart worden en de oplevering in september. Op de begane grond dient er een vloerverwarming van 70 m2 geplaatst te worden. Op de eerste verdieping wil ik lage temperatuur radiatoren laten plaatsen in de 3 slaapkamers. In de badkamer wil ik graag vloerverwarming laten aanleggen. Deze ruimte is 12 me groot.
donderdag 28 december 2017

Gasleiding deels weghalen

In verband met een nieuwe keuken moet de gasleiding verwijderd worden (circa 1 meter). Dus in de meterkast de leiding doorzagen en buis dicht maken. Werzaamheden graag starten in week 8.
maandag 25 december 2017

Gasaansluiting in keuken aanleggen

Aansluiting in keuken realiseren tbv gasfornuis. Er loopt een gasleiding van gasmeter naar ketel. Er zal ergens een aftakking moeten komen. We willen graag weten hoe veel dit ong kost, en of dit in 1e week van januari 2018 te realiseren is.
woensdag 20 december 2017

Gaskachels in dubbele woning schoonmaken

Ik heb een dubbele woning waarbij in totaal 4 gaskachels zijn. Daarvan moeten alle 4 de kachels vervangen worden door gebruikte, maar nog wel goede gaskachels. Deze moeten zowel aangesloten worden als schoongemaakt/nagekeken, omdat deze wel gebruikt zijn, maar enige tijd niet aan zijn geweest.
dinsdag 19 december 2017

Toilet repareren

Onze toilet blijft doorlopen
maandag 11 december 2017

Remeha Avanta of Calenta CV-ketel monteren

Installatie van de ketel, demontage van de oude. Afvoer is door mijzelf eventueel mogelijk. Ik kan de ketel leveren (Remeha Avanta of Remeha Calenta), eventuele aanvullende onderdelen door de vakman.
maandag 27 november 2017

Radiator aan laten sluiten

De radiator zit al op zijn plek, maar moet nog aan de buizen gekoppeld worden. Verwarmingsbuizen zitten er ook al. Thermostaat is nieuw en moet passend worden gemaakt. Schilderen oid is niet nodig.
zaterdag 25 november 2017

Thermostaatknop monteren

Ik woon in een flat met blokverwarming. In de woonkamer zijn twee radiotoren. 1 radiator is voorzien van een thermostaatknop de andere niet. Graag wil ik op de tweede radiator ook een thermostaatknop . En nog 1 op de radiator van de keuken.
vrijdag 24 november 2017

Houtkachel met rookkanaal plaatsen

Wij willen in onze woonkamer een houtkachel gaan plaatsen. We hebben vloerverwarming en een pvc-vloer als afwerking. Er moet nog een hittebestendige plaat worden aangebracht. Er zijn al doorvoeropeningen geboord in 2 betonnen verdiepingsvloeren. Er moet alleen nog een doorvoer door het dak worden gemaakt. Wij ontvangen graag uw offerte voor het installeren van de kachel met een rookgasafvoerkanaal tot op het dak.
dinsdag 21 november 2017

Houtkachel installeren

Ik wil een houtkachel laten installeren. De kachel zal een meter hoog zijn en het plafond is ongeveer 2,50 meter hoog.

Partners

Partners van Casius