Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Groningen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in de provincie Groningen heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters uit Groningen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven en installateurs en loodgieters in Groningen.

514 klanten uit Groningen bevelen een bij Casius in Groningen aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een installateur of loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Groningen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur of loodgieter in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp voor nieuwbouw van 1100 m3., verticale warmtewisselaar voor verwarmen en koelen, cV-ketel afkoppelen en warmtepomp leveren en installeren, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp en vloerverwarming voor nieuwbouw van 450 m2 + 140 m2., warmtepomp plaatsen, geiser en moederhaard vervangen door gasloos systeem, vloerverwarming aanleggen en evt warmtepomp installeren, warmtepomp leveren en installeren, rookgasafvoer voor diverse ketels vervangen, warmtepomp plaatsen, gaskachel en gasboiler vervangen door complete centrale verwarming, plaatsen zonnepanelen, warmte en watervoorziening boerderij realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in de provincie Groningen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Groningen:

maandag 6 juli 2020

Compleet nieuwe CV-installatie aanleggen

Wij willen in onze vrijstaande woning met houten vloeren een complete CV-installatie laten aanleggen. Momenteel heeft het huis een gaskachel. Ik werk zelf in de bouw en kan zelf meehelpen, dit voorkomt de noodzaak van een tweede installateur.
maandag 22 juni 2020

Vloerverwarming aanleggen

We kopen per 1 augustus aanstaande een bestaande woning (1990 gebouwd) en verwijderen de centrale verwarming. Dan moet vloer ingefreesd, aangelegd en werkbaar opgeleverd worden. Hierbij geldt dat bestaande CV ketel (2019) gebruikt wordt. Het gaat om 120 m2.
woensdag 17 juni 2020

Warmtepomp, zonnepanelen en zonnecollectoren plaatsen

Huidige woning is vrijstaand en heeft een label A. Ik dacht aan tapwater en warmte ondersteuning voor CV d.m.v. aansluiten van CV ketel (naverwaring geschikt Remeha Tzerra) op combinatie buffervat, zonnecollectoren (heatpipes), warmtepomp (lucht water) en zonnepanelen.
vrijdag 12 juni 2020

Buitenkraan aanleggen

Van onder de meterkast naar de achtergevel. Daar door de fundering heen en een kraantje op de muur. Wat zouden de kosten voor loon en materiaal (en eventueel bijkomende kosten) zijn? Ik hoor bet graag!
dinsdag 9 juni 2020

Nieuwe kunststof goten

Met de buren 2 onder 1 kap woning voorzijde nieuwe dakgoot, buren ook achterzijde. Voorzijde ongeveer 12 meter. Afvoeren is niet nodig.
zaterdag 6 juni 2020

Reparatie Solesta zonneboiler

Onze Solesta Zonneboiler icm heatpipes werkt momenteel niet. Het lijkt erop dat het water eruit gelopen is. Wel opnieuw met water gevuld maar doet het nog niet. Maakt een klikkend geluid maar slaat niet aan.... De oorspronkelijke everancier Solesta is failliet. De doorgestarte onderneming Solesta 2.0 gebeld, heeft nog wel onderdelen geven ze aan maar repareren zelf niet. Wie kan/wil de reparatie doen in de stad Groningen? Dank alvast!
vrijdag 5 juni 2020

Buitengevel kraan realiseren

Buitenkraan zit ongeveer 1,5 meter van de dichtstbijzijnde waterleiding. Het is de bedoeling dat de buitenkraan uiteindelijk uit de gevel komt.
woensdag 27 mei 2020

Waterkraan tuin realiseren

Graag een indicatie wat de kosten zijn om een waterkraan voor de tuin om een waterslang te kunnen aansluiten aan te leggen. We hebben een buitenkraan aan de voorkant van het huis zitten (daar zit ook de keuken). De tuinkant (achterkant)grenst aan de woonkamer en is max een paar meter weg. De afstand van de meterkast naar waar de kraan moet komen is ongeveer 7 m. Wel moet er een gat in de muur komen en door de kruipruimte verlegt worden en een manier van afsluiten voor de winter. Wat kost de aansluiting op de waterleiding met het installeren van een waterkraan aan de buitenmuur van de tuin?
dinsdag 26 mei 2020

Hybride pomp installeren

Ik zou graag een hybride pomp willen koppelen aan mijn net nieuwe CV-ketel. Dit i.v.m. hoge gas verstuik (3500 m3). De totale oppervlakte van het huis is 170 m2. Betreft een vrijstaande woning, maar deze is vrij goed geïsoleerd. De CV-ketel bevindt zich op de begane grond in de schuur.
dinsdag 19 mei 2020

Verstopte douche afvoer

Het water in onze douche beneden loopt niet goed weg. De afvoer ligt aan de oppervlakte. We zouden het zelf open kunnen graven maar als de leiding beter afgesloten moet worden moet dat door een vakman gebeuren
woensdag 13 mei 2020

Warmtepomp plaatsen

We hebben op dit moment een luchtverwarmingssysteem met geiser, en ik er een warmtepomp bij laten plaatsen. Ik ontvang hier graag een offerte voor.
maandag 4 mei 2020

Het aanleggen van een elektrisch verwarmingssysteem

Ik zoek een specialist die er voor kan zorgen dat ik minder gas ga verbruiken om mijn woning te verwarmen. Ik ga zonnepanelen krijgen en zou graag willen weten hoe ik mijn woning beter kan verwarmen met elektriciteit. De nieuwe verwarming mag eventueel samen werken naast het gas. Er moeten ongeveer 6 ruimtes verwarmd gaan worden door elektra.
woensdag 29 april 2020

Gasleiding onder de vloer controleren

Ik wil kruipruimteisolatie laten aanbrengen. Daarom vooraf graag controle van de gasleidingen. Deze zijn plm 40jaar oud
donderdag 23 april 2020

Buitenkraan aanleggen

Wij willen graag zowel aan de voorkant als aan de achterkant van ons huis een buitenkraan aanleggen. Aan de voorkant kan via de wc een gat naar buiten geboord worden en kan de waterleiding in het toilet gebruikt worden. Aan de achterkant zal het via de kruipruimte moeten gaan denk ik. De kruipruimte is ongeveer 45 cm hoog en de ruimte vanaf het luik to aan de achtermuur is 4m. De waterleiding zal ook ongeveer zo lang moeten worden.
woensdag 22 april 2020

Installatie airco split unit airconditioner

Ik ben van plan een airco aan te schaffen en daarvoor ben ik opzoek naar iemand die dat kan installeren (LG PC12SQ). Graag een offerte voor plaatsen van een airo buiten unit, dit komt op een plat dak. Afstand buitenunit/binnenunit is 2,5 m. Condensafvoer binnenunit 220V WCD is gereed ter plekken. Foto's kan ik toesturen.
maandag 20 april 2020

Repareren luchtkanalen heteluchtverwarming

Onlangs is er iemand langs geweest om de kanalen van onze luchtverwarming te reinigen. Deze constateerde dat er waarschijnlijk meerdere kanalen los liggen/niet goed bevestigd zijn. Wij zijn op zoek naar iemand die in de kruipruimte alle kanalen langs wil lopen em repareren
donderdag 16 april 2020

Het vervangen van 2 buitenkranen

Het vervangen van 2 buitenkranen: 1. Van de buitenkraan voor het huis is er ooit een leiding gesprongen die is dus afgesloten, wil graag dat het gerepareerd wordt, en beide kranen vervangen voor vorstgevoeligheid, graag eerst een vrijblijvende overte,
donderdag 16 april 2020

Buitenkraan plaatsen

Ik zoek een loodgieter die een buitenkraan kan aanleggen
vrijdag 10 april 2020

Kunststof of pvc ombouw rond zinken vergaarbak plaatsen

Het gaat om het plaatsen van kunststof of pvc ombouw rond een zinken vergaarbak. Deze zit op 5/6 meter hoogte en is met een ladder te bereiken. De bak is ongeveer 30 x 30 cm.
zondag 5 april 2020

Houtkachel plaatsen in tuinhuis en evt nieuw dak

Plaatsen houtkachel in een tuinhuis (in een volkstuintje). Houten huisje met puntdak. Kachel kunnen wij van iemand overnemen. Graag advies over de rest. Ik heb foto’s van de houtkachel, en het (nog aan te schaffen) tuinhuisje toegevoegd. Ook is het dak aan vervanging toe. Kunt u daarvan ook een kostenindicatie geven? Al is dat misschien lastig, omdat ik geen indicatie kan geven van hoe groot het is, misschien kunt u de prijs per m2 geven? Het is dus een puntdak op een klein thuishuisje.
dinsdag 31 maart 2020

Buitenkraan via de kruipruimte aanleggen

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het aanleggen van een waterleiding via de kruipruimte voor een buitenkraan met muurplaat.
zondag 22 maart 2020

Kickspace laten plaatsen

Wij zouden graag een kickspace laten plaatsen in de keuken. De kickspace is al gekocht, moet alleen nog aangesloten worden. CV zit om de hoek, maar of er een radiator buis in de buurt is die gebruikt kan worden heb ik geen idee van.
woensdag 18 maart 2020

Radiatoren plaatsen en leidingen leggen

Leidingen en 4 radiatoren plaatsen in 3 kamer appartement: 2 slaapkamers 10 m2, woonkamer 14 m2, keuken/douche 6 m2. Cv ketel, werkend op gas, wordt geplaatst door installateur van VVE.
maandag 16 maart 2020

Gasleiding verleggen en aansluiten op de gasmeter

Wij zijn ons huis aan het verbouwen en de gasmeter wordt donderdag as verplaatst. Er loopt één gasleiding van de meter onder de vloer door naar achteren waar de cv ketel hangt. De leiding moet opnieuw worden aangesloten op de gasmeter en eventueel verlegd worden naar boven de vloer. Er zijn 2 scenario's: ofwel de leiding onder de vloer, de oude leiding, wordt verlengd (met wat bochtjes) met een stuk van ongeveer 3/4 m, ofwel de leiding gaat boven de grond (dan graag infrezen in de muur), dan zou het om een meter of 12 gaan. Huidige leidingen zijn van van koper. (als het goed is)
zaterdag 14 maart 2020

Convectorput realiseren ivm een te plaatsen schuifpui

Er wordt binnenkort een schuifpui geplaatst en wij willen een put verwarming van max. 4 meter plaatsen op gas. We willen de mogelijkheden weten. We hebben een betonnen vloer en een kruipruimte.

Partners

Partners van Casius