Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Groningen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in de provincie Groningen heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters uit Groningen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven en installateurs en loodgieters in Groningen.

476 klanten uit Groningen bevelen een bij Casius in Groningen aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een installateur of loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Groningen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur of loodgieter in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: badkamerrenovatie en keukenplaatsing, zonneboilers en zonnepanelen installeren, vloerverwarming aanleggen, collectoren plaatsen voor vloerverwarming, cV-installatie compleet aan laten leggen, vloerverwarming aanleggen en radiatoren plaatsen, houthaard inbouwen, betonvloer met vloerverwarming aanleggen, badkamer renovatie, verwarmingen monteren, rookkanaal aanleggen, centrale verwarming aanleggen, cV-installatie aanleggen, moederhaard en boiler door combiketel vervangen, zonneboiler met vloerverwarming installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in de provincie Groningen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Groningen:

vrijdag 24 november 2017

Houtkachel plaatsen

Pvc Vloer met vloerverwarming. Er zijn gaten voor geboord alleen dak doorvoer moet nog gerealiseerd worden.
dinsdag 21 november 2017

Houtkachel installeren

Ik wil een houtkachel laten installeren. De kachel zal een meter hoog zijn en het plafond is ongeveer 2,50 meter hoog.
maandag 20 november 2017

Rookgasafvoerkanaal aanleggen voor een houtkachel

Wij willen een houtkachel gaan kopen en die in de hoek van onze kamer gaan plaatsen. Er is daar een schuin dak. Er moet een rookgasafvoerkanaal worden aangelegd en worden aangesloten op die kachel. Ik wil hiervoor enkele prijsindicaties ontvangen.
zondag 12 november 2017

Radiator aan laten sluiten

Een radiator (verwarming) aansluiten. De aansluiting zit er. Een prijs graag inclusief het materiaal zoals een koppeling en dergelijke.
zaterdag 11 november 2017

Thermostatische douchekraan en regendoucheset installeren

De huidige douchekraan en doucheset vervangen door een thermostatische douchekraan en een regendoucheset. De bestaande douchekraan heeft een hartafstand van 12 centimeter, de nieuwe kraan een van 15 centimeter.
woensdag 8 november 2017

Meterkast met gasmeter en elektrometer verplaatsen

Ik wil een meterkast verplaatsen en de aansluitingen daarin voor gas en elektra. De plek van de nieuwe meterkast kan in overleg bepaald worden en de meterkast zou aangelegd moeten worden. De afstand van verplaatsing is 2-4 meter. Bijgevoegd een grove schets met 3 opties. De oplevering van het huis is in de eerste week van februari. Het zou fijn zijn als de meters dan ook verplaatst kunnen worden.
woensdag 8 november 2017

Vloerverwarming aanleggen in een keuken

Ik wil vloerverwarming in een keuken van 34 m2. Het is een betonnen vloer. Heb geen idee wat hier beter en voordeligste is. Op de vloer moet zoiets als een PVC kliklaminaat, of iets dergelijks, komen. Materiaal wat sterk is maar ook enige vering geeft. Kan dat? In de keuken en de rest van het huis hangen nu radiatoren. Wat is er voor nodig en wat zijn de kosten van de vloerverwarming? En mogelijk weet u ook welke vloer het meest geschikt is?
maandag 6 november 2017

cv-element vervangen en overig werk

In de woonkamer wil ik een plaatradiator laten vervangen door een designradiator. Ik heb deze al gekocht. Verder wil ik bij 2 andere radiatoren de koppeling laten vervangen. Graag ontvang ik uw offerte.
zondag 5 november 2017

Aanleggen leidingen warm en koud water

Het betreft de aansluiting en leggen van warm en koud water leiding. Van cv naar nieuwe wastafel over ongeveer 10 meter. Daarnaast vanuit de nieuwe koudwaterleiding ook een wasmachine kraan en een buitenkraan door de muur. Als laatste het veranderen van de afvoer van nieuwe wastafel/wasmachine naar bestaande afvoer.
zondag 5 november 2017

Houtkachel aansluiten op een bestaand rookkanaal

Ik wil een houtkachel laten aansluiten op een bestaand rookkanaal. Daarop was al eerder een houtkachel aangesloten, maar de afvoer van deze kachel zit op een andere hoogte. Ik laat deze graag professioneel aansluiten en ontvang daarvoor graag uw offerte.
zaterdag 28 oktober 2017

Toiletreparatie

Wij hebben een probleem met ons toilet die na een spoelbeurt door blijft lopen. We willen het binnenwerk laten repareren of vervangen, naar gelang wat nodig is.
vrijdag 27 oktober 2017

Deur voor open haard maken

Ik wil graag een deur voor mijn bestaande open haard. Materiaal is niet aanwezig. Afmeting open haard is ca. 65 cm in de breedte en 57 cm in de hoogte
vrijdag 13 oktober 2017

Warm water van CV naar keuken trekken

Momenteel heb ik een boiler. Alleen nu wil ik de boiler vervangen voor warm water uit de cv.
donderdag 5 oktober 2017

Aquavive toilet Juine vervangen

De bestaande wc vervangen door een duoblok. Het duoblok (type Aquavive, Juine) is reeds in huis.
dinsdag 3 oktober 2017

Radiator verplaatsen in de slaapkamer

Ik wil de radiator die in een hoek is geplaatst verplaatsten van de lange muur naar de korte muur. De leiding moeten daarvoor ongeveer 50 cm worden omgelegd. De werkplek is goed bereikbaar.
donderdag 21 september 2017

Houtkachel plaatsen met afvoerpijp

Afvoerpijp moet door 1e en 2e betonvloer, daarna door het dak, recht omhoog. Het dak is een pannendak. Ongeveer 10 meter. De kachel wil ik bij Gamma gaan aanschaffen.
woensdag 20 september 2017

Aansluiting voor vaatwasser maken

Ik wil een vrijstaande vaatwasser laten aansluiten, er zitten wel nog geen gaten in de keukenkasten voor de aansluiting. Er zijn 2 "keukenkastmuurtjes" waarin gezaagd zou moeten worden om de gaten in te maken. Er zou ook nog een splitter op de aan- en afvoer van het water moeten komen.
donderdag 14 september 2017

Gaskachels laten controleren en schoonmaken

Wij hebben 2 vrij oude gaskachels in huis die we graag willen laten controleren en schoonmaken voordat het kouder wordt. Graag ontvang ik een prijsindicatie. Ik ben het beste te bereiken per mail.
woensdag 13 september 2017

Houtkachel en rookkanaal plaatsen

In bezit van een houtkachel 7,2 kw. Deze willen we plaatsen. Graag een offerte voor de prijs van een dubbelwandig rookkanaal, 15 cm doorsnee en gat boren in de muur en installatie. Rookkap aanwezig en metalen onderplaat aanwezig. De kachel komt voor de buitenmuur te staan. Ik wil de kachelpijp graag langs de muur naar buiten naar boven laten lopen.
zondag 10 september 2017

Twee radiatorkranen blokverwarming vervangen door thermostaatkranen

Betreft flatgebouw met blokverwarming (jaren 70 geïnstalleerd). Van twee radiatoren wil ik de kraan vervangen door een thermostaatkraan. Hiervoor moet de leiding worden bevroren zo is mij verteld. De verwarming is nu nog uit, klus moet op korten termijn gebeuren. Graag wil ik contact met iemand die dit goed en en snel uit kan voeren (liefst binnen een week). Graag hoor ik wat de kosten hiervan zijn.
zondag 10 september 2017

Vorstvrije buitenkraan aanleggen

Graag ontvangen wij een indicatie voor het installeren van een vorstvrije buitenkraan. Aan de voorzijde van de woning is de keuken aanwezig. Hier kan de leiding doorgetrokken worden.
vrijdag 8 september 2017

Flexibele buis in bestaande schoorsteen plaatsen

Ik heb nu een open haard. Dit wordt een inzethaard. Flexibele buis moet getrokken worden, omdat een deel van de huidige buis asbest blijkt te zijn.
woensdag 6 september 2017

Designradiator vervangen

Ik wil mijn huidige designradiator die lekt en roest vervangen door een nieuwe. Het betreft dan de Haceka designradiator Negev wit 657 watt inclusief aansluitmateriaal.
vrijdag 1 september 2017

Douchemengkraan installeren

Graag reeds gekochte douchemengkraan vervangen, omdat de oude niet goed meer werkt. Het is niet veel werk. Korte termijn is belangrijk, omdat de douche nu te heet is en niet kan worden gebruikt.
vrijdag 1 september 2017

Hoofdkranen in een appartement vervangen

Ik wil 3 hoofdkranen laten vervangen in mijn appartement. Het gaat om 1 hoofdkraan voor koud water in de meterkast, 1 voor warm water in de keuken en 1 voor warm water in de badkamer.badkamer. Ik hoor graag wat hiervoor de kosten zijn.

Partners

Partners van Casius