Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Groningen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in de provincie Groningen heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters uit Groningen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven en installateurs en loodgieters in Groningen.

479 klanten uit Groningen bevelen een bij Casius in Groningen aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een installateur of loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Groningen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur of loodgieter in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp aanleggen, warmtepomp installeren, warmtepomp installeren, duurzame energieproductie woning realiseren, warmtepomp plaatsen, vloerverwarming en warmtepomp installeren, grond-water warmtepomp, warmtepomp installeren, infrarood verwarming installeren, lucht - Lucht warmtepomp plaatsen, standleiding en loden leidingen vervangen, isoleren en warmtepomp aanleggen, warmtepomp plaatsen, balansventilatie met WTW installeren, vloerverwarming plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in de provincie Groningen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Groningen:

zaterdag 16 juni 2018

Regendouche installeren

Ter vervanging van huidig systeem installeren van de grohe regendouche vitalio start systeem 210.
donderdag 14 juni 2018

Vloerverwarming doortrekken

Het betreft hier een uitbreiding van de woning met een tuinkamer van 24 m2. Er is reeds vloerverwarming aanwezig in de woning, het is dus een uitbreiding hiervan. Er hoeft dus alleen extra leidingwerk getrokken te worden.
woensdag 13 juni 2018

Houtkachel installeren

We hebben een open haard die we (zelf) gaan verwijderen. Er zitten dus al afvoerbuizen tot aan het dak, die waarschijnlijk wel iets breder zijn dan nodig. We willen er graag een houtkachel voor in de plek. Dus plaatsen en monteren op het huidige buizenstelsel. Bij vragen: mail of bel gerust.
zaterdag 9 juni 2018

Vloerverwarming plaatsen

Het betreft een U-vormige woonkamer met laminaatvloer waarin we vloerverwarming willen laten plaatsen. In de toekomst willen wij een warmtepomp gaan aanschaffen en aan laten sluiten op de vloerverwarming. De oppervlakte van de woonkamer is ongeveer 50 m2.
woensdag 6 juni 2018

Buitenkraan zonder kruipruimte aanleggen

Graag wil ik een buitenkraan maar ik heb geen kruipruimte. Vanaf midden in huis tot achtergevel in ongeveer 5 meter. Daar staat warmtepomp. Zijn er mogelijkheden? Muren zijn vrij hard.
maandag 4 juni 2018

Vloerverwarming aanleggen op de begane grond

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? 40 a 50 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik wil graag de mogelijkheden bespreken voor vloerverwarming op de begane grond.
maandag 4 juni 2018

Geiser vervangen voor elektrische boiler

Ik ben op zoek naar iemand die mijn geiser kan vervangen voor een elektrische boiler. De geiser bevindt zich momenteel op de begane grond en is goed bereikbaar.
woensdag 16 mei 2018

Lucht-lucht warmtepomp plaatsen

Nieuwbouwwoning voorzien graag van een nieuwe warmtepomp en radiatoren. Graag alles compleet installeren. Het gaat om een lucht-lucht warmtepomp die ik wil hebben, eentje die koud en warm kan maken. De woning is 100 m2. Geen vloerverwarming.
woensdag 16 mei 2018

Appartementencomplex voorzien van warmtepompboilers

Grote klus! Het betreft een groot appartementencomplex met twee VvE's. We willen binnenkort van het gas af en laten ons graag informeren over de mogelijkheid van bijvoorbeeld de warmtepompboiler op ventilatielucht, relatief laag debiet, hoge COP, erg stil. Info ten behoeve van meerdere ( 12 - 24 ) appartementen (afmeting terraswoning variërend van 95 tot 125 m2). De woningen zijn goed geïsoleerd in 2005.
zaterdag 12 mei 2018

Schimmel verhelpen

Ik heb schimmel in de badkamer omdat er geen ventilatie is. The bathroom is 6-8 m2.
dinsdag 8 mei 2018

Buitenkraan vervangen door een dubbele

Wij willen een prijsopgave voor het vervangen van onze buitenkraan, en dan een dubbele buitenkraan waar de slang op kan.
vrijdag 4 mei 2018

Accumulatieverwarming aanbrengen

Ben je eigenaar of huurder van de plaats waar je elektrische verwarming wilt installeren? Eigenaar. Welke installatie moet uitgevoerd worden? Volledig nieuwe installatie. Welke installatie heb je momenteel? Verwarming op gas. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken In ons bijgebouw waar nu een kinderopvang zit wil ik graag elektrisch gaan verwarmen icm zonnepanelen. We zitten zelf aan accumulatieverwarming te denken.
dinsdag 1 mei 2018

Douchekraan monteren

Ik wil graag de douche thermostaat kraan en set vervangen. Ik heb nog geen nieuwe gekocht. Er hoeven geen leidingen verlegd te worden. Graag advies waar ik op moet letten bij aanschaf. Verder: wat zijn de kosten (totaalplaatje)?
dinsdag 1 mei 2018

Leidingen omleggen en nieuwe CV ketel plaatsen

Ik wil een nieuwe CV ketel laten plaatsen in een gedeeld huis (boven- en onderwoning) en de leidingen laten omleggen, zodat we onze verwarming apart van elkaar kunnen regelen.
zondag 29 april 2018

Warmtepomp voor zwembad

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Nieuwbouw Zwembad verwarmen Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: zwembad 12 x 4 x1,5
zondag 29 april 2018

Verwarming woonruimte door infrarood en zonnepanelen

In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatie Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Meer dan 100 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: ben bezig om een boerderij te renoveren, Het verwarmen wil ik graag doen met infrarood in combinatie met zonnepanelen. Ongeveer 125 m2, verdeeld over 4 ruimtes.
zaterdag 28 april 2018

Installeren warmtepomp

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Renovatieproject Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Mijn doel is om uiteindelijk niet meer afhangkelijk te zijn van een gasaansluiting.
woensdag 25 april 2018

Riool verlengen

Van het huis naar een nog te verbouwen schuur dient het riool verlengd te worden voor het afvoeren van douche en toilet in de schuur. Totale aan te leggen afstand van huis tot schuur is ongeveer 10 meter. Het riool zal via de oprit/tuin stenen met klei grond naar de schuur gaan, welke een beton vloer heeft.
dinsdag 24 april 2018

Wastafelkraan monteren

Graag een offerte voor het vervangen/monteren van een wastafelkraan. Mogelijk is repareren ook een optie.
zondag 15 april 2018

Houtkachel installeren

De houtkachel (Jotul 1) moet nog via een achteruitgang geïnstalleerd worden (overigens is er ook nog geen rookkanaal aanwezig). Hiervoor moet een gat gemaakt worden in de zijwand van het tuinhuis. Ook de vloerplaat ontbreekt nog. Het idee is om een dubbelwandige pijp langs het huisje te laten lopen. Ik heb alleen de kachel aangekocht, er moet dus nog een vloerplaat komen en een pijp van 18 cm.
dinsdag 3 april 2018

Waterleiding aansluiten op koelkast

Ik wil een waterleiding laten aansluiten op mijn Amerikaanse koelkast. We hebben alle spullen in huis
dinsdag 3 april 2018

Meterkast met gasmeter en elektrometer verplaatsen

We willen deze zomer wellicht graag de meterkast verplaatsen. In de meterkast zit de stoppenkast en elektrameter, watermeter en gasmeter. De kast zou 2 meter opgeschoven worden van de straat af. Dus alles moet verlengd worden. We willen meer informatie en inzicht in de kosten om de plannen beter vorm te kunnen geven. Daarnaast willen we graag weten of het wat uit maakt in de kosten van de uitvoering of de meters van elektra, gas en water ingekort worden (afstand van de straat verkleind wordt) of verlengd (afstand van de straat wordt vergroot). Het gaat om een nieuwbouwhuis van 10 jaar oud.
maandag 2 april 2018

Complete CV installatie

Welke brandstof gebruik je of wens je te gebruiken? Gas In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken uitbreiding cv bovenverdieping
dinsdag 20 maart 2018

Atag CV ketel vervangen

Wil Atag S HR 5 IT vervangen. Ergens voor de zomer 2018. Advies en offerte gevraagd. Plaatsingsruimte: bijkeuken: 100 cm breed 40 cm diep, hoogte 90 cm en afvoerruimte 35 cm. Eventueel met afvoeren van de oude CV ketel.
donderdag 15 maart 2018

Moederhaard en geiser vervangen door CV-ketel

Voor een woning aan de Paterswoldseweg in Groningen wil ik de Geiser en de Moederhaard laten vervangen door een C.V. installatie. Graag ontvang ik hiervoor een voorstel met een totale kostencalculatie (globaal). Alvast vriendelijk bebdankt.

Partners

Partners van Casius