Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Groningen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in de provincie Groningen heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters uit Groningen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven en installateurs en loodgieters in Groningen.

515 klanten uit Groningen bevelen een bij Casius in Groningen aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een installateur of loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Groningen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur of loodgieter in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: het vervangen en verwijderen van radiatoren, nieuwe cv-ketel en vloerverwarmingsinstallatie leveren en monteren, wegslopen vloer en een droogbouw vloerverwarming realiseren, convectorput verwijderen/opvullen, vloerverwarming + tegels en radiatoren verwijderen, gaskachel eruit en CV mogelijk met vloerverwarming aanleggen, vloerverwarming realiseren, leidingschema keuken maken, elektrische CV-ketel of ander alternatief voor stadsverwarming, aanleggen van vloerverwarming, open haard plaatsen, schouw ombouwen tot nieuwe strakke haard, het leveren en installeren van een lucht-lucht-warmtepomp, vloerverwarming aanleggen, iR vloerverwarming leggen, convectorput leveren en plaatsen en gat in betonvloer zagen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in de provincie Groningen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Groningen:

dinsdag 31 maart 2020

Buitenkraan via de kruipruimte aanleggen

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het aanleggen van een waterleiding via de kruipruimte voor een buitenkraan met muurplaat.
zondag 22 maart 2020

Kickspace laten plaatsen

Wij zouden graag een kickspace laten plaatsen in de keuken. De kickspace is al gekocht, moet alleen nog aangesloten worden. CV zit om de hoek, maar of er een radiator buis in de buurt is die gebruikt kan worden heb ik geen idee van.
woensdag 18 maart 2020

Radiatoren plaatsen en leidingen leggen

Leidingen en 4 radiatoren plaatsen in 3 kamer appartement: 2 slaapkamers 10 m2, woonkamer 14 m2, keuken/douche 6 m2. Cv ketel, werkend op gas, wordt geplaatst door installateur van VVE.
maandag 16 maart 2020

Gasleiding verleggen en aansluiten op de gasmeter

Wij zijn ons huis aan het verbouwen en de gasmeter wordt donderdag as verplaatst. Er loopt één gasleiding van de meter onder de vloer door naar achteren waar de cv ketel hangt. De leiding moet opnieuw worden aangesloten op de gasmeter en eventueel verlegd worden naar boven de vloer. Er zijn 2 scenario's: ofwel de leiding onder de vloer, de oude leiding, wordt verlengd (met wat bochtjes) met een stuk van ongeveer 3/4 m, ofwel de leiding gaat boven de grond (dan graag infrezen in de muur), dan zou het om een meter of 12 gaan. Huidige leidingen zijn van van koper. (als het goed is)
zaterdag 14 maart 2020

Convectorput realiseren ivm een te plaatsen schuifpui

Er wordt binnenkort een schuifpui geplaatst en wij willen een put verwarming van max. 4 meter plaatsen op gas. We willen de mogelijkheden weten. We hebben een betonnen vloer en een kruipruimte.
vrijdag 6 maart 2020

Rookkanaal verwijderen en dak dichten pelletkachel

Graag zou ik een vrijblijvende offerte willen ontvangen, voor het verwijderen van een rookkanaal van onze pelletkachel en eventueel daarbij horende dak dichten. Het kanaal is een buis met ongeveer 3 meter dan uit het dak met trekkap. Ik heb er verder helemaal geen verstand van, zou heel fijn zijn als er iemand langs kan komen om de situatie te beoordelen.
dinsdag 25 februari 2020

Gasleiding verleggen en radiator plaatsen met spoed

Over twee weken wordt er een muur gemetseld, daarvoor moet de gasleiding buiten verplaatst worden. Buiten graag de gasmeter een kwartslag draaien en de gasleiding circa 3 meter verleggen. Ik heb ook een gevelkachel deze moet worden afgekoppeld en mogelijk afgevoerd, dit is afhankelijk van de kosten. Daarnaast heb ik een kleine radiator deze moet worden verwijdert, de leidingen opgeschoven en daar een grotere geplaatst worden. Radiator van circa 2.500 kw plaatsen. In eerste instantie is de gasleiding belangrijk. Ik zoek iemand binnen twee weken.
woensdag 19 februari 2020

Extra radiatoren aanleggen

Ik zou graag 2 extra radiatoren wilen laten plaatsen en 1 radiator moet vervangen worden. Er zijn 7 radiatoren, 6 zijn parallel (2-pijps systeem) geschakeld, de 7e is verbonden met de 6e (serie). De bedoeling is dat de 2 radiatoren in serie geschakeld worden naar de andere ruimtes. De benodigde radiatoren zijn al aanwezig. Ik hoor graag wat de kosten zijn om dit te laten aanleggen.
dinsdag 18 februari 2020

Moederhaard en geiser vervangen voor cv-ketel op gas

Ik woon sinds kort in een appartementje uit 1960 en hier zit nog een oude moederhaard en geiser in met radiatoren. Voor nu is het op zich prima, maar ben benieuwd wat het zou kosten om dit te laten vervangen door een cv-ketel. De geiser hangt in één van de keukenkastjes, hier zou de CV-ketel eventueel ook kunnen hangen. Ik zou dan graag een cv-ketel op gas willen hebben. De oude installaties moeten worden afgevoerd. Ik heb geen idee of er nieuwe aansluitingen gemaakt moeten worden. Ik ben in mijn eentje en het is voor zowel sanitair als verwarming. Capaciteit durf ik niet te zeggen.
maandag 17 februari 2020

Brink hete lucht ketel vervangen

Mijn oude hete lucht ketel is op korte termijn aan vervanging toe. Nu verwarm ik met een Brink B40 VRX. Graag ontvang ik een advies en eventueel een offerte voor een nieuwe ketel incl. vervanging/plaatsing en reiniging hete luchtkanalen.
zondag 16 februari 2020

Expansievat verplaatsen van de slaapkamer het cv-ketel hokje

Expansievat op elektriciteit verplaatsen uit de slaapkamer naar het cv-ketel hokje (zelfde etage). Ik heb er zelf geen verstand van, maar het lijkt mij dat er geen leidingen omgelegd hoeven te worden. Deze zou ongeveer 4 m verplaatst worden. Ik zou graag in begin april willen beginnen.
vrijdag 14 februari 2020

Loden leidingen vervangen

In ons huis is nog loden leidingen, deze willen we graag laten vervangen. We wonen op de begane grond, 85 m2 en onze badkamer is aan vervanging toe, tekeningen hebben we al liggen.
donderdag 6 februari 2020

Vloerverwarming aanleggen

Ik wil weten hoe duur het is om vloerverwarming in te vrezen in een L vormige kamer. Het gaat om 30 m2.
dinsdag 4 februari 2020

Loden leidingen vervangen

We hebben in ons huis loden leidingen. Die leidingen moeten vervangen geworden zo snel mogelijk. Lood in ons water is 6x wettelijk norm. Ik heb geen idee hoeveel meter vervangen zou moeten worden. Ik zie onder de vloer naast de watermeter leidingen en twee meter verderop ook.
vrijdag 24 januari 2020

Loden leidingen vervangen

Ik heb een jaren '40 woning met nog enkele loden leidingen. Deze wil ik graag zsm laten vervangen. Het betreft maar een klein stukje en mogelijk hoeft hiervoor geen vloer open gebroken te worden. Betreft kelder - keuken situatie.
zondag 19 januari 2020

Plaatsen douchecabine en douchekraan

Ik wil de volgende douchecabine laten plaatsen in de badkamer op de vloertegels (zonder douchebak): https://www.douche-concurrent.nl/douchecabine-james-nano-rond-hoekinstap-schuifdeur-90x90x200cm-helder-glas-chroom-profiel-6mm-veiligheidsglas. De badkamervloer is al betegeld en afvoer is aanwezig. Daarnaast wil ik een douchekraan(set) (Grohe Grohtherm 1000) laten installeren. Daarvoor moet de huidige douchekraan wel worden verwijderd.
donderdag 16 januari 2020

Elektrische boiler voor de badkamer plaatsen

Ik wil graag een elektrische boiler voor de badkamer om kosten van aardgas te besparen. In de keuken hebben we een cv ketel, maar het duurt heel lang voordat het water boven warm is. Vandaar dat we een extra boiler boven willen hebben. We zijn met twee personen, de capaciteit dat we nodig hebben weet ik niet. De boiler zou eventueel in de kelder kunnen, de badkamer is vrij krap. Graag ontvang ik advies, ook welke aansluiting nodig is voor de meterkast. Via de gemeente kan ik een lening aanvragen als zij akkoord gaan met de offerte.
woensdag 15 januari 2020

Vloerverwarming realiseren begane grond en 1e verdieping

Graag laat ik vloerverwarming aanleggen op begane grond en 1e verdieping plaatsen. Het gaat om een droogsysteem. Het gaat in totaal om 66 m2, waarvan 57 m2 op de begane grond is en 49 m2 op een houtenvloer, de rest is beton. Begane grond: Hal, woonkamer/keuken ca. 48,5 m2, helemaal op houten vloer. Bijkeuken ca. 8,7 m2, op beton. Eerste etage: badkamervloer installeren in een slaapkamer op beton, ca. 8.5 m2. Aanpassing bestaande installatie/radiatoren met zoneregeling. CV Ketel hangt op de zolder. Onder de hal, woonkamer en keuken is kruipruimte aanwezig. Aanvaarding van het huis is 24 april 2020, eventueel mogelijk om voor die tijd situatie op te nemen in overleg met huidige bewoners. Begin mei zal de uitvoer waarschijnlijk kunnen starten.
woensdag 15 januari 2020

Adviseren en installeren van boiler of warmtepomp

Ik beschik over een vrijstaande woning op zandgrond met een leemplaat van 175 kuub. Wij willen graag van het gas af en daarvoor goed geïnformeerd worden over de mogelijkheden. Ik denk nu na over een (zonne) boiler of warmepomp. Het gezin bestaat uit 2 volwassenen en één kind. Ik kom graag in contact met een vakman die langskomt om dit te bespreken. Of ik verplaats mij naar de vakman.
zondag 12 januari 2020

Volledig nieuwe verwarmingsinstallatie

We hebben een 100 jaar oud huis. We zijn bezig met verbouwen en isoleren daarbij zoveel mogelijk. Het huis werd verwarmd met twee gaskachels. Een van die kachels hebben we af moeten koppelen en sindsdien verwarmen we met olie radiatoren en de overgebleven gaskachel. We willen graag overstappen op volledig elektrisch verwarmen. De overstap zal niet in een keer plaatsvinden, maar steeds als er een ruimte klaar is willen we daar nieuwe verwarming plaatsen.
zaterdag 11 januari 2020

Lage rendement radiatoren plaatsen + lucht-luchtwarmtepomp

Het vloeroppervlak van onze woning is 36 m2 ons huis bestaat uit 3 woonlagen waarvan 1 de zolder is. We hebben vloerverwarming en willen eventueel lage rendement radiatoren boven. Er ligt een stroomkabel van de meterkast naar de plaats waar de warmtepomp moet komen, hij is nog niet aangesloten. Het gaat om een 2-onder-1-kapwoning. Daarnaast willen wij ook een lucht-luchtwarmtepomp voor buiten hebben.
donderdag 9 januari 2020

Levering en installatie Honeywell EVO-home systeem voor de CV

Betreft CV-installatie waarbij in totaal 10 radiatoren voorzien dienen te worden van knoppen/afsluiters voor het EVO-home systeem. Van deze 10 radiatoren zijn er 3 momenteel niet voorzien van thermostatische radiatorknoppen (Herz afsluiter, haaks, knop aan bovenzijde). De overige 7 radiatoren zijn momenteel voorzien van thermostatische radiatorknoppen (Herz). CV-ketel betreft een Intergas HRE 26/30 A.
dinsdag 7 januari 2020

Radiator en thermostaatkranen vervangen

De radiator in de badkamer lekt. Wij willen graag de radiator laten vervangen. Wat kost dit inclusief het uurloon en dergelijke. Zie foto
zaterdag 4 januari 2020

Gasleiding invrezen

Ik zou graag een stuk gasleiding willen laten invrezen in de grond, de buis steekt nu boven de grond uit. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zjjn.
zaterdag 4 januari 2020

Montage badkamerradiator

Bij deze vraag ik informatie op voor het vervangen van een badkamerradiator. Er hangt nu een designradiator met de afmetingen 60 x 182 met twee benedenaansluitingen aan beide zijden. Ik wil graag deze radiator laten vervangen door een nieuwe badkamerradiator van hetzelfde formaat (zodat gebruik kan worden gemaakt van het bestaande leidingwerk). Willen jullie hiervoor contact met mij opnemen tbv prijsopgave (voor demontage, nieuwe radiator incl montage) en mogelijke planning?

Partners

Partners van Casius