Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor houtkachel installeren:

Houtkachel installeren

Houtkachel met achteraansluiting, merk Thermocet rosé, aansluiten op bestaand rookgas afvoer kanaal in plafond, diameter 15 cm, inclusief benodigde bochten en pijpmateriaal.
Onze klant uit Zutphen (Gelderland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor houtkachel installeren uit heel Nederland:

Rookafvoerkanaal plaatsen voor de reeds geleverde houtkachel

Ik wil graag een prijsindicatie ontvangen voor het installeren van een houtkachel in mijn woonark. Er moet ook een rookkanaal worden aangelegd. Vanaf de kachel moet een pijp van 250 cm naar een houten plafond worden gemaakt. Daarboven is 50 cm ruimte tot een schuin houten dak met een bitumen bovenlaag. De hellingshoek is ongeveer 15 graden. Er moet een doorvoeropening door het houten plafond en het houten dak worden gemaakt en buiten een pijp met kap worden geplaatst. Ik ontvang graag uw offerte.

Houtkachel laten installeren

Wij hebben onlangs een houtkachel gekocht met een afvoerbuis van 120 mm. Echter is de buis rookgasafvoerkanaal 125 mm. Wij willen deze graag goed aangesloten krijgen.

Zonneboiler installeren

Ik wil een zonneboiler laten installeren en zou hier graag een offerte voor willen. Leidingwerk wordt voorbereid door de aannemer. Het gaat om een inhoud van 700 m3. De installatie moet uitbreidbaar gemaakt worden voor een houtkachel.

Houtkachel installeren

Ik zoek een openhaardenspecialist die een houtkachel kan aansluiten in mijn woning. Er is al een rookkanaal aanwezig wat overloopt in een gemetselde schoorsteen. Wellicht is er onderhoud nodig aan zowel het rookkanaal als de schoorsteen. Verdere specificaties graag in onderling overleg.

Pellet kachel laten installeren

Nieuwe pelletkachel (Livin' flame Tromvik Pelletkachel) op bestaand rookkanaal / schoorsteen aansluiten. Schoorsteen pijp checken/ schoonmaken. We hebben in verleden een houtkachel gehad, maar schoorsteen is al paar jaar niet meer gebruikt. Graag snel installeren.

Houtkachel laten plaatsen

Houtkachel installeren.

Installeren houtkachel

Wij hebben een Kratki K6 houtkachel gekregen en willen deze graag aangesloten hebben. Wij hebben wel een aantal kachelpijpen bij de kachel gekregen en een T-stuk. Het aansluiten is alleen wat lastig omdat de ruimte in de haard beperkt is waar de kachel voor komt te staan. Ik vermoed dan ook dat het T-stuk niet gebruikt kan worden en een bocht gebruikt moet worden.

Houtkachel installeren

Het gaat om het plaatsen van een kleine houtkachel en gaspijp in een tuinhuis van 28 m2. Ik ben heel benieuwd naar de kosten voor een complete aanleg (hittebestendige plaat, gat in dak et cetera).

Houtkachel laten plaatsen

Installeren van een houtkachel inclusief rookgasafvoerkanaal in een bijgebouw (afvoer door schuin pannendak naar buiten). Zie bijlage voor details.

Houtkachel plaatsen

Ik wil graag een houtkachel en zou graag willen weten wat het kost om deze te installeren. Ik heb geen rookgasafvoerkanaal en de afmetingen zijn niet bekend.

Partners

Partners van Casius