Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor salmson pomp van de vloerverwarming vervangen:

Salmson pomp van de vloerverwarming vervangen

Het betreft een offerte aanvraag om de pomp van de vloerverwarming te laten vervangen. Het gaat om de vloerverwarming pomp type Salmson MYL30-25P-H. Het systeem is ongeveer 20 jaar oud.
Onze klant uit Zutphen (Gelderland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor salmson pomp van de vloerverwarming vervangen uit heel Nederland:

Vloerverwarmingspomp vervangen

Het betreft een offerte aanvraag om de pomp van de vloerverwarming te laten vervangen. Het gaat om de vloerverwarming pomp type Salmson MYL30-25P-H. Het systeem is ongeveer 25 jaar oud.

Salmson pomp van de vloerverwarming vervangen

Ik wil graag de Salmson MYL 30-25P-H van de vloerverwarming vervangen - Het mag ook een goedkopere pomp van een ander merk zijn (installatie is al 20 jaar oud).

Salmson pomp van de vloerverwarming vervangen

Een Salmson pomp van de vloerverwarming vervangen. De pomp draait haast niet meer. Class f - tf110 Nyl40 25 p (4515597)

Pomp van de vloerverwarming vervangen

Huidige pomp salmson mxl25h Wordt erg heet monenteel

Salmson vloerverwarmingspomp vervangen

De pomp van onze vloerverwarming is al 18 jaar oud en maakt veel lawaai. Het betreft een Salmson myl 30-25P-H van Albrand vloerverwarming. Ik wil de pomp graag laten vervangen.

Salmson pomp van de vloerverwarming vervangen

Het betreft een offerte aanvraag om de pomp van de vloerverwarming te laten vervangen. Het gaat om de vloerverwarming pomp type Salmson MYL30-25P-H. Het systeem is ongeveer 15 jaar oud.

Pomp van de vloerverwarming vervangen

Ik heb een pomp salmson mxl 30-25p-h en die wordt erg heet en de vloerverwarming doet het niet. Kan je deze vervangen worden? Eventueel wil ik nog een derde groep aansluiten op de bestaande verdeler. Ik denk niet dat de leiding doorgespoeld moeten worden maar dat zal blijken als de pomp vervangen is. Ik zie vergelijkbare pompen online voor rond de 150 euro.

Pomp vloerverwarming vervangen

Ik wil de pomp van mijn vloerverwarming laten vervangen. Is bijna 20 jaar oud en ratelt en rammelt behoorlijk als er warm water wordt doorgegeven. Het type wat er nu zit is een Salmson Myl30-25p-H van 13 cm (zie bijgevoegde fotobestand). Vervangen met een gelijkwaardige pomp, wel weer met drie standen. Misschien van Wylo? Graag een offerte/indicatie per mail voor een nieuwe pomp en plaatsing daarvan in de trapkast.

Pomp van de vloerverwarming vervangen

Wij moeten de pomp van de vloerverwarming (gehele beneden verdieping) vervangen. We zijn op zoek naar een energiezuinige en stille pomp en met tijdsschakelaar. De huidige pomp is een Pompes Salmson 2525. Binnenmaat (puur de oranje motor) is 16.2 cm en inclusief de moeren is hij 20 cm breed. Wel rondgekeken maar kan het huidige merk niet meer vinden, mag ook een ander merk zijn. Graag weten we wat de geschikte pomp is die we moeten hebben en wat deze kost. Tevens graag evt. installatiekosten. Liefst per mail.

Pomp van vloerverwarming vervangen

De pomp van mijn vloerverwarming heeft het begeven en er moet een nieuwe ingezet worden. Nu zit er een Salmson MXL30-25P-H in maar die bestaat niet meer. Eventueel heb ik foto's van de pomp.