Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor stortbak achter de wc-pot vernieuwen:

Stortbak achter de WC-pot vernieuwen

Ik wil een nieuwe stortbak achter de wc pot laten monteren heb nog geen nieuwe aangeschaft
Onze klant uit Zutphen (Gelderland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stortbak achter de wc-pot vernieuwen uit heel Nederland:

Reparatie/vervanging inbouw stortbak

Stortbak wc lekt vaak iets, niet altijd maar ik kan er niet bij. Is ingebouwd en kan paneel niet los krijgen (onbekend merk).

Nieuwe stortbak achter de WC-pot laten monteren

Ik wil een nieuwe stortbak achter de wc pot laten monteren. Ik heb nog geen nieuwe aangeschaft. Huidige stortbak hangt aan de muur achter de pot.

Lekke pijp bij de stortbak van de WC-pot repareren

De pijp uit de stortbak lekt bij de wc pot

Waterslag in de waterleiding oplossen

Ik vermoed waterslag bij ons in huis. Bij het water pakken en direct stoppen daarvan vd wasmachine of een kraan te snel dichtdraaien en het vullen van de wc stortbak boven horen we een tik in de meterkast. Bij de wasmachine is al een demper geplaatst maar dit heeft niet geholpen (2 verschillende). Wanneer een kraan langzaam dicht gedraaid word hoor je het niet. Naar mijn idee is het ontstaan of opgevallen na aanschaf nieuwe wasmachine een half jaar geleden. De toilet + toilet kraan beneden en douche hebben het niet. Graag wil ik weten of dit op te lossen is en aan welke kosten we moeten denken.

WC, stortbak en douchekraan vervangen

Ik heb een hoog hangende stortbak die kapot is gegaan. Deze moet vervangen worden. Prima als dit een tweedehands stortbak is. Mijn douchewater krijg ik niet meer echt goed warm. Kan dit aan de mengkraan liggen? Zo ja, dan wil ik deze vervangen voor een douchekraan met warm- en koudwaterknop en extra kraan.

WC verbouwen

Wij willen ons toilet verbouwen (circa 1 x 1,5 m2). Nieuwe vloer (grijze tegels) en wand tegels (wit) en dorpel, eenvoudig staand toilet met stortbak en wasbakje. Kan eventueel zelf de ruimte strippen. Wat zijn ongeveer de kosten hiervan?

Inbouw reservoir vervangen

De inbouw stortbak van de WC (type WISA 2000, KIWA 2002, DVGW PA-I/IX/3565/1) loopt zeer langzaam vol (meer dan 10 minuten). De afdekplaat met bedieningsknop werkt niet prettig, mogelijk door het niet vol zijn van de stortbak. Vraag: Is stortbak te repareren (zonder de muur te slopen) of moet hij vervangen worden. In dat geval liever een niet-inbouw stortbak met een net afgewerkte muur erachter dan weer zo'n stortbak waar je bij problemen nauwelijks bij kunt komen. Misschien een probleem met het membraan van de vlotter.

WC-pot met stortbak installeren

Mijn duo wc/stortbak moet vervangen worden. Compleet nieuw pakket is in huis. Wie kan deze vervangen/installeren? Eventueel met afvoeren van de oude.

Staande wc pot vervangen

Ik wil graag een nieuwe wc pot, omdat de schroef van de wc pot bij het aandraaien geknapt is. Het is een oude wc met een hoge stortbak. Ik wil deze laten vervangen door een nieuwe wc met lage stortbak.

Stortbak op wc plaatsen

Nieuwe stortbak plaatsen op wc. Het mechaniek hapert af en toe. Er is een kleine verandering van de waterleidingtoevoer nodig in verband met een andere breedte van de nieuwe stortbak. En het plaatsen van een nieuw kraantje aan de stortbak, de oude kraan lekt. We overwegen de stortbak Wisa 550 te plaatsen.

Partners

Partners van Casius