Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor gas- en watermeter verplaatsen in een rijksmonument:

Gas- en watermeter verplaatsen in een Rijksmonument

Wij wonen sinds kort in een Rijksmonument. De gas- en watermeter zitten daar zeer onhandig en onhygiënisch in een put onder het aanrechtkastje in de 'Saartjes' keuken in een hoek. Deze meters willen we laten verplaatsen. We laten de situatie hier graag even beoordelen en ontvangen daarbij graag uw advies en een prijsopgave.
Onze klant uit Zutphen (Gelderland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gas- en watermeter verplaatsen in een rijksmonument uit heel Nederland:

Huis verbouwen

Ik wil graag twee woningen samenvoegen. Daarvoor moeten draagmuren worden verwijderd. Alles moet gekoppeld worden, zoals de watermeter en elektra/gas. - Woonkamer en keuken wil ik een keer samenvoegen (muur doorbreken); - Badkamermuur verwijderen en verplaatsen van 6 m2; - Muur trappengang doorbreken; - Leidingen / Elektriciteit omleggen of koppelen (2 huizen worden 1); - Terugplaatsen van de wc en wastafel en betegelen van 1.50 m2; - Stucen van 2 kamers van 30 m2; - Eventueel dakterras aanmaken van ongeveer 30 m2.

Meterkast met gasmeter en elektrometer verplaatsen

We willen deze zomer wellicht graag de meterkast verplaatsen. In de meterkast zit de stoppenkast en elektrameter, watermeter en gasmeter. De kast zou 2 meter opgeschoven worden van de straat af. Dus alles moet verlengd worden. We willen meer informatie en inzicht in de kosten om de plannen beter vorm te kunnen geven. Daarnaast willen we graag weten of het wat uit maakt in de kosten van de uitvoering of de meters van elektra, gas en water ingekort worden (afstand van de straat verkleind wordt) of verlengd (afstand van de straat wordt vergroot). Het gaat om een nieuwbouwhuis van 10 jaar oud.

Voorwerk voor plaatsen gas- en watermeter en riolering aansluiten

Ik ben een pakhuisje voor bewoning geschikt aan het maken. Er is nu nog geen gas en water. Ik heb via mijn aansluiting namelijk de aanvraag gedaan voor de plaatsing van de gas- en watermeter. De kan begin mei geplaatst worden. Ik zoek nu een aannemer die het voorwerk hiervoor kan uitvoeren. Er is wel een rioleringsaansluiting, maar deze zou door een bekwaam iemand moeten worden bekeken of deze nog akkoord is.

Meterkast verplaatsen naar een bouwmuur

Meterkast bestaande situatie: midden in ruimte (zie BA01). Gewenst: meterkast naar bouwmuur (woningscheidende wand in rood). Aansluiting van gas en elektra meters, nu nog onduidelijk of watermeter daar ook zit. Graag een richtprijs. Het gaat om een rijtjeswoning met houten balklaag op verdieping (richting: bouwmuur tot bouwmuur), begane grond beton met beperkte kruipruimte. Voor deze fase graag een richtprijs. U kunt mij telefonisch of per mail bereiken.

Gas, elektra, water en telefoon splitsen

Ik ben de mogelijkheden aan t bekijken om een pand in Amsterdam te splitsen. Het betreft een woning van voor 1940 met eigen opgang op de begane grond met trappenportaal naar 1hoog (+/- 50m2) en 2hoog (+/- 60m2). Het is lang geleden gesplitst geweest waardoor het nu een samengevoegd pand met 1 CV, 1 watermeter, 1 meterkast is. Qua indeling zou het pand makkelijk te splitsen moeten zijn. Ik meen dat de fundering goed is (onderzocht 3 jaar geleden bij aankoop van het pand). Is het mogelijk om een (waarschijnlijk zeer grove) indicatie te geven van de kosten: aanleggen 2e CV, 2e gasmeter, 2e meterkast? Momenteel zitten er huurders in het pand, wat betekend dat een bezichtiging op locatie om u een indruk te geven lastig zal zijn.

Water- en gasmeter laten verplaatsen

De gas meter moet plus minus 60 cm omhoog in de meterkast. De watermeter zit nu onder de grond naast de meterkast, en die moet dan onder de gasmeter geplaatst.

Watermeter en hoofdkraan verplaatsen

In een oude boerderij moet de hele vloer eruit gesloopt worden voor nieuwe icl isolatie e.d. Nu wil ik de hoofdkraan + watermeter verleggen naar het punt waar ook het gas en de meterkast zit. Alles centraal zeg maar. Voorbereidend graaf werk kan ik eventueel zelf regelen.

Aansluiting splitsen voor gas, elektra en water

Ik heb een woning die bestaat uit een beneden- en bovenappartement. Er is momenteel 1 aansluiting voor gas, water en elektra. Er is nu een gezamenlijke installatie voor de verwarming en in beide appartementen hangen boilers of geisers voor warm tapwater. Ik wil deze situatie hier graag met een vakman bespreken, want ik wil dat helder is hoe het verbruik is per appartement. Dat kan ofwel door middel van tussenmeters, ofwel wil ik de aansluiting per woning met een eigen meter laten verzorgen. In dat geval moet er ook een aparte meterkast en aparte watermeter worden geplaatst. Dan moet er ook een nieuwe combi-ketel in 1 van de appartementen worden geplaatst. Ik heb nog geen overleg gehad met de netbeheerders van gas, water en elektra en ken hun eisen niet. Ik maak graag een afspraak en sta open voor uw advies.

Tussenmeter plaatsen voor gas, water en elektra

Wij verhuren een pand waarin 2 appartementen van 45 en 50 m² boven elkaar zitten, die 1 gas-, elektra-, en watermeter delen. Er is daar ook 1 cv-ketel. Om inzicht te krijgen in wat iedere huurder moet afrekenen, willen we 1 of beide appartementen laten voorzien van een tussenmeter. Wij ontvangen hiervoor graag een offerte.

Meterkast en gasmeter verplaatsen

Het betreft een offerte aanvraag voor het vervangen van een oude stoppenkast voor een nieuwe, moderne groepenkast in onze bungalow. De kast moet ook meteen 60 centimeter verplaatst worden, inclusief de gas en watermeter. Het water komt binnen via een put. De bungalow is voorzien van een infrarood sauna en een inductiekookplaat dus hier dient rekening mee gehouden te worden.

Partners

Partners van Casius