Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Zutphen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Zutphen heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Zutphen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Zutphen of directe omgeving.

280 klanten uit Zutphen bevelen een bij Casius in Zutphen aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Zutphen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: cV installatie voor 4 appartementen, zonneboiler op dakkapel, warmtepomp installatie 5 woningen, luchtwarmtepomp en aardwarmtepomp, hele woning voorzien van vloerverwarming, een lucht-lucht-warmtepomp installeren, de complete centrale verwarming installatie renoveren, cV installatie, infrarood vloerverwarming aanleggen, dakgoten vervangen voor zink dakgoten, cv ketel plaatsen en vloerverwarming aanleggen, advies en installeren warmtepomp, vervangen zinken dakgoot, lucht lucht warmtepomp installeren, het leveren en installeren van een lucht-warmtepompboiler en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Zutphen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Zutphen:

Ketel vervangen door palletkachel

Bestaande ketel vervangen voor een pelletkachel op de begane grond met ruimte genoeg voor een rookafvoer. Ik ontvang graag een offerte inclusief de materialen.

CV haard en houtkachel plaatsen op de cv installatie

Ik heb een tweestuks blokhut van 64 m2 en 4,80 meter hoog punt dak waar ik een cv haard en houtkachel allesbrander op de cv installatie wil plaatsen. Het gaat om de complete levering inclusief cv ketel, boiler, verwarmingen, aansluiting en eventueel een tweede kachel buiten voor de verbranding van snoeihout, oude stoelen etc.

Houtkachel installeren

Houtkachel met achteraansluiting, merk Thermocet rosé, aansluiten op bestaand rookgas afvoer kanaal in plafond, diameter 15 cm, inclusief benodigde bochten en pijpmateriaal.

Kraan in keuken vervangen

Ik wil de gekochte kraan laten installeren. Het gaat alleen om het installeren.

Mobiele airco bijvullen

Ik heb een oudere Zibro P125 mobiele airco. Deze koelt niet continu maar wisselt af (koelt 10-15 minuten en dan 10-15 minuten niet enz enz). Nu vraag ik me af of deze bijgevult moet worden en zo ja wat hiervan de kosten zijn ?

Vloerverwarming installeren

We hebben de wens vloerverwarming aan te laten leggen. Het gaat om de keuken en woonkamer, dit is 1 ruimte, en de hal. De leidingen komen door een koof naar beneden in een kast. Hierdoor moet er door 1 a 2 muren geboord worden. De totale oppervlakte zal 40 m2 zijn.

Salmson pomp van de vloerverwarming vervangen

Het betreft een offerte aanvraag om de pomp van de vloerverwarming te laten vervangen. Het gaat om de vloerverwarming pomp type Salmson MYL30-25P-H. Het systeem is ongeveer 20 jaar oud.

Watervoorzieningen installeren

Ik woon op de 3e etage. Op de benedenverdieping zit een ruime berging. Veel medebewoners hebben hier de wasmachine staan. Bij mij is er echter nog geen water af- en aanvoer aanwezig. Deze zou ik hier graag laten installeren.

Buitenkraan aanleggen

Wij willen in de tuin graag een vorstvrije of afsluitbare buitenkraan. Het water moet van de voordeur (meterkast) onder het huis naar de achterkant. Graag de kraan door de stenen muur heen naar buiten en niet met een buis langs de gevel. (Lelijk). Het zal ongeveer 9 meter onder de vloer zijn. Ik hoor graag wat dit kost en wanneer jullie het aan kunnen komen leggen?

Stortbak achter de WC-pot vernieuwen

Ik wil een nieuwe stortbak achter de wc pot laten monteren heb nog geen nieuwe aangeschaft

Nieuwe stortbak achter de WC-pot laten monteren

Ik wil een nieuwe stortbak achter de wc pot laten monteren. Ik heb nog geen nieuwe aangeschaft. Huidige stortbak hangt aan de muur achter de pot.

Designradiator op bestaande aansluiting aansluiten

Ik wil een designradiator laten plaatsen. De leidingen moeten aangepast worden omdat er eerst een normale radiator zat. Vervolgens moet een badkamermeubel van 60 cm breed geplaatst worden inclusief wasbak, kraan en afvoer. Als laatst moet er een duoblok geplaatst worden.

Gaslek in de keuken oplossen

Er is een gaslek ergens tussen de gaskraan en het fornuis ontdekt en ik wil dit graag op heel korte termijn laten repareren.

Rookkanaal aanleggen voor de houtkachel

Ik zou graag een dubbelwandig rookkanaal willen laten aanleggen. Mijn woning bevat nog geen rookkanaal. Het huis heeft 2 verdiepingen en zolder. Beide vloerdelen zijn beton. De hoogte van de twee verdiepingen samen 5 meter. Zolder verdeeld in het hoogste punt 3.05 meter. Het dak is een lessenaarsdak. Over twee weken heb ik de sleutel om de woning te inspecteren, in december krijg ik de sleutel definitief. Graag per mail of telefonisch een prijsopgave.

Houtkachel in een kleine schuur plaatsen

Ik overweeg om een kleine houtkachel aan te schaffen voor de verwarming van een kleine schuur. Het pannendak zit op 2,5 meter hoog en er is een betonnen vloer. Ik laat de situatie hier graag even beoordelen. Ik krijg graag uw advies over de juiste aanpak en een offerte.

Gas- en watermeter verplaatsen in een Rijksmonument

Wij wonen sinds kort in een Rijksmonument. De gas- en watermeter zitten daar zeer onhandig en onhygiënisch in een put onder het aanrechtkastje in de 'Saartjes' keuken in een hoek. Deze meters willen we laten verplaatsen. We laten de situatie hier graag even beoordelen en ontvangen daarbij graag uw advies en een prijsopgave.

Buitenkraan aanleggen

Wij willen graag een buitenkraan aan laten leggen aan ons huis in verband met het besproeien van onze tuin. De buitenkraan zal tegen de zijgevel geplaatst moeten worden. Aan de binnenzijde van de gevel staat de vaatwasser en is er dus een waterleiding aanwezig.

Onderhoudsbeurt voor een CV-ketel

De CV ketel is toe aan een onderhoudsbeurt en dit is al zeker 5 jaar niet gedaan. Ik ben niet tevreden over mijn huidige loodgieter en ben op zoek naar een erkend en betrouwbaar bedrijf. Wij zijn starters en dit is ons eerste huis.

Dubbele kraan monteren

Ik wil 2 kranen (warm en koud water) aansluiten. Er komt nu voor beiden een buis uit de muur die dus gesplitst moeten worden. Graag op de meest kort mogelijke tijd.

Houtkachel plaatsen op de eerste verdieping

Houtkachel Livin'Flame Gotland plaatsen, inclusief afvoer e.d. De houtkachel komt op de 1e verdieping. Er zit wel een kanaal of doorvoer voor de afvoer van gassen maar ik weet niet of dit geschikt is voor rookgas van de houtkachel. Het kanaal wordt totaal 5 a 6 meter lang.

Houtkachel aansluiten op een rookkanaal

Houtkachel moet geplaatst worden. Rookafvoerkanaal al aanwezig met flexibele buis, moet daarop aangesloten worden. Lengte van aansluiting 4,35 meter, 2x bocht 45 graden. Ik wil graag een aansluiting inclusief een uitlaatklep.

Gootsteenverstopping verhelpen

Verstopping verhelpen

Afvoerpijp in het rookkanaal vervangen

We willen de houtkachel vervangen door een gaskachel, de pijp is enkelwandig en dient vervangen te worden. Ook moet er een andere kap op de top, er komt nu water door heen de pijp in.

Gotland houtkachel plaatsen

Wij hebben en overkapping van ongeveer 250 centimeter hoog en willen hier een Gotland houtkachel laten plaatsen. Het betreft een overkapping met een schuin dak met dakpannen, een stenen vloer en de kachel komt tegen een dikke stenen muur te staan. Wij hebben nog geen pijp voor de kachel aangeschaft en laten ons hierin graag adviseren.

Toilet blijft doorspoelen

Het toilet blijft doorspoelen, alleen als je onder bij de bak wilt, moet je een leiding losdraaien.