Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Zoelen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Zoelen heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Zoelen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Zoelen of directe omgeving.

34 klanten uit Zoelen bevelen een bij Casius in Zoelen aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Zoelen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: vloerverwarming als hoofdverwarming in combinatie met een warmtepomp, warmtepomp, vloerverwarming en lage temperatuur radiatoren realiseren, vloerverwarming aanleggen, het vervangen en verwijderen van radiatoren, nieuwe cv-ketel en vloerverwarmingsinstallatie leveren en monteren, complete cv installatie vervangen, vloerverwarming droog systeem leggen en vervangen en verplaatsen CV, chromoflex thermostaat van thermaflex, een nieuwe CV-ketel installeren en leidingen leggen, brink luchtverwarming vervangen, het leggen, infrezen en aansluiten van vloerverwarming, een houtkachel installeren en laten werken in combinatie met een warmtepomp, stralingspanelen plafond in slaapkamer plaatsen, variokomp vloerverwarming, leidingschema keuken maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Zoelen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Zoelen:

Warmtepomp plaatsen

Ik woon in een dijkwoning uit 1900 met een oppervlakte van 200 m2. Ik heb interesse in een warmtepomp en ik ben benieuwd naar wat de kosten hiervoor zijn. Graag ontvang ik een offerte.

Daikin Emura airco's vullen en vacumeren

Het betreft een in bedrijfsstelling van 2x single split Daikin Emura FTXJ25 wandmodel airco. Alles is voorbereid zie foto's. Enkel vacumeren, bij vullen van koudemiddel R32 ivm leiding lengte ca 18mtr. En de inbedrijfstelling. Incl evt koppelingen aan de leidingen hardsolderen. 1/4 en 3/8. Buitenunits staan op de begane grond goed bereikbaar.

Afvoer voor de houtkachel plaatsen

Wij zijn voornemens een houtkachel aan te schaffen, maar hebben nog geen rookkanaal. Wij wonen in een recreatiechalet op een recreatiepark. Het chalet is niet hoog en de dakdoorvoer (indien dit mogelijk is) is naar ons idee goed te doen. Afstand van grond naar plafond 2.30 m., dan gelijk dak met kunststof pannen.