Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor plaatsen zonnecollectoren:

Plaatsen zonnecollectoren

Woning van 4 jaar oud, momenteel al wel zonnepanelen, maar nog wel een traditionale HR-CV. Evt. zonnecollectoren dienen op dakkapel geplaatst te worden lijkt mij? Woning heeft vloerverwarming op begane grond en verdieping.
Onze klant uit Zeddam (Gelderland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen zonnecollectoren uit heel Nederland:

Zonnecollectoren verwijderen en dakpannen (terug) plaatsen

Opdracht: - verwijderen van 2 zonnecollectoren; - (terug) plaatsen van dakpannen incl. aanbrengen van bijhorende panlatten e.d. Situatie: - collectoren bevinden zich aan de achterzijde van de woning op een pannendak (situatie foto's bijgevoegd); - doorgang naar de achterzijde van de woningen is 109 cm breed; - collectoren maakten onderdeel uit van een Luigjes zonneboiler systeem uit 2001; - collectoren zijn aan de binnenzijde volledig ontkoppeld, binnen is de installatie reeds enkele jaren geleden volledig weg genomen. Reeds beschikbare materialen: - dakpannen (nieuw). Een schaarhoogwerker (Lemerij Verhuur) kan aanvullend door ons geregeld worden. Overige hulpmaterialen en bouwmaterialen zijn voor de uitvoerder.

Warmtepomp plaatsen

Het gaat om een nieuwbouwwoning. Grondwater zit daar erg hoog. Op nog geen meter diepte. De buurman heeft ook belangstelling voor een grondwaterboring voor water/water warmtepomp. Wellicht kunnen de werkzaamheden gelijktijdig uitgevoerd worden wat een kostenbesparing oplevert. De bouw begint niet eerder dan volgend jaar maart/april. Graag ontvang ik zoveel mogelijk informatie van mogelijkheden met bijbehorende prijzen. Graag ook van mogelijke subsidies. De bedoeling is om naast de water/water warmtepomp ook een CV houtkachel te plaatsen en gebruik te maken van zonnecollectoren of heatpipes.

Warmtepomp installeren

Onze woning in 2015 is geheel gerestaureerd, inclusief 16 PV panelen. Beneden vloerverwarming, boven radiatoren. I.v.m. houten vloer beneden is uitvoer temperatuur CV-ketel 45 graden. Totaal gasverbruik afgelopen jaar 900 m3. Is plaats op plat dak garage voor evt. plaatsen zonnecollectoren voor warm water. Ik sta open voor een combi grondwarmte pomp. Dit project wil ik bij voorkeur binnen één jaar realiseren.

Zonnecollectoren en zonneboiler verwijderen en dakpannen terugplaatsen

Ik overweeg zonnepanelen te laten installeren en wil daarom graag weten wat het kost om 2 zonnecollectoren van het dak te laten verwijderen en afvoeren en de reguliere dakpannen terug te plaatsen. Daarnaast moet dan ook de zonneboiler worden gedemonteerd en verwijderd.

2 zonnecollectoren verwijderen

2 zonnecollectoren afkoppelen en verwijderen en dakpannen plaatsen. ( incl.afkoppelen)

Zonneboiler plaatsen

Ik wil een zonneboiler laten plaatsen. Aansluiten op bestaande warmtepomp systeem met een boiler vat met dubbele spiraal, waarvan een speciaal is voor zonnecollectoren. Graag offerte voor zonnecollectoren met vacuümbuizen.

Zonnecolletoren plaatsen

Ik zou de zonnecollectoren willen laten plaatsen op het platte dak van de uitbouw. Dat betekent wel dat de leidingen helemaal naar de andere kant van de zolder moeten lopen (plaats van de cv ketel).

Zonnecollectoren van het dak verwijderen en dakpannen terugplaatsen

Ik heb 3 zonnecollectoren op het dak. Deze worden niet meer gebruikt. Ik wil deze laten verwijderen zodat ik zonnepanelen kan laten plaatsen. Graag ontvang ik van u een offerte mbt het weghalen en terugplaatsen van dakpannen

Het plaatsen en installeren van een warmtepomp

Ik zoek een installateur die naast onze bestaande zonnecollectoren een warmtepomp kan plaatsen en installeren. De pomp moet een vrijstaande woning van sanitair water kunnen voorzien. Daarnaast moet het ook de vloerverwarming kunnen voorzien van warm water. Wat voor een warmtepomp in dit geval het best tot zijn recht komt bespreek ik graag met de vakman.

Zonnecollectoren van het dak verwijderen

Wie kan de zonnecollectoren van ons dak verwijderen. Wij gebruiken de zonneboiler al enkele jaren niet meer, deze is al ontkoppeld en leeg gemaakt. Zie ook foto's van ons dak en foto van de overburen (die hebben soortgelijk dak. Let op: De overburen hebben een glazen serre, die hebben wij niet! Bij ons kan de stellage voor de woning. Werkzaamheden: 1) verwijderen zonnen collector 2) verwijderen buizen op zolder (zie foto) 3) plaatsen van dakpannen op de plek waar de zonnecollector zat 4) dichten van gaten inclusief natuurlijk verwijderen van de spullen Als extra willen wij ook weten wat het kost om de boiler te verwijderen, deze zit ingesloten tussen de CV ketel en de warme lucht unit. Afhankelijk van de kosten laten wij die ook verwijderen of laten die nog staan. De werkzaamheden kunnen op zeer korte termijn worden gedaan i.v.m. plaatsen van zonnepannelen op die plek.

Partners

Partners van Casius