Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Zaltbommel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Zaltbommel heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Zaltbommel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Zaltbommel of directe omgeving.

151 klanten uit Zaltbommel bevelen een bij Casius in Zaltbommel aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Zaltbommel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: plaatsen van infrarood panelen, warmtepomp en LT installatie laten aanleggen (renovatieproject), advies isolatie en verwarming voor renovatie melkfabriek van 7 appartementen, verduurzamen van bungalow villa, woning verwarmen, wellicht met infrarood, waterpomp boiler leveren en plaatsen, zonneboiler vervangen, warmtepomp plaatsen, airco binnenunits en een buitenunit plaatsen, het realiseren van vloerverwarming, warmtepompen, zonnepanelen en slaan waterbron, vloerverwarming aanleggen, nieuwe paneelverwarmingen, vloerverwarming aanleggen, warmtepompboiler plaatsen, aanschaffen en installeren van doorstroomboiler en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Zaltbommel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Zaltbommel:

Airco's plaatsen

Het huis wordt nu met elektrische vloerverwarming verwarmd. Ik wil een buitenunit en drie binnen, voor slaapkamer, badkamer en een logeerkamer die zelden gebruikt wordt. Ik heb al een daikin in de woonkamer graag zelfde merk.

LUCHT - LUCHT warmtepomp monteren

Het betreft een 2 onder 1 kap woning met een bouwjaar van 1978. De woninginhoud is ongeveer 435 m3 en de warmtepomp dient als bijverwarming in voor -en najaar voor alleen de woonkamer.

Zonneboiler plaatsen

Op dit moment is er een HR combi ketel (slechts 4 jaar oud). Ik wil graag zonneboiler systeem als (voor) verwarming van de HR combi ketel Tevens wil ik het zwembad verwarmen beetje zoals dit schema: -zoncollector/#Thermische zonenergie voor een zwembad De warmtewisselaar kan ook vervangen worden door bijvoorbeeld bijmengen. Dat is aan uw deskundigheid Er is voldoende ruimte op het platte dak Technische ruimte is direct onder het dak. Daar heeft ooit een boiler gehangen. Dus dat moet ook wel lukken qua ruimte

Vloerverwarming plaatsen

Betreft woonkamer in bestaande bouw. Komt een pvc vloer te liggen. Ligt nu pvc en siergrind, welke verwijderd worden. 7,6 x 3,8. Nu verwarming middels reguliere radiatoren. Meest wenselijk dat deze geheel verwijderd worden, maar staan open voor uw advies in deze. Plaatsing zsm In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 30 m²

Verlagen 3x stopcontact

Graag ontvang ik een offerte voor het verlagen van een drietal stopcontacten (max. 1 meter) inclusief montage van de nieuwe stopcontactdozen. Woning is bestaand, men is bezig met een uitbouw. Dit klusje dient te gebeuren voordat de stukadoors in huis komen en kan op elk gewenst moment.

Houtkachel met toebehoren aansluiten

Ik heb een houtkachel. Deze is aangesloten op een oud rookkanaal van ongeveer 9 a 10 meter hoog/lang. Dit vierkante gemetselde rookkanaal is 15 bij 15 cm. Deze moet allereerst geveegd worden. Ook moet er een flexpijp in met korrels rondom en een trekkap op de schoorsteen. Ik heb een kachel met aansluiting 150 mm. Mogelijk dat er geen flexpijp van 150 mm door het kanaal past. Ik wil graag weten of de flexpijp van 150 mm past, en zo niet, of een smallere pijp ook goed is op de kachel met aansluiting van 150 mm.

Buitenkraan aanleggen bij de voordeur

Bij de voordeur zou ik graag een buitenkraan willen laten aanleggen, Onder de mat van de de voordeur, in de kruipruimte, zit al de kraan om de buitenkraan aan de achterzijde van de woning af te sluiten. Zou er vanuit hier een aansluiting gemaakt kunnen worden?

Tristar split-unit airco laten plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van een Tristar Split Unit Airco, Tristrat AC-5406 met een binnen- en buitenunit. Ik zal de airco zelf aanschaffen bij de Praxis.

Oude radiator laten verwijderen

Het verwijderen van een oude radiator uit mijn kamer in verband met verloren ruimte.

Houtkachel laten installeren

Ik heb bij Gamma de houtkachel Gotland gekocht. Met kachelpiip. Ik bewoon de huidige woning sinds 3 maanden. Er stond bij de vorige bewoners een houtkachel, welke zij hebben meegenomen. Ik heb de schoorsteen laten vegen en alles in orde laten maken. Ik dacht dat ik de kachel gewoon kon neerzetten: maar dit kan dus niet. De pijp is iets te lang en er lijkt wat ruimte tussen de kachelpijp en het afvoerkanaal. Daarnaast heb ik er totaal geen verstand van. Ik wil veilig kunnen stoken en dus de kachel 'erkend' laten installeren. Graag zou ik van u een offerte ontvangen!

Karlstad houtkachel laten plaatsen

Voor de plaatsing van onze reeds aangeschafte houtkachel zal er een nieuw rookafvoerkanaal aangelegd moeten worden. Deze zal door 1 houten woonlaag en het dak gevoerd moeten worden.

Spoelen en reinigen van vloerverwarming

Ik wil graag offerte voor het spoelen en reinigingen van de vloerverwarming. Ongeveer 100 m2 aan verwarming, waarschijnlijk 4 groepen. Ongeveer 25 jaar oud, met zwarte slangen.

Sanibroyeur leveren en aansluiten

Het betreft een te leveren en aan te sluiten sanibroyeur in de slaapkamer. Er is aanwezig: WCD, wateraansluiting en afvoer.

Sanibroyeur leveren en aansluiten

Het betreft de plaatsing van een sanibroyeur in een slaapkamer, afvoer en elektra zijn ter plekke.

Riolering in kruipruimte vernieuwen

Zo'n 10 jaar geleden is bij mij de dikke afvoer buis die vanaf het putje in de achtertuin door de kruipruimte naar de voorkant loopt, door gespoten i.v.m. verstoppingen. Dit is door een professioneel bedrijf gedaan. Dit bedrijf heeft toen ook naar alle afvoer aansluitingen op deze hoofdbuis gekeken en geconstateerd dat het beste er eigenlijk wel af was. Daar ik van plan ben om een nieuwe vloer in de woonkamer te leggen, toegang tot kruipruimte is in woonkamer, wil ik als het even kan geen problemen meer met de riolering krijgen als de nieuwe vloer erin ligt. Daarom graag een nieuwe inspectie van de riolering onder het huis en een eventueel nader overeen te komen offerte van de benodigde werkzaamheden. Het is nu een ratjetoe aan buizen, lengte ongeveer 7.60 meter.

Onderhoud CV Ketel

Ik zoek iemand de het onderhoud van mijn ketel kan doen. Het betreft een nieuwe ketel van 2 jaar oud geplaatst door een erkende installateur. Hij moet zijn eerste beurt dus krijgen.

Vervangen cv

Vervangen van de oude CV. Nieuwe dient aangeleverd te worden.

Ik wil een buitenkraan gemonteerd hebben ...

Ik wil een buitenkraan gemonteerd hebben aan de buitenmuur van de keuken. Aan de binnenzijde van de muur is de aansluiting van de wasmachine. Er moet dus een gat door de muur en een aansluiting maken die binnen natuurlijk af te sluiten is ivm vorst en het monteren van een buitenkraan.

Aansluiten badkraan en afdoppen ...

Aansluiten badkraan en afdoppen douchekraan.

Ik wil mijn huidige cv ketel laten ...

Ik wil mijn huidige cv ketel laten vervangen door een HR ketel (met warm water voorziening) en een gasleiding laten verleggen in de keuken (+/- 1 m)