Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor vloerverwarming realiseren + afwerking:

Vloerverwarming realiseren + afwerking

In mijn nog te bouwen huis zou ik graag vloer verwarming willen hebben. Het gaat om een warmtepomp met luchtverwarming. De oppervlakte is: - Begane grond 80 m2, - Eerste verdieping 70 m2 - En de zolder 50 m2 met verwarming en 30 m2 zonder verwarming. Graag laat ik ook de vloer direct storten, zodat ik de vloer kan leggen. Beneden wil ik het afwerken met plavuizen, boven met pvc.
Onze klant uit Winterswijk Meddo (Gelderland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloerverwarming realiseren + afwerking uit heel Nederland:

Badkamer betonvloer realiseren

De badkamer wordt verbouwd. Is nu voorzien van een houten ondergrond. Het oppervlakte is 3 X 2 m. Het gaat om het storten van een betonvloer, zandcement dekvloer. Wij zijn er nog niet over uit wat voor type vloerverwarming wij gaan realiseren dus de dikte volgt later. Graag een kostenplaatje voor het storten van de vloer over oppervlakte van 3 x 2 meter.

Het aanbrengen van vloerverwarming in de woonkamer

Ik zoek een specialist die ongeveer 12 m2 aan vloerverwarming kan realiseren in de woon-kamer. Dit dient te worden aangesloten op de CV-ketel. Er ligt nu een hardstenen vloer met een aparte radiator, maar ik ga die vloer ook bedekken met hetzelfde parket als de woonkamer.

Een tegelvloer laten egaliseren

Ik heb een betegelde vloer. Ik zoek een specialist die dit kan egaliseren, zodat ik over de tegels laminaat kan leggen. Onder de tegels ligt vloerverwarming. Door te egaliseren wil ik een minimaal warmteverlies realiseren. Het betreft 35 m2 aan tegels. Ik zoek een specialist die mij hierbij kan helpen.

Nieuwe badkamer realiseren

Badkamer is 2,50x1,70m Plaatsen van een hangende toilet, nieuwe douchecabine, wastafel, verwarming, en een kast nieuwe vloer en wandtegels. Eventueel een vloerverwarming, en een verlaagde plafond. Plaatje 1 is formaat plaatje 3 is met hangend toilet (ruimte voor water reservoir staat niet op tekening)

betonlook vloer begane grond woonkamer

hieronder puntsgewijs wat er voor onze woonkamer moet gebeuren, hoor graag welke punten jullie uit kunnen voeren en wat de prijs daarvan is: -Schuimbeton voor 36 m2 met diepte kruipruimte 60 cm -Totale oppervlakte Woonbeton voor de woonkamer 57 m2 ( inclusief hal/ wc/ uitbouw) -Vloerverwarming voor +/- 50 m2 Is het mogelijk dit voor de bouwvak te kunnen realiseren? of zitten jullie helemaal vol? en dan nog een andere aparte vraag wat zouden de kosten zijn als jullie alleen een zandcementdekvloer voor 57 m2 bij ons storten van 7 cm dik? en binnen welke termijn zouden jullie hier tijd voor hebben.

Uitbouw achterzijde

Wij willen aan de achterzijde een uitbouw realiseren. Maten circa 3,5 meter diep x 6 meter breed. Foto is voorbeeldfoto. Graag met 1 grote, lange lichtkoepel erin. Tevens infra-rood vloerverwarming erin en dubbele openslaande deuren.

Serre realiseren

Wij willen een serre realiseren aan de achterzijde van de woning. De Afmeting van de serre zal ongeveer 550cm breed worden en 300cm diep. Zijkanten met een muurtje opgetrokken. Dus glas aan de bovenkant en voorkant. Woning is 600 cm breed. Het moet een geïsoleerde Serre zijn. Ik begreep dat er tegenwoordig geen fundering gemaakt hoeft te worden volgens FeNB2, dat dit aan de verdieping zou kunnen hangen. Graag willen wij alle voor en nadelen horen van een serre zonder en met fundering. Het oppervlakte is al onderheid met 4 palen Wij willen de vloerverwarming doortrekken in de serre. Graag zou ik de volgende opties naast elkaar zetten en met u in gesprek gaan over de mogelijkheden en uitvoering.

Ùitbouw achterzijde woning

Wij willen een uitbouw of serre realiseren voor achterzijde woning. Dus de woonkamer verlengen en zo bestaande uitbouw gelijk trekken. Of de bestaande uitbouw (zie foto) van de keuken op de BG slopen en over de gehele breedte van de woning uitbouwen met een H-balk. Graag willen we weten wat het fundament gaat kosten, en wat een casco aanbouw kost. We denken aan circa 5 meter breed en dan 3 of 4 meter de tuin in. Voorkeur voor kunststof kozijnen met triple-glas ivm isolatiewaarde. Graag veel glas in de achtergevel, een lichtkoepel in het nieuwe dak en een dakterras. De woning komt uit 1925, gebouwd op veengrond. We denken ook na om huidige houten vloer boven kruipruimte te vervangen door beton en dan te isoleren en vloerverwarming te laten aanleggen.

Kruipluik verplaatsen

Het kruipluik in onze woning bevindt zich in de gang naast een raam waar er een garderobekast bovenop staat. Graag zouden we het kruipluik willen verplaatsen naar een plek achter de voordeur waardoor deze onder de deurmat terecht komt. Graag een prijsopgave voor de gehele klus, dus het zagen/realiseren van een nieuw luik en ook het dichtmaken/afwerken van het huidige kruipluik, zodat daar overheen een vloer gelegd kan worden. De vloer is van beton en heeft geen vloerverwarming.

Aanbouw of woonserre plaatsen

Wij willen een aanbouw of woonserre realiseren van 5.75 breed bij 3 meter. Er zal vermoedelijk geheid moeten worden. Verder vloerverwarming met twee extra aansluitingen. Voor een aanbouw kan de huidige pui gebruikt worden. Voor een woonserre graag een offerte incl. spotjes.

Partners

Partners van Casius