Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Winterswijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Winterswijk heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Winterswijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Winterswijk of directe omgeving.

77 klanten uit Winterswijk bevelen een bij Casius in Winterswijk aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Winterswijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: vloerverwarming, warmtepomp en zonnepanelen plaatsen, vloerverwarming aanleggen, warmtepomp informatie, advies en installatie warmtepomp, huisaansluiting naar de hoofdriolering realiseren, informatie voor een warmtepomp, verwarmingsinstallatie plaatsen, advies en installatie warmtepomp, warmtepomp plaatsen, advies en plaatsen zonneboiler, pVC vloer en vloerverwarming aanleggen, vloerverwarming plaatsen, vloerverwarming plaatsen, verbouwing van serre, zonneboiler voor verwarming of sanitair water en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Winterswijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Winterswijk:

Vloerverwarming plaatsen

We willen vloerverwarming voor de woonkamer (30 mp - begane grond) en de badkamer (7 mp - eerste verdieping). We hebben al in gebruikt een cv op gas op zolder (de tweede verdieping). De vloer is bedekt met parket maar de vloer moet weg en we willen keramische tegels laten leggen. We willen in de rest van het huis de radiatoren laten liggen. Graag ontvang ik hier een offerte voor. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? 30 m²

StorkAir WHR 91 repareren of vervangen

WTW geeft storing E 1. Mijn installateur heeft geen onderdelen op voorraad. Probleem is of kapotte printplaat of ventilator.

Lucht - water warmtepomp installeren

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw, koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Lucht - Water warmtepomp plaatsen.

Gasfornuis repareren

Op een 4pits Bosch gasfornuis met oven duurt het heel lang voordat de pitten uit zich zelf blijven branden Erg vervelend.

Lucht-luchtwarmtepomp installeren bij bedrijfsruimte

Het bedrijfspand moet nog worden gebouwd. Qua isolatie voldoet het aan de hedendaagse eisen. De voorkeur gaat uit naar een Lucht - Lucht warmtepompsysteem, waar de ruimtes mee verwarmd en gekoeld kunnen worden. De totale bedrijfsruimte bestaat uit twee verdiepingen met betonnen vloeren en 7 vertrekken met de afmetingen: 2 x 300 m2. De begane grond z bestaat uit twee vertrekken van 216 m2 en 74 m2. de verdiepingsvloer betsaat uit 3 x 19 m2, een vertrek van 153 m2 en een vertrek 75 m2.

Quooker kraan repareren

Onze Quooker kraan van ongeveer 7 jaar oud lekt voortdurend. Ik wil deze laten herstellen en ontvang hiervoor graag uw prijsopgave.

Sleuven voor vloerverwarming frezen

Ik heb een huis gekocht met een betonnen vloer, nu willen we vloerverwarming en derhalve graag een kostenoverzicht en zouden we graag willen weten op welke termijn dit mogelijk zou zijn.

CV met zonneboiler installeren

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten vervangen van de cv door een nieuwe met een zonneboiler. Er zijn reeds zonnepanelen op het dak aanwezig. Het huishouden bestaat uit 2 personen.

Houtkachel in een recreatiewoning plaatsen

Het plaatsen van een houtkachel in een recreatie woning (houtbouw). Het betreft een woning met een begane grond en 1 woonlaag erboven. Ik wil de afvoer graag door de verdiepingen naar boven. Ik weet niet of er toestemming nodig van de VvE.

Vaatwasseraansluiting maken

In een bestaande keuken moet er nog een watertoevoer worden geplaatst naar de vaatwasser. Hiervoor moet er vanuit de normale waterleiding die aanwezig is een leiding worden aangelegd en aangesloten. Een afvoer zit er al. Gaarne een offerte, zowel inclusief materiaal als exclusief materiaal.

CV-ketel, expansievat en thermostaat vervangen

Onze 13 jaar oude CV-ketel lekt. Volgens de hulpdienst die wij afgelopen weekend hadden moet cv installatie en convector vervangen worden. Wij vonden een eerste offerte bedrag wel behoorlijk aan de prijs, maar zijn erg tevreden over de service van dat bedrijf. Onze vraag: Levering en vervanging van de huidige cv ketel voor een ATAG A244 EC inclusief expansie vat en een nieuwe thermostaat. Wat gaat dat kosten inclusief installatie en btw? U kunt overal makkelijk bij.

Houtkachel in een appartement installeren

Mijn vriendin en ik willen graag een houtkachel in ons appartement. Het dak van onze woonkamer is een plat dak dus erdoorheen boren zal geen probleem zijn. Maar we zijn naar iemand op zoek welke eerst bij ons kan komen kijken of de situatie een houtkachel toelaat (volgens de regels) om vervolgens eventueel een afspraak te maken voor het daadwerkelijk plaatsen.

Houtkachel installeren op de tegelvloer

Houtkachel installeren op een tegelvloer. Er moet een gat in de muur gemaakt worden en aan de buitenzijde moet een pijp ongeveer 3 meter omhoog gebracht worden. Het huis bevind zich in Duitsland, ca. 10 km. over de grens bij Winschoten.

Split airco leveren en plaatsen

In onze zolderkamer zouden wij graag een airco geplaatst hebben. Het gaat om een slaapkamer van 9 m2. Graag ontvang ik een offerte voor het leveren en plaatsen van een split airco unit.

Houtkachel laten installeren

houtkachel aanschaffen en laten installeren. Er moet een gat in de muur gemaakt worden daar de rookpijp doorheen. Wij hebben tegels op de grond, volgens mij vuur vast? wij wonen in duitsland 5 km van winterswijk

Dubbelwandig rookgaskanaal aanleggen

Ik heb een houtkachel gekocht,maar heb geen rookkanaal.

Houtkachel plaatsen in de schuur

Een rookkanaal aanleggen in een schuur met een doorvoer door een golfplaten dak. De houtkachel ga ik zelf aanschaffen. Graag wil ik weten of het kan en wat de kosten ervan zijn.

Halland houtkachel aan laten sluiten

Er staat nu een kolenkachel en deze willen we vervangen door een houtkachel. Het rookkanaal is aanwezig maar het buiswerk naar de kachel moet vervangen worden. We hebben nu de kachel van Gamma (Halland) gekocht.

Lekkende watertoevoer van de vaatwasser

De slang van de watertoevoer van de waterwasser daar zit een lek in ,

Meterkast verplaatsen

Verplaatsen meterkast voor ongeveer een meter richting de voordeur, kabels komen binnen vanaf de voordeur. Het betreft de verplaatsing van de electra- en de gasmeter.

Houtkachel en inbouw openhaard installatie

Erkend installateur gevraagd voor: 1. Installatie aanwezige houtkachel in boerderij onder bestaande schouw 2. Installatie houtkachel in schuur, materiaal en schoorsteen met gat aanwezig volgens juiste maatvoering 3. Nakijken / Reparatie van een oud Belgisch houtkacheltje 4. Installatie inbouw open haard KH70 recht (aanwezig) op begane grond in muur (zit al gat in muur die uitkomt op de gang en later dichtgemetseld kan worden door de aannemer op de juiste grootte (binnenkap is al aanwezig, pijpmateriaal 20 cm nog niet aanwezig; pijp komt recht naar boven buiten uit op ongeveer 240 cm hoogte) Materialen verzorgen we grotendeels zelf.

Plaatsing zonnepanelen

Plaatsing van 18 pv-zonnepanelen (samen 3540Wp) op dak van garage van 2,9 meter hoogte. Oppervlak 10 x 2 meter, vrij toegankelijk. Verder aanleg van extra groep in meterkast en verzorging van communicatie met netbeheerder en energieleverancier. Panelen koop ik zelf.

Vloerverwarming aanleggen

Het aanleggen 120 vierkante meter CV-vloerverwarming in een ruimte.

Verwarmingsketel vervangen

Vervanging van ketel.

Nieuwe ketel plaatsen

Nieuwe ketel plaatsen