Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Warnsveld te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Warnsveld heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Warnsveld u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Warnsveld of directe omgeving.

76 klanten uit Warnsveld bevelen een bij Casius in Warnsveld aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Warnsveld bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: een horizontaal gesloten bron en warmtepomp realiseren, het realiseren van radiatoren in meerdere ruimtes in een boerderij, luchtwarmtepomp en aardwarmtepomp, overgaan naar elektrische radiatoren ivm zonnepanelen, het verwijderen van een convectorput en het aanleggen van vloerverwarming, het leveren, installeren en aansluiten van een grondwater-warmtepomp, leveren en monteren CV-ketel, het leveren en installeren van een water-water-warmtepomp, realiseren warmtepomp, een warmtepomp leveren en installeren bij een vrijstaande woning, lucht-lucht warmtepomp voor Tiny House realiseren, het realiseren warmtepomp instalatie, warmtepomp realiseren, aanschaffen en monteren van een houtpellet cv, kapotte boiler vervangen door een nieuwe en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Warnsveld staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Warnsveld:

Gasketels vervangen met warmtepomp/stookolie

Ik wil goed geïnformeerd worden om zodoende een beslissing te kunnen nemen. Mijn woonboerderij met een inhoud van 2400 m3 wordt nu verwarmd door 2 verouderde ketels. Deze zou ik graag vervangen en de woning gasloos verwarmen. Hierbij denk ik aan een warmtepomp of stookolie. Graag wil ik de alternatieven van de CV ketel bespreken en uitvoeren.

Water - Water warmtepomp

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op gas. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een bestaand gebouw. Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarming van water (sanitair), aansluiting bestaande vloerverwarming. Ik wil de oude CV ketel laten verwijderen, en vervolgens een water-water warmtepomp laten plaatsen. Ik heb geen vloerverwarming en dit plaatsen zal lastig zijn.

Balkonafvoer ontstoppen

De afvoer van het balkon is verstopt; de verstopping lijkt op ca 1 meter vast te zitten. Met een veer is het tot op heden niet gelukt, graag zsm, iig deze week.

Open haard plaatsen

Ik wil een open haard plaatsen op de plek waar mijn houtkachel stond. De nieuwe open haard dient strak tegen de muur geplaatst te worden. Het rookkanaal is aanwezig en de afgelopen jaren geveegd. Graag ontvang ik advies over de mogelijkheden.

Houtkachel Kalmar plaatsen

Bij Gamma houtkachel gekocht "Kalmar" Livin Flame kleinste type met bovenaansluiting. De schoorsteen is recht daarboven en is nieuw. De afvoerpijp van 150 mm van haard naar schoorsteen moet zwart zijn, ik schat in dat dat 2,5 meter is. Welke diameter de afvoer in de schoorsteen zit weet ik niet. Wat is uw prijs voor aansluiting cq operationeel maken?

Gasleiding afpersen

Ik wil de gasleiding laten afpersen. De gasleiding moet worden verlegd in verband met een nieuwe keuken die is aangeschaft.

Buitenkraan en extra radiator plaatsen

Aanleggen buitenkraan (+/- 3m vanaf de meterkast). Aanleggen extra radiateur naar werkkamer (+/- 2m vanaf de slaapkamer). Vakman kan de materialen ook leveren. Zou het fijn vinden als de vakman met mij contact opneemt.

CV ketel vernieuwen

Wij overwegen om een nieuwe cv combiketel te laten installeren.

Plaatsen rookkanaal houtkachel

Plaatsen van houtkachel inclusief nieuw rookkanaal van begane grond tot en met dakdoorvoer. Het rookkanaal moet door 2 betonnen vloeren. Geen oud rookkanaal aanwezig. Wil graag weten wat de kosten er van zijn.

vervanging wastafel in de douche. Afvoer ...

vervanging wastafel in de douche. Afvoer leiding gaat nu naar de vloer, deze moet in muur gelegd worden en nieuw losse wastafel moet hierop worden aangesloten.