Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Wapenveld te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Wapenveld heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Wapenveld u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Wapenveld of directe omgeving.

12 klanten uit Wapenveld bevelen een bij Casius in Wapenveld aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Wapenveld bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: cV ketel en warmtepomp installeren, verwarmingspomp installeren, warmtepomp advies en plaatsing, vloerverwarming en een lucht-water warmtepomp plaatsen, warmtepomp(en) plaatsen, warmtepomp en vloerverwarming plaatsen, hybride lucht-warmtepomp en zonnepanelen installeren, zonneboiler en buffervat plaatsen, een water-water-warmtepomp installeren, nieuwbouw voorzien van warmtepomp, gasloos wonen, vloerverwarming plaatsen, warmtepompinstallatie plaatsen, warmtepomp instaleren, elektrische boiler plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Wapenveld staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Wapenveld:

Houtkachel aansluiten op bestaand kanaal

Wij hebben een houtkachel die aangesloten moet worden op een bestaand kanaal. Het gedeelte net boven het plafond is nieuw, het gaat puur om het aansluiten van de "pijp" kachel, niet aanwezig, op het bestaande. Graag op zeer korte termijn.

Onderhoudsbeurt voor 2 gashaarden en een gasfornuis

In de wat oudere woning van mijn moeder zitten 2 gashaarden (Dru en Benraad) en een gasfornuis (Atag). Ik wil daar graag een onderhoudsbeurt voor, want ik verblijf in de winter af en toe in de woning.

Gaskachel door CV-installatie vervangen

Oude gaskachels verwijderen en nieuwe CV installeren, leidingen trekken en radiatoren plaatsen.

Haard verplaatsen en moderniseren

In onze nieuwe woning in Wapenveld is een stel open haard aanwezig, maar ik wil deze moderniseren en, als het kan, zo veel mogelijk opschuiven. De schouw loopt nu van smal naar breed uit. Het bestaande rookkanaal moet wel gehandhaafd worden. Begin mei krijg ik de sleutel van het huis. Het moet dan zo snel mogelijk uitgevoerd worden. Het huis staat nog op Funda. Mogelijk kunt u aan de hand van foto's al een advies geven?

Wastafelkraan laten vervangen

Wastafelkraan vervangen in de badkamer. De wastafelkraan schaf ik zelf aan.

Ik zoek iemand die een CV installatie ...

Ik zoek iemand die een CV installatie kan monteren. Ik zorg zelf voor de installatie zoals ketel en radiatoren. Met behulp van de monteur kan ik de rest van de materialen aanschaffen.