Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor vorstvrije buitenkraan aanleggen:

Vorstvrije buitenkraan aanleggen

Wij willen voor de voortuin een buitenkraan aanleggen. Ons huis is een nieuwbouwhuis en de buitenkraan moet aan de buitenmuur komen die direct aan de meterkast grenst met de hoofdwaterleiding erin. Graag een offerte inclusief (vorst) vrije buitenkraan en andere materialen. Er moet een gat geboord worden. Je boort meteen in de meterkast dus het zal ongeveer 30-50 cm zijn maximaal.
Onze klant uit Wageningen (Gelderland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vorstvrije buitenkraan aanleggen uit heel Nederland:

Kemper vorstvrije buitenkraan vervangen

Onze buitenkraan aan de achterkant van de woning is lek. Ik wil dit graag gerepareerd of vervangen hebben. Momenteel hebben wij een Kemper Frost-Plus buitenkraan.

Tuin renoveren

Tuin 40m2 (10x4) Huidig momenteel alleen tegels erin. Wens, Terras siertegels 60x60 (4x3) 2 borders (2x1 per border) Houten schuur 2x2 met elektra aansl. Met aansluitend overkapping 2x2 Vorstvrije buitenkraan plaatsen

Buitenkraan plaatsen

Graag ontvang ik offerte voor het plaatsen van een vorstvrije buitenkraan tegen de gevel aan. Dit kan via de kruipruimte. De te overbruggen afstand is 6 meter.

Buitenkraan aanleggen

Graag wil ik een vorstvrije buitenkraan. Aanleggen zal via de kruipruimte zijn. Afstand van de meterkast naar de buitenkraan is zo'n 10 meter. Reacties graag via de mail

Vorstvrije buitenkraan monteren

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het aanleggen van een vorstvrije buitenkraan in de achtertuin. De afstand vanaf de meterkast is ongeveer 8 meter. Er is een kruipruimte aanwezig.

Buitenkraan aanleggen

Ik zou graag een vorstvrije buitenkraan willen. Er is een kruipruimte waar het doorheen moet. En een aansluiting in de achtertuin. Deze is ongeveer 10 meter.

Vorstvrije buitenkraan aanleggen

De kruipruimte is toegankelijk bij de voordeur en er moet via de kruipruimte een leiding worden gelegd voor de buitenkraan aan de tuinzijde. Loodgieter verzorgt materiaal en bij voorkeur ook enige garantie op het werk.

Vorstvrije buitenkraan laten aanleggen

Ik wil een vorstvrije buitenkraan laten aanleggen. Het gaat om 3-4 meter leidingwerk.

Vorstvrije buitenkraan aanleggen

Ik will een vorstvrije of afsluitbare buitenkraan laten aanleggen via de kruipruimte naar de voorkant van het huis. Meterkast met wateraansluiting bevindt zich bij de voordeur. Graag een offerte inclusief buitenkraan.

Vorstvrije buitenkraan aanleggen

Ik wil een buitenkraan laten aanleggen, deze kan rechtstreeks vanuit de keuken (waar de kraan zit) naar buiten. Wat zijn hiervan de kosten en wanneer zou dit kunnen?

Partners

Partners van Casius