Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor trekkap op schoorsteen plaatsen:

Trekkap op schoorsteen plaatsen

Voor onze schoorsteen zouden wij graag een draaiende trekkap willen plaatsen. We willen graag weten hoeveel dit ongeveer zou kosten, dit is inclusief de aanschaf van een trekkap en de montage.
Onze klant uit Wageningen (Gelderland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor trekkap op schoorsteen plaatsen uit heel Nederland:

Schoorsteen renoveren

De gemetselde schoorsteen op het pannendak is slecht. De rook komt niet alleen uit de bovenzijde naar buiten. Daarnaast wil ik ook het metsel- en voegwerk laten herstellen en eventueel een trekkap plaatsen ten behoeve van betere trek kachel. De schoorsteen op mijn hoekwoning is ongeveer 80 cm hoog.

Houtkachel plaatsen en rookkanaal met versleping aanleggen

Graag ontvangen wij een offerte voor het plaatsen van een houtkachel en het aanleggen van een rookkanaal (diameter 150 mm) met versleping. Het betreft een eengezinswoning met 2 verdiepingen. De vloerhoogte is circa. 250 cm. Voor de aanleg van het rookkanaal dient er door 2 betonnen vloeren te worden geboord. Er is een schoorsteen aanwezig alleen is er niet met zekerheid te zeggen dat er in de schoorsteen een rookkanaal aanwezig is. De wens is wel dat het rookkanaal in de schoorsteen wordt aangelegd. De houtkachel en vloerplaat verzorgen we zelf. Graag in uw offerte opnemen een zwarte enkelwandige pijp met versleping vanaf de kachel (hoogte kachel circa. 100 cm) tot aan het plafond en een dubbelwandige pijp t/m de trekkap op de schoorsteen. De trekkap dient met een vonkenvanger te zijn uitgevoerd. In de slaapkamer op de 1e verdieping dient het rookkanaal te worden afgetimmerd met een brandwerende plaat (Promatect of Fermacell).

Houtkachel plaatsen en rookgasafvoerkanaal aanleggen

Wij hebben een huis gekocht en krijgen daarvan in maart de sleutel. We hebben bij Gamma een aanbieding gezien voor de kachel Livinflame Lund zwart en willen graag weten wat de montage daarvan zal kosten. Er is in het huis nog geen schoorsteen. Er moeten doorvoeren worden gemaakt door 2 betonnen verdiepingsvloeren en door het dak. Er moeten beneden een aansluiting op de kachel en enkelwandige pijpen worden geplaatst. Boven moeten er dubbelwandige pijpen komen en een doorvoer met trekkap op het dak. Ik ontvang graag uw prijsindicatie.

Rookgasafvoerkanaal onderzoek en herstellen

Ik heb enige tijd geleden bij Gamma een gesloten inzet-openhaard gekocht en deze gemonteerd. De schoorsteen is daarbij ook geveegd. Wij hebben de haard in gebruik genomen, maar krijgen de indruk dat er onvoldoende trek is in de schoorsteen. Er komt tijdens het stoken rook in de kamer. Via via ben ik in contact gebracht met wat mensen voor een oplossing. Dat bleken echter een paar 'cowboys' die het alleen wilden oplossen met een dure trekkap. Ik heb de vorige bewoners van het huis gesproken. Die hadden hier ook een open haard in, maar dan een open systeem. Ze vertelden dat de open haard nooit echt naar behoren had gefunctioneerd. Mogelijk is het rookkanaal niet op de goede wijze aangelegd. Ik zoek nu naar een vakman die de situatie hier wil onderzoeken. Ik wil mij laten adviseren over de benodigde aanpak en ontvang graag uw offerte.

Flexibele kachelpijp plaatsen en aansluiten op houtkachel

Ik wil in de bestaande rookkanaal een flexibel rookkanaal laten plaatsen. De totale hoogte tot aan het dak is 9 tot 10 meter. Ik wil graag een offerte voor inspectie van het rookkanaal, installatie van de flexibele buis en aansluiting op de houtkachel. Er is op de schoorsteen ook nog een trekkap nodig. Graag ontvang ik uw offerte inclusief de nog benodigde materialen.

Flexibele kachelpijp plaatsen en aansluiten op houtkachel

Ik wil in de bestaande schouw met rookkanaal een flexibel rookkanaal laten plaatsen. De totale hoogte tot aan het dak is 9 tot 10 meter. Ik wil graag een offerte voor inspectie van het rookkanaal, installatie van de flexibele buis en aansluiting op de houtkachel. Er is op de schoorsteen ook nog een trekkap nodig. Graag ontvang ik uw offerte inclusief de nog benodigde materialen.

Schoorsteen renoveren, trekkap en rookbuis plaatsen

De schoorsteen van ons nieuwe huis, oud, is in slechte staat. Deze zal gedeeltelijk opnieuw moeten worden opgemetseld. Het is 4 kanaals maar niet echt groot. Er heeft een gaskachel op aangesloten gezeten. Daar willen wij een houtkachel op aansluiten. Dat betekent ook het plaatsen van een RVS dubbelwandig flexibele pijp 15 cm, 8 meter hoog en het plaatsen van een nisbus en trekkap. Inclusief het afvoeren van het puin.

Rookkanaal in de schoorsteen vervangen

Ik wil in onze schoorsteen een RVS flexibele buis met een diameter van 15 cm aan laten brengen om een houtkachel te kunnen plaatsen. Schoorsteen is echter op sommige plekken te smal. Schoorsteen is 9 meter lang. Onderste twee meter is het kanaal driehoekig met afmeting ongeveer 20 bij 20 bij 10 cm. Rest van het kanaal is 20 bij 20. Boven op zolder loopt het kanaal niet recht, maar gedraaid. We willen graag een en ander zonder slopen laten plaatsvinden, want de schoorsteen-ombouw willen we behouden. Plaatsen van een trekkap bovenop en een nisbus van 15 cm in de woonkamer.

Houtkachel met toebehoren aansluiten

Ik heb een houtkachel. Deze is aangesloten op een oud rookkanaal van ongeveer 9 a 10 meter hoog/lang. Dit vierkante gemetselde rookkanaal is 15 bij 15 cm. Deze moet allereerst geveegd worden. Ook moet er een flexpijp in met korrels rondom en een trekkap op de schoorsteen. Ik heb een kachel met aansluiting 150 mm. Mogelijk dat er geen flexpijp van 150 mm door het kanaal past. Ik wil graag weten of de flexpijp van 150 mm past, en zo niet, of een smallere pijp ook goed is op de kachel met aansluiting van 150 mm.

Rookkanaal aanleggen voor een houtkachel

Ik wil graag een rookkanaal laten aanleggen ten behoeve van een houtkachel. De pijp kan worden getrokken door een bestaande gemetselde schoorsteen. De lengte van het kanaal is circa 7 meter en heeft 2 bochten van 45 graden. Er kan een kanaal in van 130 mm. Tevens afwerken met brandwerende isolatiekorrels, een RVS schoorsteenhals van 150 mm en een RVS trekkap. Er hoeft niet door verdiepingen te worden geboord. Graag een offerte inclusief alle werkzaamheden en materialen. Uiteraard kan op afspraak ter plekke de situatie worden bekeken. Gaat om een appartement in Amsterdam-Zuid.

Partners

Partners van Casius