Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor trekkap op schoorsteen plaatsen:

Trekkap op schoorsteen plaatsen

Voor onze schoorsteen zouden wij graag een draaiende trekkap willen plaatsen. We willen graag weten hoeveel dit ongeveer zou kosten, dit is inclusief de aanschaf van een trekkap en de montage.
Onze klant uit Wageningen (Gelderland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor trekkap op schoorsteen plaatsen uit heel Nederland:

Schoorsteen renoveren, trekkap en rookbuis plaatsen

De schoorsteen van ons nieuwe huis, oud, is in slechte staat. Deze zal gedeeltelijk opnieuw moeten worden opgemetseld. Het is 4 kanaals maar niet echt groot. Er heeft een gaskachel op aangesloten gezeten. Daar willen wij een houtkachel op aansluiten. Dat betekent ook het plaatsen van een RVS dubbelwandig flexibele pijp 15 cm, 8 meter hoog en het plaatsen van een nisbus en trekkap. Inclusief het afvoeren van het puin.

Rookkanaal in de schoorsteen vervangen

Ik wil in onze schoorsteen een RVS flexibele buis met een diameter van 15 cm aan laten brengen om een houtkachel te kunnen plaatsen. Schoorsteen is echter op sommige plekken te smal. Schoorsteen is 9 meter lang. Onderste twee meter is het kanaal driehoekig met afmeting ongeveer 20 bij 20 bij 10 cm. Rest van het kanaal is 20 bij 20. Boven op zolder loopt het kanaal niet recht, maar gedraaid. We willen graag een en ander zonder slopen laten plaatsvinden, want de schoorsteen-ombouw willen we behouden. Plaatsen van een trekkap bovenop en een nisbus van 15 cm in de woonkamer.

Houtkachel met toebehoren aansluiten

Ik heb een houtkachel. Deze is aangesloten op een oud rookkanaal van ongeveer 9 a 10 meter hoog/lang. Dit vierkante gemetselde rookkanaal is 15 bij 15 cm. Deze moet allereerst geveegd worden. Ook moet er een flexpijp in met korrels rondom en een trekkap op de schoorsteen. Ik heb een kachel met aansluiting 150 mm. Mogelijk dat er geen flexpijp van 150 mm door het kanaal past. Ik wil graag weten of de flexpijp van 150 mm past, en zo niet, of een smallere pijp ook goed is op de kachel met aansluiting van 150 mm.

Rookkanaal aanleggen voor een houtkachel

Ik wil graag een rookkanaal laten aanleggen ten behoeve van een houtkachel. De pijp kan worden getrokken door een bestaande gemetselde schoorsteen. De lengte van het kanaal is circa 7 meter en heeft 2 bochten van 45 graden. Er kan een kanaal in van 130 mm. Tevens afwerken met brandwerende isolatiekorrels, een RVS schoorsteenhals van 150 mm en een RVS trekkap. Er hoeft niet door verdiepingen te worden geboord. Graag een offerte inclusief alle werkzaamheden en materialen. Uiteraard kan op afspraak ter plekke de situatie worden bekeken. Gaat om een appartement in Amsterdam-Zuid.

Rookkanaal aanleggen voor de houtkachel

Het betreft een offerte aanvraag om in een bestaande gemetselde schoorsteen een 120 mm flexibel rookkanaal voor een houtkachel aan te laten leggen. Geheel compleet uitvoeren inclusief boringen en trekkap zodat we zelf alleen de kachel nog hoeven te plaatsen. Lengte rookkanaal (hoogte schoorsteen) is maximaal 5 meter.

Verleggen van het rookkanaal

Rookkanaal tbv allesbrander aanleggen. De allesbrander staat al. De pijp loopt nu door de ruimte waar we de badkamer willen hebben. De pijp loopt door een gemetselde schoorsteen. Er moet een nieuwe pijp met trekkap komen. De pijp willen door een andere kamer laten lopen, dan zou hij 2x een 45 graden bocht moeten hebben.

Schoorsteen renoveren

Op het dak van mijn woning en de buren staat een gedeelde schoorsteen met twee afvoerkanalen. Wij willen het metselwerk en voegwerk van de schoorsteen laten renoveren. De schoorsteen staat op de nok, 6 meter hoog. Mijn buurman gebruikt het rookkanaal wel, ikzelf niet. Ik wil in mijn schoorsteen een flexibele afvoerpijp laten plaatsen en een trekkap op de schoorsteen, want ik wil er binnenkort gebruik van gaan maken. Mijn buurman wil zijn schoorsteenkanaal nu ook even laten inspecteren.

Afvoerpijp open haard afmonteren

Ik heb een flexibele enkelwandige pijp in mijn bestaande schoorsteenkanaal getrokken. Deze pijp moet nog worden afgemonteerd. De kop van de schoorsteen moet worden opengehakt en een topplaat met trekkap moet worden geplaatst. Ook moeten er nog isolatiekorrels langs het schoorsteenkanaal worden gegoten. Ik zal zelf mijn haard aansluiten.

Flexibel rookkanaal in bestaande schoorsteen maken

Graag laat ik in mijn bestaande schoorsteen een flexibel enkelwandig rookkanaal van 125 mm installeren. Dit moet met een aansluit nisbus en trekkap. Het rookkanaal moet worden afgegoten met korrels. Er is een lichte bocht in het kanaal. Ik wil het werk nog dit jaar laten uitvoeren.

Houtkachel compleet installeren

Tbv een houtkachel,een doorvoer door de buitengevel maken en afvoerpijpen monteren van de kachel door de buitengevel en vervolgens langs de gevel en bestaande schoorsteen naar boven. Totale pijplengte circa 8 mtr. Inclusief trekkap, bevestigings- en afwerkmateriaal.

Partners

Partners van Casius