Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Wageningen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Wageningen heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Wageningen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Wageningen of directe omgeving.

468 klanten uit Wageningen bevelen een bij Casius in Wageningen aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Wageningen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: vloerverwarming aanleggen, warmtepomp installeren, verwarming vernieuwen, lUCHT - LUCHT warmtepomp plaatsen, nieuwbouw voorzien van warmtepomp, zonneboiler plaatsen, infrarood vloerverwarming leggen, nieuwbouw voorzien van wamtepomp, warmtepomp installeren, warmtepomp plaatsen, gasloos wonen, zonneboiler aansluiten, vloerverwarming infrezen, hybride CV ketel/warmtepomp installeren, gaskachel vervangen voor cv en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Wageningen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Wageningen:

Moederhaard laten controleren

Onderhoud (controle) van moederhaard.

Pelletkachel laten plaatsen

Pelletkachel plaatsen incl afvoer.

Radiatoren vervangen

Wij willen onze oude radiatoren vervangen. Deze moeten op gas werken. Het huis is 86 m2. Het gaat om minimaal 4 radiatoren.

Moederhaard en geiser schoonmaken

Ik zoek een specialist die mijn gaskachel (moederhaard) en geiser kan controleren en daar waar nodig kan aanpassen.

Duoblok toilet laten installeren

Oude duoblok verwijderen en afvoeren en nieuw duoblok (beige of groen) plaatsen.

Vorstvrije buitenkraan aanleggen

Wij willen voor de voortuin een buitenkraan aanleggen. Ons huis is een nieuwbouwhuis en de buitenkraan moet aan de buitenmuur komen die direct aan de meterkast grenst met de hoofdwaterleiding erin. Graag een offerte inclusief (vorst) vrije buitenkraan en andere materialen. Er moet een gat geboord worden. Je boort meteen in de meterkast dus het zal ongeveer 30-50 cm zijn maximaal.

Ventilatiesysteem installeren in een sportruimte

Gaat het om een nieuwbouw of renovatie? Nieuwbouw. Hoeveel ruimtes moeten er geventileerd worden? 1 ruimte. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het gaat om een sportruimte van 1400 kubieke meter. Hier sporten 50 mensen en zou volgens eigen berekening 2500 kubieke meter per uur geventileerd moeten worden. Ook zou het systeem moeten kunnen verwarmen om de ruimte op 15 graden te houden als er niet wordt gesport, uitgaande van 350watt/Kelvin verlies. We willen graag een wvw-unit.

Warmtepomp installeren

Welke installatie hebt u momenteel? Andere of nog geen installatie. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een bestaand gebouw. Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw, verwarming van water (sanitair). Bestaand huis uit 1912. Ik wil warme lucht via vloerroosters beneden en boven. Boven en beneden grotendeels via dezelfde en nog te plaatsen kokers. Woonoppervlak 100/120 m2. Buitenwanden worden na plaatsing warmtepomp en luchtgeleidingen kokers aan binnenzijde geïsoleerd en voorzien van voorzet wanden. Vloerverwarming is helaas niet nodig. Dus ik wil een lucht-water warmtepomp laten plaatsen.

Houtkachel installeren

Medewerker van de gamma, Wij zouden graag voor onze huiskamer een houtkachel laten plaatsen. Wij opzoek naar iemand die dat voor ons wil doen. ER is nog geen afvoer. Wel is er op de bouwtekeningen te zien waar er 1 heeft gezeten. We horen graag van jullie.

Radiator vervangen

Wij willen onze oude douche radiator vervangen in een nieuw type en hem gelijktijdig op een hogere plek hangen. De klant schaft zelf de nieuwe radiator aan.

Trekkap op schoorsteen plaatsen

Voor onze schoorsteen zouden wij graag een draaiende trekkap willen plaatsen. We willen graag weten hoeveel dit ongeveer zou kosten, dit is inclusief de aanschaf van een trekkap en de montage.

Mechanisch ventilatiesysteem vervangen/repareren

Afgelopen week viel de aardlek eruit. Na onderzoek bleek dit de mechanische ventilatie te zijn geweest, die het nu niet meer doet. Het liefste zie ik de ventilatie gerepareerd, maar indien dit niet mogelijk/financieel interessant is mag de installatie ook vervangen worden. De ventilatie is van het merk J.E. storck en tevens verantwoordelijk voor het regelbaar afzuigen van de badkamer, er zal dus iets van een extra ventilator inzitten.

Fasto keukengeiser repareren of vervangen

In de woning hebben wij een Fasto geiser die zowel voor de keuken als voor de douche wordt gebruikt. Soms komt het voor dat tijdens het douche het water koud wordt. Eerder heeft een loodgieter ernaar gekeken en die heeft het apparaat schoongemaakt en vastgesteld dat het membraan niet stuk is. Ik heb geen idee wat het probleem zou kunnen zijn en zou graag advies hierin willen.

Grohe Red Duo installeren

Betreft het vervangen van de huidige mengkraan met de bij jullie gekochte GROHE Red Duo keuken mengkraan en combi boiler. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Leidingwerk voor nieuwe keuken aanleggen

Plaatsen Perilex aansluiting voor inductiekookplaat (inclusief groep in meterkast); Plaatsen 2 stopcontacten op aanrecht; Verplaatsen elektra en water aan- en afvoer voor wasmachine en droger (1 meter verder); Water aan- en afvoer voor vaatwasser en wasbak (binnen 1 meter t.o.v. huidige situatie); Verplaatsen afvoerkanaal afzuigkap (er is al een afvoer naar buiten, verplaatsen binnen 1 meter); Verplaatsen elektra voor vaatwasser, twee ovens, afzuigkap en spots.

Mechanische ventilatie aanleggen in een horecapand

Voor een nieuwe cafetaria moet ik de baklucht afvoeren. Het pand is 35 vierkante meter. Ik wil de damp door een ontgeuringskast laten lopen. Leveren en aanleggen van ventilatie. Offerte inclusief alles.

Kachel plaatsen in een tuinhuis

Ik heb kachel bij jullie gekocht, evenals 3 enkelwandige buizen (vermoedelijk heb ik er hier uiteindelijk maar twee van nodig). Het is voor in het tuinhuis. Zal niet veel gebruikt worden dus economische oplossing graag. Met twee buizen ontbreekt nog c.a. 55 cm tot aan plafond (schuin). De doorvoer moet door c.a. 7 cm dak (plank en daklatten). Daarboven op ligt een kleine vlakke pan, c.a. 3 cm. Ik begreep dat voor het laatste stuk ( ook 1 meter? ) een dubbelwandige buis en een dubbelwandige doorvoer nodig is. En vermoedelijk een rookkap? Deze drie elementen heb ik niet. De enkelvoudige buizen dus wel.

Heteluchtverwarming vervangen door vloerverwarming

De huidige heteluchtverwarming vervangen door vloerverwarming. In een patio bungalow met een vloeroppervlak 80 m2. Er is een betonnen vloer(broodjes) met cementenafdekvloer waarop plavuizen liggen. Bouwjaar woning 1978. De installatie destijds aangelegd door RELKA BV. De tekeningen zijn beschikbaar. Ik zoek een specialist die deze schakeling van hetelucht naar vloerverwarming kan verzorgen.

Mechanische ventilatie aanleggen in horecapand

Aanleg van mechanische ventilatie conform horeca richtlijnen: "Een horecalokaliteit heeft een goed werkende mechanische ventilatie-inrichting die rechtstreeks de buitenlucht in verbinding staat en een luchtverversingscapaciteit van 3.80 x 10-3 m3/s per m2 vloeroppervlakte heeft. Omgerekend betekent dit een luchtverversingsfrequentie van 5.70 keer per uur bij een hoogte van 2.40 meter." Betreft begane grond (zie tekening) en kelder.

Grondwaterpomp repareren of vervangen

Onze grondwaterpomp pompt geen water meer. Graag uw offerte voor reparatie of vernieuwen. Ik weet zelf verder niets van het systeem.

Bestaande haard door een houtkachel vervangen

Ik wil een aantal klussen hierbij laten uitvoeren. De bestaande open haard moet eruit gesloopt worden, vervolgens moeten de muren gestuukt worden. Het witten daarna kan ik zelf. Daarna moet er een houtkachel geplaatst worden.

Aanvoer voor de vaatwasser aanleggen

Ik wil graag een aanvoer laten aanleggen voor een vaatwasser in onze keuken. Het gaat om een afsplitsing van de hoofdleiding ongeveer 2 a 3 meter naar rechts, tussen keukenkastjes en aanrecht door. Moet volledig gebruiksklaar zijn voor aansluiten van een tweedehands vaatwasser.

Toilet laten aansluiten

Ik wil graag zo snel mogelijk mijn toilet laten aansluiten. Het gaat om de aan- en afvoer aansluiten, de aanvoer bevindt zich op ca. 2 meter afstand. Daarnaast moet het duoblok nog vast gezet worden.

Badkamerventilatie vervangen

Onze badkamerventilatie is stuk en nu wordt het erg vochtig in huis. Graag ontvang ik ook advies over centrale afzuiging. De buizen en alles ligt er maar er is geen afzuigunit aanwezig. De badkamer heeft een eigen ventilatie. Het wordt momenteel erg vochtig in huis en alle (dubbele!!) beglazing beslaat aan de binnenkant. De woning is uit 1997.

Kachelpijp plaatsen en gemetselde schoorsteen herstellen

Momenteel hebben wij een houtkachel aangesloten op een bestaande gemetselde schoorsteen zonder pijp erin. De schoorsteen wordt slecht en begint te lekken. De klus bestaat uit het plaatsen van een dubbelwandige kachelpijp van ongeveer 12 meter en het opnieuw metselen of voegen van de schoorsteen van maximaal 14 lagen. We laten de situatie hier graag even beoordelen en ontvangen daarbij uw advies en een prijsopgave.