Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Velp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Velp heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Velp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Velp of directe omgeving.

235 klanten uit Velp bevelen een bij Casius in Velp aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Velp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: geiser vervangen door zonneboiler of warmtepomp, buitenzwembad en vloerverwarming duurzaam verwarmen, horizontale warmtepomp installeren, woning verwarmen, warmtepomp installeren, lUCHT - LUCHT warmtepomp plaatsen, advies en realiseren lucht - lucht warmtepomp, mogelijkheden duurzaam verwarmen bespreken en uitvoeren, advies en installatie warmtepomp, water-water-warmtepomp installeren, beginfase installatie Lucht-Lucht warmtepomp, zonneboiler installatie voor opblaasbare Spa, warmtepomp aansluiten, zonneboiler plaatsen, pallet ketel plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Velp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Velp:

CV installatie aanleggen met meerdere radiatoren

In een compleet te renoveren 2 onder 1 kap woning willen we een gas CV installatie aan laten leggen met ongeveer 10 radiatoren. De gas voeding moet vanuit de naastgelegen woning gerealiseerd worden (we gaan van 2 huizen 1 maken). Advies over alternatieven zijn welkom. Doel is om dit project budget optimaal uit te laten voeren. Welke brandstof wens je te gebruiken? Gas In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatieproject Welke verwarmingselementen overweeg je te gebruiken? Radiatoren Hoeveel ruimtes moeten verwarmd worden? Meer dan 5 ruimtes

Installeren van CV ketel

Het vervangen van een bestaande CV ketel en het installeren van een concentrische verwarming ketel inclusief een nieuwe concentrische rookafvoersysteem.

Houtkachel plaatsen

Ik zoek een openhaardenspecialist die mijn huidige openhaard kan vervangen door een houtkachel. Het moet geplaatst worden in de woonkamer. Daarnaast dient er een luchtpijp gerealiseerd te worden. Het werk moet uitgevoerd worden in een tussenwoning.

Buitenkraan aanleggen

Ik zou graag een buitenkraan aan de achter gevel willen laten leggen via de kruipruimte De afstand tussen meterkast en achter gevel is ongeveer 8 meter wat zijn de kosten ongeveer

Vloerverwarming plaatsen

In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatie. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: plaatsen van vloerverwarming in de nieuwe keukenaanbouw van 16 m2.

Leidingen verleggen in badkamer

Leidingen verleggen vanwege badkamer ( 1.80 x 2.50 meter) verbouwing. (bad en douche komt op andere plek, wastafel andere plek, toilet zelfde plek, leiding wasmachine verleggen). We willen alles graag in de muur gefreesd hebben. De vraag voor nu is: Wat zal het ongeveer kosten (grove schatting) en wanneer zou u tijd hebben? Voorkeur voor begin juni.

Aansluiting voor de vaatwasser maken

Voor onze huurwoning zijn wij op zoek naar een bedrijf dat een aansluiting voor een vaatwasser kan maken. Er moet zeer waarschijnlijk ook een extra groep worden aangemaakt. Kunt u ons een prijsindicatie hiervoor geven? En binnen hoeveel tijd kan zoiets gerealiseerd worden? Alvast hartelijk dank voor uw reactie.

Lucht - Water warmtepomp installeren

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: We willen de huidige ketel vervangen door een die minder aardgas gebruikt. Vrijstaand huis uit 1906, in 2001 gerenoveerd, circa 160 m3 woonruimte, tuin op het zuiden. Hr ketel: Nefit ecomline uit circa 1999 en een grote tapboiler 40 kW (voor 2 badkamers) in de kelder. Oude radiatoren (nog uit de tijd van olie verwarming), deels met thermostaatkranen. Ook een paar nieuwe radiatoren bijgeplaatst. Er zijn verschillende subsidiemogelijkheden, houdt u hier ook rekening mee als vakman?

Openhaard laten vervangen door een inzetkachel

Ik wil graag mijn open haard laten vervangen door een inzetkachel, de kachel heb ik al. Deze inbouwkachel behoort te passen, moet alleen nog een flexibele buis in de 'oude' afvoer getrokken worden, met natuurlijk een nieuwe kap er op. De pijp is namelijk van asbest.

Gasmeter verplaatsen

Ik wil graag de gasmeter iets verplaatsen en een leiding aangelegd hebben die naar de nieuwe keuken gaat. Hij hangt nu in de bijkeuken waar hij ook kan blijven alleen iets praktischer. Hij zit nu onder de oude CV ketel aan de linker muur en mag verplaatst worden naar de rechter muur. Dit is een stukje van ongeveer 1 meter. Op deze nieuwe plek aan de rechterzijde mag dan ook een gasleiding worden doorgetrokken naar de andere kant van de muur. Daar zit de keuken en ik wil graag op gas gaan koken. Ik ontvang de sleutel van mijn nieuwe woning op 17 juli, vanaf dan zou u kunnen komen kijken.

CV-ketel vernieuwen en verplaatsen

Ik wil een nieuwe CV ketel aanschaffen en op zolder laten installeren. Hij hangt nu in de bijkeuken, die mag verwijderd worden en de leidingen mogen naar boven doorgetrokken worden. Er zit nog 1 verdieping tussen de begane vloer en zolder. Ik krijg de sleutel 17 Juli, vanaf dan zou er worden gekeken naar de situatie. Ik weet bijvoorbeeld ook nog niet zeker wat voor vloeren er in de woning zitten.

Vrijstaande haar door houtkachel vervangen

Vrijstaande haard vervangen door houtkachel.

Zonnepanelen tijdelijk verwijderen

Ik wil graag 21 zonnepanelen demonteren inclusief bevestiging en dezelfde 21 zonnepanelen na plaatsing van een nokverhoging weer monteren en de installeren op hetzelfde dak en op de nokverhoging. Klus moet medio juli worden uitgevoerd.

Buitenkraan aan laten leggen

Ik wil graag een buitenkraan aan laten leggen.

Gasleidingen vervangen in de kruipruimte

Graag zouden wij een deel van de gasleiding in de kruipruimte willen laten vervangen.

Stortbak vervangen

De stortbak loopt te langzaam vol. Er moet een nieuwe Flonder of stortbak komen. Hierdoor verstopt die snel.

Split airco installeren

Het gaat om het installeren van een nieuwe split airco. Koelleidingen zijn aanwezig. De binnenunit is al geplaatst. De buiten unit blijft op de grond staan. Koelleidingen moeten aangesloten worden en met behulp van vacuumpomp de airco ontluchten. En verder testen of alles goed werkt.

Kranen vervangen

Ik wil de keukenkraan en de wastafelkraan in de badkamer laten vervangen.

Leidingen verleggen volgens het leidingschema

Ik krijg een nieuwe keuken op 10 februari. Moet voor die tijd de leidingen van elektra water en gas verleggen. En stopcontacten bij laten maken. Heb een leidingschema. Graag offerte liefs mailen

Keukenkraan met uitneembare handdouche plaatsen

Een keukenkraan plaatsen, met uitneembare handdouche, op aanrechtblad. De aansluiting is moeilijk bereikbaar, helemaal achterin een keukenkastje. Kraan is al gekocht. De oude kraan ook verwijderen.

Waterslag in warmwaterleidingen

Wij hebben in onze eengezinswoning behoorlijk last van waterslag op de warmwaterleidingen. Dit treedt vooral op bij het sluiten van de één hendel mengkranen in de badkamer en keuken en als de vaatwasser in bedrijf is. Buiten de prijs ben ik vooral benieuwd naar het plan van aanpak om dit probleem te verhelpen. Graag ontvang ik een offerte.

Elektrische vloerverwarming repareren

Ik heb een magnum vloerverwarming in de keuken. De thermostaat functioneert niet meer goed. Is niet meer regelbaar en staat nu altijd op off. Zet ik hem aan dan wordt de vloer erg heet. Graag vervangen door een eenvoudig handmatig regelbaar exemplaar. Ik ga binnenkort met vakantie, moet voor die tijd zijn geregeld in verband met oppassers.

WC-pot en kraan plaatsen

Voor mijn WC wil ik alleen de WC-pot en een kleine kraan van een kleine WC vervangen. Geen volledige set dus. De pot en de kraan bestel ik bij Praxis.

Haard met afvoerpijp plaatsen

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor het plaatsen van een houtkachel. Deze kachel komt te staan in onze uitbouw met plat dak. Er is nog geen rookkanaal oid aanwezig. Alle materialen zullen wij zelf aanschaffen. Het gaat om het plaatsen van de kachel inclusief afvoerkanaal. Het platte dak heeft een bitumen dakbedekking.

Afgebroken keukenkraan vervangen

Huidige keukenkraan is afgebroken. Graag vervangen. Er is nog geen kraan aanwezig, maar ik wil hem wel graag zelf uitkiezen.