Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Vaassen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Vaassen heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Vaassen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Vaassen of directe omgeving.

35 klanten uit Vaassen bevelen een bij Casius in Vaassen aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 9,4/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Vaassen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: vloerverwarming, warmtepomp en zonnepanelen plaatsen, vloerverwarming aanleggen, warmtepomp informatie, advies en installatie warmtepomp, huisaansluiting naar de hoofdriolering realiseren, informatie voor een warmtepomp, verwarmingsinstallatie plaatsen, advies en installatie warmtepomp, warmtepomp plaatsen, advies en plaatsen zonneboiler, pVC vloer en vloerverwarming aanleggen, vloerverwarming plaatsen, vloerverwarming plaatsen, verbouwing van serre, zonneboiler voor verwarming of sanitair water en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Vaassen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Vaassen:

Flexibel rookkanaal plaatsen in bestaand kanaal

In ons huis zat oorspronkelijk een open haard met schouw. Deze zijn er beide uitgesloopt en hier moet een houtkachel voor in de plaats komen. De schoorsteen is netjes gemetseld door naar boven, maar we willen graag dat er een flexibel rookkanaal wordt geplaatst vanaf het plafond van de begane grond tot en met de schoorsteen (dat is één verdieping). Materiaal mag in de offerte meegenomen worden.

Afzuigkap aanpassen

Ik heb nu een mechanisch afzuigsysteem wat op CO2 stuurt. Ik wil dit aanpassen naar CO2 sturing en balansventilatie.

Warmtepompboiler plaatsen

Ik heb een nieuw huis gekocht. Het pand heb ik gekocht, maar het papierwerk gaat nog even duren. De overdracht waarschijnlijk eind maart. Er zit zit mechanische ventilatie,alleen afzuig, in waar ik een warmtepompboiler op wil aansluiten. De capaciteit moet op 300 liter zijn uitgelegd. Het gaat om een hoekwoning uit 1988.

Waterleiding en rioleringen aanleggen

Waterleiding en rioleringen aanleggen alsmede aansluitingen realiseren, dit alles tijdens een lopende opdracht. Werkzaamheden duren circa één week. Het liefst een loodgieter aangesloten bij Uneto-VNI. Aanvangstdatum: per direct.

Haard en rookkanaal plaatsen voor houtkachel

Wij zouden graag willen genieten van een houtkachel. Maar hebben geen rookkanaal. Graag ontvang ik een offerte voor het maken van een rookkanaal benedenverdieping 2,5 meter gipsplafond. 1e verdieping ook ongeveer 2,5 meter. 2e verdieping schuine dak. En volgens voorwaarden verzekering moet 1 meter boven nok uit, volledig rieten dak.

Gasaansluiting verplaatsen

Ik wil graag de aansluiting van de gaskraan naar het fornuis verlengen met ongeveer 3 meter.

Rookgasafvoerkanaal voor houtkachel aanleggen

Wij hebben een Gotland houtkachel die wij willen laten aansluiten. Er is nog geen schoorsteenkanaal aanwezig in onze woning. De afvoerpijpen moeten door twee houten verdiepingsvloeren worden geplaatst en door het dak. Wij denken aan inpandig zowel enkelwandige als dubbelwandige pijpen. Op het dak moet een trekkap worden geplaatst. Ik ben het best telefonisch bereikbaar tussen 12:15 en 13:00 uur.

Graag willen wij de wasmachine ...

Graag willen wij de wasmachine aasluiting verlegd hebben naar de garage. Nu staat deze in de bijkeuken die aan de garage grenst.

Wij overwegen vloerverwarming voor de ...

Wij overwegen vloerverwarming voor de aanbouw van ca. 45 m2. Dit betreft 2 kamers, hal, toilet en douche + wastafel. Ook willen wij onze ketel vervangen door een combiketel. Nu hebben wij een elektrische boiler voor de warmwatervoorziening.