Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Spijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Spijk heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Spijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Spijk of directe omgeving.


Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Spijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepompboiler installeren in nieuwbouwproject recreatiewoningen, een groot notarishuis voorzien van vloerverwarming, een groot notarishuis voorzien van vloerverwarming, verduurzamen woning, warmtepomp en vloerverwarming plaatsen, het leveren en plaatsen van radiatoren, HR-ketel en expansievat, vloerverwarming, cv en radiatoren plaatsen, infrarood verwarming plaatsen, houthaard gemetselde schouw vervangen voor roomdiviver gashaard, warmtepomp installeren naast luchtverwarming, of de gele woning verwarmen op lucht-luchtwarmtepompen, vloerverwarming realiseren begane grond en 1e verdieping, cv vervangen voor warmtepomp, adviseren en installeren van boiler of warmtepomp, lage rendement radiatoren plaatsen + lucht-luchtwarmtepomp, van elektrisch-gas ketel over naar volledig elektrisch en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Spijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Spijk:

Gasleiding doortrekken

Ik wil vanuit de meterkast een gasleiding via de betegelde tuin (want er is geen kruipruimte) een meter of 12 doortrekken naar een aanbouw. De leiding moet door de buitenmuur en vervolgens ondergronds gelegd worden. Er is hoogteverschil.

Drainage aanleggen in kruipruimte

Ik heb een 2 onder 1 kap woning. Gemiddeld een waterstand van 20 cm in de kruipruimte. Hiervoor graag een offerte voor het aanbrengen van drainage systeem

Bron slaan en pompen plaatsen

Aanwezige bron/puls (in schuur) controleren/repareren, deze werkt niet goed. 2e nieuwe bron/puls slaan bij/in een schuur op een weiland, in verband met een moestuin/kas. Eventueel het aanleveren van nieuwe pomp(en). Het werkadres is in Spijk, nabij Lobith/Duitse grens.

Houtkachel met doorvoer naar buiten installeren

Wij willen graag een houtkachel laten installeren bij onze 2 onder 1 kap woning. Er is nog geen rookkanaal aanwezig, maar wij zouden graag een pijp via de zijmuur naar buiten toe willen. Hiervoor ontvangen wij de mogelijkheden en advies.

Enkelwandige pijp in bestaand rookkanaal plaatsen

Wij hebben een houtkachel gekocht bij de Karwei ter vervanging van onze reeds afgebroken openhaard. Uit inspectie is gebleken, dat er wat kleine beschadigingen in het rookkanaal zijn waardoor het raadzaam is om een ongeveer 6 meter lange enkelwandige pijp van 150 mm doorsnede te monteren. Het rookkanaal is 200 mm doorsnede en geheel recht omhoog. Wat zijn de kosten van montage? Klant heeft inmiddels zelf al een flexibele pijp van 6 meter gekocht!