Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor buitenkraan plaatsen vanuit de garage:

Buitenkraan plaatsen vanuit de garage

Vanuit de garage (waar ook wasmachine aansluiting zit) een buitenkraan plaatsen in de achtertuin. Materialen in overleg.
Onze klant uit Rheden (Gelderland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor buitenkraan plaatsen vanuit de garage uit heel Nederland:

Buitenkraan in de tuin plaatsen

Ik wil graag een buitenkraan, in de tuin. De hoofdkraan zit in de kelder. Ongeveer 4 of meter tot de plek waar ik de kraan zou willen hebben.

Buitenkraan plaatsen

Ik wil een buitenkraan geplaatst hebben op de buiten muur aan de achterkant van mijn huis. Zo ver ik weet ligt er nog geen leiding dus ook dit moet nog geplaatst worden. Voor de buitenkraan is het belangrijk dat er een tuinslang op geplaatst kan worden. Voor de rest geen specifieke eisen.

Buitenkranen voor en achter installeren

Wij zoeken iemand die voor en achter een buitenkraan kan plaatsen. Voor direct door de buitenmuur de meterkast in en achter door de kruipruimte aan de buitenmuur, die afgetapt kan worden onder het kruipluik. Het gaat om een recent gebouwd huis met flexibele leidingen. Mochten er meer vragen zijn, hoor ik het graag. Het gaat om ongeveer 12-13 meter aan leidingen.

Buitenkraan installeren

Plaatsen buitenkraan voor slang aansluiting boven gronds .

Buitenkraan plaatsen aan voorzijde huis

Ik wil graag een buitenkraan plaatsen aan de voorzijde van het huis. De meterkast is maximaal een meter er vandaan.

Buitenkraan laten plaatsen

Via een aftakking van de kraan in de garage een buitenkraan plaatsen. Graag met een handeltje aan de binnenzijde, zodat niet iedereen de kraan buiten kan gebruiken.

Buitenkraan op de voorgevel plaatsen

Graag zouden wij aan de voorzijde van de woning een buitenkraan met afneembare sleutel geplaatst willen hebben. Er is al een buitenkraan aan de achterzijde van de woning. De afsluiter hiervan is toegankelijk is vanaf het kruipluik. Afstand van het kruipluik tot de voordeur is een kleine meter. De woning is goed bereikbaar.

Buitenkraan plaatsen via kruipruimte

Ik wil een buitenkraan in de tuin plaatsen via de kruipruimte. De afstand is zo'n 6-7 meter ongeveer.

Buitenkraan met vorstafsluiter plaatsen

Tegen de achtergevel willen wij graag een vorstbestendige buitenkraan laten plaatsen. De afstand tussen de meterkast en de achtergevel is ongeveer 8 meter en de leiding kan via de kruipruimte worden doorgetrokken.

Buitenkraan in de tuin aanleggen

Graag zou ik tegen de achtergevel een buitenkraan laten plaatsen. De leidingen kunnen via de kruipruimte doorgetrokken kunnen worden. De afstand tussen de gevel en de waterleiding is 8 meter.

Partners

Partners van Casius