Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Rheden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Rheden heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Rheden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Rheden of directe omgeving.

47 klanten uit Rheden bevelen een bij Casius in Rheden aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Rheden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: vloerverwarming aanleggen, warmtepomp installeren, verwarming vernieuwen, lUCHT - LUCHT warmtepomp plaatsen, nieuwbouw voorzien van warmtepomp, zonneboiler plaatsen, infrarood vloerverwarming leggen, nieuwbouw voorzien van wamtepomp, warmtepomp installeren, warmtepomp plaatsen, gasloos wonen, zonneboiler aansluiten, vloerverwarming infrezen, hybride CV ketel/warmtepomp installeren, gaskachel vervangen voor cv en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Rheden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Rheden:

CV ketel vervangen

Ik wil mijn cv ketel verwijderen en een pellet cv ketel ervoor in de plaats laten installeren. Het gaat alleen om het vervangen. Er zit een gas cv in.

Ventielen en slangen plaatsen

Voor onze woning gaan we gebruik maken van een Zehnder WHR 950 WTW balansventilatiesysteem. Hiervoor moeten de ventielopeningen gemaakt worden en de slangen gelegd. We zoeken een vakman die op korte termijn tijd heeft voor deze klus.

Buitenkraan plaatsen vanuit de garage

Vanuit de garage (waar ook wasmachine aansluiting zit) een buitenkraan plaatsen in de achtertuin. Materialen in overleg.

Houtkachel aansluiten en rookkanaal inspecteren

De aangeschafte jøtul aansluiten op het bestaande stenen rookkanaal. Iemand voor het plafond nodig en een klein stukje rechte pijp. Tevens het huidige rookkanaal controleren en eventueel vegen mocht het nodig zijn.

Riool van de mantelzorgwoning naar de hoofdwoning aanleggen

Het riool in de mantelzorgwoning is aangelegd en loopt net tot door de fundering en dient van buiten af over een afstand van ongeveer 25-30 meter te worden aangesloten op het riool van de hoofdwoning. De mantelzorgwoning is iets lager gelegen.

Kraan in keuken vervangen

Ik wil de keukenkraan vervangen. Deze heb ik gekocht bij Gamma.

Buitenkranen plaatsen

Offerte voor het aanleggen van een buitenkraan voor en achter het huis. Aan de voorkant kan een leiding via de kelder getrokken worden. De meterkast zit boven de kelder. Achter kan de leiding via het gootsteenkastje onder de keuken door naar buiten. De woning is van 1960 of het spouwmuren zijn, weet ik niet.

Houtkachel aansluiten op bestaande CV

Ik heb onlangs een houtkachel gekocht die geschikt is om te worden aangesloten op de bestaande CV. Het betreft een HorseFlame HFB 577D Grizzly. De kachel is reeds geplaatst in de woonkamer direct naast de bestaande radiatoren van de CV. Kunt u mij een richtprijs geven voor het aansluiten van deze houtkachel op de CV, inclusief het leveren van de benodigde veiligheden en aansluitingen?

Thermostaatkraan bij het bad vervangen

De thermostaatkraan werkt niet meer, is kapot. Deze moet vervangen worden door een nieuwe. De kraan is aan de muur bevestigd. Wat kost het de kraan te vervangen?

Sanibroyeur repareren

Sanibrouyer is verstopt. Er is een geprobeerd een tampon door te spoelen.

Airco vullen

Graag ontvang ik een offerte voor het op druk zetten van mijn airco systeem. Het gaat om een split airco unit die ik verhangen heb en nu dus leeg is. Ik kijk uit naar uw reactie!

Houtkachel leveren en plaatsen

Wij willen graag een houtkachel. Wij willen graag een offerte inclusief houtkachel. Wat het kost en of zo'n kachel ook door jullie aan kan worden gesloten en wat dat dan kost. Ook graag de prijs voor het aanbrengen van alleen een pijp in de schoorsteen en het nakijken van de schoorsteen.

CV-ketel vervangen

De huidige CV combiketel van het type Atag Enigma Comfort e-shr24/32t, pem 23104 vervangen.

Nieuwe CV-ketel installeren

Nieuwe CV-ketel installeren. De huidige ketel combi cv kelten ATAB /enigma comfort E-SHR24/32T, pem 23104

Toilet vervangen

Mijn toilet laten vervangen

Rioolput en rioolbuis vervangen

Erfafscheidingsput riool vervangen en rioolbuis vervangen tot in woning, ongeveer 6 meter. Graag zelf alles uit en graag prijs als jullie het graafwerk doen.

Een tuinhuisje waar ik een wc in wil ...

Een tuinhuisje waar ik een wc in wil hebben en een wastafel met warm en koud water,electra en cv. Wc met sanibroyeur. Huisje komt 28 meil.

waterleidingen vervangen en ...

waterleidingen vervangen en uitbreiden afvoerleideingen vervangen en uitbreiden gasleidingen verleggen sanitair uitbreiden

Plaatsen van een nieuwe CV ketel, als ...

Plaatsen van een nieuwe CV ketel, als vervanging van bestaande CV en Gijser. Plaatsing eind mei 2002