Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Renkum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Renkum heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Renkum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Renkum of directe omgeving.

77 klanten uit Renkum bevelen een bij Casius in Renkum aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Renkum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: vloerverwarming, warmtepomp en zonnepanelen plaatsen, vloerverwarming aanleggen, een water-water-warmtepomp installeren, warmtepomp informatie, advies en installatie warmtepomp, huisaansluiting naar de hoofdriolering realiseren, informatie voor een warmtepomp, verwarmingsinstallatie plaatsen, advies en installatie warmtepomp, warmtepomp plaatsen, advies en plaatsen zonneboiler, pVC vloer en vloerverwarming aanleggen, vloerverwarming plaatsen, vloerverwarming plaatsen, verbouwing van serre en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Renkum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Renkum:

Verwarming verplaatsen

Ik wil op zolder een verwarming verplaatsen naar de andere kant van de kamer. Dit is een stukje naar achter. Er is een muur open gebroken en nu zit de verwarming in het midden, deze moet naar achter omgedraaid. De buizen moeten dus ook een stuk verlengd worden. Deze buizen heb ik niet.

Badkraan repareren

In badkamer zit een Grohe badkraan (denk dat het een Grotherm 2000 is). Die lekt. Kan iemand dat binnenkort fixen?

Centrale verwarming in chalet aanleggen

Ik woon in een klein chalet met een woonkamer, twee slaapkamers en een badkamer. Maak nu gebruik van gaskachel. Ik wil een centrale verwarming aan laten leggen.

Leidingwerk en verwarming aanleggen in de nieuwbouwwoning

Het gaat om een nieuwbouw woning twee-onder-een-kap in Renkum. Aanleggen van een CV systeem. Exclusief vloerverwarming begaande grond. Inclusief leveren en plaatsen ketel. Inclusief leveren en plaatsen radiatoren eerste en tweede verdieping. Inclusief aansluiten vloerverwarming begaande grond. Aanleggen van de gasinstallatie met aansluiting voor de CV-ketel en gaskookplaat. Aanleggen van een waterinstallatie voor het warm en koud water voor de sanitaire aansluitpunten (Tekening aanwezig). Aanleggen van de mechanische ventilatie. Aanleggen van binnen riolering voor de vuilwateraansluitpunten. Tekening op aanvraag.

Houtgestookte kachel met nieuw rookkanaal plaatsen

Ik wil graag een op hout gestookte kachel en een rookkanaal laten plaatsen. Het betreft een woning uit 1934, er is geen rookkanaal aanwezig. Woonkameroppervlak 60 - 70 m2. Houten ondervloeren/verdieping vloeren, momenteel ligt er vloerbedekking in de kamer, dit zal op termijn gewijzigd worden. Ik heb een geïsoleerde kap.

Vaatwasser installeren

Ik zoek iemand voor het aansluiten van de vaatwasser. Boren door twee zijpanelen en aansluiten op water en sifon conform voorschriften van woningstichting Vivare. Ik heb een maximaal budget van 170 tot 200 euro. Kunt u het daarvoor doen?

Riolering vernieuwen

De riolering van mijn huis raakt steeds vaker verstopt. Ik wil die vervangen. Ivm hoogteverschil zitten er nu gemetselde vervalputten en die moeten weg. De riolering zit onder de bestaande oprit naast het huis. Ik zou eventueel zelf het graafwerk kunnen uitvoeren en wat sloopwerk verrichten. Ik zoek dus iemand die de riolering kan vernieuwen. Het gaat om ongeveer 14-15 meter tot aan de straat. Ik zie uw offerte tegemoet!

Flexibel rookkanaal aanleggen en aansluiten houtkachel.

Het betreft het laten aansluiten van een houtkachel. In onze nieuwe woning van het jaar 1928 willen we graag een houtkachel aan laten sluiten in een bestaand, gemetseld rookkanaal. Het metselwerk van het rookkanaal wordt eerst nog gerenoveerd. Het rookkanaal is ongeveer 8.5 - 9 meter lang. Er is een lichte bocht in het kanaal van minder dan 30 graden. We krijgen de sleutel half september, voor die tijd helaas geen bezichtiging mogelijk.

Rookkanaal aanleggen

Ik wil graag in mijn huurwoning een hout- of gaskachel hebben, maar ik heb bij mijn weten geen schoorsteen of rookkanaal. Graag zou ik willen weten of dit mogelijk is en wat de kosten hiervan zullen zijn. Het betreft een woning uit 1936 met 2 verdiepingen.

Vervangen HR-combi ketel

Het vervangen van een HR-combi ketel op de zolder, 2e verdieping. Alle leidingen al aanwezig. Afvoer oude ketel. Eventueel nieuwe thermostaat. Ongeveer voor huis van 230-250 kuub.

Rookkanaal aanleggen

Het betreft het aanleggen van een rookkanaal omdat wij een houtkachel zouden willen plaatsen. Hierbij een gedeelte dubbelwandig (5,5 meter)op de 1e verdieping en de zolder en de afvoer naar buiten. Tevens een enkelwandig (3 meter) gedeelte in de woonkamer. Evt. met een kachel er bij als dit een mooi aanbod opleverd.

Een ingebouwd -led-verlichtingsysteem in ...

Een ingebouwd -led-verlichtingsysteem in onze keuken werkt niet meer. Wat is er mis? Wie kan dit herstellen of vervangen? De ledslang zelf dient vervangen te worden.