Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Nunspeet te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Nunspeet heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Nunspeet u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Nunspeet of directe omgeving.

77 klanten uit Nunspeet bevelen een bij Casius in Nunspeet aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Nunspeet bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: vloerverwarming, warmtepomp en zonnepanelen plaatsen, vloerverwarming aanleggen, zonneboiler plaatsen, een water-water-warmtepomp installeren, warmtepomp informatie, advies en installatie warmtepomp, huisaansluiting naar de hoofdriolering realiseren, informatie voor een warmtepomp, verwarmingsinstallatie plaatsen, advies en installatie warmtepomp, warmtepomp plaatsen, advies en plaatsen zonneboiler, pVC vloer en vloerverwarming aanleggen, vloerverwarming plaatsen, vloerverwarming plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Nunspeet staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Nunspeet:

CV ketel laten plaatsen

Betreft plaatsen van een CV (combi) ketel in een uitbouw met plat dak. Type Remeha Tzerra M 28c. Het huis heeft nu gaskachels, en ik plaats zelf enkele radiatoren met leidingwerk tot vlakbij de ketel. Er is nu nog niets (dus dakdoorvoer, expansievat etc. Moeten geleverd worden). Werk dient uitgevoerd te worden tussen 14 en 18 januari.

Flexibel rookkanaal plaatsen in bestaand kanaal

Ik wil voor de houtkachel die we gaan gebruiken een flexibele pijp van maximaal 125 mm door bestaande schoorsteen laten plaatsen. De totale lengte is ongeveer 7 meter. Ik zoek een partij die dit voor mij kan regelen.

Stacaravan aansluiten op gas, water en elektra

Wij willen graag onze stacaravan laten aansluiten op gas, water en elektra zodat alles veilig is. Denk aan een kachel en geiser die ook in de caravan zitten.

Gasleiding afdoppen, waterleiding en afvoer verplaatsen

De keuken wordt verplaatst en hiervoor dienen er twee leidingen en een afvoer te worden verplaatst (circa 5 meter) en de gasleiding moet worden afgedopt, daarnaast moet er een stroomkabel komen voor de inductieplaat. Start project graag ergens in januari.

Design radiator vervangen

Design radiator in de badkamer vervangen, de oude is defect.

CV-systeem aanleggen

Ik zou graag een offerte willen om mijn woning te veranderen van blokverwarming naar eigen CV-installatie. Aantal radiatoren 6 stuks. Leidingen omleggen en ketel ophangen.

Aansluiten van nutsvoorzieningen

Aansluiten van gas, water, elektra voor een stacaravan in Nunspeet en het aanpassen van een geiser, gasfornuis en kachel van propaan/butaan naar aardgas. Alle voorzieningen liggen nog klaar van de vorige eigenaar.

Gasleiding af laten doppen

In kelder van huis loopt een gasleiding door de buitenmuur naar de tuin ergens naar toe, maar weet niet waarheen. Vermoedelijke gaslekkage. Hierdoor in de kelder de leiding graag afdoppen

CV-installatie in de stacaravan aanleggen

Graag wil ik een offerte voor een complete aanleg voor een CV installatie in mijn stacaravan. De stacaravan is 10 x 4.2 meter en voorzien van 2 slaapkamers, een douche/wc ruimte en kamer/keuken.

Verwarmingselementen plaatsen

Hal begane grond * 1 stuk Stelrad standaard radiator tegen buitenmuur; * 1 stuk Stelrad standaard radiator onder trap. Slaapkamer * 1 stuk Stelrad standaard radiator. Slaapkamer * 1 stuk Stelrad standaard radiator onder raam.

Dubbelwandige rookkanaal plaatsen

Wij willen in onze semibungalow een degelijk rookkanaal laten plaatsen voor een houtkachel. Het gaat om een dubbelwandig kanaal van het merk Isoduct of een merk van vergelijkbare kwaliteit. Het oude rookkanaal is kapot en moet verwijderd worden. Daarbij moet er op de 1e verdieping ook een gipswandje worden verwijderd. Ik zal zelf zorgen voor het afvoeren van de afvalmaterialen. De zolder is onbevloerd maar kan wel van binnen eenvoudig worden bereikt. De lengte van het rookkanaal is circa 4,5 meter. De nokhoogte van de woning is circa 7 meter. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Radiatoren laten vernieuwen

Ik wil 4 radiatoren vervangen maar ik weet niet goed welke ik moet aanschaffen. Daarom krijg ik graag advies en ondersteuning in de aanschaf en het plaatsen van de nieuwe radiatoren.

Houtkachel laten plaatsen

Houtkachel plaatsen (Holland) op bestaand kanaal / schoorsteen.

Dubbelwandige kachelpijp plaatsen

Plaatsen van een dubbelwandig kachelpijp, 150 mm diameter, lengte ± 6.5 meter, in bestaand rookkanaal dat vroeger voor een gaskachel werd gebruikt. Er is in de woonkamer geen open aansluiting meer en bij controle vanaf de bovenzijde blijkt dat er op 4.5 meter het kanaal versperd is voor 80%, door iets van cement.

Dubbelwandige kachelpijp plaatsen

Wij hebben een 2e hands metalotherm kachelpijp, deze willen wij geplaatst hebben. We hebben houten vloeren. Het rookkanaal moet twee keer door een verdiepingsvloer en door het dak. Vanaf de zolderverdieping zit er wel nog een schoorsteen, wellicht kan die nog gebruikt worden. We weten niet of we alle onderdelen compleet hebben of dat er nog wat bij moet. We hebben al 5,80 meter rechte pijp en 2 bochten en een paar klembanden en muurbeugels.

Houtkachel aansluiten

Aansluiten houtkachel op bestaande open haard.

Warmtelint aanleggen

Ik zou graag dat iemand warmtelint komt aanleggen onder een chalet. Waterleiding loopt onder het chalet door. Lengte ongeveer 4 a 5 meter. Er is kruipruimte onder het chalet. Chalet staat net buiten Nunspeet.

Flexible dubbel wandig rookkanaal plaatsen in schoorsteen

Ik wil graag een flexibele dubbel rvs pijp in mijn bestaande schoorsteen .

Leidingen keuken + badkamer

Ik betrek begin juni een woning in Nunspeet. Ik zou gaarne een globale offerte willen hebben over de volgende werkzaamheden. In de keuken diverse leidingen bijleggen of omleggen + waterleidingkraan. In de badkamer staat nu een bad, deze gaat weg dus daarvan moet de reeds bestaande leidingen afgedopt of weggewerkt worden.

Er moet in een bestaande keuken een ...

Er moet in een bestaande keuken een aansluiting komen voor een vaatwasmachine. Daarnaast willen we graag de wasmachine en de wasdroger verplaatsen naar de "stookruimte" waar de cv ketel aanwezig is. Kan dit? En zo ja, tegen welke kostprijs?