Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor aansluiten buitenkraan op waternetwerk:

Aansluiten buitenkraan op waternetwerk

Wij zoeken iemand die onze buitenkraan kan aansluiten op het waternetwerk. De buitenkraan hangt al. De kruipruimte is goed toegankelijk omdat het om een nieuwbouwwoning gaat.
Onze klant uit Nijmegen (Gelderland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aansluiten buitenkraan op waternetwerk uit heel Nederland:

Buitenkraan aansluiten

Ik wil graag een buitenkraan laten installeren aan de voorzijde van mijn huis Toilet zit aan de voorzijde van mn huis ook. Dus volgens mij makkelijk door te trekken vanaf daar

Aanleggen tuin

Ik zou graag mijn tuin (ongeveer 26m2) laten bestraten met waaltjes inclusief het verwijderen en afvoeren van oude laag zand (en onkruid), aanbrengen en verdichten nieuw zand, aanbrengen van een antraciete betonnen rand (ongeveer 15 meter) en het bestraten zelf. Exclusief stenen, die regel ik zelf. Plaatsen (en bij voorkeur leveren) van een hardhouten tuindeur van 100cm breed en 180cm hoog. Plaatsen (en bij voorkeur leveren) van een hardhouten schuttingdeel van ongeveer 100cm breed. Aansluiten van tuinverlichting, 4 lampjes (1 elektriciteitskabel aanwezig). Maken van een afvoerputje onder een bestaande buitenkraan.

Waterkraan tuin realiseren

Graag een indicatie wat de kosten zijn om een waterkraan voor de tuin om een waterslang te kunnen aansluiten aan te leggen. We hebben een buitenkraan aan de voorkant van het huis zitten (daar zit ook de keuken). De tuinkant (achterkant)grenst aan de woonkamer en is max een paar meter weg. De afstand van de meterkast naar waar de kraan moet komen is ongeveer 7 m. Wel moet er een gat in de muur komen en door de kruipruimte verlegt worden en een manier van afsluiten voor de winter. Wat kost de aansluiting op de waterleiding met het installeren van een waterkraan aan de buitenmuur van de tuin?

Buitenkraan

Buitenkraan aanlegen. Op wasmachine kraan aansluiten en naar buiten via muur boren

Buitenkraan aanleggen

Goedenavond, we willen kraan in onze tuin laten aansluiten. Maar we willen eerst ons in de prijs oriënteren. We beschikken over kruipruimte met daar de waterleiding. ik hoor van jullie graag.

Buitenkraan verleggen aansluiten

Ik wil een buitenkraan hebben bij het schuurtje van me veranda, ik heb al een buitenkraan dus misschien t stuk en verlengen naar achter in de tuin. Er zijn dus wel al huidige leidingen aanwezig, wellicht verlengen met T-stuk. Deze moet op een afstand van zo'n 15 meter van het huis komen. De achtertuin is goed te bereiken.

Buitenkraan aanleggen

Graag willen wij een buitenkraan laten aansluiten inclusief materiaal. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

aanleggen buitenkraan

aansluiten via de keuken of van boven dit in nader overleg

Uitbouw achterzijde

Graag zouden wij een prijsindicatie willen krijgen voor een uitbouw van a tot z. Wij wonen in Almere.  Wij zouden een uitbouw willen hebben van 4,5 bij 2,5 meter. Wij willen graag twee openslaande deuren en twee vaste ramen ernaast. (Kunststof) De bestaande gevel moet doorbroken worden en er zal een stalendraagbalk geplaatst moeten worden.   Vermoedelijk moet voor de fundering heipalen in de grond worden geslagen. In de oversteek zouden wij graag twee spotjes willen hebben en in de uitbouw zouden wij twee spotjes willen hebben. Graag willen wij vloerverwarming en deze willen graag laten aansluiten op de bestaande vloerverwarming. In de buitengevel zouden wij een buitenkraan en dubbel wandcontactdoos willen hebben. De binnenkant zouden wij graag gestuct willen hebben. Aan een zijde van de uitbouw willen een dubbel wandcontactdoos en aan één zijde een dimmer. Buitenzijde willen we afgewerkt hebben met bakstenen. We gaan ervan uit dat een vergunning niet nodig is. Het dak willen we dicht. We willen openslaande deuren met twee vaste ramen.

Buiten kraan aanleggen

Ik wil graag een buitenkraan aanleggen in de achtertuin. De kraan kan ik zelf kopen. De afstand meterkast naar de kraan is ongeveer 5 of 6 m. De meterkast is bij de voordeur. Ik beschikt over een kruipruimte. Aansluiten met tyleenslang.

Partners

Partners van Casius