Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor elektrische verwarming in de woonkamer realiseren:

Elektrische verwarming in de woonkamer realiseren

Sinds kort wonen we in een nieuwbouwhuis (september 2018) met stadsverwarming. Beneden is vloerverwarming de hoofdverwarming en boven zijn dat radiatoren. Sinds januari 2019 hebben we 13 zonnepanelen. deze zonnepanelen leveren nu meer stroom dan we gebruiken. We zouden graag via elektra gaan verwarmen. Dit willen we sowieso in de woonkamer waar de keuken aan vast zit (50 m2). Daar hebben we en contactpunt beschikbaar. We willen ook elektra verwarming in een studeerkamer, als dat mogelijk is. deze studeerkamer moet nog verhuist worden. Ik ben nog niet helemaal uit in welke kamer dit gaat worden. Ik zou graag advies willen ontvangen over de mogelijkheid voor verwarming in de studeerkamer. Ook zouden we graag advies ontvangen om de gehele woning elektrisch te verwarmen.
Onze klant uit Nijmegen (Gelderland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor elektrische verwarming in de woonkamer realiseren uit heel Nederland:

Moederhaard en boiler vervangen door een cv ketel

We zouden graag de moederhaard en elektrische boiler vervangen door een CV ketel. Een mogelijkheid is ook, om de boiler en moederhaard te vervangen. Het betreft een monumentaal appartement uit 1933. Graag de oude installaties afvoeren. We hebben geen idee welke capaciteit we nodig hebben. We hebben een vloeroppervlak van 66 m2 en we zijn met 2 personen. Het is voor verwarming en voor warm water. Leidingen zouden mogelijk omgelegd en doorgetrokken worden. We zouden graag beginnen in de week van 25 februari.

Elektrische vloerverwarming leggen en een linoleum vloer leggen

De elektrische vloerverwarming zou gelegd moeten worden onder linoleum met als doel bij te verwarmen dat de vloer niet zo koud aan de voeten voelt. Wel zou ik het stroomverbruik zoveel mogelijk willen beperken. De verwarming zal zo’n 2 á 3 uur per dag aan staan en ongeveer 4 dagen per week, als bijverwarming. Oppervlak van de slaapkamer is ongeveer 13,8 m2. Geen idee of dit het mogelijk is. Het zeil moet ook gelegd worden. We willen effen, strakke linoleum.

Elektrische of infraroodverwarming

We zoeken naar alternatieven om géén warmtepomp te hoeven installeren. Elektrische- of infrarood verwarming is een van die opties. Het gaat om 180 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Afkoppelen van radiatoren en CV omleiden

Het huis is verdeeld in een vloerverwarming gedeelte op de begane grond en radiatoren op de overige 2 verdiepingen. Graag behoud ik de vloerverwarming maar koppel ik de overige radiatoren af en vervang deze door elektrische verwarmingen. Ik heb advies nodig over de (on)mogelijkheden van het loskoppelen aangezien het c.v. systeem zoals beschreven 1 geheel vormt. De klus bestaat dus uit het beoordelen of de radiatoren losgekoppeld kunnen worden zonder dat de vloerverwarming aangetast wordt, het afkoppelen en eventueel omleiden van de leidingen. De elektrische verwarming zal ik zelf gaan doen.

uitbreiden groepen

Automaten slaan vrij snel uit. 1 waterkoker en elektrische verwarming zijn voldoende om het te doen uitslaan. Vandaar de optie om de groepen uit te breiden. Ik denk dat er 1 of 2 extra groepen gemaakt moeten worden en aangesloten uiteraard.

Vloerverwarming aanbrengen

Benedenverdieping, ongeveer 50 m2, vloerverwarming en dan ook de oude radiatoren verwijderen en afvoeren. Graag overleg over de soort verwarming maar sowieso geen elektrische.

Radiatoren vervangen

We willen in de woonkamer elektrische verwarmingspanelen plaatsen. En de bestaande verwarming vervangen. Het gaat om 2 radiatoren die ik zelf ga verwijderen. Graag ontvang ik een offerte.

Nieuwe verwarmingsinstallatie

De kelder hebben wij omgebouwd tot slaapkamer. De ruimte heeft een oppervlakte van 43 m2, de helft heeft een hoogte van 2,4 m en de andere helft 1,7 m. Graag wil ik elektrische, energiezuinige verwarming. De vloer is geïsoleerd. Met gevelisolatie zijn we bezig.

Elektrische verwarming

Mijn computerhoekje ligt aan de buitenmuur en blijft te koud omdat ik vloerverwarming heb. Ik denk nu aan een infrarood verwarming, die aan de muur bevestigd kan worden.

Cv-ketel op gas vervangen door iets op elektriciteit

Momenteel heb ik een cv-ketel op gas, waarmee ik mijn appartement (32 m2) verwarm en warm water gebruik voor te douchen en in de keuken. Ik zou graag over willen stappen op elektrisch in plaats van gas. Hierbij de huidige cv-ketel verwijderen en afvoeren en vervangen door elektrisch. Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden. Het is voor warm water en voor verwarming. Een warmtepomp is voor mij niet mogelijk. Mogelijk dat een boiler van 50 liter een mogelijkheid is of een elektrische cv ketel. Ik ontvang graag advies en een offerte.

Partners

Partners van Casius