Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor huidige douchekraan vervangen:

Huidige douchekraan vervangen

Ik wil een douchekraan bestellen (Tiger Boston douchekraan thermostatisch RVS 15 cm) en deze laten plaatsen ter vervanging van de huidige die kapot is. . Wat zouden hiervan de kosten zijn? (Evt. Plaatsing tussen 5 en 12 december in overleg)
Onze klant uit Nijmegen (Gelderland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor huidige douchekraan vervangen uit heel Nederland:

Kapotte douchekraan vervangen

Mijn temperatuurregel knop is kapot. Kan dit hersteld worden of moet ik een nieuwe kraan kopen. Indien ja, wat zijn de kosten hiervoor?

Montageklussen in de badkamer

Ik zoek een vakman voor 3 montageklussen in mijn badkamer. Ik wil een nieuwe douchecabine laten installeren, de oude is al verwijderd. Verder wil ik een nieuwe douche-set laten monteren en een douchekraan laten vervangen. Op 15 november worden alle materialen bij mij afgeleverd. Ik ontvang graag uw offerte.

Lekkende douchekraan vervangen

Omdat de kraan in mijn douche lekt, zal ik een nieuwe kraan gaan kopen bij Gamma. Ik zoek een vakman die de kraan hier kan vervangen. Ik hoor graag vooraf wat de kosten zijn.

Thermostatische douchekraan en regendoucheset installeren

De huidige douchekraan en doucheset vervangen door een thermostatische douchekraan en een regendoucheset. De bestaande douchekraan heeft een hartafstand van 12 centimeter, de nieuwe kraan een van 15 centimeter.

Thermostatische douchekraan vervangen

Ik wil graag zo snel mogelijk mijn thermostatische douchekraan laten vervangen. Ik hoor graag wie hier tijd voor heeft. De vakman mag de kraan ook leveren. Ik kan mijn kraan nu niet gebruiken, dus graag uw snelle reactie.

Lamp ophangen en douchekraan vervangen

Ik wil graag een lamp op laten hangen en een douchekraan laten vervangen. Ik heb de materialen al gekocht. Mijn huis is uit bouwjaar 2000. Ik ontvang graag uw offerte.

Badkamer opknappen

Ik wil nog dit jaar een aantal zaken in mijn badkamer laten vervangen. Ik wil het staande toilet laten vervangen door een hangend toilet, een nieuw badkamermeubel met wastafel, kraan en spiegel, nieuwe douchedeuren, een nieuwe radiator en een nieuwe doucheset met slang en stang en thermostatische douchekraan. Het nieuwe sanitair moet worden afgekit en ook de huidige badrand. Ik zal deze materialen zelf kopen. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te bespreken en ontvang daarna graag uw offerte.

Douchekraan vervangen

Verwijderen oude douchekraan en -stang, en het installeren/plaatsen van de nieuwe douchekraan met regendouche. De klant gaat zelf de nieuwe douche aanschaffen.

Voegen kit vervangen in de badkamer

Wij willen voegwerk in de badkamer/inloopdouche vernieuwen in verband met lekkage. Daarnaast ook vernieuwen van het kitwerk achter de douchekraan en rondom ligbad.

Partners

Partners van Casius