Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor huidige douchekraan vervangen:

Huidige douchekraan vervangen

Ik wil een douchekraan bestellen (Tiger Boston douchekraan thermostatisch RVS 15 cm) en deze laten plaatsen ter vervanging van de huidige die kapot is. . Wat zouden hiervan de kosten zijn? (Evt. Plaatsing tussen 5 en 12 december in overleg)
Onze klant uit Nijmegen (Gelderland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor huidige douchekraan vervangen uit heel Nederland:

Kraan vervangen

Betreft een thermostaat douchekraan (grohe precision start) inclusies s koppelingen vervangen. Huidige koppeling krijg ik er zelf niet af (dubbel betegeld). Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Douchekraan vervangen

Ik wil mijn douche kraan vervangen.

Grohe douchekraan monteren

De "Grohe" thermostaatkraan in de douche vervangen door een nieuw kraan.

WC, stortbak en douchekraan vervangen

Ik heb een hoog hangende stortbak die kapot is gegaan. Deze moet vervangen worden. Prima als dit een tweedehands stortbak is. Mijn douchewater krijg ik niet meer echt goed warm. Kan dit aan de mengkraan liggen? Zo ja, dan wil ik deze vervangen voor een douchekraan met warm- en koudwaterknop en extra kraan.

Bad vervangen door inloopdouche

Ik wil graag mijn oude bad laten verwijderen en op die plaats een inloopdouche bouwen. Geen bijzondere tegels, gewone standaard witte vierkante. En er hoeven geen leidingen verlegd te worden. Douchekraan schaf ik zelf aan en ik laat mij graag adviseren over de tegels. Inclusief het afvoeren van het bad.

Douche- en keukenkraan nieuw monteren

Een oude douchekraan en een keukenkraan vervangen voor nieuwe. De kranen reeds gekocht in de bouwmarkt, moet alleen nog gemonteerd worden. Afvoeren niet nodig.

Douchekraan vervangen in de badkamer

Vervangen van een thermostatische douchekraan, kraan is in mijn bezit. Verder heb ik geen materialen/ gereedschap in huis. Optioneel is afvoeren.

Lekkage in badkamer verhelpen

Heer, Ik heb vochtplek op de muur in mijn slaapkamer die naast badkamer staat. Precies achter de vochtplek in de badkamer staat wasbak. Ik heb geen problemen met de wasbak en afvoer. Van wasbak in de muur lopen leidingen naar mijn douchekraan toe. Na het douche soms wordt vochtplek iets groter. Ik woon in Almere Parkwijk. 1. Hoeveel voorrijkosten zijn? 2. Kosten van lekkage opsporen? 3. Kosten eventueel in de badkamer leidingen vervangen? 4. Moet ik nog een metselaar regelen voor de tegels of muur als afgebroken is? 5. Ongeveer totale kosten? Met vriendelijke groeten.

Douchekraan vervangen

Ik wil in plaats van een mengkraan een thermostaat kraan en in plaats van een hangplaats voor de douchekop een douchekop aan een schuifstang.

Thermostatische douchekraan ontkalken of vervangen

We hebben een HansGrohe thermostaatkraan, welke ontkalkt moet worden. We hebben nu enkel lauw water, dus enige spoed is gewenst.

Partners

Partners van Casius