Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Nijmegen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Nijmegen heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Nijmegen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Nijmegen of directe omgeving.

2143 klanten uit Nijmegen bevelen een bij Casius in Nijmegen aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Nijmegen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: badkamerrenovatie en keukenplaatsing, zonneboilers en zonnepanelen installeren, water, riool en elektra aanleggen in restaurant, ventilatiesysteem aanleggen in restaurant, vloerverwarming aanleggen, collectoren plaatsen voor vloerverwarming, cV-installatie compleet aan laten leggen, vloerverwarming aanleggen en radiatoren plaatsen, complete CV installatie aanleggen, badkamer renovatie, verwarmingen monteren, rookkanaal aanleggen, centrale verwarming aanleggen, cV-installatie aanleggen, moederhaard en boiler door combiketel vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Nijmegen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Nijmegen:

Huidige douchekraan vervangen

Ik wil een douchekraan bestellen (Tiger Boston douchekraan thermostatisch RVS 15 cm) en deze laten plaatsen ter vervanging van de huidige die kapot is. . Wat zouden hiervan de kosten zijn? (Evt. Plaatsing tussen 5 en 12 december in overleg)

Thermostaat aansluiten op vloerverwarming stadsverwarming

Aansluiten van een nieuwe, of aanpassen van de oude thermostaat zodat wij de vloerverwarming die aangesloten zit op de stadsverwarming kunnen regelen.

Vervanging thermostaatknop CV-radiator

Hoeveel kost de vervanging van een thermostaatknop op een CV-radiator?

Vrijstaande houtkachel plaatsen/installeren

Een nieuwe vrijstaande Gamma Houtkachel aansluiten op een bestaande rookgasafvoer. Er is nog geen hittebestendige vloerplank aanwezig.

Vloerverwarming op benedenverdieping aanleggen

Wij willen graag vloerverwarming op de beneden verdieping. Wij hebben de smeervloer weg gehakt om een te hoge opbouw te voorkomen. Het oppervlak is 40 m2.

Wasmachine verhuizen binnen de woning

Wasmachine (bovenlader) verplaatsen van keuken naar zolder. Daar staat ook de ketel (vaillant 2009) Aansluiting en afvoer wasmachine verzorgen.

Vloerverwarming doorspoelen

Doorspoelen van 8 groepen (7 oude buizen verdeler beganegrond en 1 groep nieuwe op 2de etage). De werkplek is goed bereikbaar.

Stortbak op wc plaatsen

Nieuwe stortbak plaatsen op wc. Het mechaniek hapert af en toe. Er is een kleine verandering van de waterleidingtoevoer nodig in verband met een andere breedte van de nieuwe stortbak. En het plaatsen van een nieuw kraantje aan de stortbak, de oude kraan lekt. We overwegen de stortbak Wisa 550 te plaatsen.

Houtkachel met rookafvoer buitenlangs installeren

We willen de rookafvoer buiten langs de buitenmuur aanleggen. De afvoer op de begane grond naar buiten brengen en dan langs de gevel omhoog. Daarna de houtkachel aansluiten. Kunt u de dubbelwandige pijp in een grijze of zwarte kleur leveren?

Infrastructuur verplaatsen

Ter oriëntatie ben ik benieuwd wat het mij zou kosten om de volgende infrastructuur te laten verplaatsen: - watermeter - gasmeter - groepenkast De te verplaatsen afstand is om en nabij 2 meter (naar de andere kant van de hal). Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden en kosten alvorens verder te oriënteren

Fontein in wc ophangen

Ik wil in het toilet een fontein (Plieger Miami fontein) ophangen. De aan- en afvoer zijn reeds aanwezig. De fontein schaf ik als complete set aan. Wat zijn de kosten voor het ophangen van de fontein?

Vloerverwarming in de vloer frezen

Wij hebben een huis gekocht waar in de woonkamer parket ligt en in de keuken tegels. Deze vloeren willen we verwijderen en in het beton een vloerverwarming aan laten leggen. Dit is bij elkaar zo'n 45 m2. Wij zouden graag willen weten wat dit ongeveer zou moeten kosten inclusief alle extra kosten.

Houtkachel plaatsen

Wij hebben een houtkachel gekocht van het merk Geurts, type Lars 800 en willen die hier laten aansluiten. We hebben de kachel, de rozet en een halve meter pijp hier aanwezig. We willen de pijp op maat laten maken, de rozet op de schouw laten maken en dan de kachel laten aansluiten. Bij het aansluiten van de rozet moet vermoedelijk geboord worden in een harde betonnen ondergrond in de schouw. We horen graag vooraf wat hiervoor de kosten zijn.

Douchekraan en kop vervangen

Ik wil graag de douchekop en kraan in mijn badkamer vervangen voor een regendouche met thermostaatkraan.

Duoblok toilet vervangen

Ik wil mijn oude duoblok toilet vervangen door een Aquavive duoblok Loire AO met vloerafvoer laten plaatsen. Het duoblok is al aangeschaft. Ik heb alleen nog geen vloeraansluiting. Ik weet niet of ik de oude nog kan gebruiken. Het om een plaatsing in de badkamer. Wat kost het om het oude duoblok te verwijderen en het nieuwe duoblok aan te sluiten?

Chigo airco bijvullen

Ik heb een split unit airco van het merk Chigo modelnummer SU- 6009. Deze koelt echter niet meer en moet worden bijgevuld. Op het laatst kwam er ijs/water uit de binnen unit kan dit een verstopping zijn?

Aanleggen van een buitenkraan

Het betreft het aanleggen van een buitenkraan. Er kan vanuit de kruipruimte een leiding afgetapt worden. De afstand van de kruipruimte tot aan de buitenkraan is zo'n 10 meter. Ik wil graag een vorstvrije kraan.

Vorstvrije buitenkraan aan laten leggen

Ik wil een vorstvrije buitenkraan laten aanleggen aan de achterzijde van ons huis. De meterkast ligt aan de voorzijde. De leiding moet ongeveer 11 meter via de kruipruimte worden aangelegd. Ik hoor graag wat hiervoor de kosten zijn.

Airco vullen en nakijken

Graag wil ik mijn Cooper&Hunter split airco laten afvullen en controleren op lekkage. Ik hoor graag wat de kosten zijn.

Airco vullen

Wie kan mij airco vullen je hoef niet het dak op hij hangt achter onder het afdak kan je zo bij en wat kost dit

Split airco installeren

Graag zou ik mijn split airco op korte termijn geïnstalleerd willen hebben. Deze moet op het schuine dak komen te staan en op zolder geïnstalleerd worden. De buitenunit kan naast een dakkapel met plat dak worden geïnstalleerd. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Sleuven frezen voor verwarming

Ik zou graag in onze muur over een lengte van 12 meter 20 sleuven van 12 mm laten frezen in beton voor het aanleggen van verwarmingsbuizen.

Convectorput repareren

Bij harde regen loopt er door een lek of naden in onze convectorput wat grondwater omhoog de put in. Op welke wijze zou dit het best gerepareerd kunnen worden en wat zijn de te verwachten kosten van deze reparatie? De convectorput is ongeveer 3 meter lang en ruim een meter diep.

Aanleggen van buitenkraan

Vanuit de keukenkastjes, via de kruipruimte, gaat het om het aanleggen van een tyleen waterleiding (8 a 10 meter) met afsluiter en buitenkraan.

Houtkachel plaatsen en aansluiten

Wij willen een houtkachel in onze woonkamer. Volgens mij moet er daarvoor ook een rookkanaal aangelegd worden. De kachel hebben we nog niet aangeschaft. Het kanaal moet door 2 verdiepingsvloeren. Het zou prettig zijn als u de situatie zou komen bekijken, zodat we een idee krijgen van de mogelijkheden. Alvast hartelijk dank.