Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Nijmegen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Nijmegen heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Nijmegen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Nijmegen of directe omgeving.

2282 klanten uit Nijmegen bevelen een bij Casius in Nijmegen aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Nijmegen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp aanleggen, warmtepomp installeren, warmtepomp installeren, duurzame energieproductie woning realiseren, warmtepomp plaatsen, vloerverwarming en warmtepomp installeren, grond-water warmtepomp, warmtepomp installeren, infrarood verwarming installeren, lucht - Lucht warmtepomp plaatsen, standleiding en loden leidingen vervangen, isoleren en warmtepomp aanleggen, warmtepomp plaatsen, balansventilatie met WTW installeren, vloerverwarming plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Nijmegen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Nijmegen:

Gaspit repareren van een Boretti fornuis

Wij hebben een Boretti fornuis waarvan 1 pit het niet doet. De ontsteker en gas doen het wel als je de knop indrukt (en moet je normaal gesproken even vasthouden, anders gaat hij weer uit) maar deze pit blijft helemaal niet aan en moet je dus ingedrukt houden ander kun je het niet gebruiken. Hopelijk kan iemand dit repareren.

Installeren electrisch verwarmingssysteem

Beginnende oriëntatie voor de aanleg van een elektrisch verwarmingssysteem. Momenteel stook ik op gas. Het betreft een tussenwoning met spouwmuurisolatie en een kruipruimte van circa 70 cm onder het hele huis. Alle ramen hebben dubbel glas. Balkon met niet geïsoleerde betonvloer 5 x 2 meter boven de woonkamer aan zuidzijde. Zes te verwarmen ruimtes (1-6): begane grond: (1) Hal inclusief toilet 2 x 3 x 2.30 meter, met kleine radiator (2) Woonkamer 11 x 5 x 2,3 meter (inclusief vloeroppervlakte hal), met open keuken en een verzonken radiator aan tuinzijde en een keukenradiator. 1e verdieping. (3) slaapkamer noord 2,5 x 5 x 2,3 meter en (4) slaapkamer zuid 2,5 x 5 x 2,3 meter, (5) badkamer 2 x 3 x 2.20 meter. 2e verdieping: (6) zolder 5 x 8 meter, onder een schuin dak op zuid en noord, gedeeltelijk met verlaagd plafond geïsoleerd.

Zonneboiler inclusief vloerverwarming installeren

Graag zou ik vloerverwarming willen laten leggen en een zonnboiler laten plaatsen die naast warm water ook de vloerverwarming verwarmd. Opp vloer ca 65m2

Gasslang bevestiging, repareren van gasstel

Ik heb een klus voor het veilig maken van de aansluiting van een gasstel in Nijmegen Hatert. Er zit nu een slang aangesloten door een daarvoor betaalde leverancier van het gasstel maar laatst kwam aan het licht dat het toch lekt. Het doorstaat ook niet de zeepschoptest. Had er nooit wat van gemerkt en het is volgens mij niet eens een groot lek, maar wel boven de norm en lek is lek. Er is geen haast bij want het kraantje is gewoon dichtgedraaid en getest waardoor de situatie eigenlijk al veiliger is dan het ooit was althans vermoedelijk sinds de aansluiting van het toestel. En ik heb een goedwerkende magnetron. Ik zoek dus een erkende gas bekwame installateur die de aansluiting in orde wil maken en een verklaring kan achterlaten dat het probleem is opgelost. Mocht de aansluiting na gedegen overweging echt niet in orde kunnen worden gemaakt dan wil ik ook dat hij gedemonteerd wordt en er alsnog een de verklaring kan worden gegeven dat het veilig is. Ik ga dan gewoon elektrische koken. Wat betekent dat ik natuurlijk hiervoor ook nog extra aanschafkosten heb. Ik wil wel een proportioneel bedrag betalen, maar geef ook aan dat ik het niet breed heb. Ik ben benieuwd wie er wat voor mij kan betekenen.

PVC eikenhouten dekvloer leggen

De PVC vloer moet geplaatst worden in een huis met een totaal oppervlakte van 84 m2 (begane grond, 1 ste en 2 de verdiepingen) met plinten en ondervloer (indien nodig voor PVC) die geschikt is voor vloerverwarming. Het gaat er om dat de warmte onmiddellijk vrij komt.

Radiatorkraan vernieuwen

In de badkamer hangt een designradiator. Die kan niet open of dicht gedraaid. Daarmee is de badkamer voortdurend verwarmd. Dat willen we graag veranderen door een kraan te laten plaatsen. We kunnen dat niet zelf.

Installatiewerk keuken en vloerverwarming

Ik plan een grote renovatie van mijn woonkamer/keuken op de begane grond. Afmetingen ongeveer 12 x 4,5m Alles gaat eruit en er komt o.a. een nieuwe keuken in. Het is een jaren 30 woning met deels parketvloer en deels tegelvloer. Onder een groot deel van de tegelvloer ligt een laag van 8 cm stampbeton met krimpnet op 4 cm tempex op plasticfolie. Wat er onder de rest van de vloer ligt weet ik niet zeker maar ik denk circa 12 cm beton. Ik wil de hele vloer met vloerverwarming behalve een deel waar een kookeiland moet komen. De huidige radiatoren (3) moeten verwijderd worden en er moet een lage temperatuurketel of warmtepomp komen (in de kelder). Ik wil de vloer laten afwerken met een gietvloer of pvc vloer. Behalve een nieuwe keuken (met kookeiland dus nieuwe leidingen in de vloer nodig) denk ik ook aan een nieuwe glazen achter pui, een lichtgoot in het platte dak en een extra raamkozijn aan de voorzijde. Ik zou graag advies hebben over de volgorde van werkzaamheden. Ik ben ook erg benieuwd wat de verwachtte extra hoogte wordt van de vloer.

Kleine radiator vervangen en aansluiten

Vervanging van een kleine radiator door nieuw en aansluiten. Ik heb al een nieuwe radiator gekocht. Hij is gelijk aan de vorige, 50 x 75 cm ongeveer. Mogelijk meteen een stuk koperen leiding vervangen.

Vloerverwarming leggen

Het betreft een oude garage die wordt omgebouwd tot woonruimte. Er moet vloerverwarming gelegd worden waarna de dekvloer gestort en afgewerkt kan worden. De totale oppervlakte is 27 m2. De aanvoer -en retourleiding zijn door de muur, via de kruipruimte al gelegd. Deze moeten alleen nog worden aangesloten in de meterkast en op de verdeler. De bediening van de vloerverwarming graag aansturen d.m.v. touchscreen paneel of app. Het betreft stadsverwarming.

Lucht/lucht warmtepomp installeren

Welke installatie hebt u momenteel? Andere of nog geen installatie De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: Een bestaand gebouw Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw, Verwarming van water (Sanitair) Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Heb nu een heteluchtverwarming met een in uitstekende staat verkerend kanalen systeem. De heater is op en sloop ik eruit. Wil de mogelijkheden van het aansluiten van een lucht-lucht warmtepomp bekijken.

Verwarmingsketel plaatsen

Welke brandstof wordt er gebruikt? Aardgas Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken nieuwe warme lucht verwarming

Rookgasafvoer en dakdoorvoer vervangen

Wij willen ons rookgasafvoer vervangen. Nu hebben wij 1 enkele pijp met dakdoorvoer en 1 pijp in het schoorsteen kanaal. Wij hebben een Remeha Tzerra CW4 en willen deze graag op 1 rookgaskanaal aangesloten hebben (bijv. Skyline3000).

Grohe regendouche en kranen monteren

Wij hebben onlangs een nieuw grohe regen douche gekocht bij jullie deze zou ik graag gemonteerd willen hebben. En 2 was tafelkranen moeten vervangen worden. Deze zijn al in bezit Wat is dedprijs hiervoor?

Gasleiding keuken verplaatsen

Op dit moment zit de gaskraan boven het fornuis, de leiding loopt vanaf de gasmeter door de kruipruimte de muur in. Deze moet verlegd worden, ongeveer 50 cm naar beneden en 30 cm naar rechts. We hebben net een nieuwe keuken vandaar.

Verhoogde toiletpot plaatsen en opstapbeugels aanbrengen

Ik wil een verhoogd toilet laten plaatsen. Vervolgens moeten er opstapbeugels op het toilet en in de badkamer worden aangelegd.

Radiatorlekkage

Drie van onze radiatoren lekken. In de woonkamer, keuken en badkamer (het hevigste). We hebben geen idee of dit aan de radiatoren ligt of cv. Bij alle radiatoren lekken ze vanaf de kraan naar beneden.

Houthaard plaatsen inclusief pijp

Er is een bestaande open haard, die we willen vervangen met een gesloten inbouw houthaard. De inbouw houthaard is al aanwezig, de bouwtekeningen ook. Vanaf de kachel tot bovenkant schoorsteen is wel 13 meter; daar graag dubbelwandige pijp doorheen trekken en aansluiten op de nieuwe houthaard. De bestaande open haard moet deels aangepast worden om hem passend te krijgen; na 4-5 weken komt stukadoor i.v.m. rest van de verbouwing; graag realiseren voordat gestuukt wordt.

CV in de gehele woning installeren

Het betreft een woning uit de jaren '30, inhoud ongeveer 551 m3 en 120 m2 (beloopbare oppervlakte) gebruikers oppervlakte. Wat ik graag wil is nieuwe cv ketel en het aanleggen van complete cv installatie in de gehele woning. Plaatsen van 11 radiators in verschillende ruimtes (circa 9) inclusief materiaal en arbeid. Deze woning wordt nu door gaskachels verwarmd. Graag een offerte.

Twee radiatoren in garage plaatsen

Wij willen in onze garage twee radiatoren laten plaatsen, een normale en een design. De garage wordt gesplitst en ons huis is aangesloten op stadsverwarming.

Houtkachel met rookkanaal aansluiten

Ik wil in mijn schuur/werkplaats een houtkachel laten aansluiten. Ik heb de kachel al gekocht, maar heb nog geen aansluitmaterialen. De kachel moet met een afvoerpijp door het schuine dak op 3 meter hoogte geïnstalleerd worden. Het dak heeft een hellingshoek van 11 graden en is voorzien van hout met bitumen golfplaten. Ik ontvang graag uw offerte.

Douchekraan vervangen

Ik wil in plaats van een mengkraan een thermostaat kraan en in plaats van een hangplaats voor de douchekop een douchekop aan een schuifstang.

Gasslang vervangen van een ingebouwde kookplaat

Ik wil de gasslang laten vervangen van een ingebouwde kookplaat. Ik ontvang graag uw offerte voor de levering en montage.

Rookkanaal nakijken

In de woonkamer staat een houtkachel die nauwelijks gebruikt is; wij willen weten of het rookkanaal geschikt is en welke opties we nog meer hebben (anders dan houtkachel). Graag in de 1e week van januari 2018.

Huidige douchekraan vervangen

Ik wil een douchekraan bestellen (Tiger Boston douchekraan thermostatisch RVS 15 cm) en deze laten plaatsen ter vervanging van de huidige die kapot is. . Wat zouden hiervan de kosten zijn? (Evt. Plaatsing tussen 5 en 12 december in overleg)

Thermostaat aansluiten op vloerverwarming stadsverwarming

Aansluiten van een nieuwe, of aanpassen van de oude thermostaat zodat wij de vloerverwarming die aangesloten zit op de stadsverwarming kunnen regelen.