Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Nijmegen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Nijmegen heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Nijmegen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Nijmegen of directe omgeving.

2219 klanten uit Nijmegen bevelen een bij Casius in Nijmegen aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Nijmegen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: installeren van een warmtepomp, mechanische luchtafvoer installeren in appartementen, meterkast verplaatsen en warmtepomp en zonnepanelen plaatsen, water - Water warmtepomp, warmtepompboiler installeren, warmtepomp plaatsen in nieuwbouw, water warmtepomp leveren en plaatsen, lucht -, water- en warmtepomp plaatsen, water - water warmtepomp installeren, warmtepomp laten plaatsen, grondwarmtepomp installeren, grondwarmtepomp installeren, grond-water warmtepomp installeren, warmtepomp aan laten brengen, warmtepomp aan laten brengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Nijmegen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Nijmegen:

Verwarmingsketel plaatsen

Welke brandstof wordt er gebruikt? Aardgas Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken nieuwe warme lucht verwarming

Rookgasafvoer en dakdoorvoer vervangen

Wij willen ons rookgasafvoer vervangen. Nu hebben wij 1 enkele pijp met dakdoorvoer en 1 pijp in het schoorsteen kanaal. Wij hebben een Remeha Tzerra CW4 en willen deze graag op 1 rookgaskanaal aangesloten hebben (bijv. Skyline3000).

Grohe regendouche en kranen monteren

Wij hebben onlangs een nieuw grohe regen douche gekocht bij jullie deze zou ik graag gemonteerd willen hebben. En 2 was tafelkranen moeten vervangen worden. Deze zijn al in bezit Wat is dedprijs hiervoor?

Gasleiding keuken verplaatsen

Op dit moment zit de gaskraan boven het fornuis, de leiding loopt vanaf de gasmeter door de kruipruimte de muur in. Deze moet verlegd worden, ongeveer 50 cm naar beneden en 30 cm naar rechts. We hebben net een nieuwe keuken vandaar.

Verhoogde toiletpot plaatsen en opstapbeugels aanbrengen

Ik wil een verhoogd toilet laten plaatsen. Vervolgens moeten er opstapbeugels op het toilet en in de badkamer worden aangelegd.

Radiatorlekkage

Drie van onze radiatoren lekken. In de woonkamer, keuken en badkamer (het hevigste). We hebben geen idee of dit aan de radiatoren ligt of cv. Bij alle radiatoren lekken ze vanaf de kraan naar beneden.

Houthaard plaatsen inclusief pijp

Er is een bestaande open haard, die we willen vervangen met een gesloten inbouw houthaard. De inbouw houthaard is al aanwezig, de bouwtekeningen ook. Vanaf de kachel tot bovenkant schoorsteen is wel 13 meter; daar graag dubbelwandige pijp doorheen trekken en aansluiten op de nieuwe houthaard. De bestaande open haard moet deels aangepast worden om hem passend te krijgen; na 4-5 weken komt stukadoor i.v.m. rest van de verbouwing; graag realiseren voordat gestuukt wordt.

CV in de gehele woning installeren

Het betreft een woning uit de jaren '30, inhoud ongeveer 551 m3 en 120 m2 (beloopbare oppervlakte) gebruikers oppervlakte. Wat ik graag wil is nieuwe cv ketel en het aanleggen van complete cv installatie in de gehele woning. Plaatsen van 11 radiators in verschillende ruimtes (circa 9) inclusief materiaal en arbeid. Deze woning wordt nu door gaskachels verwarmd. Graag een offerte.

Twee radiatoren in garage plaatsen

Wij willen in onze garage twee radiatoren laten plaatsen, een normale en een design. De garage wordt gesplitst en ons huis is aangesloten op stadsverwarming.

Houtkachel met rookkanaal aansluiten

Ik wil in mijn schuur/werkplaats een houtkachel laten aansluiten. Ik heb de kachel al gekocht, maar heb nog geen aansluitmaterialen. De kachel moet met een afvoerpijp door het schuine dak op 3 meter hoogte geïnstalleerd worden. Het dak heeft een hellingshoek van 11 graden en is voorzien van hout met bitumen golfplaten. Ik ontvang graag uw offerte.

Douchekraan vervangen

Ik wil in plaats van een mengkraan een thermostaat kraan en in plaats van een hangplaats voor de douchekop een douchekop aan een schuifstang.

Gasslang vervangen van een ingebouwde kookplaat

Ik wil de gasslang laten vervangen van een ingebouwde kookplaat. Ik ontvang graag uw offerte voor de levering en montage.

Rookkanaal nakijken

In de woonkamer staat een houtkachel die nauwelijks gebruikt is; wij willen weten of het rookkanaal geschikt is en welke opties we nog meer hebben (anders dan houtkachel). Graag in de 1e week van januari 2018.

Huidige douchekraan vervangen

Ik wil een douchekraan bestellen (Tiger Boston douchekraan thermostatisch RVS 15 cm) en deze laten plaatsen ter vervanging van de huidige die kapot is. . Wat zouden hiervan de kosten zijn? (Evt. Plaatsing tussen 5 en 12 december in overleg)

Thermostaat aansluiten op vloerverwarming stadsverwarming

Aansluiten van een nieuwe, of aanpassen van de oude thermostaat zodat wij de vloerverwarming die aangesloten zit op de stadsverwarming kunnen regelen.

Vervanging thermostaatknop CV-radiator

Hoeveel kost de vervanging van een thermostaatknop op een CV-radiator?

Vrijstaande houtkachel plaatsen/installeren

Een nieuwe vrijstaande Gamma Houtkachel aansluiten op een bestaande rookgasafvoer. Er is nog geen hittebestendige vloerplank aanwezig.

Vloerverwarming op benedenverdieping aanleggen

Wij willen graag vloerverwarming op de beneden verdieping. Wij hebben de smeervloer weg gehakt om een te hoge opbouw te voorkomen. Het oppervlak is 40 m2.

Wasmachine verhuizen binnen de woning

Wasmachine (bovenlader) verplaatsen van keuken naar zolder. Daar staat ook de ketel (vaillant 2009) Aansluiting en afvoer wasmachine verzorgen.

Vloerverwarming doorspoelen

Doorspoelen van 8 groepen (7 oude buizen verdeler beganegrond en 1 groep nieuwe op 2de etage). De werkplek is goed bereikbaar.

Stortbak op wc plaatsen

Nieuwe stortbak plaatsen op wc. Het mechaniek hapert af en toe. Er is een kleine verandering van de waterleidingtoevoer nodig in verband met een andere breedte van de nieuwe stortbak. En het plaatsen van een nieuw kraantje aan de stortbak, de oude kraan lekt. We overwegen de stortbak Wisa 550 te plaatsen.

Houtkachel met rookafvoer buitenlangs installeren

We willen de rookafvoer buiten langs de buitenmuur aanleggen. De afvoer op de begane grond naar buiten brengen en dan langs de gevel omhoog. Daarna de houtkachel aansluiten. Kunt u de dubbelwandige pijp in een grijze of zwarte kleur leveren?

Infrastructuur verplaatsen

Ter oriëntatie ben ik benieuwd wat het mij zou kosten om de volgende infrastructuur te laten verplaatsen: - watermeter - gasmeter - groepenkast De te verplaatsen afstand is om en nabij 2 meter (naar de andere kant van de hal). Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden en kosten alvorens verder te oriënteren

Fontein in wc ophangen

Ik wil in het toilet een fontein (Plieger Miami fontein) ophangen. De aan- en afvoer zijn reeds aanwezig. De fontein schaf ik als complete set aan. Wat zijn de kosten voor het ophangen van de fontein?

Vloerverwarming in de vloer frezen

Wij hebben een huis gekocht waar in de woonkamer parket ligt en in de keuken tegels. Deze vloeren willen we verwijderen en in het beton een vloerverwarming aan laten leggen. Dit is bij elkaar zo'n 45 m2. Wij zouden graag willen weten wat dit ongeveer zou moeten kosten inclusief alle extra kosten.