Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Nijmegen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Nijmegen heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Nijmegen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Nijmegen of directe omgeving.

2290 klanten uit Nijmegen bevelen een bij Casius in Nijmegen aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Nijmegen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: verwarmingssysteem op grondwarmte en zonnepanelen aanbrengen, verticale warmtepomp installatie, bodem- warmtepomp plaatsen, warmtepomp aanleggen, advies en aanleggen verwarmingssysteem jaren '30 woning, warmtepomp plaatsen, vloerverwarming plaatsen, grondwaterwarmtepomp installeren, nieuwbouw voorzien van een warmtepomp, warmtepomp Nefit Enviline plaatsen, warmtepomp plaatsen, aardwarmte plaatsen, woning "all- electric" maken, grondwaterwarmtepompsysteem of Lucht- waterpomp installeren, aardwarmte installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Nijmegen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Nijmegen:

Warmtepompboiler op zolder plaatsen

Het gaat hier om plaatsing van een warmtepompboiler in een berging op zolder. De warmtepompboiler moet voorzien in warm water voor een douche en wastafel voor 2 tiener meiden. We hebben momenteel stadsverwarming in huis en op de zolder komt een extra badkamer, waar we deze boiler willen plaatsen.

Nieuwe CV monteren

Wij willen een nieuwe cv-ketel installeren, en hebben ook graag advies met betrekking tot welke ketel geschikt is voor ons huishouden. Ik heb nu een hele oude HR ketel. Deze doet het nog wel maar is bijna op. Deze mag ook worden afgevoerd tegen een goede prijs.

Lekkende thermostaatkraan vervangen

Ons thermosstaatkraan lekt, maar we kunnen deze helaas niet zelf vervangen. Zo te zien heeft de vorige bewoner die laten aanpassen vanwege de buizen die buiten de muur lopen. Aan de onderkant is een opening gemaakt. Daarnaast zouden wij de mogelijkheden willen weten voor het plaatsen van een regendouche. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Vloerverwarming aanleggen

Het gaat om een woning uit de jaren 50. Er komt een nieuwe cv-ketel in. Er is nu geen verwarming. De woning is volledig casco. Het gaat om keuken, woonkamer, 2 slaapkamers en hal. Het oppervlak is 65 vierkante meter.

Airconditioning laten plaatsen

Ik zoek een partij die de Tristar AC5406 in mijn woning kan installeren. De binnenunit moet in de slaapkamer geplaatst worden. De buitenunit kan op het platte dak, naast de slaapkamer, geplaatst worden. De woning is goed bereikbaar.

Vaatwasser aansluiten

Het gaat om een mini vaatwasser die op het aanrecht staat. De aansluiting van de vaatwasser past denk ik niet op de aansluiting in het gootsteenkastje.

Gaspit repareren

Ik wil graag mijn gaspit van gaskookplaat van Ikea repareren

Afzuiging en systeemplafond in kapsalon plaatsen

Ik wil een afzuiging plaatsen in mijn kapsalon van ongeveer 45 m2.

Vloerverwarming plaatsen

We zijn geïnteresseerd in elektrische vloerverwarming in de meest geschikte vorm voor de benedenverdieping (ongeveer 62 m2). Het is een oud pand uit 1906 met een houten vloer en een aangrenzende aanbouw met een betonvloer. We dachten aan infrarood verwarming en willen graag weten of dit bij onze situatie een mooie toepassing zou zijn. Na oktober willen we van start gaan met de klus, maar we willen op korte termijn graag weten welk verwarmingssysteem we gaan installeren.

Hudson Reed douchekraan repareren

Ik wil graag de douchekraan van Hudson Reed laten repareren. Douche is vrij nieuw, maar geeft sinds kort alleen koud water. Alle andere kranen in huis geven wel warm water. CV-ketel werkt prima. Graag zo snel mogelijk.

Gresbuizen van de riolering vervangen

In de voortuin wil ik de gresbuizen vervangen van ongeveer een meter lang en 50 cm diep. Eventueel nog overleggen over het riool binnen.

Lucht warmtepomp installeren

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers. Voor welke doeleinden wil je de LUCHT - LUCHT warmtepomp gebruiken? Verwarmen. Hoeveel ruimtes moeten er verwarmd / gekoeld worden? 1 ruimte Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: L-vormige woonkamer met aan de lange zijde een keken van 2 bij 3 meter. Totale oppervlakte van plus minus 60 m2. Is een goed geïsoleerd huis.

Aansluiting voor vaatwasser maken

Er dient een aansluiting gemaakt te worden voor de vaatwasser. De vaatwasser staat twee kastjes verwijderd van de gootsteen. De zwanenhals heeft nog geen splitsing. Er zal een gat moeten worden gemaakt om de aansluiting te maken.

Gaspit repareren van een Boretti fornuis

Wij hebben een Boretti fornuis waarvan 1 pit het niet doet. De ontsteker en gas doen het wel als je de knop indrukt (en moet je normaal gesproken even vasthouden, anders gaat hij weer uit) maar deze pit blijft helemaal niet aan en moet je dus ingedrukt houden ander kun je het niet gebruiken. Hopelijk kan iemand dit repareren.

Installeren electrisch verwarmingssysteem

Beginnende oriëntatie voor de aanleg van een elektrisch verwarmingssysteem. Momenteel stook ik op gas. Het betreft een tussenwoning met spouwmuurisolatie en een kruipruimte van circa 70 cm onder het hele huis. Alle ramen hebben dubbel glas. Balkon met niet geïsoleerde betonvloer 5 x 2 meter boven de woonkamer aan zuidzijde. Zes te verwarmen ruimtes (1-6): begane grond: (1) Hal inclusief toilet 2 x 3 x 2.30 meter, met kleine radiator (2) Woonkamer 11 x 5 x 2,3 meter (inclusief vloeroppervlakte hal), met open keuken en een verzonken radiator aan tuinzijde en een keukenradiator. 1e verdieping. (3) slaapkamer noord 2,5 x 5 x 2,3 meter en (4) slaapkamer zuid 2,5 x 5 x 2,3 meter, (5) badkamer 2 x 3 x 2.20 meter. 2e verdieping: (6) zolder 5 x 8 meter, onder een schuin dak op zuid en noord, gedeeltelijk met verlaagd plafond geïsoleerd.

Zonneboiler inclusief vloerverwarming installeren

Graag zou ik vloerverwarming willen laten leggen en een zonnboiler laten plaatsen die naast warm water ook de vloerverwarming verwarmd. Opp vloer ca 65m2

Gasslang bevestiging, repareren van gasstel

Ik heb een klus voor het veilig maken van de aansluiting van een gasstel in Nijmegen Hatert. Er zit nu een slang aangesloten door een daarvoor betaalde leverancier van het gasstel maar laatst kwam aan het licht dat het toch lekt. Het doorstaat ook niet de zeepschoptest. Had er nooit wat van gemerkt en het is volgens mij niet eens een groot lek, maar wel boven de norm en lek is lek. Er is geen haast bij want het kraantje is gewoon dichtgedraaid en getest waardoor de situatie eigenlijk al veiliger is dan het ooit was althans vermoedelijk sinds de aansluiting van het toestel. En ik heb een goedwerkende magnetron. Ik zoek dus een erkende gas bekwame installateur die de aansluiting in orde wil maken en een verklaring kan achterlaten dat het probleem is opgelost. Mocht de aansluiting na gedegen overweging echt niet in orde kunnen worden gemaakt dan wil ik ook dat hij gedemonteerd wordt en er alsnog een de verklaring kan worden gegeven dat het veilig is. Ik ga dan gewoon elektrische koken. Wat betekent dat ik natuurlijk hiervoor ook nog extra aanschafkosten heb. Ik wil wel een proportioneel bedrag betalen, maar geef ook aan dat ik het niet breed heb. Ik ben benieuwd wie er wat voor mij kan betekenen.

PVC eikenhouten dekvloer leggen

De PVC vloer moet geplaatst worden in een huis met een totaal oppervlakte van 84 m2 (begane grond, 1 ste en 2 de verdiepingen) met plinten en ondervloer (indien nodig voor PVC) die geschikt is voor vloerverwarming. Het gaat er om dat de warmte onmiddellijk vrij komt.

Radiatorkraan vernieuwen

In de badkamer hangt een designradiator. Die kan niet open of dicht gedraaid. Daarmee is de badkamer voortdurend verwarmd. Dat willen we graag veranderen door een kraan te laten plaatsen. We kunnen dat niet zelf.

Installatiewerk keuken en vloerverwarming

Ik plan een grote renovatie van mijn woonkamer/keuken op de begane grond. Afmetingen ongeveer 12 x 4,5m Alles gaat eruit en er komt o.a. een nieuwe keuken in. Het is een jaren 30 woning met deels parketvloer en deels tegelvloer. Onder een groot deel van de tegelvloer ligt een laag van 8 cm stampbeton met krimpnet op 4 cm tempex op plasticfolie. Wat er onder de rest van de vloer ligt weet ik niet zeker maar ik denk circa 12 cm beton. Ik wil de hele vloer met vloerverwarming behalve een deel waar een kookeiland moet komen. De huidige radiatoren (3) moeten verwijderd worden en er moet een lage temperatuurketel of warmtepomp komen (in de kelder). Ik wil de vloer laten afwerken met een gietvloer of pvc vloer. Behalve een nieuwe keuken (met kookeiland dus nieuwe leidingen in de vloer nodig) denk ik ook aan een nieuwe glazen achter pui, een lichtgoot in het platte dak en een extra raamkozijn aan de voorzijde. Ik zou graag advies hebben over de volgorde van werkzaamheden. Ik ben ook erg benieuwd wat de verwachtte extra hoogte wordt van de vloer.

Kleine radiator vervangen en aansluiten

Vervanging van een kleine radiator door nieuw en aansluiten. Ik heb al een nieuwe radiator gekocht. Hij is gelijk aan de vorige, 50 x 75 cm ongeveer. Mogelijk meteen een stuk koperen leiding vervangen.

Vloerverwarming leggen

Het betreft een oude garage die wordt omgebouwd tot woonruimte. Er moet vloerverwarming gelegd worden waarna de dekvloer gestort en afgewerkt kan worden. De totale oppervlakte is 27 m2. De aanvoer -en retourleiding zijn door de muur, via de kruipruimte al gelegd. Deze moeten alleen nog worden aangesloten in de meterkast en op de verdeler. De bediening van de vloerverwarming graag aansturen d.m.v. touchscreen paneel of app. Het betreft stadsverwarming.

Lucht/lucht warmtepomp installeren

Welke installatie hebt u momenteel? Andere of nog geen installatie De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: Een bestaand gebouw Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw, Verwarming van water (Sanitair) Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Heb nu een heteluchtverwarming met een in uitstekende staat verkerend kanalen systeem. De heater is op en sloop ik eruit. Wil de mogelijkheden van het aansluiten van een lucht-lucht warmtepomp bekijken.

Verwarmingsketel plaatsen

Welke brandstof wordt er gebruikt? Aardgas Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken nieuwe warme lucht verwarming

Rookgasafvoer en dakdoorvoer vervangen

Wij willen ons rookgasafvoer vervangen. Nu hebben wij 1 enkele pijp met dakdoorvoer en 1 pijp in het schoorsteen kanaal. Wij hebben een Remeha Tzerra CW4 en willen deze graag op 1 rookgaskanaal aangesloten hebben (bijv. Skyline3000).