Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Nijmegen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Nijmegen heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Nijmegen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Nijmegen of directe omgeving.

2287 klanten uit Nijmegen bevelen een bij Casius in Nijmegen aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Nijmegen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: vloerverwarming, warmtepomp en zonnepanelen plaatsen, vloerverwarming aanleggen, een water-water-warmtepomp installeren, warmtepomp informatie, advies en installatie warmtepomp, huisaansluiting naar de hoofdriolering realiseren, informatie voor een warmtepomp, verwarmingsinstallatie plaatsen, advies en installatie warmtepomp, warmtepomp plaatsen, advies en plaatsen zonneboiler, pVC vloer en vloerverwarming aanleggen, vloerverwarming plaatsen, vloerverwarming plaatsen, verbouwing van serre en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Nijmegen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Nijmegen:

Badgeiser vervangen

De badgeiser die op de wc is geplaatst geeft geen warm water meer. De geiser is meer dan 20 jaar oud. Moet vervangen worden.

Watervoerende vloerverwarming aanleggen

Dag, op dit moment is er een radiator aanwezig aan de ene kant van de woonkamer en een convectorput aan de andere kant van woonkamer. Aan de kant van de convectorput zit nog een serre. De vraag is voor vloerverwarming (watervoerend) in de woonkamer op basis van droogbouw. De ondervloer is waarschijnlijk een houten ondervloer/houtconstructie. De afwerkvloer wordt parket o.i.d. De vraag is ook of convectorput behouden moet worden of niet. Het gaat om 35m2 er verwarming via een cv-installatie. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m²

Houtkachel plaatsen

Ik wil een houtkachel laten plaatsen maa eerst mij daarover laten informeren voordat ik de kachel aanschaf. Woning is voorzien van een schoorsteen, maar de aansluiting in de woonkamer zit ergens boven het plafond (nu niet zichtbaar) Schoorsteen op dak is in 2018 volledig hersteld. Ik vermoed dat er naast het metselwerk niets meer aanwezig is.

Infrezen vloerverwarming begaande grond en bovenverdieping

Ik wil graag een vloerverwarming laten infrezen. Begaande grond 40 m2 met 5 zones. Bovenverdieping 35 m2 met 5 zones. Huidige situatie is een laminaat vloer met beton cement deklaag. Toekomstige situatie wordt een grindvloer met verwarming.

Thermostaat plaatsen

Onze tussenwoning wordt verwarmd via stadsverwarming. Op dit moment is er geen thermostaat aanwezig en deze willen wij graag laten installeren.

Houtkachel laten plaatsen

Houtkachel plaatsen en aansluiten.

Haard aansluiten op rookgasafvoer

Het gaat om een vrijstaande kachel (150mm) die aangesloten dient te worden op een bestaand afvoerkanaal van 100 mm binnendiameter. Zie foto. Kachel heb ik de rest niet. Op een betonnen vloer.

Elektrisch verwarmen woning

Mijn tussenwoning van ongeveer 125 m2 wordt nu via een cv, op gas, verwarmd. Graag zou ik de mogelijkheden willen weten voor het elektrisch verwarmen. De woning heeft 2 woonlagen en een vliering.

Warmtepompboiler op zolder plaatsen

Het gaat hier om plaatsing van een warmtepompboiler in een berging op zolder. De warmtepompboiler moet voorzien in warm water voor een douche en wastafel voor 2 tiener meiden. We hebben momenteel stadsverwarming in huis en op de zolder komt een extra badkamer, waar we deze boiler willen plaatsen.

Nieuwe CV monteren

Wij willen een nieuwe cv-ketel installeren, en hebben ook graag advies met betrekking tot welke ketel geschikt is voor ons huishouden. Ik heb nu een hele oude HR ketel. Deze doet het nog wel maar is bijna op. Deze mag ook worden afgevoerd tegen een goede prijs.

Lekkende thermostaatkraan vervangen

Ons thermosstaatkraan lekt, maar we kunnen deze helaas niet zelf vervangen. Zo te zien heeft de vorige bewoner die laten aanpassen vanwege de buizen die buiten de muur lopen. Aan de onderkant is een opening gemaakt. Daarnaast zouden wij de mogelijkheden willen weten voor het plaatsen van een regendouche. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Vloerverwarming aanleggen

Het gaat om een woning uit de jaren 50. Er komt een nieuwe cv-ketel in. Er is nu geen verwarming. De woning is volledig casco. Het gaat om keuken, woonkamer, 2 slaapkamers en hal. Het oppervlak is 65 vierkante meter.

Airconditioning laten plaatsen

Ik zoek een partij die de Tristar AC5406 in mijn woning kan installeren. De binnenunit moet in de slaapkamer geplaatst worden. De buitenunit kan op het platte dak, naast de slaapkamer, geplaatst worden. De woning is goed bereikbaar.

Vaatwasser aansluiten

Het gaat om een mini vaatwasser die op het aanrecht staat. De aansluiting van de vaatwasser past denk ik niet op de aansluiting in het gootsteenkastje.

Gaspit repareren

Ik wil graag mijn gaspit van gaskookplaat van Ikea repareren

Afzuiging en systeemplafond in kapsalon plaatsen

Ik wil een afzuiging plaatsen in mijn kapsalon van ongeveer 45 m2.

Vloerverwarming plaatsen

We zijn geïnteresseerd in elektrische vloerverwarming in de meest geschikte vorm voor de benedenverdieping (ongeveer 62 m2). Het is een oud pand uit 1906 met een houten vloer en een aangrenzende aanbouw met een betonvloer. We dachten aan infrarood verwarming en willen graag weten of dit bij onze situatie een mooie toepassing zou zijn. Na oktober willen we van start gaan met de klus, maar we willen op korte termijn graag weten welk verwarmingssysteem we gaan installeren.

Hudson Reed douchekraan repareren

Ik wil graag de douchekraan van Hudson Reed laten repareren. Douche is vrij nieuw, maar geeft sinds kort alleen koud water. Alle andere kranen in huis geven wel warm water. CV-ketel werkt prima. Graag zo snel mogelijk.

Gresbuizen van de riolering vervangen

In de voortuin wil ik de gresbuizen vervangen van ongeveer een meter lang en 50 cm diep. Eventueel nog overleggen over het riool binnen.

Lucht warmtepomp installeren

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers. Voor welke doeleinden wil je de LUCHT - LUCHT warmtepomp gebruiken? Verwarmen. Hoeveel ruimtes moeten er verwarmd / gekoeld worden? 1 ruimte Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: L-vormige woonkamer met aan de lange zijde een keken van 2 bij 3 meter. Totale oppervlakte van plus minus 60 m2. Is een goed geïsoleerd huis.

Aansluiting voor vaatwasser maken

Er dient een aansluiting gemaakt te worden voor de vaatwasser. De vaatwasser staat twee kastjes verwijderd van de gootsteen. De zwanenhals heeft nog geen splitsing. Er zal een gat moeten worden gemaakt om de aansluiting te maken.

Gaspit repareren van een Boretti fornuis

Wij hebben een Boretti fornuis waarvan 1 pit het niet doet. De ontsteker en gas doen het wel als je de knop indrukt (en moet je normaal gesproken even vasthouden, anders gaat hij weer uit) maar deze pit blijft helemaal niet aan en moet je dus ingedrukt houden ander kun je het niet gebruiken. Hopelijk kan iemand dit repareren.

Installeren electrisch verwarmingssysteem

Beginnende oriëntatie voor de aanleg van een elektrisch verwarmingssysteem. Momenteel stook ik op gas. Het betreft een tussenwoning met spouwmuurisolatie en een kruipruimte van circa 70 cm onder het hele huis. Alle ramen hebben dubbel glas. Balkon met niet geïsoleerde betonvloer 5 x 2 meter boven de woonkamer aan zuidzijde. Zes te verwarmen ruimtes (1-6): begane grond: (1) Hal inclusief toilet 2 x 3 x 2.30 meter, met kleine radiator (2) Woonkamer 11 x 5 x 2,3 meter (inclusief vloeroppervlakte hal), met open keuken en een verzonken radiator aan tuinzijde en een keukenradiator. 1e verdieping. (3) slaapkamer noord 2,5 x 5 x 2,3 meter en (4) slaapkamer zuid 2,5 x 5 x 2,3 meter, (5) badkamer 2 x 3 x 2.20 meter. 2e verdieping: (6) zolder 5 x 8 meter, onder een schuin dak op zuid en noord, gedeeltelijk met verlaagd plafond geïsoleerd.

Zonneboiler inclusief vloerverwarming installeren

Graag zou ik vloerverwarming willen laten leggen en een zonnboiler laten plaatsen die naast warm water ook de vloerverwarming verwarmd. Opp vloer ca 65m2

Gasslang bevestiging, repareren van gasstel

Ik heb een klus voor het veilig maken van de aansluiting van een gasstel in Nijmegen Hatert. Er zit nu een slang aangesloten door een daarvoor betaalde leverancier van het gasstel maar laatst kwam aan het licht dat het toch lekt. Het doorstaat ook niet de zeepschoptest. Had er nooit wat van gemerkt en het is volgens mij niet eens een groot lek, maar wel boven de norm en lek is lek. Er is geen haast bij want het kraantje is gewoon dichtgedraaid en getest waardoor de situatie eigenlijk al veiliger is dan het ooit was althans vermoedelijk sinds de aansluiting van het toestel. En ik heb een goedwerkende magnetron. Ik zoek dus een erkende gas bekwame installateur die de aansluiting in orde wil maken en een verklaring kan achterlaten dat het probleem is opgelost. Mocht de aansluiting na gedegen overweging echt niet in orde kunnen worden gemaakt dan wil ik ook dat hij gedemonteerd wordt en er alsnog een de verklaring kan worden gegeven dat het veilig is. Ik ga dan gewoon elektrische koken. Wat betekent dat ik natuurlijk hiervoor ook nog extra aanschafkosten heb. Ik wil wel een proportioneel bedrag betalen, maar geef ook aan dat ik het niet breed heb. Ik ben benieuwd wie er wat voor mij kan betekenen.