Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Nijmegen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Nijmegen heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Nijmegen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Nijmegen of directe omgeving.

2310 klanten uit Nijmegen bevelen een bij Casius in Nijmegen aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Nijmegen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp voor nieuwbouw van 1100 m3., verticale warmtewisselaar voor verwarmen en koelen, cV-ketel afkoppelen en warmtepomp leveren en installeren, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp en vloerverwarming voor nieuwbouw van 450 m2 + 140 m2., geiser en moederhaard vervangen door gasloos systeem, vloerverwarming aanleggen en evt warmtepomp installeren, warmtepomp leveren en installeren, rookgasafvoer voor diverse ketels vervangen, warmtepomp plaatsen, gaskachel en gasboiler vervangen door complete centrale verwarming, complete CV installatie met leidingen aanleggen in een hoekwoning, elektrische verwarming installeren, cV installatie aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Nijmegen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Nijmegen:

Zonnneboiler of warmtepompboiler plaatsen

Ons huis is uit 2001 (geschakeld huis) en we laten binnenkort zonnepanelen en een hybride warmtepomp installeren. We zijn nu op zoek naar een manier om ook milieuvriendelijk en kostenbesparend ons water voor douchen ed te verwarmen.

Mengkraan vervangen en buitenkraan aanleggen

Ik wil de mengkraan in de keuken laten vervangen. Mengkraan ga ik aanschaffen. Nagenoeg identiek aan huidige. Én ik wil een buitenkraan aan de achtergevel laten aanleggen. Aan de binnenkant (keuken) is op geringe afstand van de achtergevel een kraan aanwezig voor de vaatwasser. Hiervoor heb ik geen materiaal.

Multi split airco; installatie, afpersen, vacumeren en in bedrijfstellen

Graag een offerte voor het uitvoeren van installatie van een Daikin multi split airco. M.a.w. binnen en buiten installatie (incl. betonboring door plat dak), stikstof druktest (afpersen), vacumeren en in bedrijfstellen. STEK en/of F gassen gecertificeerd s.v.p.

Aansluiten buitenkraan op waternetwerk

Wij zoeken iemand die onze buitenkraan kan aansluiten op het waternetwerk. De buitenkraan hangt al. De kruipruimte is goed toegankelijk omdat het om een nieuwbouwwoning gaat.

Een zinken dakgoot vervangen

Ik zoek een loodgieter die ongeveer 7 meter aan zinken dakgoot kan vervangen. Dit moet alleen aan de achterzijde van mijn woning. De goot is niet aangrenzend aan buren en bevindt zich op ongeveer 300 cm hoogte.

Elektrische verwarming installeren

We willen graag weten wat de mogelijkheden en kosten zijn om de slaapkamer (20,6 m2), hobbykamer (6,55 m2) en studeerkamer (9,46 m2) elektrisch te verwarmen. Op dit moment hebben we een circulair verwarmingssysteem op gas. De kamers zijn voorzien van dubbel glas en we willen de spouwmuur nog laten isoleren in het komende jaar net als het aanleggen van zonnepanelen. We maken alleen bij temperaturen onder de 15 graden gebruik van onze verwarming op de slaapkamer. De hobby- en studeerkamer worden niet veel gebruikt. Er is op dit moment geen sprake van aarding bij de stopcontacten. We vroegen ons onder andere af of elektrische radiatoren of accumulatoren het meest geschikt zijn voor onze situatie. Natuurlijk zou het gebruik van beide ook mogelijk kunnen zijn, maar die vraag leggen we bij jullie. We zouden zelf de radiatoren/accumulatoren kunnen bevestigen aan de muur, maar moeten wel weten wat de eisen zijn aan de bestaande elektra en of er nog leidingen getrokken moeten worden voor een thermostaat. Het liefst zouden we het systeem via de wifi willen aansturen, want dat scheelt weer wat leidingwerk.

Wasmachine en droger op een andere plek

Ik zou graag mijn wasmachine en droger op een andere plek in mijn huis willen hebben. Daar zouden dan ook nieuw leidingen en elektriciteit moeten komen. Nu staat de wasmachine en de droger op een kamer en ik zou ze graag naar een inbouwkast willen verhuizen. De inbouwkast bevindt zich boven de trappenkast.

Verplaatsen airco van zolder naar 1ste verdieping

Graag op korte termijn de airco van zolder naar 1ste verdieping verplaatsen en opnieuw vullen

Buitenkraan aanleggen

Wil graag een buitenkraan aanleggen in de achtertuin. Kan via de kruipruimte door naar de achtertuin.

Een nieuwe CV-ketel installeren en leidingen leggen

Ik zoek een CV-specialist die mij kan helpen. Op zolder gaan we een tweede badkamer maken. Hiervoor moeten de leidingen worden aangelegd. Er is al water aanwezig op zolder, vlak naast waar de badkamer moet komen. Er moeten twee punten voor wastafels komen en een douche/bad aansluiting. De ketel willen we ook graag vervangen. Aangezien we de muren voor deze badkamer nog moeten bouwen, kunnen de leidingen daar in weggewerkt worden. Het uiteindelijke aansluiten van de kranen zullen we zelf doen. Het gaat dus om het aansluiten van een nieuwe CV-ketel en het leggen van leidingen voor de nieuwe badkamer.

Leidingwerk elektriciteit en waterleiding

Voor de installatie van een nieuwe keuken (ter vervanging van een eenvoudige keuken) zoek ik iemand die de benodigde wijzigingen en uitbreiding van elektriciteitspunten kan doen en ook evt. aanpassingen van wateraan- en afvoerpunten. Het Er is reeds een eenvoudige keuken. Dus er zijn wel enkele wandcontactdozen en er is al een wasbak met koud- en warmwater aanvoer. Zie in de bijlage een foto van de meterkast en tekeningen van de nieuwe keuken met leidingsschema. Omdat de vloer en sommige muren van beton zijn ben ik wel opzoek naar een partij die ook kan frezen.

vervanging toiletpot en waterreservoir in wc

Mijn toiletpot lekt. Ik zoek een nieuwe, maar nu een senior toiletpot van minimaal 48 cm hoog, gemiddelde kwaliteit. Met achteruitgang. Inkl. bijpassend waterreservoir met een extra spaarknop. Zonder zitting. Inkl. afvoer van oude pot c.a. Ik heb geen materialen, ook geen passende achteruitgang. Het water aanvoerleidinkje zal mogelijk iets aangepast moeten worden. Tevens vervanging leertje van een lekkende keukenkraan.

Vorstvrije buitenkraan plaatsen

Loodgieter voor een kraantje in de tuin aan te leggen. Ik beschik over een kruipruimte. Ik zit te twijfelen of de kraan aan de achterkant van het huis moet komen, de afstand tussen de meterkast en de locatie kraan zou dan ongeveer 12 m zijn, of dat de kraan bij de schuur moet komen. Graag een vorstvrije kraan. Ik heb een aanbouw en ik heb begrepen dat hiervoor geboord moet worden. Voor de zomer zou ik de klus uitgevoerd willen hebben.

Vloerverwarming frezen

Ik wil graag vloerverwarming laten aanleggen in ons nieuwe huis. Oppervlakte is ongeveer 53 m2, betonnen ondervloer. Wij willen de vloerverwarming als hoofdverwarming gebruiken. Verder laten we ons graag adviseren. Het huis heeft een betonnen ondervloer, waarbij infrezen ons het fijnst/handigst lijkt.

Gasaansluiting verplaatsen in de keuken

Ik wil de gasleiding die momenteel boven uitsteekt van de keukenblad verplaatsen en verlagen zodat deze niet meer te zien is onder/achter de kookplaat. 20cm lager moet de leiding weer terecht komen.

Combiketel op gas plaatsen en aansluiten en radiatoren ophangen

We willen een combiketel hebben met een fatsoenlijk rendement, minimaal 10-13 liter. Het gaat om een tussen- eengezinswoning. Verwarming graag aanleggen op twee woonlagen. Toegang tot ruimtes om leidingwerk (volgens voorgesteld plan) aan te leggen is er. Woning kan grotendeels leeg geruimd worden. Nu is er geen ketel aanwezig. De ketel zou denk ik het beste in de bijkeuken kunnen komen, eronder is een afvoer te realiseren, waterleiding ligt in de buurt en gasleiding moet wel verlengd worden. We hebben houtenvloeren. Ik wil het liefst knelfittingen en niet met pers. We zijn met 2 personen. Radiatoren zouden ook opgehangen moeten worden (geen design).

Vloerverwarming aanleggen op begane grond

We willen vloerverwarming op onze gehele begane grond. Deze bestaat uit de volgende ruimtes: Woonkamer +/- 30 m2 Keuken +aanbouw +/- 18m2 Wc 2m2 Gang 5 m2 In de woonkamer ligt nu parket op een houten ondervloer Wc: tegels op een betonnen ondervloer Gang, aanbouw en keuken laminaat op een tegelvloer, daaronder ligt een betonnen ondervloer.

Elektrische boiler in de badkamer plaatsen

We willen graag een boiler van 150 liter laten plaatsen in de badkamer. Alle waterleidingen liggen achter de tegels. Er zit een kruipruimte onder de badkamer.

Convectorput met radiator leveren, plaatsen en gat in houten vloer zagen

Convectorput met radiator leveren, plaatsen en gat in houten vloer zagen. Ik heb een houten vloer waar overheen betegeld is. Hierover heb ik weer een pvc vloer gelegd die ik wil laten liggen. De woonkamer is 3.60 m breed. Je kan niet via de kruipruimte onder mijn vloer komen.

Volledig nieuwe installatie

Het gaat om een 2 onder 1 kap woning uit 1913. De benedenverdieping is 60 m2. Het huis moet verbouwd worden. Nu alles op gas. We willen overgaan op zonnepanelen, vloerverwarming en als bijverwarming elektrische radiatoren.

Vaatwasser aansluiting maken

Ik wil graag een vaatwasser in de keuken. De aansluiting hiervoor is nog niet aanwezig, dus deze wil ik graag laten aanleggen. De vaatwasser ( die ik nog aan moet schaffen) wil ik graag onder het aanrecht blad, i.p.v. het keukenkastje dat er nu zit. (Het gaat om het kastje direct naast het gootsteenkastje). Ik woon in een huurhuis en de woningbouwvereniging stelt een aantal voorwaarden voor het aanleggen van de aansluiting; 1. Het elektrapunt moet op een aparte groep worden geplaatst. Het aanleggen van de extra groep en andere elektrische aanpassingen moeten door een erkend bedrijf worden uitgevoerd. Bij de inspectie vragen wij u dan ook een keuringsrapport of de rekening van het erkende bedrijf te overleggen. 2. Bij leidingen die in de muur worden weggewerkt, mag u geen snelkoppelingen gebruiken. 3. U moet een mantelbuis gebruiken bij leidingen die in de muur worden weggewerkt. 4. De (vaat)wasmachinekraan moet worden voorzien van een terugslagklep. 5. Denk om de stankafsluiter. 6.Bij het plaatsen van een vaatwasmachine onder het aanrechtblad, moet u het keukenkastje weer terugplaatsen als u gaat verhuizen. *Het kan zijn dat een aparte groep al aanwezig is (omdat de vorige bewoners ook een vaatwasser hadden). Na renovatie van de keuken is alleen de aansluiting helaas weggehaald.

Warmtepomp realiseren voor 24 a 30 huishoudens

Wij gaan met een CPO (Collectieve Particuliere Opdrachtgever) een appartementencomplex met woningen bouwen op Dobbelmannweg 7 Nijmegen. We moeten van de Gemeente Nijmegen een Biedboek maken waarin staat hoe we aan hun eisen kunnen voldoen. We willen gebruik maken van een bodemwater warmtepompen voor 24 à 30 huishoudens. Wat is wijsheid en hoe gaan we dit aanpakken? Collectief? Individueel per appartement of woning? We gaan duurzaam bouwen en zullen de appartementen en woningen goed isoleren volgens de modernste inzichten. Kunt u ons van adviezen voorzien? We moeten vóór 15 december een bod op de grond uitbrengen en met een voorstel voor de bouw komen. We hebben het architectenbureau NEXIT gekozen. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Nieuwbouw Welke werken moeten gebeuren? Nieuwe vloerverwarming plaatsen Om welk type gebouw gaat het? Appartement Heb je of zal je dubbel glas, dak-, vloer- en/of muurisolatie plaatsen? Minstens 3 van de 4

Dakdoorvoer en ventilatie badkamer

Wij willen een ventilatiesysteem aanbrengen in onze badkamer. Hiervoor moet een dakdoorvoer gemaakt worden (kan waarschijnlijk ook via de muur, badkamer komt uit op plat dak) en ventilatie geplaatst worden. De muur waar het gat mag komen zit naast de badkamer en loopt uit naar buiten, als de dakdoorvoer door het dak gaat is de afstand waarschijnlijk 2 meter. Wij willen ook een de levering en plaatsing van dit ventilatiesysteem terug zien in de offerte.

Radiator vervangen

We hebben een lekkende radiator en die moet vervangen worden door een nieuwe die wij al gekocht hebben.

Advies en leggen van vloerverwarming

Ik wil graag vloerverwarming laten leggen op de beneden verdieping.Woonkamer en gang met wc erbij moet gedaan worden. Op de vloer zitten nog bruine lijmresten van de oude vloer. Ik heb geen verstand van vloerverwarmingen dus ik wil graag goed advies over de mogelijkheden. De oppervlakte is ongeveer 8 meter lang en 5 meter breed.