Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor zonneboiler plaatsen en installeren :

Zonneboiler plaatsen en installeren

Het plaatsen van een zonneboiler op een plat garage dak tegen de muur op het Zuiden gericht. Bij voorkeur hygiëne boiler. Bij voorkeur heatpipes. Voorkeur circa 10 m2. Bij voorkeur een 1000 liter vat met twee warmtewisselaars. Lengte tussen uitgang vloerverwarming circa 15 meter. Lengte naar heatpipes circa 10 meter. Lengte naar tapwater circa 35 meter. Leidingen kunnen door mij zelf gelegd worden. Zelf aansluiten kan ook met een door leverancier check voor de RVO subsidie.
Onze klant uit Nijkerk (Gelderland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zonneboiler plaatsen en installeren uit heel Nederland:

Volledig verwarmingssysteem plaatsen

Het betreft een woning uit 1937 van 950 m3 inhoud. Deze moet volledig gerenoveerd worden. Onderverdeling betreft 145 vierkante meter. Er komen nieuwe ramen in, de gevel wordt geïsoleerd, eveneens het dak. Er moet ook vloerverwarming worden aangelegd en een lage temperatuurverwarming voor de 1e verdieping. Tevens zonnepanelen casu quo collectoren in combinatie met zonneboiler, indien mogelijk.

Advies over besparen op gas

Waarvoor wil je de zonneboiler gebruiken? Sanitair warm water, verwarming woning, verwarming zwembad De zonneboiler moet geïnstalleerd worden in: gebouw in gebruik / afgewerkt Huidige brandstof voor warmwaterproductie:gas Op welke ondergrond moet de zonneboiler geplaatst worden? Plat dak Wat is de oriëntatie van de te plaatsen zonneboiler? Vrijstaand (= oriëntatie vrij te kiezen) Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: graag advies voor te besparen op gas. Ik gebruik momenteel al zonnepanelen.

Zonneboiler plaatsen

Mijn CV installatie is 15 jaar en waarschijnlijk aan vervanging toe. Graag wil ik een nieuwe zonneboilercombinatie. De woning is 130 m2.

Zonneboiler plaatsen

Waarvoor wil je de zonneboiler gebruiken? Sanitair warm water, verwarming woning De zonneboiler moet geïnstalleerd worden in: gebouw in gebruik / afgewerkt Huidige brandstof voor warmwaterproductie: gas Op welke ondergrond moet de zonneboiler geplaatst worden? Plat dak Wat is de oriëntatie van de te plaatsen zonneboiler? Vrijstaand (= oriëntatie vrij te kiezen) Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: We willen overstappen naar duurzame energie met zo min mogelijk gas en zoveel mogelijk zelf energie opwekken met zonnepanelen en een zonneboiler combinatie. En wanneer mogelijk zouden we dit zelf op willen slaan zodat het gebruikt kan worden wanneer dat nodig is.

Zonneboiler plaatsen

Zonneboiler plaatsen voor warm water en verwarming. Ik heb al zonnepanelen en ik wil weten of een zonneboiler rendabel is.

Dak isolatie, zonnepanelen en een dakraam vervangen

Diverse klussen rondom en op het dak (80 m2): - Renovatie schuin dak inclusief isolatie, bestaande dakpannen lijken nog goed, maar de latten er onder zijn aan vervanging toe. - Renovatie dakkapel zij en voorkant(buitenaf) inclusief isolatie - Klein dakraam vervangen door een groter model van kunststof. - Indien mogelijk duo zonnepanelen plaatsen (warmtewinning en electra) en combineren met een (reeds aanwezige) atag qsolar zonneboiler. - Weghalen pijp van geiser bij een plat dak.

Lucht water warmtepomp plaatsen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: er moet een combinatie gemaakt worden met een recente Atag HR ketel, indien ook mogelijk gekoppeld worden met 200 ltr buffervat van zonneboiler ten behoeve van tapwater, dit is wel een regeltechnisch dingetje met kleppen etc, alleen als dit toegevoegde waarde heeft. Zodat de warmtepomp ook in de zomer warmte(sanitair/tapwater) kan leveren. Mijn woning gebruikt circa 1400 m3 per jaar. Stookseizoen loopt van okt tot april.

Warmtewinning in huis optimaliseren

We hebben een huis gekocht met een aparte CV ketel en een Geiser (circa 3 jaar oud). Beneden gaan we vloerverwarming aanleggen (70 m2). Graag advies voor een energiezuinige oplossing. Denk aan plaatsen van zonnepanelen en een zonneboiler in combinatie met de huidige Cv ketel.

Zonneboiler

Waarvoor wil je de zonneboiler gebruiken? Sanitair warm water, verwarming woning De zonneboiler moet geïnstalleerd worden in: gebouw in gebruik / afgewerkt Huidige brandstof voor warmwaterproductie: gas Op welke ondergrond moet de zonneboiler geplaatst worden? Golfplaten Wat is de oriëntatie van de te plaatsen zonneboiler? Zuid Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Graag offerte voor zonneboiler met 2 /3 collectoren en 300 of 400 liter. Graag contact via de mail.

Zonneboiler installeren

Ik wil een zonneboiler laten plaatsen voor een huishouden van 2 - 3 personen. Het gaat om het plaatsen van een zonneboiler voor het sanitair en de verwarming en vloerverwarming is een optie, deze is namelijk al aanwezig maar afgesloten. De plaatsing is op zolder. Bij verwarming door gasgestookte Nefit Calenta (2016).

Partners

Partners van Casius