Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor cv-installatie in de chalet aanleggen:

CV-installatie in de chalet aanleggen

Ik wil graag een CV installatie in mijn chalet aan laten leggen en wil u vragen daarvoor een prijsopgave te doen. Het is een chalet van 3,5 bij 13 meter, en de ketel zou in een van de keukenkastjes moeten passen. Ik verwacht daarbij 4 radiatoren nodig te hebben: twee voor in de woonkamer, 1 in de slaapkamer en een kleintje voor in de badkamer. Het gehele systeem moet dus worden aangelegd. Momenteel heb ik wel een vrij nieuwe geiser in het keukenkastje, en het nieuwe systeem moet dan ook warm water leveren, of we moeten twee aparte systemen aanleggen.
Onze klant uit Nijkerk (Gelderland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor cv-installatie in de chalet aanleggen uit heel Nederland:

Pelletketel op de cv aansluiten

Alleen de Pelletketel is aangeschaft, ik wil graag een installatie van de ketel, inclusief een doorvoer in de muur, De ketel is in de schuur geplaatst er moeten leidingen komen van de schuur naar de bijkeuken, afstand is ongeveer 5 meter, doorvoer van leidingen in muur is noodzakelijk evenals een keerklep, vuilfilter 2 afsluiters en een laadventiel

Vergroten en renoveren van een houten chalet

Wij zijn eigenaar van een houten chalet op een recreatiepark. Het chalet heeft een permanente en vergunningsvrije woonbestemming. We willen het chalet laten renoveren en vergroten met een aanbouw. De huidige maat is ongeveer 3,5 x 11,5 meter en we willen er ongeveer 4,5 x 5,5 meter aan laten bouwen. Er moet een betonnen vloer op het zand worden gestort. We willen in de aanbouw een kunststof kozijn met openslaande deuren. Het chalet heeft een schuin aflopend dak met bitumen dakbedekking. Daar moet het dak van de uitbouw op gaan aansluiten. De buitenzijde moet worden voorzien van onderhoudsvrij hout dat vergrijst. In de uitbouw moet elektra en verwarming worden aangelegd. De renovatie van het chalet omvat: - Vervanging van alle kozijnen en de schuifpui door kunststof - Wijzigen van de indeling en tussenmuren - Verwijderen van het verlaagd plafond en isoleren van het dak - Plaatsen van een nieuwe badkamer met apart toilet (o.a. aansluitingen verleggen) - Aansluitingen in de keuken verleggen - Vervangen van de cv-installatie. Er is nu een oude kleine cv-ketel. We willen een afspraak maken om de klus op locatie met u te bespreken en alles in te laten meten. Daarna ontvangen wij graag uw gedetailleerde offerte.

CV-installatie aanleggen

In een lege bovenwoning dient een complete CV installatie te worden aangelegd. De woning heeft 2 woonlagen en een vliering. Op deze vliering zal de ketel geplaatst moeten worden en verder zullen de leidingen moeten worden getrokken en de radiatoren geplaatst. De leidingen in de badkamer en de keuken dienen te worden weggewerkt in de muur, de overige leidingen mogen wel zichtbaar geplaatst worden.

CV in gehele woning installeren

Wij zoeken een installateur voor een CV verwarming in een studentenhuis. Een CV installatie voor vier kamers, hal en keuken op de eerste verdieping en op de twee verdieping twee kamers en een hal. De gang beneden hoeft niet verwarmt te worden. Beneden een kamer van 15 m2, 20 m2 en 2x 21 m2.

CV-installatie compleet aan laten leggen

Graag wil ik een complete cv installatie laten aanleggen in een 2 onder 1 kapwoning. Het gaat om een woning uit 1927 met een wooninhoud van 393 m3. De woning heeft 2 woonlagen en een vliering.

Complete CV installatie plaatsen

Het betreft een appartement met een woonoppervlakte van ongeveer 75 m2. Op dit moment is er een gaskachel en een warmwater boiler aanwezig. Deze wil ik laten vervangen door een completen CV installatie, CW3. Kunnen wij een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken?

Radiator verwijderen en convectorput plaatsen

In verband met eventuele plaatsing van schuifpui is het gewenst om de aanwezige radiator te verwijderen en een convectorput te plaatsen. De aanwezige vloer is een betonvloer die uitgezaagd zal moeten worden. De convector moet aangesloten worden op de cv installatie. De breedte van het raam is 300 cm. Of de convectorput ook zo breed moet worden is mij niet bekend.

Convectorput plaatsen voor schuifpui

In verband met eventuele plaatsing van een schuifpui is het gewenst een convectorput te maken. De aanwezige vloer is een betonvloer die dus uitgezaagd zal moeten worden om de convectorput te plaatsen. Gewenst is de convector aan te sluiten op de cv installatie. De breedte van het raam is 300 cm. Of de convectorput ook zo breed moet worden is mij niet bekend. Graag wil ik een indicatie van de kosten van u weten.

Geiser vervangen door Intergas HRE 24/18 CW3

Ik heb thuis geen cv-ketel en radiatoren. Mijn geiser in de keuken, die ik voor warm water in keuken/douche gebruik wil ik vervangen door Intergas HRE 24/18 CW3. Mij is verteld dat deze zonder radiatoren werkt. Vraag is hoeveel de installatie hiervan minimaal gaat kosten(inclusief btw/installatie)? Alvast bedankt voor uw hulp, Ps: gelieve per mail antwoord, gsm vaak onbereikbaar

Handdoekradiator vervangen

Er dient een radiator van 70 x 60 cm in de badkamer geïnstalleerd te worden. Het gaat om het aftappen van de cv installatie, monteren van de radiator en van de kraan en het vullen en proef stoken van complete installatie.

Partners

Partners van Casius