Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Nijkerk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Nijkerk heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Nijkerk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Nijkerk of directe omgeving.

187 klanten uit Nijkerk bevelen een bij Casius in Nijkerk aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Nijkerk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp en LT installatie laten aanleggen (renovatieproject), advies isolatie en verwarming voor renovatie melkfabriek van 7 appartementen, een horizontaal gesloten bron en warmtepomp realiseren, het realiseren van radiatoren in meerdere ruimtes in een boerderij, het realiseren van vloerverwarming, warmtepompen, zonnepanelen en slaan waterbron, overgaan naar elektrische radiatoren ivm zonnepanelen, het verwijderen van een convectorput en het aanleggen van vloerverwarming, het leveren, installeren en aansluiten van een grondwater-warmtepomp, leveren en monteren CV-ketel, het leveren en installeren van een water-water-warmtepomp, realiseren warmtepomp, een warmtepomp leveren en installeren bij een vrijstaande woning, lucht-lucht warmtepomp voor Tiny House realiseren, het realiseren warmtepomp installatie, warmtepomp realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Nijkerk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Nijkerk:

Aanleg van een buitenkraan

Ik wil een buitenkraan laten aanleggen in de achtertuin. Keuken zit aan de achterzijde van het huis. Beide buren hebben een buitenkraan in achtertuin (rijtjeshuis) dus ik verwacht dat daar een waterleiding oid loopt. Ik wil graag een kostenindicatie (en tijdsindicatie) van aanleg kraan (materialen zou ik zelf kunnen aanschaffen).

Zonneboiler plaatsen en installeren

Het plaatsen van een zonneboiler op een plat garage dak tegen de muur op het Zuiden gericht. Bij voorkeur hygiëne boiler. Bij voorkeur heatpipes. Voorkeur circa 10 m2. Bij voorkeur een 1000 liter vat met twee warmtewisselaars. Lengte tussen uitgang vloerverwarming circa 15 meter. Lengte naar heatpipes circa 10 meter. Lengte naar tapwater circa 35 meter. Leidingen kunnen door mij zelf gelegd worden. Zelf aansluiten kan ook met een door leverancier check voor de RVO subsidie.

Gaten boren voor afvoer afzuigkap en gaskachel

Er dient volgende week gaten geboord te worden voor de afzuigkap en voor de afvoer voor de gaskachel. De gevel bestaat uit bakstenen. De precieze afmetingen van de gaten dienen door de vakman beoordeeld te worden.

CV-installatie in de chalet aanleggen

Ik wil graag een CV installatie in mijn chalet aan laten leggen en wil u vragen daarvoor een prijsopgave te doen. Het is een chalet van 3,5 bij 13 meter, en de ketel zou in een van de keukenkastjes moeten passen. Ik verwacht daarbij 4 radiatoren nodig te hebben: twee voor in de woonkamer, 1 in de slaapkamer en een kleintje voor in de badkamer. Het gehele systeem moet dus worden aangelegd. Momenteel heb ik wel een vrij nieuwe geiser in het keukenkastje, en het nieuwe systeem moet dan ook warm water leveren, of we moeten twee aparte systemen aanleggen.

Buitenkraan aanleggen

Wij zoeken iemand die bij ons een buitenkraan kan aanleggen. Ligt aan de prijs of we 1 of 2 kranen willen. Deze woning is nog in aanbouw.

Split-unit airco schoonmaken en bijvullen

Ik heb een split-unit airco in mijn slaapkamer die al 5 jaar naar tevredenheid heeft gewerkt. Helaas koelt het systeem net nu in de zomer ineens onvoldoende. Mogelijk moet het apparaat worden schoongemaakt en bijgevuld. Ik ontvang graag vooraf uw prijsopgave.

Thermostaatkraan repareren of vervangen

Ik heb een probleem met mijn stoomcabine (Gruppo Treesse). De druk van het water valt weg en de temperatuur gaat om laag. Ik denk dat het met de thermostaatkraan te maken heeft. Ik zou graag een offerte van jullie willen hebben wat het mij gaat kosten.

Houtkachel installeren op de begane grond

Ik wil een houtkachel op de begane grond. Er is geen bestaand rookkanaal. Er moet dus door 2 betonnen plafonds en het dak heen.

Badkamerradiator vervangen

De radiator in onze badkamer moet vervangen worden. Wij willen een nieuwe radiator van 50 centimeter breed in de kleur wit. De badkamer is klein qua oppervlakte dus 50 centimeter is echt de maximale breedte. We kunnen de radiator nu niet meer gebruiken in verband met lekkagegevaar, dus het moet wel enigszins op korte termijn gebeuren.

Staande duoblok toiletpot vervangen

Van de toiletpot, duoblok, in de doucheruimte is het reservoir defect en er zit een barst in de toiletpot. Graag wil ik weten wat de vervanging kost van dit duoblok. Uiteraard schaf ik dit duoblok aan via Karwei, op de site zag ik een exemplaar van Plieger. Het betreft een staand toilet, afvoer in de muur, vlakspoel.

Mechanische ventilatie unit vervangen

Onze J.E. Storkair maakt meer lawaai dan nodig is, volgens een CV onderhoudsmonteur zijn er een paar lagers stuk of vies. Graag wil ik weten wat vervangen of schoonmaken kost, tevens maar meteen de kanalen schoonmaken door het gehele huis (4 stuks) en 1 afzuigkanaal zit op het ventilatiesysteem zelf.

Gasleiding afdoppen

Wij hebben nog een gasleiding naar de woonkamer liggen. Deze wordt niet meer gebruikt sinds de gaskachel weg is. Omwille van de veiligheid willen we deze graag af laten doppen in de meterkast.

Buitenkraan plaatsen

Vanuit de wasmachineruimte een leiding door de muur naar buiten leggen en daarop een kraan monteren. Levering in overleg. Graag na 6 uur bellen.

Badkamerradiator vervangen

Badkamerradiator vervangen en klein gedeelte leidingwerk vervangen. Geen breekwerk. Radiator is besteld.

Aansluiten van 2 bestaande verwarmingen

Twee bestaande verwarmingen in een bijkeuken en garage zijn niet aangesloten. Graag willen we weten waarom vorige bewoners dat niet hebben gedaan en wat de kosten zijn om dit wel aan te laten sluiten.

Onderhoud en service cv-ketel

Periodiek onderhoud van onze Nefit Smartline HR ketel uit 2005.

Verwarmingbuizen wegwerken in muur

Wij willen lelijke verwarmingsbuizen in een muur wegwerken. Er moeten dan sleuven in de muur worden gefreest. 2 buizen. ongevver van plafond tot beneden.

Bij oplevering van ons nieuwe huis (ca. ...

Bij oplevering van ons nieuwe huis (ca. mei 2009) moeten de keukenleidingen worden aangepast. De aan- en afvoerleidingen moeten allemaal 60 cm naar links ivm aansluiten van de keuken. Het zijn van die witte kunststof(omhulde) leidingen en dat schijn je niet zelf te kunnen. Gaat om afvoer voor keuken+vaatw, aanvoer van koud en warm, en aanvoer koud voor vaatwasser. Ook zoek ik iemand die vervolgens de keuken kan plaatsen

Levering en plaatsing van een split-unit ...

Levering en plaatsing van een split-unit airco installatie in 3 slaapkamers op de 1e verdieping en 1 zolderslaapkamer. Inhoud slaapkamers: 1x30, 1x22 en 1x18 op 1e verdieping en 1x20 op zolder (alles in m3). Plaatsing buitenunit kan op keukendak aan achterzijde woning.

1. raditor 1 meter verplaatsen 2. ...

1. raditor 1 meter verplaatsen 2. wasmachine aansluiten; kraan plaatsen en afvoer koppelen; voorbereidingen zijn al gedaan, alleen nog even afmaken 3. radiator door plafond 1 meter verplaatsen: de radiator in de verdieping eronder in de badkamer moet blijven staan waar die nu is

In de garage dient in een vogelverblijf ...

In de garage dient in een vogelverblijf een gaskachel met thermostaat geplaatst te worden. Hierbij dient een pijp naar buiten gemakat te worden en dient er een gasleiding vanaf de CV naar het vogelverblijf getrokken te worden. Offerte dient te bestaan uit: leveren gaskachel, plaatsen kachel, doorvoer naar buiten maken, gasleiding aanleggen (ongeveer 10 meter) en afmonteren op bestaande gasleiding.

Installeren van uitstortgootsteen in ...

Installeren van uitstortgootsteen in garage incl. aan- en afvoer.

Partners

Partners van Casius