Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor dubbelwandig rookkanaal laten aanleggen:

Dubbelwandig rookkanaal laten aanleggen

De houtkachel komt binnen tegen de muur aan te staan en het rookkanaal zal via de muur naar buiten gaan (eindwoning) om vervolgens omhoog langs blinde muur als rookkanaal verder te gaan. Plafond is ongeveer 3. 20 meter hoog, De woning is 3 laags. Geen dakrand, plat dak. Breedte van het gangetje naast het huis is 1.70 meter. Totale hoogte rookkanaal buiten ongeveer 6 meter.
Onze klant uit Lent (Gelderland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dubbelwandig rookkanaal laten aanleggen uit heel Nederland:

Plaatsen van een houtkachel

Ik wil een houtkachel laten plaatsen. Moet een dubbelwandige geïsoleerde pijp geplaatst worden door 2 houten vloeren en door het zolderdak. Te plaatsen geïsoleerde pijp is circa 4.50 meter. Offerte graag inclusief dubbelwandig isolatie rookkanaal.

Houtkachel met een rookkanaal aansluiten

Nieuwe houtkachel plaatsen in keuken in bestaand rookkanaal en schoorsteen. Circa 2,5 meter binnenshuis in schoorsteen en 2 meter buitenshuis door schuin dak (boerderij) Incluis 1 bocht. Verder recht. Kachelpijp binnen in zicht circa 2 meter zwart staal. Door schoorsteen en daklijn dubbelwandig rvs. Circa 2,5 meter.

Rookkanaal met Isoduct aanleggen

Graag op basis van een locatiebezoek advies over mogelijkheden aanleg dubbelwandig rookkanaal en kostenindicatie. Via een verdiepingsvloer van hout en door het dak van de bungalow omhoog. Op de verdieping zal de afvoer schuin geplaatst moeten worden. Het plaatsen houtkachel doen we waarschijnlijk zelf.

Rookkanaal aanleggen

De houtkachel komt tegen de muur aan te staan en het rookkanaal zal via de muur naar buiten gaan (hoekhuis) om vervolgens langs de muur omhoog langs het huis als rookkanaal verder te gaan. Hierbij de nodige gegevens van het huis welke zich in Sassenheim bevindt. Plaats van de houtkachel tussen de twee ramen op de vloer. Rookkanaal naar buiten door de muur heen (plafond is ongeveer 2.57 meter hoog) Vanaf buiten gaat de muur over in het schuine dak op ongeveer 4.5 meter De nok is minimaal 7 meter hoog Afstand van de muur tot aan de nok is ongeveer 3 meter Er bevindt zich geen overhangende dakgoot aan het huis. Waarschijnlijke benodigdheden: 1x 150 mm RVS dubbel gelagerd zware uitvoering 3x 1500 mm dubbelwandige pijp 1000 mm 1x 150 mm dubbelwandige pijp 300 mm 1x 150 mm dubbelwandige pijp 120 mm 1x 150 mm T-Stuk 90 graden om een dubbel kanaal te maken 1x 150 mm deksel om T90 af te sluiten 1x 150 mm brandseparatieplaat 2x 150 mm verlengset met muurbeugel verstelbaar van 60 tot 340 mm 1x 150 mm stoelconstructie voor op een verdieping 1x 150 mm Koppelverbinding van dubbelwandig naar enkelwandig 1x 150 mm Roset 2 mm carbonstaal 1x 150 mm kachelpijp 2 mm carbonstaal 1000 mm 1x 150 mm kachelpijp 2 mm carbonstaal lengte 500 mm met klep 1x 1500 mm 90 graden bocht met veegluik 2 mm carbonstaal

Rookkanaal plaatsen

We willen onze bestaande houtkachel die op een tegelvloer staat aansluiten op een nieuw te maken dubbelwandig rookkanaal. Het gaat om een rechte pijp waarbij er 1 doorvoer moet worden gemaakt in een houten vloer en 1 doorvoer in het dak . Het dak is voorzien van een geïsoleerde dakplaat. De omkasting van het rookkanaal maken we zelf van gasbetonblokken.

Rookkanaal voor houtkachel aanleggen

We willen een rookkanaal aan laten leggen voor een houtkachel, 150 mm doorsnee. Deze gaat vanaf de woonkamer door het plafond naar de eerste slaapkamer (betonvloer), vanaf daar door de zolder (ook beton). Vanaf de zolder door het dak. De kamers zijn ongeveer 2,40 meter hoog. Er zullen verslepingen/bochten bij moeten waarschijnlijk. We wonen hier pas 4 december. Graag prijs inclusief dubbelwandig aftimmeren met brandveilige platen op slaapkamer en zolder (dit word ook een slaapkamer).

Rookkanaal aanleggen

Wij wonen in een 'loodswoning' met een dak met geïsoleerde sandwichpanelen. We hebben een houtkachel en willen daarvoor een dubbelwandig rookkanaal laten aanleggen in de woonkamer. De plafondhoogte is 360 cm. Het moet een rechte aansluiting worden. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Rookkanaal aanleggen voor de houtkachel

Ik zou graag een dubbelwandig rookkanaal willen laten aanleggen. Mijn woning bevat nog geen rookkanaal. Het huis heeft 2 verdiepingen en zolder. Beide vloerdelen zijn beton. De hoogte van de twee verdiepingen samen 5 meter. Zolder verdeeld in het hoogste punt 3.05 meter. Het dak is een lessenaarsdak. Over twee weken heb ik de sleutel om de woning te inspecteren, in december krijg ik de sleutel definitief. Graag per mail of telefonisch een prijsopgave.

Isoduct rookkanaal aanleggen

Ik wil een rookkanaal laten aanleggen die grotendeels langs de gevel recht omhoog loopt naar het dak. De helling van het dak is 25 graden en het kanaal komt ongeveer anderhalve meter uit de nok te liggen. Vanaf de houtkachel begint een enkelwandig rookkanaal van 2 millimeter staal en maakt op 2 meter hoogte een bocht (in de bocht moet een luikje komen om roet naar het t-stuk te vegen) door de muur naar de schuur. Vandaar wordt het kanaal dubbelwandig en begint met een t-stuk en dan recht omhoog door het dak van de schuur (golfplaat van vezelcement), langs de gevel naar het dak. Het liefst dient het dubbelwandig rookkanaal met producten van Isoduct aangelegd te worden.

Houthaard plaatsen

Ik wil graag een houtkachel laten plaatsen. Er is wel een rookkanaal aanwezig, maar ik weet niet of dit geschikt is. Hier zal eerst naar gekeken moeten worden. Hij moet gemonteerd worden in een recreatiewoning. De kachel en een hittebestendige plaat heb ik aangeschaft. Een dubbelwandig rookkanaal om naar buiten te komen, nog niet. Deze zal eventueel geleverd moeten gaan worden door de vakman.

Partners

Partners van Casius