Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Lent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Lent heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Lent u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Lent of directe omgeving.

102 klanten uit Lent bevelen een bij Casius in Lent aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Lent bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: installeren van een warmtepomp, mechanische luchtafvoer installeren in appartementen, water - Water warmtepomp, warmtepompboiler installeren, warmtepomp plaatsen in nieuwbouw, water warmtepomp leveren en plaatsen, lucht -, water- en warmtepomp plaatsen, water - water warmtepomp installeren, warmtepomp laten plaatsen, grondwarmtepomp installeren, grondwarmtepomp installeren, grond-water warmtepomp installeren, warmtepomp aan laten brengen, warmtepomp aan laten brengen, warmtepomp laten maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Lent staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Lent:

Nuon stadsverwarming radiatoren inregelen

Ik heb nuon stadsverwarming en enkele jaren geleden wat radiatoren vervangen waarna op de bovenverdiepingen de radiatoren niet meer goed warm worden. Ik begreep van nuon dat dat opgelost kan worden door de installatie opnieuw in te regelen.

Dubbelwandig rookkanaal laten aanleggen

De houtkachel komt binnen tegen de muur aan te staan en het rookkanaal zal via de muur naar buiten gaan (eindwoning) om vervolgens omhoog langs blinde muur als rookkanaal verder te gaan. Plafond is ongeveer 3. 20 meter hoog, De woning is 3 laags. Geen dakrand, plat dak. Breedte van het gangetje naast het huis is 1.70 meter. Totale hoogte rookkanaal buiten ongeveer 6 meter.

Airco laten plaatsen

Ik zou graag een airco willen laten plaatsen in de woonkamer, gelijkvloers. Ik denk eentje zonder buitenunit. Inhoud is ongeveer 100 a 120 m3.

Gat boren voor afzuigkap

Ik zou graag een gat laten boren om de afvoer van mijn afzuigkap naar buiten te brengen. Dit gaat dan door een betonnen binnenmuur en metsel stenen buiten muur. Ik zou mij graag oriënteren op de prijs. Ik hoor graag wat van u.

Mechanische ventilatie reinigen en afstellen

Wij wonen 10 jaar in dit huis en de mechanische ventilatie is nog nooit gereinigd. De motor is wel al vervangen. Graag een prijs voor het reinigen en opnieuw afstellen van de hele ventilatie-installatie. Het is een woonhuis met Begane grond, 1e en 2e verdieping. Het betreft een Stork ventilator.

Gat boren voor afvoer van de afzuigkap

Ik wil graag een gat in de muur laten boren, circa 15 cm doorsnede. Dit voor het aansluiten van de afzuigkap naar buiten. De buitenmuur met een betonnen binnenblad en gemetselde buitengevel. Over een maand of vier zal de woning opgeleverd worden.

Buitenkraan voor de achtertuin aan laten leggen

Voor een woning in Lent willen wij graag een buitenkraan in de achtertuin laten aanleggen. Het is een nieuwbouwwoning en deze heeft geen kruipruimte. Ik wil graag een all in prijs weten. Het gaat om een afstand van ongeveer 10 meter van de meterkast naar waar de kraan moet komen.

Extra radiator plaatsen op de zolder

Op dit moment wordt onze nieuwbouwwoning gebouwd, welke naar verwachting begin december wordt opgeleverd. Ik wil graag een prijsopgave ontvangen voor het plaatsen van een extra radiator van ongeveer 120 cm. breed op de zolderverdieping. De CV-leiding die moet worden verlengd, is afgedopt in de vloer van de 1e verdieping. Er is stadsverwarming in het pand, de unit zit beneden.

Staand toilet vervangen door hangend toilet

Wij willen het toilet renoveren. Het staande toilet dient te worden vervangen door een zwevend toilet. De wanden en de vloer dienen te worden betegeld en een fonteintje geplaatst. De ruimte is ongeveer 1 bij 1 meter.

Houtkachel aansluiten op het rookkanaal

We hebben een houtkachel en een bestaand rookkanaal. We willen graag de houtkachel op het rookkanaal door iemand laten aansluiten.

Onderhoud aan de mechanische ventilatie

Wat kost het onderhoud en het reinigen van 1 jaar oude mechanische ventilatie?

Buitenkraan plaatsen via de kruipruimte

Ik zoek iemand die een buitenkraan kan plaatsen via de kruipruimte in mijn achtertuin

Aan- en afvoer voor de vaatwasser aansluiten

Ik wil graag een aan- en afvoer aangelegd hebben. Afstand van de bestaande afvoer circa 1,5 meter. Er is ook een losse aan- en afvoer die gebruikt kan worden. Levering materiaal door installateur. Graag komende week uitvoeren.

Complete huis installatie aanleggen

We zijn op zoek naar een installatiebedrijf dat ons kan helpen met het aanleggen van alle installaties in ons nog te bouwen huis. Hierbij vragen we een offerte aan waarbij we ook mee kunnen werken en dit dus in mindering gebracht kan worden op de eindprijs. Het gaat om een EPS woning die voor een groot deel wordt voorzien van vloerverwarming. Het betreft het leidingwerk voor gas, water en elektra. Tekening is beschikbaar.

Bouwstroomaansluiting en bouwwateraansluiting

De aansluitingen zijn al aangevraagd, levering verwacht half april. Ik zoek iemand die een aardpen kan slaan, de bouwstroomkast wil aansluiten en de bouwwateraansluiting kan maken.

Gasoven installeren / plaatsen

Op de zolder wil ik graag een gasoven plaatsen. Op de zolder is al gas aanwezig van de cv ketel. De gasoven staat ongeveer één meter van de cv ketel af. De gasleiding hoeft dus alleen een splitsing te maken en ongeveer een meter naar de oven worden getrokken.

Mechanische Ventilatie Systeem

In ons appartementenblok met 5 wooneenheden zijn wij op zoek naar een monteur die ons MV-systeem wil controleren. Hebben de laatste tijd last van meer lawaai van een of meer ventilatoren. Mogelijk dienen er een paar vervangen te worden. Merk ventilatiesysteem is Bergschenhoek M.V. Systeem is 12 jaar oud.

Douchecabine plaatsen

Ik wil heel graag weten als ik een douchecabine wil plaatsen wat zou het kosten. Douchecabine koop ik waarschijnlijk bij de Karwei. Gaat alleen om twee wanden/deuren, geen douchebak. Betreft de vervanging van de huidige cabine.

Ik wil een kleine designradiator ...

Ik wil een kleine designradiator vervangen voor een grote designradiator, op de badkamer.

verplaatsing radiator, inclusief ...

verplaatsing radiator, inclusief verlegging leidingen ongeveer 50 cm verderop, bij voorkeur in de grond of asl dat niet mogelijk is,advies over de mogelijkheden