Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor ketel controleren:

Ketel controleren

Gaat om Nefit Ecomline HR van ongeveer 15 jaar oud. Moet vanaf nu jaarlijks gecontroleerd worden.
Onze klant uit Kesteren (Gelderland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor ketel controleren uit heel Nederland:

Het controleren van een CV-ketel en ventilatiesysteem

Ik zoek een CV-installateur die mijn intergas uit 2007 kan controleren. Ook moet het ventilatiesysteem worden nagekeken. Ik bespreek graag met de vakman wat er allemaal zou moeten gebeuren.

Warmwaterleiding ontkalken en doorspoelen

Ik heb op dit moment weinig druk op de warmwaterkraan in de douche. De monteur die langs kwam om de ketel te controleren gaf aan dat de warmwaterleiding vanaf de ketel naar de badkamer naar alle waarschijnlijkheid moeten worden doorgespoeld en ontkalkt. Hij gaf mij het advies om met een installateur contact op te nemen.

Slot repareren, ketel controleren en nog een aantal kleine klusjes

Graag zou ik een aantal klussen laten uitvoeren. Het gaat om: 1) Van de achterdeur is het slot doorgedraaid, terwijl de deur op slot is. We krijgen hem niet meer van het slot. Bedoeling is om het slot (en evt. klink) te vervangen. Ik heb zelf de klink verwijderd, maar cilinder zit vast. 2) Ketel op zolder is kapot. Elke dag is de druk weg en slaat de verwarming niet aan. Die vullen we dan bij. Volgens info zou het expansievat kunnen lekken, maar we kunnen letterlijk geen expansievat vinden. 3) Voordeurslot oliën en evt. enkele kleine "plak/lijm" klusjes. Dit zal niet zo lang duren.

Gasleiding laten controleren

Voor de gasleiding en de CV ketel zou ik graag een afspraak willen maken voor een onderhoudsbeurt.

CV ketel aansluiten Remeha Avanta 35c

Aansluiten en in werking stellen van een Avanta 35c HR ketel. Op dit moment hangt de ketel (incl. rookgasafvoer) en zijn de waterleidingen en 2 radiatoren in de woonkamer aangesloten. Het gas moet nog worden aangesloten en de ketel moet nog in werking worden gesteld. Graag heb ik hulp van iemand die de installatie kan controleren en in werking kan stellen.

Volledige verbouwing tussenwoning

Wij hebben net een tussenwoning uit 1975 aangekocht met een oppervlakte van 120 m2. Daar de woning verouderd is zal er een hoop aangepakt moet worden. Het leeghalen zullen wij zelf verzorgen, voor onderstaande zoeken wij een vakman: - vloerverwarming aanleggen begane grond - keukenvoorbereidingen - nieuwe badkamer realiseren - wanden op de begane grond en eerste etage stucen - diverse kleinere constructiewerkzaamheden - elektriciteit vernieuwen. ER zal en nieuwe stoppenkast en extra groepen geplaatst moeten worden. De bedrading willen wij laten controleren. De CV ketel is 3 jaar oud en in orde.

Aardedraad trekken

Bij het controleren van de ketel, bleek dat er naar onze bovenetage geen aarde loopt. Nu zouden we Graag een aantal stopcontacten op de derde etage van aarde voorzien. De stoppenkast zit op de eerste etage. Graag ontvangen we een offerte.

CV ketel schoonmaken en controleren

Ketel is 5 jaar oud, moet schoongemaakt worden en controle krijgen. Ik wil geen contract, alleen eenmalige service. Op welke brandstof werkt de ketel? Gas Wat is het merk van het stooktoestel? Remeha

Gasleiding controleren en mogelijk vervangen

Bij het afpersen van de gasleiding voor de CV ketel wordt een iets to hoge drukverlies geconstateerd. Dus zou ik graag de leiding laten controleren en zo nodig repareren of vervangen. De leiding loopt door holle ruimtes in de vloer en muur van de begane grond naar de zolder en verspringt een keer 1.5 meter. In totaal zal het om rond 6/7 meter leiding gaan.

Oorzaak van hoog gasverbruik achterhalen

Ik ben op zoek naar iemand die mijn hoge gasgebruik kan achterhalen. Dit houdt in dat ik graag mijn ketel en leidingen wil laten controleren op defecten en of lekken. De woning is een twee-onder-een-kap.

Partners

Partners van Casius