Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor ketel controleren:

Ketel controleren

Gaat om Nefit Ecomline HR van ongeveer 15 jaar oud. Moet vanaf nu jaarlijks gecontroleerd worden.
Onze klant uit Kesteren (Gelderland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor ketel controleren uit heel Nederland:

Gasleiding laten controleren

Voor de gasleiding en de CV ketel zou ik graag een afspraak willen maken voor een onderhoudsbeurt.

CV ketel aansluiten Remeha Avanta 35c

Aansluiten en in werking stellen van een Avanta 35c HR ketel. Op dit moment hangt de ketel (incl. rookgasafvoer) en zijn de waterleidingen en 2 radiatoren in de woonkamer aangesloten. Het gas moet nog worden aangesloten en de ketel moet nog in werking worden gesteld. Graag heb ik hulp van iemand die de installatie kan controleren en in werking kan stellen.

Volledige verbouwing tussenwoning

Wij hebben net een tussenwoning uit 1975 aangekocht met een oppervlakte van 120 m2. Daar de woning verouderd is zal er een hoop aangepakt moet worden. Het leeghalen zullen wij zelf verzorgen, voor onderstaande zoeken wij een vakman: - vloerverwarming aanleggen begane grond - keukenvoorbereidingen - nieuwe badkamer realiseren - wanden op de begane grond en eerste etage stucen - diverse kleinere constructiewerkzaamheden - elektriciteit vernieuwen. ER zal en nieuwe stoppenkast en extra groepen geplaatst moeten worden. De bedrading willen wij laten controleren. De CV ketel is 3 jaar oud en in orde.

Aardedraad trekken

Bij het controleren van de ketel, bleek dat er naar onze bovenetage geen aarde loopt. Nu zouden we Graag een aantal stopcontacten op de derde etage van aarde voorzien. De stoppenkast zit op de eerste etage. Graag ontvangen we een offerte.

CV ketel schoonmaken en controleren

Ketel is 5 jaar oud, moet schoongemaakt worden en controle krijgen. Ik wil geen contract, alleen eenmalige service. Op welke brandstof werkt de ketel? Gas Wat is het merk van het stooktoestel? Remeha

Gasleiding controleren en mogelijk vervangen

Bij het afpersen van de gasleiding voor de CV ketel wordt een iets to hoge drukverlies geconstateerd. Dus zou ik graag de leiding laten controleren en zo nodig repareren of vervangen. De leiding loopt door holle ruimtes in de vloer en muur van de begane grond naar de zolder en verspringt een keer 1.5 meter. In totaal zal het om rond 6/7 meter leiding gaan.

Oorzaak van hoog gasverbruik achterhalen

Ik ben op zoek naar iemand die mijn hoge gasgebruik kan achterhalen. Dit houdt in dat ik graag mijn ketel en leidingen wil laten controleren op defecten en of lekken. De woning is een twee-onder-een-kap.

Elektra doortrekken en controleren

De werkzaamheden is als volgt: - check of doorgeknipte kabel weer netjes gerepareerd is - check of 2 andere aansluitingen voldoen aan NEN norm - doortrekken kabel/nieuw stopcontact voor CV ketel, is reeds doorgetrokken maar niet volgens NEN norm, en stopcontact mist nog, hoeft niet ingefreesd te worden.

CV-ketel controleren

Ik heb Intergas Kombi Kompakt 24/18 HRE van 2007. Het onderhoud is al lange tijd niet uitgevoerd en graag laat ik een vakman de ketel controleren en onderhoud geven.

Dakdoorvoer aanbrengen

Ten behoeve van een nieuwe CV ketel moet er een dakdoorvoer komen. Wij hebben een kunstleien dak van ongeveer 20 jaar. Er zijn nog originele leien. Tevens lijkt het er op dat onze zinken dakgoot op een bepaalde plek lekt. Graag laten wij dit controleren en repareren.

Partners

Partners van Casius