Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor radiatoren wisselen:

Radiatoren wisselen

Radiator uit woonkamer enkelplaats 240x50 naar slaapkamer.en radiator dubbelplaats 190x50 van slaapkamer naar woonkamer.
Onze klant uit Huissen (Gelderland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor radiatoren wisselen uit heel Nederland:

Complete CV-ketel installatie vervangen

Ik heb op dit moment een geiser en een moederhaard die niet aangaan. Ik wil hier opnieuw de leidingen en radiatoren laten aanleggen. Het liefst komen de de leidingen hierbij ondergronds. Het is de bedoeling dat er 4 nieuwe radiotaren terug komen. Ook wil ik 2 radiatoren die er nu staan van plek wisselen.

Wisselen keuken en badkamer -verbouwing intern

Wij zouden graag de badkamer en de keuken willen wisselen. Dus waar nu de keuken zit moet badkamer worden en de badkamer moet in zijn geheel gesloopt worden en daar moet een open keuken worden. Uiteraard komen hier wat zaken bij zoals het verleggen van radiatoren, elektriciteit, leidingen en nieuw parket/vloer. Deze klus heb ik een paar jaar geleden ook laten uitvoeren op een verdieping hoger. Dit heeft te maken met een aparte indeling van de woning. De badkamer is al leeg, behalve een bad. De badkamer is ongeveer 1 x 3 meter. Dat hele blok moet gesloopt worden en het bouwafval moet afgevoerd worden. De keuken is ongeveer 1,5 x 3 meter. Voor het materiaal zorg ik zelf. Graag ontvang ik een offerte.

Centraal verwarming wisselen naar eigen CV verwarming

Onze hele portiek willen we veranderen van centraal geregelde verwarming naar eigen verwarming. Onze portiek heeft 7 appartementen en een centrale ketel. CV willen we nu per appartement regelen. Sommige appartementen hebben al een eigen CV ketel, anderen nog niet. Bij sommige dus bestaande radiatoren aansluiten op bestaande ketel, bij andere gehele ketel en dergelijke aanleggen etc. Materialen ook leveren. Uitvoering voor de winter.