Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor overgaan naar elektrische radiatoren ivm zonnepanelen:

Overgaan naar elektrische radiatoren ivm zonnepanelen

Voor de woonkamer en de keuken zoek ik een alternatief voor de verwarming op gas. Er staan nu vrijstaande convector radiatoren maar die geven onvoldoende warmte af. De woning is wel goed geïsoleerd is. Aangezien ik zonnepanelen heb, lijkt mij hoofdverwarming via elektrische radiatoren een goed alternatief. De woonkamer heeft een inhoud van 71,8 m3. De keuken 43,4 m3. De ruimten zijn van elkaar gescheiden middels een glazen wand en glazen klapdeur. werkzaamheden: De 3 radiatoren moeten worden afgekoppeld en verwijderd. Op de plaats van de radiator in de woonkamer wil ik een (of zijn er twee nodig?) vrijstaande elektrische radiatoren laten plaatsen. In de keuken bij voorkeur een elektrische radiator aan de muur te bevestigen. De radiatoren moeten afzonderlijk handmatig uit- en aangezet kunnen worden. Welke opties aan radiatoren zijn er? Wat is een gemiddeld verbruik in kWh (per maand) in een goed geïsoleerde woning bij temperatuur op 20 graden? Welke installatie moet uitgevoerd worden? Volledig nieuwe installatie Welke installatie heb je momenteel? Verwarming op gas
Onze klant uit Huissen (Gelderland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor overgaan naar elektrische radiatoren ivm zonnepanelen uit heel Nederland:

Buitenzwembad en vloerverwarming duurzaam verwarmen

Ik beschik over een ZOUT water buitenzwembad van ca 50 m3. Tot voor kort gebruikte ik een gaskachel om dit te verwarmen, maar deze is defect. Ik wil overgaan op duurzaam verwarmen en laat mij graag adviseren over de mogelijkheden. Zo verneem ik graag of het bv mogelijk is om de eventuele toekomstige warmtepomp te combineren met de aankomende vloerverwarming en zwembad. Verwarming met elektrische warmtewisselaar is ook een optie. Zonnepanelen zijn aanwezig. Nadat ik de juiste beslissing heb genomen wil ik met spoed overgaan tot het ondernemen van deze klus.

3 fasen stroom aanleggen

We koken op gas en hebben een elektrische oven. We willen overgaan op inductie koken. Er gaan nu 3 groepen, van 230 V en 16 ampère, vanuit de stoppenkast met 8 groepen naar de keuken en de badkamer, daar alleen een paar kleine lampen. We hebben een zuinige vaatwasser en koelkast. Daarbij af en toe apparatuur zoals waterkoker en mixer e.d. Hebben we om over te gaan op inductie koken 3 fasenstroom nodig? Wat kost dat om aan te leggen?

Groepenkast aanpassen

Wij hebben vloerverwarming als totaal-verwarming zowel op de begane grond als op de eerste etage. Door de vele problemen met de vloerverwarming willen wij nu overgaan op losse elektrische convectoren/radiatoren in elke ruimte, totaal 7 ruimtes. Wij verwachten dat door deze omschakeling de elektrische verdeling in huis zal moeten worden aangepast om overbelasting te voorkomen. Hiervoor zal de groepenkast en leidingen aangepast moeten worden. Wij vragen dus een erkende elektricien/installateur die ons advies kan geven over het gehele project en ook de benodigde werkzaamheden aan het elektrische netwerk kan uitvoeren.

Vervangen verwarming installatie

In mijn tussenwoning uit 1918 heb ik momenteel een combinatie van gas-cv en elektrische radiatoren. Ik wil het dak gaan vervangen en extra zonnepanelen laten leggen.Hierna wil ik overgaan op elektrische verwarming en/of elektrische warm water voorziening.

Vervangen van de meterkast

Ik wil de meterkast vervangen. Ik wil overgaan van een 1 x 25A naar 3 x 25A ten behoeve van een elektrische auto. De laadpaal voor de elektrische auto heeft een 1 fase 32A stroom nodig. Indien dat niet voldoende is wil ik weten of het mogelijk is om 1 x 35A te krijgen.

Elektra aanpassen voor indutiekookplaat

Nu koken we op gas. Etna T380ZT is de inductiekookplaat. Als wij overgaan tot een inductie kookplaat wat moet er dan gebeuren t.b.v. de elektrische aansluiting en wat zou dit kosten. Aansluitwaarde: 7.10 KWH zone linksvoor Ø 18 cm 2000 W zone linksachter Ø 16 cm 1400 W zone rechtsvoor Ø 16 cm 1400 W zone rechtsachter Ø 20cm 2300 W De meterkast (merk Oelink en Koenderink) heeft een hoofdzekering die automatisch is, denk ik. Deze heeft een zekering van 35 ampère. Bedankt.

Garagedeur repareren of vervangen

De garagedeur van mijn moeder is ontzet door vandalisme of poging tot inbraak. Voordat de verzekering tot uitbetalen kan overgaan moeten wij een offerte voor de reparatie en of vervanging overleggen aan de maatschappij. Het gaat om een elektrische garagedeur. Graag eerst bekijken of deze gerepareerd of vervangen moet worden, daarna de offerte maken.

Volledige CV-installatie aanleggen

Hoekwoning heeft nu elektrische verwarming. Ik wil overgaan op CV. Het gaat om de woonkamer, gang, 2 slaapkamers 1e verdieping, 1 slaapkamer zolder en badkamer. Er is deels vloerverwarming, de rest radiatoren op elektrische verwarming. Aansluiting gas zullen we bij de gemeente aanvragen.