Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Huissen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Huissen heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Huissen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Huissen of directe omgeving.

227 klanten uit Huissen bevelen een bij Casius in Huissen aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Huissen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp en LT installatie laten aanleggen (renovatieproject), advies isolatie en verwarming voor renovatie melkfabriek van 7 appartementen, een horizontaal gesloten bron en warmtepomp realiseren, het realiseren van radiatoren in meerdere ruimtes in een boerderij, het realiseren van vloerverwarming, warmtepompen, zonnepanelen en slaan waterbron, overgaan naar elektrische radiatoren ivm zonnepanelen, het verwijderen van een convectorput en het aanleggen van vloerverwarming, het leveren, installeren en aansluiten van een grondwater-warmtepomp, leveren en monteren CV-ketel, het leveren en installeren van een water-water-warmtepomp, realiseren warmtepomp, een warmtepomp leveren en installeren bij een vrijstaande woning, lucht-lucht warmtepomp voor Tiny House realiseren, het realiseren warmtepomp installatie, warmtepomp realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Huissen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Huissen:

Overgaan naar elektrische radiatoren ivm zonnepanelen

Voor de woonkamer en de keuken zoek ik een alternatief voor de verwarming op gas. Er staan nu vrijstaande convector radiatoren maar die geven onvoldoende warmte af. De woning is wel goed geïsoleerd is. Aangezien ik zonnepanelen heb, lijkt mij hoofdverwarming via elektrische radiatoren een goed alternatief. De woonkamer heeft een inhoud van 71,8 m3. De keuken 43,4 m3. De ruimten zijn van elkaar gescheiden middels een glazen wand en glazen klapdeur. werkzaamheden: De 3 radiatoren moeten worden afgekoppeld en verwijderd. Op de plaats van de radiator in de woonkamer wil ik een (of zijn er twee nodig?) vrijstaande elektrische radiatoren laten plaatsen. In de keuken bij voorkeur een elektrische radiator aan de muur te bevestigen. De radiatoren moeten afzonderlijk handmatig uit- en aangezet kunnen worden. Welke opties aan radiatoren zijn er? Wat is een gemiddeld verbruik in kWh (per maand) in een goed geïsoleerde woning bij temperatuur op 20 graden? Welke installatie moet uitgevoerd worden? Volledig nieuwe installatie Welke installatie heb je momenteel? Verwarming op gas

Nieuwe zinken dakgoot

Vervangen dakgoot +-5 meter zinkemastgoot en de oude afvoeren.

CV verwarming vervangen door vloerverwarming

Ik wil de centrale verwarming vervangen door vloerverwarming. Woonkamer, keuken en hal. Vloerverwarming infrezen. Het is een rijtjes woning uit de jaren 70. Het huidige kliklaminaat wordt door mijzelf verwijderd. Oppervlakte bedraagt ongeveer 50-100 m2.

Vloerverwarming plaatsen

Wij hebben een huis gekocht met parket in de woonkamer, keuken en eethoek. De vakman dient het parket te verwijderen de vloer te egaliseren en vloerverwarming aan te leggen en af te werken. De verwarming dient ook aangesloten te worden met de CV ketel en de totale oppervlakte is ongeveer 120 m2.

Leidingwerk verleggen

Het verleggen van leidingen ten behoeve van het plaatsen van een nieuwe keuken met wand en eiland opstelling. Hierbij zal ook de waterleiding en elektriciteit door de vloer naar boven gehaald moeten worden. De vloer is voorzien van vloerverwarming.

Koude woning verwarmen

De woonkamer/keuken is altijd koud: opwarming met bestaande radiatoren duurt uren. De koud trek over de vloer. De ketel en radiatoren zijn 10 jaar oud. Graag zou ik een afspraak willen maken met de vakman om advies te ontvangen voor vloerverwarming, een convectorput, ander radiatoren of andere mogelijkheden om dit probleem op te lossen.

Twee duoblok toiletten vervangen

Ik wil beneden en in de badkamer twee duoblok toiletten laten vervangen. Nieuwe plaatsen en de oude afvoeren. Er hoeft geen leidingwerk uitgevoerd te worden.

Airco plaatsen

Wij willen graag de Tristar vaste airconditioning 'AC5406' aanschaffen en door de vakman laten monteren. De split airco zal gemonteerd moeten worden in de slaapkamer.

Binnenwerk van een Oliver inbouwtoilet vervangen

Ik wil het binnenwerk van een inbouwtoilet laten vervangen.

Buitenkraan aanleggen

In de voortuin zou ik graag een buitenkraan laten aanleggen. Aan de andere zijde van de muur is de keuken aanwezig waar de leiding van doorgetrokken moet worden.

Convector installeren

Ik wil graag een convector in plaatst van een normale verwarming.

Nieuwe aansluitingen in de keuken maken

Afsluiten gas, nieuwe aansluitingen water en en riolering aanleggen in verband met plaatsen nieuwe keuken met inductie.

Warmtewisselaar in vloerverwarmingssysteem vernieuwen

Onze woonkamer - keuken - hal - kelder (totaal ca. 90 m2) wordt verwarmd via vloerverwarming (en nog enkele radiatoren). Vanwege oude slangen in de kelder is bij de verdeler een warmtewisselaar (type CB14 van Alfa Laval met een oppervlak van 0,17 m2) geplaatst zodat water van de verwarmingsketel gescheiden is van het vloerverwarmingswater. Probleem: de vloer blijft te koud. De ingangstemperatuur van de vloerverwarming komt nauwelijks boven de 30 °C (bij warmtewisselaar: ingangstemperatuur ketelwater ca. 58 °C; uitgangstemperatuur ketelwater ca. 52 °C). Ikzelf denk dat de warmtewisselaar veel te klein is. Gevraagd de kosten voor advies en plaatsing van een nieuwe platen warmtewisselaar. Het meest voor de hand liggend lijkt me dat dezelfde aansluitmaten worden toegepast maar dat het aantal platen groter is. Nu 14 platen; de nieuwe warmtewisselaar circa 5x groter dan de huidige? Graag hierover uw advies en uw offerte.

Storing van een Intergas Kompakt HR 28/24 oplossen

Ik heb een storing aan de boiler Intergas Kompakt HR 28/24 en geeft een code F5. De oorzaak heb ik op het internet opgezocht en geeft aan slecht vlamsignaal en de oplossing zou zijn condensafvoer zit verstopt en afstelling gas block controleren. Ik wil graag willen weten wat de kosten zijn. Zijn er loodgieter die aanstaande vrijdag tussen 8.00 en 11.30 uur kunnen repareren, want na 12.00 uur is er niemand aanwezig. Graag wil ik ook een offerte willen ontvangen voor het onderhoud aan de CV-ketel.

Haard van GAMMA plaatsen

Graag voor nieuwjaar de haard plaatsen. De kachel staat al in huis en is via Gamma besteld. Meerdere jaren op rij zeer hoge stookkosten gehad (1000 euro extra bovenop) en we hebben een zeer koud huis. Ik heb geen idee of er een rookkanaal aanwezig is. Wel weet ik dat ik een houten vloer heb. Voor de zekerheid heb ik foto's bijgevoegd. De kachel graag links plaatsen (door de muur heen). Indien niet mogelijk links door het dak (erg hoog). Of rechts door het dak (wat lager). Geen idee of dit mogelijk is. Betreft een hoekhuis, kachel komt tegen buitenmuur. Graag binnenkort even langskomen om een paar zaken door te spreken.

Rookkanaal aanbrengen in de woning

Wij willen graag een houtkachel maar er zit geen rookkanaal in het huis graag zou ik willen weten wat dat gaat kosten ons huis is hoogste punt 9 meter het dak is een zadeldak en een hoekwoning

Haard met buitenafvoer plaatsen

Haard plaatsen met afvoer naar buiten!

Gasleiding vervangen

Bij het vervangen van mijn oude gasmeter werd er een lek geconstateerd. Dit bevindt zich vermoedelijk in een ijzeren leiding in de kruipruimte. Graag ontvang ik een offerte van een vakman met de kosten voor inspectie en herstelwerkzaamheden.

Designradiator en wastafelmeubel vervangen

Ik wil graag de design radiator vervangen door een nieuwe, deze is al aanwezig. Verder moet de huidige wastafel vervangen worden door een wastafelmeubel, ook deze is aanwezig.

Zonnepanelen leveren en volledig installeren

Graag zou ik bij u een offerte aanvraag willen doen voor het leveren en volledig installeren van 12 zonnepanelen op mijn woonhuis. Mijn voorkeur gaat uit naar 12 zonnepanelen met een minimaal vermogen van 260Wp ALL Black. Mijn dak heeft afmetingen van 6m breed en 5m hoog, Hierdoor kan de configuratie plaats vinden in 2 rijen van 6 of 3 rijen van 4 panelen. Er is meer ruimte beschikbaar maar mijn verbruik ligt rond de 2900 kWh op jaar basis Het is een pannendak, pannen zijn niet gehaakt. De Omvormer kan ophangen worden op de zolder achter een knieschot. Afstand tussen het dak en de locatie van de omvormer bedraagt ongeveer 7 meter. De afstand tussen de omvormer en de meterkast bedraagt ongeveer 10 meter. Er is een loze leiding beschikbaar van af de meterkast naar de omvormer. Mijn meterkast is af gezekerd op een waarde van 3x25A. Er zijn geen groepen meer vrij in de meterkast, wel is er ruimte voor een extra groep. In het verleden heb ik al diverse offertes opgevraagd bij verschillende bedrijven, echter was het voor mij op dat moment nog niet interessant. Graag zou ik van u een scherpe indicatie offerte ontvangen om tot een plaatsing van zonnepanelen te komen. Door mijn baan ben ik telefonisch lastig bereikbaar hier om heb ik geen telefoonnummer opgegeven. Alvast bedankt voor uw genomen tijd en reactie. Met vriendelijke groet, Henk Driessen Eikenstraat 1 6851 HA Huissen

Toilet vervangen

Bij Praxis Huissen is een toiletpot gekocht en een Wisa reservoir. Deze willen wij vakkundig laten installeren. Betreft een Plieger Smart Diepspoel AO Closetpot en een Wisa 550 laaghangend reservoir. Zowel closetpot als reservoir hebben grote gelijkenis met hetgeen vervangen wordt. In overleg kan de oude toiletpot afgevoerd worden.

Kraantje en elektra vervangen

Ik wil een buitenkraantje laten vervangen. De leiding eronder lekt. En in huis een paar stopcontacten bij plaatsen. Enkele naar dubbele maken en op zolder een extra stopcontact maken.

Radiator verplaatsen

Radiator van de keuken verplaatsen naar de berging, afstand van ongeveer 5 m. Leiding van de keuken onder de vloer doortrekken naar de berging via de begaanbare kruipruimte. In de berging de radiator uit de keuken plaatsen. Vloer van de berging is een gebakken stenen vloer. In de keuken een nieuwe radiator aankoppelen. De oude leiding is 22 mm. Koppelingen nieuw radiator is 1/2 (duims).

Erfscheidingsput vervangen

Demonteren van een oude put en plaatsen van een nieuwe erfscheidingsput van ongeveer 30 x 40 cm en een halve meter hoog. De oude put moet eruit en de nieuwe put moet erin komen en aangesloten op een bestaande leiding. Graag een offerte van het arbeidsloon en het materiaal.

Buitenkranen aanleggen

Ik wil graag aan de voorgevel en aan de achtergevel een buitenkraan. Daartoe moet vanuit de meterkast, via de kruipruimte, naar de voor- en achtergevel een waterleiding worden aangelegd. Lengte woning is 9 meter.