Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Huissen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Huissen heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Huissen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Huissen of directe omgeving.

225 klanten uit Huissen bevelen een bij Casius in Huissen aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Huissen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepompboiler installeren in nieuwbouwproject recreatiewoningen, een groot notarishuis voorzien van vloerverwarming, een groot notarishuis voorzien van vloerverwarming, verduurzamen woning, warmtepomp en vloerverwarming plaatsen, het leveren en plaatsen van radiatoren, HR-ketel en expansievat, vloerverwarming, cv en radiatoren plaatsen, infrarood verwarming plaatsen, houthaard gemetselde schouw vervangen voor roomdiviver gashaard, warmtepomp installeren naast luchtverwarming, of de gele woning verwarmen op lucht-luchtwarmtepompen, vloerverwarming realiseren begane grond en 1e verdieping, cv vervangen voor warmtepomp, adviseren en installeren van boiler of warmtepomp, lage rendement radiatoren plaatsen + lucht-luchtwarmtepomp, van elektrisch-gas ketel over naar volledig elektrisch en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Huissen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Huissen:

Design radiator Cavallino monteren

Ik wil graag een radiator in een van de kamers met een design radiator Cavallino laten vervangen - H: 1800mm, Breedte: 450 mm

Thermostaat verplaatsen en nieuwe digitale thermostaat plaatsen

Thermostaat moet verplaatst worden van de wand boven de tv (zie foto) naar om de hoek naast de deur. Achter deze wanden zit de meterkast. Het is nu een analoge draaithermostaat. Deze willen we vervangen door een digitale met tijdklok, liefst bedienbaar via app. Graag een offerte voor de verplaatsing en de vervangende thermostaat (graag de optie digitaal met tijdklok en de optie digitaal met tijdklok en bediening via een app).

Radiator montage

Vervangen van de huidige/standaard radiator met een design radiator van Praxis. Ik ontvang graag een offerte inclusief en exclusief de radiator.

Montage nieuwe cv ketel

Ik ben op zoek naar een monteur om de oude cv van zolder te verwijderen en nieuwe te plaatsen. Ik ben benieuwd naar wat de kosten hiervoor zijn.

Verwijderen grindvloer en aanleggen vloerverwarming

Wij willen vloerverwarming aan laten leggen in onze woonkamer. Na plaatsing van de vloerverwarming willen wij weer een grindvloer terug. In de woonkamer ligt een (open) grindvloer. Er is geen ruimte om de vloer te verhogen. De oude grindvloer moet worden verwijderd. De vloerverwarming moet worden ingefreezed en worden aangesloten en er moet een nieuwe grindvloer worden gelegd. Het betreft een ruimte van grofweg 5 bij 12 meter. In het midden van de ruimte is een u-vormig keukenblok geplaatst. Tegenover de keuken bevindt zich een open trap naar de eerste verdieping. Onder het huidige keukenblok ligt geen grindvloer (=cementbeton). Op termijn zal er een nieuw keukenblok worden geplaatst. De aansluitingen (elektra/water) blijven op de huidige posities maar bij het frezen en leggen van de nieuwe vloer zal rekening moeten worden gehouden met de iets afwijkende maten van het nieuwe keukenblok. Plinten en triplex insluitingswanden keukenblokken kunnen worden verwijderd. Ook willen wij graag vloerverwarming in de hal (1 bij 1,5 meter, exclusief houten luik kruipruimte) in het toilet (1,5 bij 1,5 meter) en in de berging (1,5 bij 2,5 meter). Ook deze ruimten zijn voorzien van een grindvloer. Ook hier dient de oude grindvloer te worden verwijderd en na aanleggen van de vloerverwarming een nieuwe grindvloer te worden gelegd. In het toilet dient de grindvloer te worden voorzien van een coating (dichte structuur). De vloerverwarming van de drie bijruimten dient onafhankelijk te worden geschakeld van de vloerverwarming in de woonkamer. Eventueel elektrisch ? In de woonkamer bevinden zich twee grote designradiatoren tegen de muur. Deze radiatoren blijven gehandhaafd naast de vloerverwarming. N.B. Na plaatsing van de vloerverwarming gaan we over tot isolatie van de kruipruimte. Het isoleren van de kruipruimte maakt geen deel uit van de uit te voeren werkzaamheden. N.N.B. Onze hoogrendementcombiketel (huur) is volgend jaar aan vervanging toe.

Radiatoren wisselen

Radiator uit woonkamer enkelplaats 240x50 naar slaapkamer.en radiator dubbelplaats 190x50 van slaapkamer naar woonkamer.

Overgaan naar elektrische radiatoren ivm zonnepanelen

Voor de woonkamer en de keuken zoek ik een alternatief voor de verwarming op gas. Er staan nu vrijstaande convector radiatoren maar die geven onvoldoende warmte af. De woning is wel goed geïsoleerd is. Aangezien ik zonnepanelen heb, lijkt mij hoofdverwarming via elektrische radiatoren een goed alternatief. De woonkamer heeft een inhoud van 71,8 m3. De keuken 43,4 m3. De ruimten zijn van elkaar gescheiden middels een glazen wand en glazen klapdeur. werkzaamheden: De 3 radiatoren moeten worden afgekoppeld en verwijderd. Op de plaats van de radiator in de woonkamer wil ik een (of zijn er twee nodig?) vrijstaande elektrische radiatoren laten plaatsen. In de keuken bij voorkeur een elektrische radiator aan de muur te bevestigen. De radiatoren moeten afzonderlijk handmatig uit- en aangezet kunnen worden. Welke opties aan radiatoren zijn er? Wat is een gemiddeld verbruik in kWh (per maand) in een goed geïsoleerde woning bij temperatuur op 20 graden? Welke installatie moet uitgevoerd worden? Volledig nieuwe installatie Welke installatie heb je momenteel? Verwarming op gas

Nieuwe zinken dakgoot

Vervangen dakgoot +-5 meter zinkemastgoot en de oude afvoeren.

CV verwarming vervangen door vloerverwarming

Ik wil de centrale verwarming vervangen door vloerverwarming. Woonkamer, keuken en hal. Vloerverwarming infrezen. Het is een rijtjes woning uit de jaren 70. Het huidige kliklaminaat wordt door mijzelf verwijderd. Oppervlakte bedraagt ongeveer 50-100 m2.

Vloerverwarming plaatsen

Wij hebben een huis gekocht met parket in de woonkamer, keuken en eethoek. De vakman dient het parket te verwijderen de vloer te egaliseren en vloerverwarming aan te leggen en af te werken. De verwarming dient ook aangesloten te worden met de CV ketel en de totale oppervlakte is ongeveer 120 m2.

Leidingwerk verleggen

Het verleggen van leidingen ten behoeve van het plaatsen van een nieuwe keuken met wand en eiland opstelling. Hierbij zal ook de waterleiding en elektriciteit door de vloer naar boven gehaald moeten worden. De vloer is voorzien van vloerverwarming.

Koude woning verwarmen

De woonkamer/keuken is altijd koud: opwarming met bestaande radiatoren duurt uren. De koud trek over de vloer. De ketel en radiatoren zijn 10 jaar oud. Graag zou ik een afspraak willen maken met de vakman om advies te ontvangen voor vloerverwarming, een convectorput, ander radiatoren of andere mogelijkheden om dit probleem op te lossen.

Twee duoblok toiletten vervangen

Ik wil beneden en in de badkamer twee duoblok toiletten laten vervangen. Nieuwe plaatsen en de oude afvoeren. Er hoeft geen leidingwerk uitgevoerd te worden.

Airco plaatsen

Wij willen graag de Tristar vaste airconditioning 'AC5406' aanschaffen en door de vakman laten monteren. De split airco zal gemonteerd moeten worden in de slaapkamer.

Binnenwerk van een Oliver inbouwtoilet vervangen

Ik wil het binnenwerk van een inbouwtoilet laten vervangen.

Buitenkraan aanleggen

In de voortuin zou ik graag een buitenkraan laten aanleggen. Aan de andere zijde van de muur is de keuken aanwezig waar de leiding van doorgetrokken moet worden.

Convector installeren

Ik wil graag een convector in plaatst van een normale verwarming.

Nieuwe aansluitingen in de keuken maken

Afsluiten gas, nieuwe aansluitingen water en en riolering aanleggen in verband met plaatsen nieuwe keuken met inductie.

Warmtewisselaar in vloerverwarmingssysteem vernieuwen

Onze woonkamer - keuken - hal - kelder (totaal ca. 90 m2) wordt verwarmd via vloerverwarming (en nog enkele radiatoren). Vanwege oude slangen in de kelder is bij de verdeler een warmtewisselaar (type CB14 van Alfa Laval met een oppervlak van 0,17 m2) geplaatst zodat water van de verwarmingsketel gescheiden is van het vloerverwarmingswater. Probleem: de vloer blijft te koud. De ingangstemperatuur van de vloerverwarming komt nauwelijks boven de 30 °C (bij warmtewisselaar: ingangstemperatuur ketelwater ca. 58 °C; uitgangstemperatuur ketelwater ca. 52 °C). Ikzelf denk dat de warmtewisselaar veel te klein is. Gevraagd de kosten voor advies en plaatsing van een nieuwe platen warmtewisselaar. Het meest voor de hand liggend lijkt me dat dezelfde aansluitmaten worden toegepast maar dat het aantal platen groter is. Nu 14 platen; de nieuwe warmtewisselaar circa 5x groter dan de huidige? Graag hierover uw advies en uw offerte.

Storing van een Intergas Kompakt HR 28/24 oplossen

Ik heb een storing aan de boiler Intergas Kompakt HR 28/24 en geeft een code F5. De oorzaak heb ik op het internet opgezocht en geeft aan slecht vlamsignaal en de oplossing zou zijn condensafvoer zit verstopt en afstelling gas block controleren. Ik wil graag willen weten wat de kosten zijn. Zijn er loodgieter die aanstaande vrijdag tussen 8.00 en 11.30 uur kunnen repareren, want na 12.00 uur is er niemand aanwezig. Graag wil ik ook een offerte willen ontvangen voor het onderhoud aan de CV-ketel.

Haard van GAMMA plaatsen

Graag voor nieuwjaar de haard plaatsen. De kachel staat al in huis en is via Gamma besteld. Meerdere jaren op rij zeer hoge stookkosten gehad (1000 euro extra bovenop) en we hebben een zeer koud huis. Ik heb geen idee of er een rookkanaal aanwezig is. Wel weet ik dat ik een houten vloer heb. Voor de zekerheid heb ik foto's bijgevoegd. De kachel graag links plaatsen (door de muur heen). Indien niet mogelijk links door het dak (erg hoog). Of rechts door het dak (wat lager). Geen idee of dit mogelijk is. Betreft een hoekhuis, kachel komt tegen buitenmuur. Graag binnenkort even langskomen om een paar zaken door te spreken.

Rookkanaal aanbrengen in de woning

Wij willen graag een houtkachel maar er zit geen rookkanaal in het huis graag zou ik willen weten wat dat gaat kosten ons huis is hoogste punt 9 meter het dak is een zadeldak en een hoekwoning

Haard met buitenafvoer plaatsen

Haard plaatsen met afvoer naar buiten!

Gasleiding vervangen

Bij het vervangen van mijn oude gasmeter werd er een lek geconstateerd. Dit bevindt zich vermoedelijk in een ijzeren leiding in de kruipruimte. Graag ontvang ik een offerte van een vakman met de kosten voor inspectie en herstelwerkzaamheden.

Designradiator en wastafelmeubel vervangen

Ik wil graag de design radiator vervangen door een nieuwe, deze is al aanwezig. Verder moet de huidige wastafel vervangen worden door een wastafelmeubel, ook deze is aanwezig.