Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor nieuwe warmtepomp plaatsen:

Nieuwe warmtepomp plaatsen

Ik heb nu een atag c-v ketel van 2 jaar oud. De atag e 325 ec verbruikt nu 2400 m3 gas voor verwarming en warm water. IK WIL MINDER GAS VERBRUIK. De woning is 900 m3 maar ik heb hoofdzakelijk verwarming nodig voor de begane grond, de woon en eetkamer. Voorstel offerte: hybride warmtepomp of warmte pompboiler of flex therm eco. Ik wil dan 12 zonnepanelen op het dak leggen.
Onze klant uit Hengelo (Gelderland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe warmtepomp plaatsen uit heel Nederland:

Lucht-lucht warmtepomp plaatsen

Ik wil een lucht-lucht warmtepomp op de overloop van de eerste verdieping laten plaatsen. Totaal 130 m3. Het gaat om vrijstaande woning uit 1998. Graag ontvang ik een offerte.

Warmtepomp plaatsen voor zwembad

Wij willen een warmtepomp verwarming voor ons zwembad laten aanleggen. De inhoud van het bad is +/- 35 m3. Het gaat om het aansluiten op een bestaand systeem. Er was eerst zonneverwarming, maar door het plaatsen van zonnepanelen is daar geen plek meer voor. Contact voorkeur is per email.

Warmtepomp plaatsen

Plaatsen en installeren van de warmtepomp. Vloerverwarming en radiatoren zijn aanwezig. Het betreft een nieuwbouw woning. Eisen warmtepomp: maximale uitlaattemperatuur 55 graden / verwarmingscapaciteit 18 KW. Staan open voor andere mogelijkheden.

Warmtepomp plaatsen

Ik wil onze woning gasloos maken en ga in het najaar de tuin vernieuwen. Daarmee is nu de keuze om voor grond warmte te gaan of voor lucht. Huidige CV is 22kw maar vanwege vloerverwarming draait deze vermoedelijk op 50%. Koeling in de zomer is een prettige bijkomstigheid

Warmtepomp en zonnepanelen

Ik wil graag een nieuwe warmtepomp plaatsen in combinatie met zonnepanelen en ik wil graag weten wat de kosten hiervoor zijn. Graag ontvang ik een offerte.

Infraroodverwarming plaatsen

We hebben warmtepomp en we willen de badkamer bijverwarmen dmv infraroodverwarming. Ik hoor graag wat de kosten en de mogelijkheden hiervoor zijn.

Warmtepomp plaatsen

Het is een bovenwoning uit 1924. Drie zijden van de woning zijn al geïsoleerd. Ik heb interesse in een licht-lucht warmtepomp en ik ben benieuwd naar wat de mogelijkheden.

Warmtepomp plaatsen

Ik woon in een dijkwoning uit 1900 met een oppervlakte van 200 m2. Ik heb interesse in een warmtepomp en ik ben benieuwd naar wat de kosten hiervoor zijn. Graag ontvang ik een offerte.

Warmtepomp plaatsen

Betreft offerte voor vrijstaande nieuwbouw woning. Realisatie derde kwartaal 2020. Warmtepompsysteem voor sanitair en vloerverwarming. Put mogelijk. Prijsopgave voor pomp inclusief installatie en aansluiting op huisnet sanitair en vloerverwarming.

Zolder verbouwen tot twee kamers

In overleg met een architect hebben we een concept opgesteld voor de zolder. We zijn nu op zoek naar een timmerman of aannemer om het te realiseren. De werkzaamheden zijn in grote lijnen de volgende: - 2 dakkapellen aftimmeren - 1 dakraam aftimmeren - Wasmachine en droger aansluiting verplaatsen (wateraanvoer, afvoer en 2x elektra) - Kast om warmtepomp / MV bouwen (volgens ontwerp architect) - Tussenwand met deur en elektra maken om zolder in tweeën te verdelen (tot +/2m hoogte ondoorzichtig, daarboven dubbelglas, volgens ontwerp architect) - Knieschotten aftimmeren - Verwarming plaatsen (2 radiatoren)

Partners

Partners van Casius