Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Hengelo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Hengelo heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Hengelo u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Hengelo of directe omgeving.


Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Hengelo bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: het vervangen en verwijderen van radiatoren, nieuwe cv-ketel en vloerverwarmingsinstallatie leveren en monteren, wegslopen vloer en een droogbouw vloerverwarming realiseren, convectorput verwijderen/opvullen, vloerverwarming + tegels en radiatoren verwijderen, gaskachel eruit en CV mogelijk met vloerverwarming aanleggen, vloerverwarming realiseren, het leveren en installeren van een lucht-lucht-warmtepomp, vloerverwarming aanleggen, iR vloerverwarming leggen, convectorput leveren en plaatsen en gat in betonvloer zagen, schoorsteen verwijderen, cv ketel verplaatsen en nieuwe leveren, het realiseren van vloerverwarming in jaren 30 woning, nieuwe warmtepomp plaatsen, radiatoren plaatsen en leidingen leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Hengelo staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Hengelo:

Nieuwe warmtepomp plaatsen

Ik heb nu een atag c-v ketel van 2 jaar oud. De atag e 325 ec verbruikt nu 2400 m3 gas voor verwarming en warm water. IK WIL MINDER GAS VERBRUIK. De woning is 900 m3 maar ik heb hoofdzakelijk verwarming nodig voor de begane grond, de woon en eetkamer. Voorstel offerte: hybride warmtepomp of warmte pompboiler of flex therm eco. Ik wil dan 12 zonnepanelen op het dak leggen.

Zonneboiler plaatsen bij boerderij

Het betreft een boerderij met een vloerverwarming van circa 150 m2 en twee douches hetgeen resulteert in een gasverbruik van circa 3500 kuub voor verwarming en douchen.

CV ketel vervangen door pellet kachel

Onze cv ketel is 20 jaar deze willen we vervangen door pellet ketel zodat we van het gas afkunnen. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Aanleg rookkanaal voor houtkachel

We willen een rookkanaal laten plaatsen incl materiaal. Er moet door 2 betonnen plafonds en uiteindelijk door het dak. Hoogte 7,5 m We willen een offerte voor de volledig montage inclusief materiaal en aftimmeren volgens de wettelijke voorschriften.

Airco bijvullen

Sinds gisteren geeft onze split airco code E5 aan en volgens het boekje is er dan een tekort aan koudemiddel. We hebben geen idee of er evt. Een lek is. Het gaat om het merk/type airco: Maiko MSW12-7AREN-CEQ.

Lucht-luchtwarmtepomp installeren

Ik heb interessse in een Lucht-luchtwarmtepomp. Het zijn 3 tot 4 ruimten die ik verwarmd wil hebben, het betreft een schuur gebouwd in 2008 en met een spouwmuur uitgevoerd. Begane grond 2 ruimten, 80m² hoogte 2,5 meter en 40m² hoogte 2,5m. Deze twee ruimten op de begane grond moeten vorstvrij blijven +5 tot 10 graden. Dan zijn er nog twee ruimten op de eerste etage gelijk in oppervlak, hoogte is anders, ongeveer 3 meter in de punt. Schuine dak begint direct na de begane grond. De grote ruimte boven hoeft niet perse verwarmd te worden, kleine ruimte van 40 m² wel en dit wordt een werkkamer waar +18 tot 20 graden wenselijk is.

Boilers plaatsen in zonneboilersysteem met vacuumbuizen

We hebben een systeem met 4 units van 30 vacuumbuizen op het dak. Voor een deel is het systeem klaar echter een aantal zaken wachten op afbouw, waaronder het plaatsen van de boiler en het aansluiten op het interne huishoud water. Geen simpel systeem, creatief meedenken is nodig.

CV, geisers en kachels onderhouden

De CV installatie dient onderhouden te worden evenals de 2 aanwezige geisers. Ook is er een gaskachel die gecontroleerd dient te worden.

CV ketel door Nefit Proline vervangen

De huidige cv ketel (Atag blauwe engel) moet worden vervangen door een nieuwe Nefit Proline. Betreft het verwijderen van de huidige ketel en het plaatsen van de nieuwe ketel. Ketel leveren we zelf aan.