Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor installatie- en electrawerk nieuwe keuken:

Installatie- en electrawerk nieuwe keuken

Installatie- en electrawerk ten behoeve van nieuwe keuken. Ik wil voorafgaande aan de plaatsing van mijn nieuwe keuken, leidingwerk en elektra laten aanpassen. Het gaat om de water aansluitingen voor de vaatwasser en keukenkraan en de afvoerleidingen daarvoor. De leidingen moeten netjes worden weggewerkt. Verder moet er de gasaansluiting afgesloten worden voor gaskoken. en elektra worden geplaatst om de inductiekookplaat aan te kunnen sluiten. Er moeten twee extra groepen worden geplaatst in de meterkast. Het werk moet ongeveer voor de week 45 plaats vinden en uitgevoerd te worden, afhankelijk van de exacte leveringsdatum van de keuken. Perilex aansluiting is nog niet aanwezig. Afstand van de meterkast is ongeveer 8 a 10 meter. Kruipruimte aanwezig.
Onze klant uit Heerde (Gelderland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor installatie- en electrawerk nieuwe keuken uit heel Nederland:

Installatie- en electrawerk nieuwe keuken

Ik wil voorafgaande aan de plaatsing van mijn nieuwe keuken, leidingwerk en elektra laten aanpassen. Het gaat om de water aansluitingen voor de vaatwasser en keukenkraan en de afvoerleidingen daarvoor. De leidingen moeten netjes worden weggewerkt. Verder moet er elektra worden geplaatst om de inductiekookplaat aan te kunnen sluiten. Er moeten twee extra groepen worden geplaatst in de meterkast. Het werk moet ongeveer rond de week van 8 februari uitgevoerd te worden, afhankelijk van de stukadoor en leveringsdatum van de keuken.

Analyse grootverbruik Electra bij klant van Immerso

Zoek voor a.s. dinsdag 6 november van 9:00 tot 13:00 ervaren, vakkundig en gecertificeerd Electricien voor het analyseren waar het 50000 kWh verbruik van betreffende particulier vandaan komt. Onder de grootverbruik installatie zitten onderandere een klimaatsysteem (GEA) en warmtepomp (wattekotte). Ik verwacht dat Electricien meetapparatuur en slimmigheid meeneemt. Werk is eenmalig en in de buurt van Hilversum. Indien het bevalt kan er meer werk volgen als onderaannemer van Immerso.Ik zoek altijd op zoek naar meerdere onderaannemers/zzp-ers die zonnepanelen kunnen installaren en/of electrawerk kunnen doen. Heb je interesse en woon je in de buurt van Hilversum dan maak ik graag een afspraak Reactie graag met gespecificeerd uurtarief (ex btw) en vaste prijs totaal. Factuur voor 4

breken van wand en plaatsen steunbalk ...

breken van wand en plaatsen steunbalk ca. 1.90m, vervangen van deur door wand, plaatsen wandje met deur ca. 1.20m, plaatsen en installeren badkamer (met bad, douche, toilet, wastafel), aansluiten leidingen keuken en verplaatsen luchtafvoer, verplaatsen cv installatie incl aan- en afvoerleiding water, gasleiding, electra en afvoerleiding condenswater, vervangen lekkende lichtkoepel door dakluik, plaatsen trap naar dakluik, stucen wanden van woonkamer ca. 8 x 3.80/3.30m, overloop, trappenhuis en keuken ca. 3.90 x 1.80m, evt. enkele kleine vloerherstelwerkzaamheden, evt klein electrawerk. Bovenwoning uit 1930.

In de gehele woning dient een cv ...

In de gehele woning dient een cv installatie (HR) incl. radiatoren te worden aangelegd. tevens ook het electrawerk dient volledig te worden gedaan en het vervangen van loden leidingen. Het betreft een benedenverdieping met 2 verdiepingen daar boven en beneden kamer ensuite, keuken, hal en boven badkamer en 4 slaapkamers.