Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Heerde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Heerde heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Heerde u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Heerde of directe omgeving.

35 klanten uit Heerde bevelen een bij Casius in Heerde aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 7,9/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Heerde bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepompboiler installeren in nieuwbouwproject recreatiewoningen, een groot notarishuis voorzien van vloerverwarming, verduurzamen woning, warmtepomp en vloerverwarming plaatsen, het leveren en plaatsen van radiatoren, HR-ketel en expansievat, vloerverwarming, cv en radiatoren plaatsen, infrarood verwarming plaatsen, houthaard gemetselde schouw vervangen voor roomdiviver gashaard, warmtepomp installeren naast luchtverwarming, of de gele woning verwarmen op lucht-luchtwarmtepompen, vloerverwarming realiseren begane grond en 1e verdieping, cv vervangen voor warmtepomp, adviseren en installeren van boiler of warmtepomp, lage rendement radiatoren plaatsen + lucht-luchtwarmtepomp, van elektrisch-gas ketel over naar volledig elektrisch, informeren en plaatsen van een warmtepomp boiler en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Heerde staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Heerde:

Installatie- en electrawerk nieuwe keuken

Installatie- en electrawerk ten behoeve van nieuwe keuken. Ik wil voorafgaande aan de plaatsing van mijn nieuwe keuken, leidingwerk en elektra laten aanpassen. Het gaat om de water aansluitingen voor de vaatwasser en keukenkraan en de afvoerleidingen daarvoor. De leidingen moeten netjes worden weggewerkt. Verder moet er de gasaansluiting afgesloten worden voor gaskoken. en elektra worden geplaatst om de inductiekookplaat aan te kunnen sluiten. Er moeten twee extra groepen worden geplaatst in de meterkast. Het werk moet ongeveer voor de week 45 plaats vinden en uitgevoerd te worden, afhankelijk van de exacte leveringsdatum van de keuken. Perilex aansluiting is nog niet aanwezig. Afstand van de meterkast is ongeveer 8 a 10 meter. Kruipruimte aanwezig.

Zonneboiler plaatsen

Ik heb een woonhuis met een schuin dak op het oosten, zuiden en westen en een plat dak op het zuiden van 12 x 6 meter. Hier zijn een aantaal dakramen in geplaatst Er zal een zonnebolier voor de woning en voor het pand met 4 appartementen geplaatst moeten worden. Zowel woonhuis als appartementen hebben een aparte hoofdmeter.

Nieuwe geiser in de stacaravan plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen / installeren van een nieuwe geiser in een stacaravan. De oude dient door de vakman te worden afgevoerd.

CV installatie plaatsen

Ik wil vloerverwarming en een cv installatie laten plaatsen. Daarbij gaat het om: begane grond 90 m2 infrezen verdeeld over 6 groepen per ruimte regelbaar via thermostaat in de ruimtes. 1e verdieping 90 m2 infrezen verdeeld over 6 groepen per ruimte regelbaar middels thermostaat in de ruimtes. Tevens plaatsen remeha calenta cv ketel cw5. Huidige verwarming is luchtverwarming en deze wordt verwijderd.

Installeren van de Evohome

Ik zoek een CV-installateur die een evohome opentherm kan plaatsen/aansluiten met 2 extra radiator knoppen en deze laten installeren. Er dient niets verwijderd te worden ten behoeve hiervan. Verdere specificaties graag in onderling overleg.

Geiser vervangen

Graag wil ik mijn geiser in mijn stacaravan in Heerde laten vervangen. Deze lekt water er is een onderdeel kapot. Heb geen idee hoe oud deze geiser is. Graag ook een offerte met combinatie prijs inclusief plaatsen en aanschaf van een nieuwe geiser of eventueel een huurcontract. Mijn oude geiser betreft een Vaillant MAG NL 135/12XZ butaan-propaan. Tevens zou ik graag advies willen over het afsluiten van een onderhoudscontract in combinatie met de gaskachel.

Luchtverwarming en CV installeren

Luchtverwarming en wellicht een nieuwe CV.

Haard plaatsen

Haard plaatsen op bestaand kanaal en schoorsteen. (huis met 2 verdiepingen). 7 meter hoog ongeveer. Er zat eerst een asbestpijp in, die al verwijderd is, moet nu dus een nieuwe dubbelwandige pijp in komen. Haard heeft de klant al, maar pijp en verdere materialen nog niet.

Klep van de schoorsteen repareren

Graag offerte voor het repareren van de klep van de schoorsteen. Wij hebben een houtkachel alleen onze klep van de schoorsteen valt steeds dicht.

Aanleggen van een buitenkraan. De ...

Aanleggen van een buitenkraan. De leidingen liggen al onder de grond. Snelkoppelingen moeten nog geplaatst worden, aftappen van de hoofdkraan en kraan buiten nog. De leiding moet nog wel met een kromming naar buiten toe.